petak, 24.06.2011.

Tko mi trenutno šeće mislima?

Nitko. Shvatila sam da... kad odustanem, onda stigne nagrada. Pritom ne mislim da od svega treba odustajati. Nego, mislim da je to nagrada za uloženi trud. Do sad je valjalo, zašto ne bi i dalje?

- 12:36 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.06.2011.

More...Beskraj valova
I ja.
Sunce izlazi,
Dolazi još jedan dan.
Počinjem živjeti.
Svakim udahom
Punija sam života,
Svakim izdahom
Spremna na novi početak
Mirno zatvaram oči.
Prepuštam se vjetru,
Letim, daleko.
Beskraj me čeka.
Da počnem živjeti...

- 13:57 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.06.2011.

Danas vam neću pričati o teškim temama, životu niti ičemu takvom.
Pričat ću vam o jednom mjestu. Mjestu koje svatko ima. Može biti mašta, blog, stvaran svijet. Tamo idem kad mi je dosta svih i svega, kada trebam odmora ili olakšati dušu. Znam da će tamo biti sve u redu. Ljudi koje volim ili samo ja. Ja sa svojim mislima. Tamo je sve po mom i nikad mi ništa ne nedostaje, ne živciram se niti žalim za nečim. Iako da, moji su postovi najčešće vrlo morbidni, tužni, zabrinjavajući i užasni. Ipak, ja tu uživam. Kažem što imam za reći, nitko se ne uvrijedi. A ako se to ipak dogodi, mene uopće nije briga. :)

I da... Kupila sam si predivan lak za nokte. I predivan je. I to uopće nije bitno, ali je predivan i obožavam ga. :D I bitno je to da je predivan.

http://www.ceneje.si/lepota-in-zdravje/kozmetika-higiena/licila/deborah-milano-dh-pret-a-porter-temno-moder-blescica_-_CX00210AE7&nscsclid=zxYgsde3j6iuFjxaJ8v4yQg

nisam mogla naći hrv ili eng. :(


- 23:11 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 10.06.2011.

Kao i ona priča kako sam bio klinac, kako sam bio mlad

Svi se uvijek izvlače kako nisu znali, nisu stigli, nisu mogli. Zašto nikad ne razmisle unaprijed? Priznajem, i ja sam jedna od njih. Ipak, u svoju obranu imam reći da mi se to i ne događa toliko često. Opet se vraćam temi da žale za prošlim vremenima, drugi put opet čine istu grešku... "A ne znam gdje sam to išao i što sam htio"... To je najveći problem! Ne znaš što želiš, za što se treba boriti, a što pustiti... Život je umjetnost. Dušom, spojem mašte i malo stvarnosti možeš živjeti u pravom umjetničkom djelu!

opet mi ne želi staviti link. :(
inspirirana: http://www.youtube.com/watch?v=TbeomVu9iFU

- 21:27 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 08.06.2011.

Vrijeme

Zar nije ono što je svima potrebno baš vrijeme?
Meni je... I to gotovo uvijek. Potrebno mi je da razmislim, odlučim što ću i krenem. Gledam kako mi se život doista raspada, i ništa ne činim. Zar je sve što trebam samo vrijeme? Potrebno je vrijeme da nekoga upoznaš, zavoliš, a i zaboraviš. Potrebno je da nešto naučiš, odlučiš i ostvariš. Da, najbolje stvari su besplatne i brzo prolaze. Je li vrijeme najbitnija između svih njih? Zato si uzmite vremena, razmislite i krenite! ''Putovanje je katkad bolje od cilja.'' Ja smatram da je cilj svakog putovanja dobro putovati, ako me razumijete?

- 00:02 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 03.06.2011.

I tako sam ja razmišljala

Neke stvari se mijenjaju s vremenom, dok druge ostaju zauvijek.

Nikad kad ja razmišljam, to ne ispadne dobro. Razmišljam o prilikama koje sam imala, koje sam propustila, koje ću imati i koje se nikad neće vratiti. Razmišljala sam o tome kako se odričem velikog dijela sebe. Odlučila sam da je vrijeme da neke stvari ostavim, da za drugima krenem. No što ti ostaje kad se odrekneš nečega. Ostaje ti samo nada da će se pojaviti bolje prilike i da nećeš zažaliti. To i meni ostaje. Nadam se. Nadam se kako će ovo ljeto biti mnogo bolje od prošlog, iako će biti sasvim drugačije. Odlučila sam da više neću brinuti što će doći, odlučila sam... Mnogo toga. Neću se više zabrinjavati hoću li se nekome svidjeti. "Možda samo treba reći što ti je u srcu" kaže Carrie. Vjerujem joj. Treba živjeti ono što ti je u srcu. Tako sam ja odlučila ne brinuti se. Barem ne zasad. Hoće li to uspjeti? Nikad ne znaš. Jednom u životu, samo ovaj put, biti ću optimist. :)

- 22:03 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga

Ovaj je blog otvoren za izrazavanje mojih osjecaja i za vase komentiranje mog pisanja. Nisam nadarena. Jednostavno mi oko jedan ujutro dođe inspiracija i pocnem pisati. Obicno te misli zavrse u spremljenim porukama na mojem mobitelu. Jedan od razloga zasto je otvoren ovaj blog jest taj da nisam vise htjela dijeliti svoje osjecaje sa svojim "prijateljima" na Facebooku.

Da vidim koliko vas je...
Od 23.05.2011.


free website hit counter code