Slike
Image Hosted by ImageShack.us
-ja-

Image Hosted by ImageShack.us
-Tom- (davno slikana fotka kada se još znao smijati)

Image Hosted by ImageShack.us
Keira

Image Hosted by ImageShack.us
Seamus

Image Hosted by ImageShack.us
Val

Image Hosted by ImageShack.us
Bono

Image Hosted by ImageShack.us
Isabell

Image Hosted by ImageShack.us
Peter

Image Hosted by ImageShack.us
Lara

Image Hosted by ImageShack.us
Kurt

Image Hosted by ImageShack.us
Ofigenya

Image Hosted by ImageShack.us
Irma

Image Hosted by ImageShack.us
Alma

P.S. cure,dajte se vratite!!! (Alma i Irma)

Tom Riddle

18.10.2006., srijeda

Kratak opis zbivanja smijeh

Evo,prošlo je već skoro tjedan dana,ako ne i više otkad smo proveli par predivnih sati markirajući Travarstvo. Dobra vijest je da nas nisu niti primjetili stoga nismo imali nikakvih problema. Ovaj tjedan je,barem za sad prošao dosta mirno u školi,ali ne i u našim međuodnosima. Ne znam što bih tu nadodala; ne razgovaramo više s Ravenclawima (osim s Val) što nam zaista nije trebalo jer smo ionako već na zlu glasu kao Slytherini. Pa,želite li čuti što se dogodilo?? Ovako..Došlo je do nekih problema u vezi Riddle-Glandrick ili vam : Keira i Seamus su se posvađali!!! Da,to naime,poznavajući Keiru nije bila samo svađa nego i skandal o kojem se priča još i danas premda se cijela situacija odvila prekjučer.
Keira se,nesvjesno,jer ipak je to u njezinoj naravi,počela upucavati Peteru što je Seamus vidio te joj napravio scenu koja je kasnije završila bolnim ranama u oba slučaja. Njih dvoje još uvijek leže u bolničkom krilu u krevetu do kreveta i svađaju se. Je li to kraj? To vam ni sam Bog ne može sa sigurnošću reći... Jedno je sigurno, neće si više gugutati kao i prije...Ravenclawi su Keiru proglasili zlom i time osudili cijeli naš dom. Val je cijela ta situacija smiješna te i dalje većinu vremena provodi u našem domu ljubakajući se s Bonom. Neka mala je izjavila da joj se on sviđa na što je Val poludjela. Sada je ne može smisliti i ljubomorno je odmjerava kad je sretne na hodniku. Kao da ne može shvatiti da mu se ta mala jednostavno ne može sviđati...
Još uvijek sam usamljena; nisam se ljubila već mjesec i pol dana!!! Nedostaje mi Tom...Svaki si dan pišemo,ali sve više osjećam kako je sav naš odnos jako površan. Kao da ga gubim... Ne znam bih li trebala probati nešto novo i zaboraviti Toma,ali bojim se da nikoga neću zavoljeti kao njega. Jer on je zaista poseban,rijetki su takvi kao on. Primjetila sam da mi se Peter upucava što je dodatno motiviralo Keiru da ga obmani svojim čarima i još jednom svijetu pokaže da je bitno zvati se Keira Riddle.
Po stoti put,nije uspjela. Ovo mi je potpuno čudna situacija jer sam uvijek za većinu vršnjaka bila preozbiljna te me nitko nije gledao kao curu nego kao... Ma ne znam ni ja sama...
I sada sam u dilemi: pokušati,ili ne pokušati...? Ako pokušam,Riddleovi (Keira i Tom) će me ubiti,ali jedno je sigurno: ja ću se sigurno puno bolje osjećati....

- 23:58 - Komentari (19) - Isprintaj - #

09.10.2006., ponedjeljak

Kako je protekao ostatak moga dana (markiranje)

