...šok za sistem...

srijeda, 16.01.2008.

...Real-Life Horoscope, part 3...

Sagittariusclassic & škorpijica

Svaki znak ima svoju slabu točku. Za škorpijice, slaba se točka zove sagittarius. Škorpijica je "opaki" igrač, omalovažava i ubada sve oko sebe bez obzira na dob sve dok joj se ne dogodi sagittarius. Škorpijica, inače efikasno jezičava, u verbalnom sukobu sa sagittariusom ostaje sasvim inferiorna. Cinični, hladnokrvni osmjeh koji se ne skida sa sagovog lica i lakonske britke primjedbe tjeraju vatrenu škorpiju na rub živčanog sloma. Katkad, sag, zeke radi, pusti škorpijicu da se razmaše i gotovo pobjedi ali rezultat je samo još više otrovnog "štofa" za sagov "šah-mat" komentar. Posljedica takvog međuljudskog odnosa je da škorpijica postaje opsjednuta sagittariusom. Mora ga "imati" pod svaku cijenu. Isprva to počinje diskretnim upucavanjem. Kako sag ostaje mrtav-hladan, upucavanje prelazi u pravu agresiju. Škorpijica mu se upucava otvoreno i bez imalo srama. Čini to i pred svojim mužem i pred sagovom ženom, bez skrupula. U facu mu govori što će mu raditi kad ga dobije "na samo" sa svim "sočnim" detaljima. Kako je sagittarius ipak jedna malo suptilnija ličnost koja ne voli agresivnu nasilnost i vulgarnost, sav škorpijin trud ne daje nikakav rezultat. Škorpijica postaje očajna, na veselicama ostavlja vrata kupaonice ili wc-a otključanim u nadi da bi se sag možda mogao zabuniti i "uletiti". Ako se to i dogodi, ako sag i naleti na raskrečenu škorpijicu na zahodskoj školjki koja se i ne pokušava prikriti, poznati cinični smješak i pardon su jedine dvije stvari koje će sag učiniti zatvarajući vrata za sobom, naravno sa vanjske strane.
Ceh škorpijinih frustracija plaćaju ostali znakovi. Ako imate šeficuškorpijicu koja na poslu nemilice kinji, maltretira i ugnjetava sve oko sebe to nije zato što joj se sinoć "nije posrećilo" nego zbog toga što joj kroz život prolazi neki sagittarius kojeg ne može imati. Postavlja se logično pitanje, zbog čega sag jednostavno ne "okine" beštiju i učini svijetu uslugu. Razlog je jednostavan, zadnje što sagittarius želi u svom životu je "kobna privlačnost" u živo sa škorpijicom u glavnoj ulozi.
Kao frendice, škorpijice su uglavnom na visini zadatka. Hoće pomoći ali će vam sigurno to jednog dana nabiti na nos. Distanca je ime igre sagittarius-škorpijica i to bi svi sagittariusi trebali znati, ako ne žele da njihova glava visi na zidu neke škorpijice...

- 20:51 - Komentari (50) - Isprintaj - #