Angelina i njezine grudi...

15.05.2013.

Hm. Angelina je opet uspjela razbucati svijetsku javnost.

Već godinama pokušavam otkriti da li mi se ta žena sviđa ili ne. Daleko od toga da je (bila) prezgodna i da joj se duboko klanjam što je kao infant terrible ipak uspjela svoj život skoncentrirati oko te silne dječice, a ne završiti na nekom drogeraškom ili alkoholičarskom groblju.

No, kako je zapravo lako manipulirati medijima, sigurna sam da je dio te priče obična friško farbana "fasada" i da je unutar zidova Jolie-Pitt puno burnije i krvavije. Jer, svaka će majka najmanje jednog djeteta reći da se onako smiren (kako se ona prikazuje u javnosti) ne može biti niti s jednom djetetom, a kamoli ne sa svim onim "benetton" vrtićem.

Koji su pak ispušni ventili Brad Pitta - i to je pitanje. Jel' jebe ili kocka ili ... who knows?

Da se vratimo na šokantnu vijest o uklanjanju obiju dojki u preventivne svrhe. Kao prvo - niti jedan gen sklonosti ne može dovesti vjerojatnost da će se desiti bolest (u ovom slučaju karcinom) na tako visoku razinu. To što uz gen sklonosti idu i neki drugi okidači - to je sad već kompleksna priča i pošto nisam medicinske struke ne bih se željela upuštati u neke duboke rasprave. No, kako bilo da bilo - 87% je praktički siguran zgoditak ili sigurna stvar ili kako god to sad objašnjavali.

Tako da bih postupak A. Jolie komentirala kao postupak lude žene. Doslovno.

A sad malo i o njezinom srcedrapateljskom pismu. Tu se pak objašnjava kako je ona kroz bogtepitaj koliko skup medicinski zahvat zamijenila tkivo dojki sa filerima. Jednom riječju - njoj su grudi (izvana) ostale iste. Ako bi sad bilo tko od nas otišao doktoru mislim da bi to završilo onim "rez" i praznim dijelom prednjeg dijela tijela sa ružnim ožiljcima. Nažalost, vidjela sam u živo kako to izgleda. Nije lijepo niti na starim bakama, a kamoli nekom mlađem (tzv. spolno-aktivnom stvorenju). Prema tome, i ovdje sere kvake.

Znači - zaključak br. dva - opet luda baba.

Toliko.

Ovim tekstom dajem svu svoju potporu i suosjećanje svim ženama koje sada prolaze kroz fazu otkrivanja ili operativnog zahvata vezanog uz karcinom dojke. U ovim našim jadnim balkanskim prilikama. A pustimo lude bogate zvijezde da se bahate.

Sretno!

<< Arhiva >>