21

subota

lipanj

2014

Muški dio

Postoji u odnosu dio za koji se očekuje da ga učine muškarci, kao i onaj za koji se očekuje da ga učine žene. Možda nekome staromodno, no svi svjesno ili podsvjesno funkcioniramo na taj način.
Sjedio sam s frendicom i njenom kćerkom na kavi, kad joj zazvoni telefon. Javi se, a njena kćer meni kaže to je tata. Rekoh kako znaš? Ona odgovori zato što je okrenula očima kad je vidjela tko je.
Znao sam dosta o toj frendici, da joj brak baš ne funkcionira iako po onome što je rekla, njen muž savršeno odrađuje taj muški dio, ulogu hranitelja obitelji. Iako i ona radi i imao solidno plaćen posao, on je taj koji se brine za financije, koji dogovara i pregovara sa majstorima kada je potrebno... No, očito je nešto nedostajalo.
Nakon nekog vremena, opet zvoni telefon, njoj smiješak na licu, javlja se srdačno. Guguče. Završi razgovor, kaže da je to prijatelj. Baš je jučer „usput“ došao do njene firme na kavu sa drugog kraja grada. Na trenutak se uozbilji i kaže moj muž to nikad nije napravio.
Sad, budući da se radi o istoj ženi u oba slučaja, čini se da nije stvar u njoj nego je razlika u njima dvojici. Dakle, lijepo je biti odgovoran muškarac , no čini se da samo to nije dovoljno.

Oznake: veze, odnosi, seks, žene

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.