07

četvrtak

kolovoz

2014

Pokloni

Kad smo zaljubljeni, vrlo je lako naći razlog za pokloniti nešto. Želimo iznenaditi i razveseliti partnericu, uživamo u darivanju jednako kao i ona u primanju. Najteži dio je zapravo pogoditi „pravi“ poklon.
No, nakon više godina braka, veze, to više nije toliko posebno i lijepo. Pogotovo kad ni naša veza više nije savršena, onakva kvaku bismo željeli. Sve se u životu mijenja pa tako i veze. No, to ne znači da trebamo odustati od nje.
Čak i kada naziremo kraj, kad nam je teško vidjeti se kako ponovno uživamo u vezi, važno je sjetiti se onih datuma koje mi muški zapravo nikada nismo niti voljeli. Hoće li taj poklon nešto promijeniti? Mislim da je ovo pogrešno pitanje. Sjedi u auto, odi u grad, probaj se ubaciti u onaj davni entuzijazam i želju da joj izmamiš osmijeh na lice. Iako se ona kesi k'o blesava čim te vidi.
Možda ćeš ponovno dobiti taj osmijeh. Možda nećeš. Učini to radi sebe. Jer ako dođe do kraja, znat ćeš da nisi propustio učiniti sve što možeš. A ovo je jako važno. Znam to iz vlastitog iskustva.

Oznake: poklon, osmijeh, veza

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.