Kako je Sanja širila kulturu po Zagrebu

03 studeni 2010

Vrijeme događanja: Uglavnom cijeli dan dok ZET fura, ovaj put u detalje: Tramvaj br. 12, Ravnice, dne 2. listopada 2010. u 19.00 sati.

Sanja trči na trambaj. S njom trči i student s juga hrvacke, oboje misliju da buju stigli. Klinac!
Vozač, pripadnih vozačkih snaga ZET-a, uoči navedene persone non grate na vreme, zapre vrata i pomakne tramvaj 2 metra. Do semafora.
Perverzno se kesi Sanji i mlaDcu u facu i gestikulira – kao – stanica je iza. To inače Sanja i dalmoš ne bi znali.

Sanja (Lavica) popizdi. Opali svom snagom nogom u tramvaj. Iz nje buknu ostavština svih balkanskih instinktih za nepravdu, naslijeđa iz bivše Juge:
“Seljačino bosanska, mater ti jebem seljačku, jebotibogmater muslimansku obrezanu, kaj, nemre ti se više dignut pa me jebeš u mozak s tramvajem! Svi vi kaj dođete u Zagreb, majku vam seljačku, sve treba poslat na tečaj, ma kaj tečaj, i ispit iz kulturnog ponašanja! Malo kulture!!!O džentlmenstvu da ne govorim, to ni ne znaš kaj znači, gade usrani! Kaj buljiš, ak si frajer, izađi van da ti ja objasnim neke stvari, mater ti poljubim i oca ti jebem!.....”

Student (pretpostavljamo) (Split – nama su svi dalmoši iz Splita) tiho komentira, vidi da je žena u krajnjoj fazi iskrenosti: Pa je, gospođo, a lipo nam je moga ostat na stanici pustit nas u tramvaj, aaaa jeeee, u pravu ste....

Nije dokazano da je pripadnik vozačkih snaga ZET-a bosanac, a još manje da je musliman, to bi trebalo provjeriti, al je otišel skup s tramvajem.

Sanja je danas na poslu osvanula s kosom koja beži istovremeno u svim smjerovima, frčke su joj ko da je sad izašla s trajne ondulacije iz Estetik Uveme, cijela crnačka rasa se može skriti. Namočili smo joj lasi, zvezali joj rubac, kosa ne sluša, odvezal se i rubac od siline ufrčkane kose. Vidimo kečke zrasle! Špange poispadale, niš nam ne koristi, kosa bjesni još od jučer. Od bijesa se nafrkale, fakat ne treba frizera. Do devet ćuki je popušila pol kutije pljuga i prebacila dnevni plan rada za 350%.

Čudni su ti Lavovi. Ja bih pala u depru i pisala o tom jebenom ZETU bar pol godine. Otvorila bih još jedan blog pod nazivom ZET i kako preživjeti vožnju.
A nije kriv ZET. Kriva je džava jer moja Sančo nema nomalnu plaću da si kupi komp i otvori vlasiti blog!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.