Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Angelina i njezine grudi...

Hm. Angelina je opet uspjela razbucati svijetsku javnost.

Već godinama pokušavam otkriti da li mi se ta žena sviđa ili ne. Daleko od toga da je (bila) prezgodna i da joj se duboko klanjam što je kao infant terrible ipak uspjela svoj život skoncentrirati oko te silne dječice, a ne završiti na nekom drogeraškom ili alkoholičarskom groblju.

No, kako je zapravo lako manipulirati medijima, sigurna sam da je dio te priče obična friško farbana "fasada" i da je unutar zidova Jolie-Pitt puno burnije i krvavije. Jer, svaka će majka najmanje jednog djeteta reći da se onako smiren (kako se ona prikazuje u javnosti) ne može biti niti s jednom djetetom, a kamoli ne sa svim onim "benetton" vrtićem.

Koji su pak ispušni ventili Brad Pitta - i to je pitanje. Jel' jebe ili kocka ili ... who knows?

Da se vratimo na šokantnu vijest o uklanjanju obiju dojki u preventivne svrhe. Kao prvo - niti jedan gen sklonosti ne može dovesti vjerojatnost da će se desiti bolest (u ovom slučaju karcinom) na tako visoku razinu. To što uz gen sklonosti idu i neki drugi okidači - to je sad već kompleksna priča i pošto nisam medicinske struke ne bih se željela upuštati u neke duboke rasprave. No, kako bilo da bilo - 87% je praktički siguran zgoditak ili sigurna stvar ili kako god to sad objašnjavali.

Tako da bih postupak A. Jolie komentirala kao postupak lude žene. Doslovno.

A sad malo i o njezinom srcedrapateljskom pismu. Tu se pak objašnjava kako je ona kroz bogtepitaj koliko skup medicinski zahvat zamijenila tkivo dojki sa filerima. Jednom riječju - njoj su grudi (izvana) ostale iste. Ako bi sad bilo tko od nas otišao doktoru mislim da bi to završilo onim "rez" i praznim dijelom prednjeg dijela tijela sa ružnim ožiljcima. Nažalost, vidjela sam u živo kako to izgleda. Nije lijepo niti na starim bakama, a kamoli nekom mlađem (tzv. spolno-aktivnom stvorenju). Prema tome, i ovdje sere kvake.

Znači - zaključak br. dva - opet luda baba.

Toliko.

Ovim tekstom dajem svu svoju potporu i suosjećanje svim ženama koje sada prolaze kroz fazu otkrivanja ili operativnog zahvata vezanog uz karcinom dojke. U ovim našim jadnim balkanskim prilikama. A pustimo lude bogate zvijezde da se bahate.

Sretno!

Post je objavljen 15.05.2013. u 13:22 sati.