utorak, 28.02.2017.
doručak - ručak - večera
- dvije naribane tikvice
- dva jaja
- dvije velike žlice abc sira
- četiri žlice samljevenih sjemenki sezama, lana i suncokreta
- žlica sjemenki bundeve
- pola vrećice parmezana
- šaku sitno nasjeckane i prepečene pancete
- sol, papar, origano, kurkuma ili neki začin koji volite
Sve to fino izmješati i uliti u kalup. Kupila sam si silikonski, koji je zakon !
Peći na 180 stupnjeva dok se ne ispeče. Ne znam koliko je to, ali zabodite nož u smjesu, pa ako ga izvadite suhog i čistog, stvar je pečena.
Istresti na drvenu dasku.
Odrezati fetu i degustirati.
Fali mi malo više parmezana i malo soli.
Znati ću za drugi put.
Nedostatak soli prikriti domaćim ajvarom !
Eto mi večere i doručka sutra na poslu.
- 19:32 -
Reci nešto (26) -
Print -
#