Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

STOP AIDS PARTY– Ne diskriminiraj već se informiraj!

Humanitarna akcija mreže mladih Virovitica povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti Vam našu humanitarnu akciju STOP AIDS PARTY – Ne diskriminiraj već se informiraj!. Ova akcija je namijenjena prikupljanju donacija za kupnju darova povodom Božićnih blagdana djeci oboljeloj od HIV-a na području Hrvatske.
1. 12. se obilježava kao Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Ove godine, zahvaljujući inicijativi mreže mladih Virovitica koju čine mladi iz različitih udruga koje uključuju mlade ili rade za mlade, a dio su Y-PEER-a Hrvatske, prvi puta u Virovitici obilježavamo Svjetski dan borbe protiv AIDS-a na ovaj, humanitarni način.
Ciljana skupina ove manifestacije jesu mladi od 15 do 25 godina s ciljem da se potaknu mladi na društvenu solidarnost i smanji diskriminacija prema HIV oboljelima u društvu. Obzirom, da ćemo u sklopu ove aktivnosti održati i edukativna predavanja te prezentirati edukativne filmove, sigurni smo da ćemo doprinijeti i prevenciji HIV/AIDS-a na području grada ali i u široj okolici.
Akcija započinje 26. 11. kada započinjemo s distribucijom promotivnih/edukativnih letaka i materijala te prezentacijama u školama. Istovremeno, započinjemo i s prigodnim radio emisijama u kojima ćemo pozvati građane da se priključe u prikupljanju sredstava za oboljelu djecu u Hrvatskoj. Za tu namjenu ćemo postaviti prigodne kutije na frekventnim mjestima diljem grada u koje će građani moći staviti svoje doprinose. Sva prikupljena sredstva će se uplatiti na račun Udruge za oboljele od HIV-a (HUHIV – www.huhiv.hr).
U petak, 30. 11., u suradnji s Noćnim clubom TIME od 13:00 do 15:00 sati organiziramo
youthpeer.net
prezentaciju edukativnog filma Jutro poslije nakon čega slijede i igre bez granica uz podjelu simboličnih nagrada.
Od 21 sat do 01:00, 30. 11. također u suradnji s Noćnim clubom TIME, organiziramo STOP AIDS PARTY koji će se održati u prostoru disca a za isti se je odazvao KAZOO bend i Ivan Dečak (VATRA).
Za navedeni party će se plaćati simboličan ulaz od 15 kn a sva prikupljena sredstva od prodanih ulaznica će se uplatiti na račun HUHIV-a. Za donosioce flajera (koji će se dijeliti u periodu od 26. do 30. studenog) cijena ulaza će biti svega 10 kn. Uz to, Noćni club TIME se odriče svih dodatnih prihoda od navedenog PARTY-a u korist ove humanitarne akcije.

Y-PEER Hrvatska

Post je objavljen 25.11.2007. u 18:38 sati.