Užurbano smo uzele torbe koje smo sakrile ispod pelerine. U njih smo stavile dekicu,svijeće i još smo svratile do kuhinje da si uzmemo nešto za prigristi. Uzele smo ja jabuke,naranče,džem od malina,i,vjerujem,najbitnije; pivoslac.
Putem smo naišle na Val koja nas je pgledala s čuđenjem i kada je shvatila kamo smo se uputile,i ona nam se pridružila. Tako smo nas 4 otišle na neko mjesto po Isabellinom izboru. Nalazilo se s druge strane dvorca,pored jezera između nekoliko stabala. Tamo smo rasprotrle dekicu i izležavale se na njoj usuput se prežderavajući sa svime što smo ponjele. Baš kad smo se prejele vidjele smo neke siluete kako nam se približavaju; malo poslije shvatile smo da su to Seamus i neka njegova ekipica.
Val je bila totalno u brizi jer je Seamus glavni prefekt u Ravenclawima pa se bojala da je ne prijavi.
Tek što su se pojavili,Seamus je odmah počeo: "Ej,Vally,nemaš frke,neću ja nikog reći...Ionako bih i ja trebao biti na Preobrazbi...Dumbledore će me ubiti... Ali,ma nemam frke...Keira će me spasiti,jelda mila? Tebe svi vole...."
Keira ga je pogledala i ljutito rekla: "Neću ja tebe ni od kud izvlačiti...Kužiš,glup si,kak ti je sam palo na pamet da markiraš??"-nisam ništa shvatila,ili je dvolična,ili malo mutava.
" Pogađam,pjeniš se jer se nismo tako dogovorili?"-rekao je Seamus na što je Keira onako snuždeno kimnula glavom. Ali poznavajući nju,već u sljedećem trenutku pala mu je u zagrljaj što me uopće nije iznenadilo i tamo su se natezali sve dok nismo trebali krenuti prema dvorcu. Atmosfera je pred kraj već postala s dozom romantike jer se počelo mračiti pa smo upalili lavandine svijećice... Baš je bilo čarobno... Val je prohodala s nekim tamo idiotom,ne znam ni kako se zove... Ustvari,nešto kao Bono...
Uglavnom,tip je totalno čudan,čudno govori i ponaša se...Onako nekad čudno napući usne... I Val je toga svjesna,ali to je neizmjerno privlači...
Jedino ja sad tu patim za tim idiotskim Tomom..Kojeg nema...I koji mi fali... Ah,preboljet ću...
Sad samo trebam vidjeti jesu li skužili da nas nije bilo...

P.S.
Kako vam se sviđa pjesma?? Meni je jedna od najdražih...

- 19:44 - Komentari (28) - Isprintaj - #

06.10.2006., petak

Markirati ili ne? Pitanje je sad...

Današnji dan bio je čista ludnica. Pola sati uopće nismo imali jer je Slughorn,kojeg smo imali blok sat morao nekamo važno otići i nismo imali nikakvu zamjenu... Odmah smo se svi smjestili u udobnu društvenu prostoriju i izvalili se na kauč.
"Joooj,kako mi se neda ići poslije na Travarstvo..."-uzdahnula je Keira.-"Kada se samo sjetim da ćemo morati čupati korove,dođe mi da se sakrijem pod krevet i tulim tamo u jastuk.."
Izgleda da je Isabell koja se igrom slučaja našla u našoj društvenoj prostoriji,imala savršen plan za to.
"Pa gle,ne moraš se baš sakriti pod krevet da te ne bi mogli naći... Znam jedno savršeno mjesto gdje nas nitko neće niti tražiti,a kamoli da nas tamo nađu..."-rekla je i vragolasto se nasmiješila.
"Misliš da markiramo? Joj,ma ne,još ćemo dobiti neke kazne i ko zna što sve ne..."-rekla sam ja pomalo umorna od takvih ideja koje su se iznova rađale svaki dan ali se nikada nisu ostvarile.
"Mislim najozbiljnije. Možda neće niti primjetiti da nas nema,a osim toga,što će ti biti od jednog markiranja? Pa svi ostali stalno markiraju a jedino smo mi sad tu neke uzorne učenice"-rekla je Isabell čvrsto nas uvjeravajući u sve to. Ona je Gryffindorka,ali imamo dosta zajedničkih satova pa smo se stigle bolje upoznati.
"Ja sam za!"-veselo je uskliknula Keira koju nije trebalo dugo nagovarati.Ja sam je na to samo pogledala pogledom "ništa čudno za Keiru",a ona se veselo nasmijala...
"Ionako sam glavna prefektica pa ako nas ja ne prijavim,neće ni itko drugi"-rekla je Keira važnim glasom.Bila je jako ponosna što je glavna prefektica,ali meni je cijela ta priča bila pomalo sumnjiva.
Ona je rekla da je njoj ravnatelj Dippet rekao da je zaslužila to mjesto zbog iskrenosti i jer je prijavljivala najviše ljudi.
Sve mi je odmah bilo jasno jer je Keira imala čudan običaj da prijavljuje ljude koji nisu ništa krivi samo ako su je krivo pogledali.
Keira se sanjarski zapiljila u svoju prefetsku značku,a taj sanjivi pogled prekinula je moja riječ:"Pa no,onda što se čeka? Idemo već jednom?"-upitala sam s krajnjom namjerom da se pokupim i da odem.Tek što sam se digla,Keira i Isabell pale su mi u zagrljaj. Imala sam osjećaj kao da sam uvijek ja ta koja kvari provode. Ali ovaj put mi se zamisao da negdje bezbrižno sjedim i čavrljam s curama činila lijepšom od one da čupam neke smrdljive korove na satu Travarstva.

