četvrtak, 16.07.2015.
što je ovo ?
Nakon toga ste ovako hiperaktivni !
Zagrijte pećnicu na 170°C. Maslac neka je omekšan, sobne temperature. Lanene i suncokretove sjemenke usitnite (neka ostanu malo krupnije) u mikseru ili mlinu. Bademe grubo nasjeckajte. Istucite jaja, pa dodajte po redu ostale sastojke. Izlijte tijesto na pleh obložen papirom za pečenje. Vlažnim dlanovima oblikujte okrugli kruh (oko 7-8 cm visok i promjera 20-25 cm). Po površini kruha pospite malo cijelih suncokretovih sjemenki. Ostavite da se peče 45 minuta na 170°C. Kruh može trajati više dana, a ljeti kad su velike vrućine, čuvajte ga u hladnjaku. Ako ne trošite puno kruha, možete ga narezati i zamrznuti.
Recept preuzet sa stranice: gazdarica.com
- 11:44 -
Reci nešto (29) -
Print -
#