LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

STOP AIDS PARTY– Ne diskriminiraj već se informiraj! - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

25.11.2007., nedjelja

STOP AIDS PARTY– Ne diskriminiraj već se informiraj!

Humanitarna akcija mreže mladih Virovitica povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti Vam našu humanitarnu akciju STOP AIDS PARTY – Ne diskriminiraj već se informiraj!. Ova akcija je namijenjena prikupljanju donacija za kupnju darova povodom Božićnih blagdana djeci oboljeloj od HIV-a na području Hrvatske.
1. 12. se obilježava kao Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Ove godine, zahvaljujući inicijativi mreže mladih Virovitica koju čine mladi iz različitih udruga koje uključuju mlade ili rade za mlade, a dio su Y-PEER-a Hrvatske, prvi puta u Virovitici obilježavamo Svjetski dan borbe protiv AIDS-a na ovaj, humanitarni način.
Ciljana skupina ove manifestacije jesu mladi od 15 do 25 godina s ciljem da se potaknu mladi na društvenu solidarnost i smanji diskriminacija prema HIV oboljelima u društvu. Obzirom, da ćemo u sklopu ove aktivnosti održati i edukativna predavanja te prezentirati edukativne filmove, sigurni smo da ćemo doprinijeti i prevenciji HIV/AIDS-a na području grada ali i u široj okolici.
Akcija započinje 26. 11. kada započinjemo s distribucijom promotivnih/edukativnih letaka i materijala te prezentacijama u školama. Istovremeno, započinjemo i s prigodnim radio emisijama u kojima ćemo pozvati građane da se priključe u prikupljanju sredstava za oboljelu djecu u Hrvatskoj. Za tu namjenu ćemo postaviti prigodne kutije na frekventnim mjestima diljem grada u koje će građani moći staviti svoje doprinose. Sva prikupljena sredstva će se uplatiti na račun Udruge za oboljele od HIV-a (HUHIV – www.huhiv.hr).
U petak, 30. 11., u suradnji s Noćnim clubom TIME od 13:00 do 15:00 sati organiziramo
youthpeer.net
prezentaciju edukativnog filma Jutro poslije nakon čega slijede i igre bez granica uz podjelu simboličnih nagrada.
Od 21 sat do 01:00, 30. 11. također u suradnji s Noćnim clubom TIME, organiziramo STOP AIDS PARTY koji će se održati u prostoru disca a za isti se je odazvao KAZOO bend i Ivan Dečak (VATRA).
Za navedeni party će se plaćati simboličan ulaz od 15 kn a sva prikupljena sredstva od prodanih ulaznica će se uplatiti na račun HUHIV-a. Za donosioce flajera (koji će se dijeliti u periodu od 26. do 30. studenog) cijena ulaza će biti svega 10 kn. Uz to, Noćni club TIME se odriče svih dodatnih prihoda od navedenog PARTY-a u korist ove humanitarne akcije.

Y-PEER Hrvatska

- 18:38 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.