- 18:42 - Komentari (14) - Isprintaj - #

04.10.2006., srijeda

Ponovno u Hogwartsu

Evo me! Nisam stvarno duuuugo pisala... Bila sam na praznicima i tako to. Praznici su bili solidni. Gotovo cijeli su se vrtili oko mog prepucavanja s Tomom. Sada se sve to smirilo iako su mi,moram priznati,teško pale te sve silne svađe. Kiara se premjestila u Beuxbuttons jer joj je ujak (?!) tamo dobio posao. Nedostajat će mi. Keira i ja smo gotovo cijele praznike provele zajedno i baš nam je bilo super,izuzevši moj silni strah da će dovesti zmaja k meni doma u kuću... Na kraju je ostao sa Seamusovim bratom u Rumunjskoj i Keira je zaključila da će joj jako nedostajati. Seamus i Keira su začudo još uvijek zajedno i bolje im je nego ikad.
Sada sam se opet vratila u ovu školsku groznicu i već moram učiti i sve te stvari... I dobila sam hrpu zadaće iz čarobnih napitaka...
Tom živi u nekom stanu u Londonu i sad se priprema za novi posao. Moram priznati da je u popriličnoj komi jer su ga odbili za profesora Obrane od mračnih sila. Nedostajat će mu Hogwarts. Kad malo bolje razmislim,njemu će više nedostajati Hogwarts nego ja,valjda zato što ovdje osjeća neku sigurnost koju niti najbolji stan ne može zamijeniti. Posudila sam mu nešto novaca iako se tome vrlo žestoko protivio...
Ali jednostavno nisam mogla podnjeti da živi u nekoj bijedi bez novaca za kruh. Rekao mi je da će mi se jednog dana odužiti za svu pomoć koju sam mu pružila a ja sam mu rekla da je dosta to što je zahvalan i što me voli...
Sjedila sam neki dan u društvenoj i razmišljala o tome kako će sad sve to izgledati kada nema Toma...Hoće li i dalje moje postojati one sve silne pustolovine kroz koje smo prošle Keira,Seamus,Jack,Tom i ja? Mislim da više ništa neće biti kao prije,ali potrudit ću se da začinim i ovu godinu...Evo,sada se baš spremam otići u Hogsmeade s Almom,Irmom i Keirom na jedan pivoslac...
Nazdravit ćemo za ona dobra stara vremena...

- 18:31 - Komentari (14) - Isprintaj - #

05.07.2006., srijeda

Starica

Zastali smo pored nje.Tom ju je čudno pogledao te upitao:" Da,ja sam Tom Riddle,trebate li nešto?"-na što ga je bakica čudno pogledala te se primila za srce :" Ja sam mislila da je Tom Riddle preminuo prošle godine,kad ono,vrati se živ zdrav i zgodniji nego ikad"-pogledala sam prvo Toma,pa staricu,ne znajući što se događa.
"Očito ste me s nekim zamjenili,naime,i moj otac se zvao Tom Riddle"-prozborio je Tom.
"Znači ti si to nesretno dijete...Keirin brat,ako se ne varam?"-na to je Tom zainteresirano podignuo obrvu i sjašio s konja:" A odakle vi znate za Keiru?"-rekao je dok su mu oči sjajile neobičnim sjajem.
"Pa"-nastavila je starica pomalo nesigurno-"Keira je moja unuka."
Po prvi puta u životu,Tom je ostao bez teksta.Samo ju je odmjerio od glave do pete.Zatim je žena nešto promucala u stilu da uđemo u kuću.Meni se zaista nije dalo,iako me zanimalo sve to jer koliko sam ja znala,Keira je siroče i nikada nije imala nikakvu obitelj.Očito mi je nešto prešutjela kada smo se vraćale.Stoga sam tiho prošaptala Tomu:"Tome,je li ovo nužno?? Ne ulazi mi se trenutno u ikakve rasprave s ovom ženom."-zatim sam pogledala je li dovoljno blizu te rekla još tišim glasom :"Tko zna,možda je luda,ne bi me to ni čudilo."-ali Tom kao da se oglušio na moje riječi.
"Volio bih da mi pobliže objasnite situaciju,jer mene,a siguran sam i moju sestru,jako zanima naše podrijetlo."-tu je zastao da uzme dah.Nakon kratke stanke,konačno je upitao:"Kako bi bilo da svratim sutra u ovo vrijeme da mi sve ovo pobliže objasnite?Jer,moram priznati da sam zbunjen"-tu je starica krajnje veselim glasom odgovorila:Naravno sinko da možeš svratiti,moje su ti vrata uvijek otvorena!Dobra da si rekao,speći ću kolače...Koje si ono rekao da voliš?"-tu je zastala,bilo je malo suludo da ovo govori jer Tom nije niti jednom riječju spomenuo kolače.Tu se ispravila:
"Ah,joj da,nisi niti rekao...Nemoj zamjerati,znaš,godine...Nego,rado ću te sutra primiti u goste.".Tom joj je samo ispružio ruku te smo potom oboje uzjašili konje i krenuli dalje.
Kako se bližila noć,morali smo se polako vratiti.Ali ovo me stvarno zaintrigriralo:"Tome,misliš li da ova žena govori istinu?"
"Uvjeren sam da govori,iako mi je to pomalo čudno."-odgovorio je malo uzburkanim tonom.
"Mislim,ne izgleda mi kao da laže,ali toliko podataka...Jesi li ti uopće znao da ti je otac umro?Mislim,prema ovome znači da je on bio živ dok si ti bio u sirotištu."-pokušala sam to reći što mirnijim glasom premda me sama činjenica da netko samo tako napusti svoje dijete razarala iznutra.
"Gledaj,Agatha,nisu svi ljudi tako dobri kao tvoji roditelji.Moj otac,iako ga nisam upoznao,ali znam,bio je običan prljavi bezjak,i zbog toga mu uopće ne zamjeram,što oni mogu znati...Nisu oni previše inteligentni..."-ovo nisam mogla vjerovati:"Tome,daj se čuj,pa kako to možeš reći?Pa i moj tata je bezjak,pa je svejedno pametan čovjek,lječnik.Moram li spomenuti da sam ja pola svog života živjela a da nisam niti znala da sam vještica?"-sada je već ovo postala rasprava:"Nisam htio to reći,na kraju krajeva,i ja sam odrastao kao i ti,ali on barem priznaje,moj otac nikada nije priznavao magiju pod nešto stvarno,njemu su svi čarobnjaci i vještice bili luđaci....".ovo mi je postajalo sve čudnije:"A otkad ti to znaš toliko o svome ocu?Nikada ga nisi upoznao...Ili možda ipak jesi?-bilo je očito da je to bilo nezgodno pitanje jer je Tom rekao da ne želi odgovarati na glupa pitanja te je samo hitro krenuo brzim galopom pod izlikom da je već kasno...Nije mi sad bio trenutak da se prekine razgovor,ali Tom je već odjurio dalje od mene stoga sam i ja preko volje postavila Luganu listove za galop...

