Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

14.06.2013., petak

Nova era Dinama



Što mi radi moj Dinamo? Naš Zdravkec je bio rekao da počinje „nova era Dinama“, čak su i novinari prijetili da počinje „neka nova era Dinama“. O čemu se radi? Radi se o tome da je čeni čovjek GNK-Mamić Uniteda odlučio malo pojačati momčad, dati joj novi impuls, udahnuti joj novi život. Slaba točka prve momčadi Dinama je bilo čuvanje vrata, te je stoga još uvijek neformirani golman Kelava trebao otići, a Zdravkec doveo, starijeg, iskusnijeg i killer golmana. S tim, te još s dva stranca, plus domaći kvalitetni igrački bazen Dinama, želi se učinit korak dalje u Europi i „Našem Hajduku“ uzeti sve, i titulu prvaka i Kup.




Realno, Dinamo sa Zdravkecovim utjecajem drži u podložnosti cijeli hrvatski nogomet. Mi držimo Savez, sami Dinamo, nekoliko klubova u prvoj HNL su naši, ili potpuno kao Lokomotiva, koji je naš bratski klub, te nekoliko klubova držimo u našoj ovisnosti i vazalnosti, suci su pod neposrednim utjecajem Zdravkeca, cijeli Save pogoduje vizijama Mamića koji je od domaćeg nogometa napravio uspješnu izvoznu granu kojoj se divi cijelo Europa i pola nogometnog svijeta. Bilo zbog reprezentacije, bilo zbog GNK Dinama ili uspješnih prodaja igrača u inozemstvo. Mamić Zdravkec uspio je podložiti sebi sve moćnije strukture gradske, odnosno lokalne zagrebačke vlasti, sebi i našem Dinamu, te sve pod velom zakonitosti, on čini u miru i tišini(ponekad malo ga prehitne, pa poludi...), mnoge operacije koje su potrebne da bi se opstalo u ovom suvremenom svijetu okrutnom svijetu tržišta i naše balkanske jalnosti.




Bagra, sastavljena od lokalnih huligana, tzv. BBB, htjela je ući na Ramljak, međunarodni turnir juniorskih momčadi, da bi još jednom demonstrirala svoje nezadovoljstvo, mržnju, bijes i jalnosti kontra Dinama pod palicom našeg Zdravkeca. Međutim, huligani su se prije negdje dva mjeseca počeli legitimirati, jer mnogi od njih zbog svojih grijeha iz navijačke prošlosti u svom huliganskom policijskom dosjeu mnogo mrlja, koje se oni ne naravno ne srame, nego ih dapače ističu i njima se ponose, jer je to jedan od načina kako napredovati u hijerarhiji grupe, pa tako mnogi od njih sanjaju da jednog dana se popnu na štengu na „njihovom Sjeveru“( za koji bi navodno dali milijardu dolara samo da dožive barem jednu sekundu atmosfere na tom famoznom „Sjeveru“...). Tako da prije dva mjeseca mnogo dokazanih huligana, nije moglo ući na stadion, jer tete kaj prodaju karte nisu pustili zločeste plave dečke da kupe kartu, bez legitimacije, tko su i što su, a oni pošto nemaju pojedinačna imena, nego su oni tzv. BBB, nisu mogli kupiti istu, te jedan dio njih se solidalizirao sa ovima ostalima, tako da kao grupa nisu uopće ušli na stadion, nego su išli malo na Zapad parati svoja grla lošom pjesmom i ružnim psovkama. Ali, zbog jakih redarstvenih snaga nisu mogli prdnuti i ništa loše učinit našem Zdravkecu, pa su se brzo pokupili i otišli doma učiti, da im mama može pustiti za dva tjedna opet na tekmu. I tako su ti huligančići prolazili taj ritual do kraja prvenstva, pa eto nisu mogli ni na Ramljak ući. Ali, oni su brzo snašli, pa su uzurpirali privatno dobro, tako što su zaposjeli protupožarne stube jedne poslovne zgrade, te su mogli biti vidljivi podno istočne tribine, te ih se moglo čuti u lajv prijenosu jedne juniorske tekme s tog turnira. Ne znam zašto murja, nije išla malo ispeglati te huligane, kaj su uzurpirali to privatno dobro, da se bagru makne sa tih štengi i gledateljima na samoj tekmi i onima od kuće kaj su pratili prijenos, dopusti da u miru Božjem gledaju tekmu, a ne da moraju slušati papagajsko pjevanje i vrijeđanje iskompleksirane i zavedene djece, koja kao bagra u grupi zna biti jako nasilna kontra mirnih i miroljubivih građana poput mene, ako im netko tko je mamićevac-gaenkaovac nije po volji. BBB su nakon posljednjih lokalnih izbora u gradu Zagrebu, izgubili svaku šansu da naude Zdravkecu, jer njihovi politički donatori nisu uspjeli bandićevce srušiti sa vlasti, nego je pak Banditos dobio i fotelju gradonačelnika i većinu u skupštini za sebe i svoje kumove, te sada osim kaj će sirotinji, opet dijeliti stanove, moći će i pomoći Dinamu, a ne kao što su BBB čekali da dođe mladi skojevac Bernadić na vlast, te da krenu sa kresanjem dotoka novca poreznih ovisnika prema športu napose prema Dinamu, te na taj način drmati stolicu našem Zdravkecu. Nisu uspjeli srušiti Zdravkeca, ni ta urbana gerila-neofašistička, pa neće valjda ni komunjarska fudbalska inspekcija u reži Jove-titoista. Dole komunisti, jer svi ste isti.




I tako, osim što Dinamo već poduže vrijeme djeluje u nemogućim uvjetima, stalnog progona i revoluciji boljševika, on se eto pod Zdravkevom palicom neda i naučio je trpjeti razne udarce sa svih strana, te živjeti sa tim da kada si najbolji i kada si uspješan, da te balkanska bagra mrzi, te ti to nikada neće moći oprostiti, te će se povezati ne samo sa crnim vragom, nego sa crvenim i bilo kojim da sruši nešto vrijedno i dobro, jer eto valjda su ljudi naučili i misle da svim moramo bit jednaki. Ne znam koji zakon Mamić United-GNK, ne poštuje, ali svaki dan se neki drkaroš nađe da nešto prigovori navodnoj „mafiji u Dinamu“ i hrvatskom nogometu. Ah, ta vražja demonkracija, svi demoni dobili su pravo izražavati svoje izdrkotine, jer eto oni tobože imaju „mišljenje“. Ljudima koji vode Dinamo,srećom nije bitno kaj bagra laprda, nego je bitno samo što Zdravkec kaže, te mnogi neupućeni i zavedeni ne znaju, što sve Zdravko radi svojom spretnošću i vještinom da bi Dinamo bio ono što je i da ga ne sruše, oni koji samo šire zlo i iz čijih očiju šiklja krv, te kada se nasmiju vide sa samo očnjaci spremni za klanje. Evo, radi se nešto lijepo i gradi se opet u Dinamu, a to se su reflektori na pomoćnom terenu Hiterc-Kacian, i podzemno grijanje, tako da prva momčad, osim hotela, dvorane i pratećih stvari ispod južne tribine ima još bolje uvjete za rad, a GNK kao klub još više diže svoje razinu u hrvatskim i europskim prilikama u kojima modernih nogometni klubovi funkcioniraju. Ako bude Gospodinovog blagoslova, biti će uskoro valjda i krov na redu, za gradnju na našem Maksimiru.


- 23:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2013 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"