ponedjeljak, 04.01.2016.
musaka od kelja
Uobičajena musaka je s krumpirom, ali nisam jela krumpir skoro šest mjeseci i ne fali mi.
Ponekad samo zamiriše, ali kad se sjetim težine u želucu nakon konzumacije, odluka je laka.
Taj osjećaj da mogu jesti do sitosti, a ne osjećati da sam se prejela je prekrasan, a osim toga, jedem sve ono što volim i što sam godinama svjesno izbjegavala zbog količine kalorija.
Najznačajnija nus pojava ove prehrane je da nema oscilacija šećera u krvi, pa nikada ne osjećam glad. Nemam potrebe za grickanjem i ne osjećam želju za šećerom.
Ugljikohidrati su gadna navika. O šećeru neću ni govoriti.
Imam kuhani kelj i malo umaka s mljevenim mesom.
Pa slažem: kelj - meso - parmezan - kelj - meso - parmezan - kelj.
Sve zalijem mješavinom milerama, jaja i parmezana.
Zapečem u pećnici.
I njam !
- 23:25 -
Reci nešto (12) -
Print -
#