06.07.2006. u 00:20 • 28 Komentara • Print • #
Tom je malo čudan u zadnje vrijeme ako mene pitaš ali moraš mu priznati da nije lako… Dobar post… Da sam na tvom mjestu ne bi me baš previše zabrinjavala ta starica jer ipak, ako mu je baka, nek priča s njom, pa kaj sad? I ne mislim da će ona promijeniti vašu vezu ali ti krojiš priču… Imam novi post, spomenula sam te

dante • 06.07.2006. u 11:40

super post! nisam očekivala da je ovo keirina baka...sva sreća,pročitala sam prvo njezin post pa tvoj tako da znam o čemu je riječ...i hvala što me imaš u boxevima,ja sam tek sad stigla na ovaj blog prek onog starog...a šteta štosi ga prestala pisati...pusa!

irma • 06.07.2006. u 11:40

Super ti je post. Da, slažem se. Tom je zaista čudan u zadnje vrijeme. Al meni je ta starica malo čudna, ne znam kak tebi... Ali se slažem s Dante, ta vam starica ne bi trebala poremetiti vezu!!! Pusssa!!!

Mary Matthews • 06.07.2006. u 12:08

super mi je slika... ne brini se... a to za slytherin-gryffindor premještaj... samo navika ali sve vas ja volim i drago mi je što ću imati društvo i u slytherinima

dante • 06.07.2006. u 12:42

supeeeer post :) ! Stavila sam te u box, danas ćeš vjerovatno biti čak i u postu! pozzz, pusaa
reci ak hoćeš da kaj promijenim...

AMI • 06.07.2006. u 14:39

OK, ovak: zovem se Ami, imam 15 godina, rukama mogu prizvati 4 elementa; vodu, zrak, vatru i zemlju, jedna sam od sedmeročlane "družine" kojom svojim moćima pokušavamo vratiti tajnu ogrlicu kraljici Floreani, borimo se protiv njene sestre Magress, zbunjena sam ;) volim se smijati i papati čoksu,.... promijeni kaj ti s ne sviđaaa... pozzz :)

P.S. upravo pišem novi poooost...

AMI • 06.07.2006. u 15:16

ah, to tebi na tvoju mastu prepustam... :) smisli kaj god os, sam mi javi!!! pusa
novi post!

AMI • 06.07.2006. u 15:38

odlican post!!!!baka?uau!nisam to ocekivala....jedva cekam dalje....bas si me zainteresirala!
sorry zbog onog bloga ali nisam nikome rekla....pa pa =)

maya the wicked witch • 06.07.2006. u 16:25

Sviđa mi se ideja. Fan fiction blogovi obično su svi na isti kalup, a teme istrošene i uglavnom se piše o stvarima koje su svim fanovima dobro poznate iz knjiga. Što ne vrijedi za tebe i tvoj blog. Vidi se da imaš smisla za pisanje, i da puno čitaš, što je prvi i najvažniji preduvjet za što bolje mogućnosti izražavanja. Samo tako dalje :) Pozdrav!

Hermione • 06.07.2006. u 17:12

uu, dobar post! ja imam novi, konacno...

Anira • 06.07.2006. u 17:19

Dobar ti je post... Sviđa mi se moja slika, hvala ti! Eh, Tom je uvijek čudan, vidim da si malo priču ukomponirala s Keirom... ili? Ma, nije ni bitno, obje imate posebnu i lijepu maštovitu priču. Sada shvaćam za staricu, ali mislim da ti neke stvari moraš riješiti s Tomom, ako se ne varam...:)

Diana Matthews • 06.07.2006. u 19:28

ej,vjerujem da si ti već udgo u ovom hpffu,ali mi se ne da baš sve čitati,pa me daj malo uvedi nekak u tu svoju pričicu,ne ubaci(makar možeš i to) nego baš uvedi...kratki sadržaj il neš...inače,ovaj post ti je lud...čitam te,pozz

alex • 06.07.2006. u 21:19

ej, strava post, meni je ful sumljiva ta starica.... hmmm... neznam.... zato brzo napiši nastavak!!!

