Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

08.05.2014., četvrtak

Dinamo prvak svijeta




Ovako, Zdravko Mamić se još dobro i odlično, drži koliko su ga u posljednje vrijeme napadali neprijateljski mediji prenoseći nebuloze onih jahača apokalipse koji su se dali u „svetu misiju“ kontra našeg Zdravkeca, pa su u početku osnivanja svoje neprijateljske incijative tzv. naziva. „Za naš Dinamo“, te neposredno poslije istog, bili pozivani u javnu kuću(kuća prostitutke, a ne javna, kao javna stvar) u sve udarne emisije da svekolikom narodu objasni svoje nakane i „čistoću“ borbe kontra jednog nevinog i poštenog čovjeka kap što je naš kolosalni Zdravko Mamić.

Međutim, nakon što je Bandić stao iza našeg Zdravkeca, ova čudnovata četvorka sa komesarom, je posustala, te se čini da gubi onu početničku žestinu i elan, koji se kreće u sve „velike“ nove stvari: Ovo „velike“ stavljam u navodnike, jer to nije ništa drugo nego ideja iz neke određene tajne središnjice moći, koji nije ništa drugo, nego protuhrvatska i protukatolička. Oni mrze nas istinske i jedine prave Dinamovce, jer smo katolici i Hrvati, te ne damo na svoj simbol identifikacije kao što je GNK Dinamo, pa im i smeta jaki Dinamo, ali ne mogu to otvoreno reći, jer danas ipak nisu ona vremena kada je beogradska bagra mogla slati miliciju iz cijele tamnice naroda, da mlati nevinu i domoljubnu hrvatsku mladež, koja je eto samo voljela svoj Građanski, odnosno Dinamo državu Hrvatsku. I to ne onu socijalističku ili srpsku monarhističku, nego pravu državu hrvatskog naroda, našu Nezavisnu. Danas, eto, opet imamo našu Hrvatsku, ali unutrašnji neprijatelj nije poražen, nego borbom protiv jednog čovjeka želi srušiti ne samo jaki GNK, nego i hrvatsku nogometnu reprezentaciju, te tako oduzeti našem hrvatskog narodu i ono malo sreće, što može imati u ovom svijetu koji se nalazi u dubokoj krizi, duhovnoj, gospodarskoj, i svakoj drugoj. Tu dolazi lik i djelo našeg kolosalnog Zdravka Mamića do izražaja, a to je njegov i naš GNK, gdje postoji divna veza između čovjeka koji je došao iz naroda, te je još uvijek jedan od nas, a ne kao neke „legende“ koja nakon što su odigrale što su trebale i mogle, odlučili zbog svojeg sitnog interesa prodati se crvenom vragu, jer eto nije im kao našem Zdravkecu, Dinamo na prvom mjestu.

Naš padre Zdravkec nije kao neki menadžeri klubova koji imaju isto kao i on velike ovlasti u upravljanju sa istim, pa odluče, ne znam, na primjer mijenjati boju i grb kluba, radi nekog svog interesa, nego se on sam(mislim naravno na kolosalnog Zdravka Mamića) daje cijeli za klub, te je čak štoviše njemu odlučio posvetiti cijeli svoj život, te pritom nije zabravio da je jednom bio jedan od nas, mada istini za volju, on nikada se i nije htio odvajati od nas malih i običnih Dinamovca, nego su to učinili od njega mediji, koji su da ga narod zamrzi. Ah, al' gle, brate čuda, gdje kod dođe naš Zdravko Mamić, u bilo koji kutak naše nezavisne i premile nam Domovine, ljudi ga veselo pozdravljaju, te mu daju punu podršku za sve što on čini, ali ne, brate, mediji neće to prenijeti, nego će brzo i ekspresno prenijeti vijesti, kako je neki novi Gavrilo Princip bio stradao od Zdravka, jer ga je ovaj htio samo tobože „nevino napasti“, a Zdravko se branio, jer nije dao da ga neki huligan likvidira. Eh, ti mediji su fakat, četvrti stup vlasti, ali je za nadati da plavi puk neće povjerovati toj plaćeničkoj bagri, te ostati vjeran viziji našeg Zdravka Mamića za veliki i jaki GNK Dinamo, koji neće samo odigrati značajniju ulogu u nekom europskom natjecanju, nego će i napokon i prezimiti u Europi, a ako bude sreće jednog dana, čak i polučiti neki veći rezultatu u Europi. Polako s vremenom, doći i takvi bolji rezultatski dani za naš slavni klub, kao što je GNK Dinamo. GNK prvak svijeta. Zašto, ne brate? Pa, svi su se smijali našem Zdravkecu kada je rekao da ako Rosenborg može igrati svake godine LP, zašto to onda ne bi mogao to i Dinamo. O.K., nije Zdravkec izjavio da će s Dinamom biti prvak svijeta, ali zašto se ne nadati i dati odriješite ruke našem Zdravkecu, da tako nešto i ostvari u nekoj skorijoj budućnosti.

