08

nedjelja

lipanj

2014

Zaštititi ženu

Žene vole imati osjećaj da su zaštićene. Često to i traže od svojih partnera na manje ili više direktan način. I tu naravno dolazi do nerazumijevanja. Muškarcu zaštititi ženu znači paziti da joj se neki mužjak ne približi. No, za ženu je ovo kao prvo znak nepovjerenja, a ne zaštite.

Žena se zapravo štiti sitnicama. Onim stvarima koje ponekad propuštamo učiniti. Mijenjanjem sijalice kada nam kaže da je pregorila, odnošenjem smeća, nošenjem vrećica kada smo s njom u kupovini... Zbog takvih gesti žena ima osjećaj da je zaštićena.

Nekima od nas su ovo normalne stvari, no neki to uporno propuštaju učiniti.
No, sve ovo gore neće vrijediti ništa ako to ne učinite na odgovarajući način. za većinu zapravo ne postoji univerzalni obrazac, stoga ćete morati malo eksperimentirati. Kao indikator uspješnosti možete koristiti njen osmijeh. Ovo je nepogrešiv alat.

Ipak, ima nekih stvari koje vrijede gotovo uvijek. Moja omiljena je ta da ne idem ispred nje i otkrivam što sve treba napraviti prije nego ona otkrije da ne valja. Pustite ju da vam kaže prvi, no nemojte dozvoliti da kaže drugi put.

Ne morate joj u kupnji otimati prvu polupraznu vrećicu. No dvije već ne bi trebala nositi. I da, ponekad ćete trebati uzeti čak i njenu torbu. Koliko god smiješni bili sa ružičastom torbom preko ramena, vjerujte da se isplati.

Oznake: torba, Kupovina, žena, zaštita

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.