†Lady_Keera† • 06.07.2006. u 22:36

novi poost, pozzzz... ;)

AMI • 07.07.2006. u 13:26

post ti je super!! to je znaći bila baka od toma i keire!! sad će bit zanimljivo to da i keira i tom znaju za tu baku no ne znaju da i međusobno znaju za nju. sad sam neš zapetljala no dobro..
i da, moja slika se ne pojavljuje na tvom blogu, crna je.. :(

Alma • 07.07.2006. u 14:14

Pa nije mi baka baš tak senilna... :)
Ko da je luda...

Keira Riddle • 07.07.2006. u 21:31

Novi post!

Diana Matthews • 07.07.2006. u 21:35

ej evo mene....tu sam prvi put..........malo ste pretjerali...........bez uvrede..........jest i ja obožavam harry pottera(ima vrata sva obljepljena svim sitnicama o njemu,sve knjige i sve filmove) al opet da ja sama sebe stavljam u taj život??to je bolesno......rađe živim u stvarnom svijetu.....
...........kizzza i čitamo se..........

.:.cRn@ ovC@.:. • 08.07.2006. u 11:43

imam novi post

irma • 08.07.2006. u 12:24

new post...=)

maya the wicked witch • 08.07.2006. u 14:45

Novi post!

Diana Matthews • 08.07.2006. u 20:20

Znam......poslala sam ti majliće!!!!! Nadam se da se nećeš ljutiti! Kissssssss

Diana Matthews • 09.07.2006. u 12:57

Imam novi post...

Kiara Hamill • 09.07.2006. u 14:48

imam novi post! :=)

Alma • 09.07.2006. u 16:13

Kad će novi post?? Zanima me što će dalje biti....

irma • 09.07.2006. u 16:52

Novi post!

Diana Matthews • 09.07.2006. u 18:13

Nisam prije bila na tvom blogu, ali moram reci da je stvarno fenomenalan.Pogotovo mi se svida dizajn.Kad ce nastavak ovog novog posta???Svrati nekad do mene ako ti se bude dalo.

Amanda Harrison • 09.07.2006. u 22:39

hey...prvo,super post-ovo postaje fakat sve zanimljivije i zanimljivije...:=) ma zakon... :)

zizi • 09.07.2006. u 23:33


- 23:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.06.2006., srijeda

Povratak kući

Završila je još jedna školska godina u Hogwartsu.Moram priznati da mi se činila dužom nego što je zaista bila,toliko toga mi se dogodilo...Sad ću jednostavno zaboraviti na sve to i pošteno se odmoriti...Naravno,Tom će,kao i svake do sada praznike provoditi kod mene...Ali ne cijelo,uvijek pred kraj mora ići...Ali mi to nikada nije posebno smetalo pošto sam se tada zabavljala s Keirom.Ove godine Keira će doći malo kasnije.
I tako smo Tom i ja stigli u dvorac mojih roditelja...Sve bi to bilo krasno da u sve ovo prste nije uplela moja "divna" mati.Već pri ulasku u dvorac samo je okrenula s očima.Kada sam ušla,nisam mogla ništa prepoznati,sve je premjestila.
Mislim,bilo je ok,malo neobično,ali...Nisam se bunila,samo sam odnjela svoje stvari u sobu.Tu sam se razdvojila s Tomom kojeg je ova vještica doslovno premjestila u gostinsku sobu na drugom kraju dvorca ...
Taman kad smo se odmorili od puta,sišli smo na večeru.Tamo nas je dočekao moj tata koji je kao i uvijek bio pun pitanja...
Jako ga se dojmilo to što sam vještica.Zanimala ga je svaka pojedinost iz tog svijeta (kad bi samo znao da mu je i žena vještica).Tako nas je izluđivao raznim pitanjima,ovaj put zlorabljujući Tomovu punoljetnost.Tom mu je svakih 5 min morao izvoditi razno razne čarolije,a ovaj se tome svaki puta ščuđavao.(moram li pričati kako mi je bilo neugodno???)
I tako kad smo ga se napokon otarasili,na zub me uzela moja mila majka.Ona mi je pak dosađivala raznim pitanjima i podpitanjima o Keiri i njezinom životu.Moram li spomenuti da joj je već pripremila sobu i to najveću i najluksuzniju u cijeloj kući.Ona nekim čudom iz nekog neobičnog razloga nju obožava.A što je najbolje,i Keira nju voli.Ma savršeno.
Njih dvije uvijek nađu neku zgodnu temu za čavrljanje,potpuno ignorirajući mene u tim situacijama.
Ponekad imam osjećaj da voli Keiru više od mene...Postoji li gori osjećaj od onoga zapostavljenog djeteta??
Mislim,nije da ja baš jako volim nju i to,ali mislim da zaslužujem koju lijepu riječ i zagrljaj.Tražim li previše??
Također sam zaboravila spomenuti da je Keira dala Tomu Nagini,tako da zmijurina opet napada i hara mojom kućom.
Moramo je sakrivati po cijeloj kući jer tatica bi dobio srčani da je vidi.On je,usput,jednostavno opčinjen Liamom i Tonyem...
Tako Tony svakodnevno uživa u raznim delikatesama koje se spremaju posebno za njega,najproždrljivijeg zamorca na svijetu...A Liam je čak dobio svoju sobicu u kojoj je sve podređeno samo njemu...
Da se malo odmorimo od mojih dosadnih roditelja,uzela sam Lugana,a Tom je nekog novog konja i išli smo malo jahati u okolici.
Dok mi je Tom govorio o tome kako je konačno našao posao,premda ne onaj koji žarko želio,a to je bio posao profesore obrane od mračnih sila,za oči nam je zapela neka starica naslonjena na ogradu.Promatrala je svijet oko sebe,nije mi se učinila nimalo poznatom stoga sam odvratila pogled dok je Tom još uvijek napadno zurio u nju.Zatim sam je opet pogledala kada je naglo izustila: "Jer to mene oči varaju,ili je ovo Tom Riddle"-u tom trenutku smo zastali...