Ipak je pobijedio razum, ono što stalno zagovaraju i zazivaju one šumeće „legende“, pa je tako jedan dio BBB, koji su čak bili najljući antimamićevci, uvidio svoju pogrešku, te su se pokajali, te ne žele rušeći jednog čovjeka rušiti svoj i naš Dinamo, kako to žele oni zezedaši i svi ostali dušmani, te su prešli na stranu Dobra i Svjetla, te sada zajedno sa veteranima BBB osnovali jedinu pravu dinamovu udrugu, koja je tu radi kluba, a ne kao ostale navijačke udruge, koje svoje sebične interese stavljaju ispred dobra kluba. Nisu, tako brojni kao oni izdajnici sa istoka, ali svakim danom sve više zezedaša uviđa da su godinama bili na krivoj strani, te prelazi na sjever(jedinu navijačku tribinu na stadionu) i bodre svoj klub, bezobzira na neke privatna razmišljanja. Čak su to osnivanje udruge pravih BBB zaduženi ovi pobunjenici urbane gerile antimamićevaca, kada su ekspresno na jednoj tekmi otišli sa stadiona, pritom misleći da će nauditi liku i djelu Zdravka Mamića, ali kad ono paf, šok za njihove jadne herceve, njihovi dojučerašnji kolege i najveći mamićevi oponenti prešli na stranu Istine. Neka, ne znaju ti nevjernici, da Gospodin, čudesno vodi sebi vjerne sinove kroz prijelomne stranice svjetske historije.

Što radi neprijateljski štab? Ah, tko zna, možda još koju bratsku incijativu želi osnovati, kako bi javnost i narod tobože dobili privid da se je omasovio, taj pokret šumećih mozgova. S tim ciljem i idu ta četiri jahača apokalipse po zagrebačkim kvartovima, te imaju u kvartovskim opskurnim okupljalištima lokalnih pijanaca, danguba i svih mogući moralnih ništica koje zalaze u takve tamo krčme, jer za knjižnicu su preglupi, svoje „događaje naroda“. Time žele omasoviti svoj prljavi pokret, kako bi svi zajedno došli Zdravkecu pod noge, te rekli, evo Zdravko, mi smo tu, hoćemo te smjeti (pardonček!), želimo te srušiti, te napuniti svoje prazne džepove, a GNK uništiti, izbaciti G, iz GNK, jer tko je vidio da je NK Dinamo, građanski, pa naše crvene vođe su u revolucionarnom zanosu i mržnji ubijali sve što je iole malo mirisalo na kontrarevolucionarno i reakciju, tamo iz drugog Velerata, te smo tamanili građanski sloj....Skupi se na takvim dernecima i staro i mlado, pijano i trijezno, napušeno i nadrogirano, te kao neki prvoborac ili pak još bolje, rečeno kao narodni heroj stane netko od Šumećih na uzvišeno mjesto kao nekada u komesar šumi, i počne svoju naučenu pjesmicu, o potrebama „demokratizacije“ Dinama, da će imati 500 tisuća članova, da će na svoj tekmi stadion biti pun i tako, sve ona obećanja, kao njihov crveni vođe iz plana 21. Nešto kao loža P-21. Ne vjerujte, dragi čitatelju, to je čista demagogija i laž, te oni samo žele srušit jaki, veliki i ponosni Dinamo, kako bi uveli svoje komunjare i udbu u klub, te da napokon Hajduk osvoji prvenstvo. Al, dušmani, izgubite svaku nadu, sada je GNK najveći Dinamovac koji je hodao ikada našim stadionom, te dok je Tata u kući, svaku vašu zlokobnu namjeru rastočiti ćemo na proste faktore, a vas preći kao plitak potok. Nikada padre Maminjos neće otići iz Dinama, sa njim i od njega, povijest modrog kluba se drugačije piše, te i nakon Zdravekca, opet dolazi Zdravkec, jer će isti imenovati svojeg nasljednika, te ako se vi kao Ajduk ili neka druga grupacija koja bi osnovala neki „komunjarski Dinamo“ ne potrudite se na športskom borilištu poraziti GNK, nikad nećete biti prvaci, eventualno pobjednici Kupa, ali ne na vašu nesreću onoga „maršalića, koljača titeka, nego naš nezavisni hrvatski. Što vam opet, ne paše, ali eto, sudbina vam nije bila naklonjena, te ja vaša miljenica, bludnica, kao i vaš titek za kojim se padali od plača kada ste čuli da je krepao, završili na smetlištu povijesti.

