ODLIČNA STRANICA PUNA KORISNIH SAVJETA - www.cancerfightingstrategies.com

06.09.2015.

Za sve one koji se također bore s jednom od "verzija" ove opake bolesti s kojom se i ja borim ovih par mjeseci, pronašao sam jednu dobru internet stranicu (doduše, na engleskom jeziku je) koju svakako preporučam za proučiti - http://www.cancerfightingstrategies.com.

Puna je savjeta i objašnjenja kako neke stvari funkcioniraju, a dobro je i to što se kroz cijelu stranicu protežu i savjeti o korištenju vrlo korisnih anti-kanceroznih preparata čija je uspješnost u liječenju malignih oboljenja prikazana određenim brojkama kako bi se lakše uspoređivala uspješnost jednih i drugih (često je napravljena i usporedba s kemoterapijama). Ovo je jedna od rijetkih web stranica na kojima sam naišao na savjete što i kako koristiti ukoliko se odlučite na primanje kemoterapije.

Da sam naišao na ovu stranicu na samom početku svog liječenja, sigurno bih si naručio neke od ovih preparata.

S obzirom da sam sada već prošao polovicu liječenja, a liječenje za sada protječe bez većih problema i po svemu sudeći će biti u potpunosi uspješno, vrlo vjerojatno si neću nabavljati ništa od tih preparata.

Međutim, svima onima koji se možda nalaze na samom početku liječenja ili liječenje ne protječe baš prema planovima, vjerujem da savjeti i preparati s ove web stranice mogu biti vrlo korisni.

Oznake: cancerfightingstrategies.com, zeolit, BLA eliksir, DTOSIN

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.