28.06.2006. u 22:30 • 42 Komentara • Print • #
napokon novi post!! i prvi post na ovom novom blogu!!!! baš sam happy :)
sviđa mi se post i kako je tvoj tata oduševljen magijom..
joj da, zar još nisi dobila pozivnicu za vjenčanje? očito je sova zalutala.. hehe

Alma • 29.06.2006. u 00:25


joj da... pa ja sam prva!! doslovno prva!! kiss

Alma • 29.06.2006. u 00:26

ey, zakon ti je post!!! pitam se ko je ta starica...? a, da budem iskrena, stara ti je malo....evillll...
hehe, ae, sad pa pa

Jenny • 29.06.2006. u 11:07

Novi post! Konačno škola gotova! Kakva je to starica... A mama ti je fakat malo, kako kaže Jenny, evil...
Kad me budeš ubacivala, metni moju novu sliku, onu na mom blogu! Javi mi kad me ubaciš! Ok?

Diana Matthews • 29.06.2006. u 14:16

imam novi post!!!

Ashlee • 29.06.2006. u 14:23

e super ti je post!!tko je to?? Znas potpuno te kuzim u vezi sa starom...desavalo se i meni!!!ajde napisi ubrzo novi postek..kizz

Lara • 29.06.2006. u 15:11

ej!genijalan ti je blog!!!!!dizajn ti je jednostavno super!!!!!!di si ga nasla??????odlican post!!!!!!!!pa pa =)

maya the wicked witch • 29.06.2006. u 16:34

Super post! kak me iritiraju ti glupani koji nemaju boljeg posla nego iznošenja svojih mišljenja koja nas ne zanimaju... Ak mi volimo pisati o čarolijama i tim forama naš problem...šta ona ima protiv nas.... Jel ju netko nešt pitao? Uostalom ti si umiješala samo 1 lik...toma riddlea....ko i svi mi.... Inače ajd mi više ostavi komentar da znam da čitaš moje postove!! Pozzzz od Jasmine Smith

little bitch • 29.06.2006. u 19:16

Ej.Super blog.Samo sam ti željela reć kako ja nisam tolika obožavateljica(jesam velika ali ne toliko)Samo sam obratila pažnju na to kako mi nisu zanimljive knjige nekih hrvatskih pisaca ali ja puno čitam i druge knjige ne samo Harry Pottera ali ni jedna nije tako dobra.Pozdrav pa se čitamo!

jednostavno ja • 29.06.2006. u 22:26

eto i mene... znači odsad se čita na ovoj adresi.... javim ti kad bude novi post :) kiss

Lady Drusilla • 29.06.2006. u 22:56

Lijepo je kod blogova što možeš brisati postove koji ti ne pašu, zar ne?
-jonsnow

Kamui • 30.06.2006. u 00:43

novi blog? super je! imam novi post na hpff blogu!!!

†Lady_Keera† • 30.06.2006. u 11:34

da bas bolseno i imam novi post

marco riddle • 30.06.2006. u 11:44

Novi post!

Diana Matthews • 30.06.2006. u 17:20

novi post

Lara • 30.06.2006. u 22:12

imam novi postek.. ti se spominješ.. kiss

Alma • 01.07.2006. u 00:13

imam novi post!

Alma • 01.07.2006. u 16:23

Novi post! Svrati već jednom do mene! Spominješ se!

