29

nedjelja

lipanj

2014

Poruka

Stigla je poruka...
Jaaako mi se sviđa taj osjećaj
Da me držiš kao kap vode na dlanu
Kao princezu
Volim te...

Na kraju, čini se da je zapravo sve u ovome. Daj onome do koga ti je stalo nešto za pamćenje. Daj, nemoj tražiti, očekivati, uvjetovati. Nemoj se pitati što mogu dobiti nego što mogu dati. Nije li osjećaj kada dobiješ takvu poruku sam po sebi dovoljna nagrada za sve što si učinio. Da ne spominjem gušt u procesu, a pogotovo ono što primiš kasnije.
Nezadovoljstvo odnosom počinje od nas, isto kao i zadovoljstvo. Prigovaramo partnericama (u sebi ili na glas) da ne drže do sebe, da nemaju vremena za nas... jesmo li im dali razloga da žele biti lijepe za nas? Jesmo li im dali razloga da zbog nas promijene raspored? Jesmo li im na kraju pomogli da uspiju odraditi sve što moraju kako bi stvorile malo vremena za nas?
Ako tretiraš ženu kao da je tu zbog 3P ( da pere, pegla i puši), to ćeš na kraju i dobiti... OK, gotovo sve od navedenog, na zadnje se ne bih kladio. Pogotovo to neće biti onako kako želiš, kako se nadaš i očekuješ.

Dakle, daj! Razbij rutinu, misli na sitnice, učini nešto drugačije, iznenadi ju, pomozi, razmazi ju, obrati pažnju na ono što ona želi, radi to bez očekivanja, jednostavno za nju i na kraju, uživaj u rezultatima.

Oznake: odnos, volim te

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.