Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

LUKA I MIRJANI NAJBOLJI PLESAČI

Nakon 'milijun’ proba, neprospavanih noći, valcera, rokerica i stiskavaca, glasovi gledatelja su prebrojeni, a pobjednici druge sezone Plesa sa zvijezdama su – Luka Nižetić i Mirjana Žutić.

Tri mjeseca bolova
– Poslije tri mjeseca probi, žuljeva, bolova psihičkih i fizičkih, ostali smo bez teksta! Jednostavno smo presretni! – u jednome dahu rekao je Nižetić dok su oko njega pucali baloni, bljeskali blicevi, a svi mu se htjeli objesiti oko vrata da ga poljube i čestitaju na sjajnom showu koji je izveo u finalu.

A Lukina protivnica Lana Jurčević nije bila razočarana:

– Niti u jednom trenutku dok sam stajala na pozornici nisam se osjećala kao netko tko gubi, dapače, osjećam se prekrasno, kao da sam pobjednica – s očaravajućim osmijehom koji nije silazio s lica pohvalila se Lana, kojoj je pobjeda s partnerom Hrvojem Kraševcem izmaknula za dlaku. Borili su se kao lavovi, a opći je dojam da su imali možda malo preteške koreografije, pa su manje pogreške očito presudile.

Tijesno do pobjede
Ljuti rivali natjecali su se u tri discipline: standardnom, latinskoameričkom i 'freestyle’ plesu, pri čemu su Luka i Mirjana prikupili čak 116 bodova, a Lana i Hrvoje 'samo’ 112.

Imali smo prigode vidjeti i dosadašnje natjecatelje – Fodora s rukom u gipsu, vidno popunjenijeg Markovinu, ukočenu Majoli, odličnu Martinović, seksepilnu Pišek te, naravno, luckastog polufinalista Gopca.


PLES SA ZVIJEZDAMA
Pobjednički par Luka Nižetić i partnerica Mirjana Žutić zanijemili su od oduševljenja nakon što su voditelji pročitali njihova imena

Post je objavljen 23.12.2007. u 13:40 sati.