Jasmine Smith • 01.07.2006. u 22:04

imam neewwww post

marco riddle • 02.07.2006. u 11:20

Imam novi post!Nisi dugo bila kod mene :(

Munjena • 02.07.2006. u 20:29

ej,ma super ti je post! pitam se kako li je tom samo imao strpljivosti sve to pokazivati tvom tati? i smiješna mi je ta njegova želja da vidi magiju...pozzz! :) :) :)

daisy • 02.07.2006. u 21:12

super.-............... al' tko je starica???????

dark lady • 02.07.2006. u 22:15

opet novi post

marco riddle • 03.07.2006. u 15:12

post je super...čudna je ta bakica...ajde me ubaci plizzz....

opis ti je ovo::
ravenclaw...
6.godina.....
metlobj igram.....
kapetanica metlobojske ekipe....
na poziciji tragačice sam....
imam dečka edoarda....
al on nije iz hogwartsa....
on je bezjak....
najviše volim astronomiju....
ne volim učiti...
obožavam nogomet....

ajde, pozzzdrav

zara • 03.07.2006. u 16:50

nisam te zaboravila... imala sam u planu ubaciti te u jednom od sljedećih postova jer sam se sad počela nešto petljati sa slytherinom... ma vidjeti ćeš uglavnom.... bit će svega! odlučila sam si malo zakomplicirati život-ničiji nije savršen, zar ne?

dante • 03.07.2006. u 17:04

a ono o roditeljima... joj ma molim te.... moji su sa mnom kao mala savršena obitelj ali kada smo sami... i to će se uskoro promijeniti... probala sam par puta otić na tvoj blog ali mi nije otvaralo (nisi jedina)... evo sad ću te redovno posjećivati...

dante • 03.07.2006. u 17:06

ovaj design je prelep! Zao mi je zbog starog bloga, procitala sam god Dante! Citam te!

anira • 03.07.2006. u 18:06

jesi uspjela poslat blackwoodu mail za kandidaturu?????

*isabell black* • 03.07.2006. u 19:31

novi post... nisam te još ubacila ali u sljedećem... napravila sam uvod... vidjeti ćeš

dante • 03.07.2006. u 19:31

ajde dobio sam kandidaturu, nisi najgora (najgori ima -8 bodova) iako moram naglasit da se prijavilo ukupno nevjerojatnih 9 ljudi za taj posao... sretno...

ravnatelj Blackwood • 03.07.2006. u 20:17

imam novi post! kiss

Alma • 03.07.2006. u 20:29

Novi post! Hvala na ubacivanju, ali molim te stavi moju drugu sliku! Molim te... Sorry kaj te gnjavim, ali molim te!

Diana Matthews • 04.07.2006. u 11:57

napisala sam novi post, pa svrati....

zara • 04.07.2006. u 14:35

Novi post, ali nije nista posebno.. Koju sliku da ti stavim u box, jer vec imam jednu Liv Tyler?

anira • 04.07.2006. u 18:42

kad ce novi post? ubacila sam te u novom i reci mi da li ti se svidja slika! :)

anira • 05.07.2006. u 12:10

Pa ajde, tebi oprostim ako ti je glumica antipatična, ali onda metni neku ljepšu sliku ove glumice, neka ima smeđu kosu jer ona glumica ima smeđu! Neka je ljepša od ove!

Diana Matthews • 05.07.2006. u 12:16

Novi post!

Diana Matthews • 05.07.2006. u 13:31

naravno, sam mi ostavi opis na komentarima kod mene, i želje pa se čitamo ! :) pusaaaa

AMI • 05.07.2006. u 18:38

e, samo da ti napomenem, kod mene ti nema škola Hogwarts, ali sve ostalo možeš ostaviti isto. pozzz

AMI • 05.07.2006. u 18:41

nOVI POST NA lorysworld.blog.hr

little bitch • 05.07.2006. u 19:00

imam neewww post hohoho

marco riddle • 05.07.2006. u 22:17

SUPER Blog i pozadina!

Lynnie Candler • 06.07.2006. u 14:26- 22:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.06.2006., subota

Još malo pa praznici........

