18

utorak

studeni

2014

"Couch potato"



Jesi li si ikada postavio pitanje ispunjavaš li njene želje što se tiče partnera ili ste se oboje pomirili s tim da će joj ti snovi ostati neostvareni dok god je s tobom u vezi?
Mislim, može si žena pronaći neke vrline kod tebe koje zasjenjuju mane. No, nemoj dozvoliti da joj smetaju stvari koje možeš vrlo jednostavno i lako promijeniti.
Nemoj da joj smeta to što si couch potato! To ne samo da nije dobro jer se njoj ne sviđa, nego stvarno nije dobro niti za tvoju vezu ali ni za tebe samoga.
Ima djevojaka i žena sa raznim afinitetima,no siguran sam da niti jedna ne sanja o takvom muškarcu.
Neki dan na treningu, bila je taj dan uglavnom ženska grupa, cure gledaju kako se znojim s njima i kažu kako je super vidjeti da se i dečki znoje radeći na svom izgledu. Nevjerojatno, no većina se složila kako njihovim muškarcima ne bi palo na pamet doći na trening. Ako bi se i odlučili doći, rekli bi kako je to glupo i ne bi ponovo dolazili. Čak je bilo ideja trenerici da osmisli trening na kauču sa upaljenim televizorom. Neke od vježbi bi bile otvori pivo ( vježba za podlaktice) popij pivo (bicepsi jasno), otvori čips ( za prsa) itd.
Uh, uopće mi nije drago da dečki imaju takav image kod svojih dama. Ne zbog toga što sam i ja muškarac, jednostavno zbog toga što sebi uništavaju vezu nečim što mogu promijeniti i time napraviti da svi budu zadovoljni.
Dakle, ako si sklon lijepljenju za kauč i neodvajanju od daljinskog, daj malo razmisli! Stvarno postoji toliko dobrih aktivnosti koje možeš raditi, sigurno ćeš naći nešto za sebe. pokreni se i učini si život zanimljivijim. Radi sebe, radi nje. Ako spadaš u ovu skupinu vjerojatno si zaboravio kako izgleda osmijeh tvoje djevojke/ žene. Oznoji se, čak i ako nisi u najboljoj formi, dobit ćeš smiješak od nje. Nije li to vrijedno malo aktivnosti?
Ako ne znaš kako bi počeo, bilo da se radi o vježbanju ili nekoj drugoj akciji za koju misliš da bi ti popravila vezu, javi se na mail stozenezele@gmail.com izaberi saveznika na putu novog tebe i kvalitetne veze. Dobit ćeš besplatni savjet, tvoje je poduzeti akciju. Budi muško!

Oznake: couch potato, osmijeh, partner, trening

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.