Napadaju huligani, hrvatske redarstvene snage što poštuju zakon, te čine sve da spriječe balkanske horde, da od naših stadiona načine poligone, za političke frustracije, propalih i neformiranih komunjara . Žale se kada im ne daju da potiču na nerede, tuku ostale poštene gledatelje, izvikuju šovinističke parole protiv nevinog čovjeka, te pale one smrtonosne baklje koje razvijaju temperaturu od tisuću celzijeviih stupnjeva, te pri tolikoj razvijenoj toplini mogu jednostavno čovjeka spaliti do kosti, te mu nanijeti ozbiljne ozljede, ako ne i opasne pod život. Još, tu treba pribrojati da su ti huligani naoružani i dalekometnim projektilima, ili onim opasnim „topovskim udarima“, te kada neka budala sa tribine odluči se igrati onog papka Boška Buhe, oni postaju ne samo šakački eskadron smrti, nego čak i artiljerijska bagra. E, te sada se, opet žali ta banda, zašto se njih skida do gola i zaviruje u debelo crijevo, kada, oni tobože, nevino htjedoše promatrati i navijati na utakmici. Dragi čitatelju, to banda, laže kao svetosavska mitomanija, te nisu ništa drugo, nego okot i nakot, talog ljudski i žele pod bilo koju cijenu srušiti našeg voljenog izvršnog predsjednika. Vjerujem, da se nekom huliganu privatno i svidjelo što se skida, te što mu neki zaštitar gura prstiće u čmar, ali eto ne smije to priznati pred svojoj braćom, jer bi bio izopćen, ali ne trebaju se sramiti Peđa Grbin i njihove crvene vođe sigurno bi podržali outanje takvih pobunjenih BBB, jer danas je moderno biti dajguz, osim što je si svi oni huligani. To je to borba protiv huliganizma, koju hrvatska policija mora voditi protiv takve bagre, jer jedino na taj način spriječit ćemo veće zlo, da se ne proširi na ostale neokaljane ljude, odnosno navijače. Nadajući, da će policija uspjeti riješiti taj problem, te sa padom Zokijeve vlade i dolaskom druge, narodne i hrvatske, staviti na više godina tu bagru iza rešetaka, jer, dragi čitatelju, crvena protunarodna vlada štiti agresore, kao što su ovi neprijatelji organizirani kao urbana gerila.

To je bio presjek, situacije koja vlada oko GNK, te analiza slučaja rušenja i nesmiljenih napada na jednog nevinog i poštenog čovjeka koji je neumorno radio(i sve postigao svojim radom), dok su drugi spavali, te je cijeli svoj život posvetio boljitku modre boje i našeg tisućljetnog GNK Mamić Uniteda.

Nema predaje.
Mi smo Dinamo.



- 01:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2014 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"