Konačno je došao i taj dan!!!!Tata mi je danas doveo mog prekrasnog Lugana!!!Bila sam tako sretna što sam ga napokon vidjela...Njegov prekrasan vragolasti pogled koji me uvijek oraspoloži.Ali mislim da to ipak nema smisla zato što za samo tjedan dana odlazim iz Hogwartsa.Ali ne idem odmah doma,prvo idem na put.U planine,samo Lugano i ja...Nema ničeg lijepšeg.I tako sam ga ja usrećila jednom jabučicom i kockama šećera...Zadovoljno me pogledao i stisnuo mi se uz vrat.Obožavam kad to radi.Tako smo se malo mazili,pa sam ga odvela u njegov novi dom;pokraj lovočuvareve kućice.Najradije sam htjela ostati uz njega cijeli dan,ali morala sam još nešto obaviti unutar zidina...Po takvom lijepom danu...Naravno,uvodni dio sam preskočila i veselo podijelila svoju sreću s curama.Keira je,na veliko čudo samo izustila par riječi i zatvorila se u spavaonicu.To mi uopće nije sličilo na nju....Ali nisam ostala jer mi je u tom trenutku (znam da je sebično) Lugano bio važniji.Pošto se već odmorio,otišla sam k njemu.Željno me iščekivao,znala sam da želi isto što i ja.Uzela sam njegovo sedlo koje je rađeno od takvog materijala da se niti ne osjeti,mislim da su ga vilenjaci radili,inače se takva sedla korista za jednoroge...I zauzdala sam ga i krenuli smo...Bio je to tako veličanstven osjećaj jahati ga,već sam zaboravila...Prvo malo kasa za zagrijavanje,ali kad je krenuo galopom mislila sam da ću poletjeti...Nisam baš dugo jahala jer nisam željela da se previše napreže pošto ga nisam stvarno sto godina jahala.
Otišla sam k Tomu koji je bio krajnje nervozan.Pitala sam ga što mu je,ali mi nije želio odgovoriti,samo je spustio glavu i nastavio čitati.Nisam inzistirala nego sam otišla u spavaonicu i shvatila sam da su svi u k***u osim mene.Keira je sjedila na krevetu grleći jastuk,a na podu ispred nje su sjedile Irma,Alma i Seamus.Nisu mogli ništa iz nje izvući jer je cijelo vrijeme šutjela.Kada sam ja ušla u sobu briznula je u još veći plač.Ništa mi nije bilo jasno.Pretpostavila sam da plače jer su je ovi pobijedili u explozivnom puc-pucu,ali sam shvatila da je nešto ozbiljnije.Nisam htjela ništa ispitivati dok se ne smiri.Samo sam legla na krevet,stavila ruke ispod glave i maštala...O tome kako će mi ovo ljeto biti predivno...Zatim su se ovo troje (Alma,Irma i Seamus) pokupili u društvenu gdke su Alma i Irma igrale šah dok ih je Seamus promatrao i tu i tamo odigrao koji potez umjesto jedne od njih.Ostale smo samo Keira i ja u sobi.Pretpostavila sam da se smirila pa sam je upitala što joj je.Nije mi odgovorila već je samo ispustila tihi jecaj.Shvatila sam da joj riječima ne mogu pomoći stoga sam došla do nje i snažno je zagrlila.Vidjelo se da nije spavala noćima.Zaspala mi je u naručju te sam je oprezno položila na krevet i pokrila,te navukla baldahin.Otišla sam u društveni gdke smo Seamus i ja započeli novu partiju šaha........

- 10:29 - Komentari (75) - Isprintaj - #

28.05.2006., nedjelja

Liam

Najiskrenije isprike na nepisanju...Nisam imala uopće vremena,sve to oko aparacije i tako...Uglavnom,položila sam!!!Sada se mogu pohvaliti da imam dozvolu za aparatiranje...Sada sam faca thumbup
Keira je rekla da to nije ništa posebno,da je to ustvari bezveze,ali znate nju,ona je čudna biljka...I,još jedna vijest: smirila se situacija sa mnom i s Tomom...Više se ni ne sjećam zbog čega smo se posvađali...Ali nisam više onako ovisna o njemu kao što sam prije bila.I to mi je skroz drago.Sada mi se čini da sam u jednoj zdravoj vezi,a ne onakva kakva je bila da te sve boli od nje...Ipak sam je,nemojte zaboraviti tek jedna tinejđerica,ne želim imati neke ozbiljne probleme...Kad se samo sjetim kakve sam imala...Ali nema više toga od sad pa ubuduće...Zamolila sam Dippeta da mi dopusti da mi od doma dovezu mog Lugana...Pristao je!!Tako da dolazi idući tjedan...Jedva čekam!!Toliko ga dugo nisam vidjela,niti jahala...Gotovo da sam i zaboravila svaki njegov galop,svaki put koji smo zajedno prošli...Keira također ima kod mene konja te smo se pod praznicima znale iskrasti još prije svitanja i jahati po prekrasnim livadama Irske...(tamo moji imaju dvorac)
Bilo nam je zaista lijepo,dočekivale smo sunce s vjetrom u kosi,a kad bi se malo umorile (i mi i naši konjići) rasedlale bi ih i pustile da pasu najfiniju travu dok smo mi gledale najlijepše nebo...Sigurno se pitate zašto baš najlijepše...Zato što smo slobodne,nema nikakvih obaveza,nikakvih problema...Samo mi,čudesna četvorka koju činimo Keira i ja, te Lugano Wind, te nebo,naše nebo koje nigdje drugdje nije kao ovo...
Tako će biti i sad,samo što će Keira jahati Moonlight...
Ipak,da posve ne zanemarim Toma,išli smo se malo prošetati uz jezero gdje smo si otkrivali planove za budućnost.On sad ide iz Hogwartsa dok ću ja ostati ovdje čamiti još godinu dana...Rekao je da je već primio mnogo ponuda za posao ali ipak još uvijek cilja na mjesto profesora obrane od mračnih sila...Rekla sam mu da nema šanse da bi tako mlad dobio posao,uopće nema ni iskustva a tu je i profesorica Merrythought koja nam predaje taj predmet.Na to mi je rekao da je iz pouzdanih izvora čuo da ona odlazi u mirovinu već ovo ljeto.Imao je dosta entuzijazma u glasu pa mu nisam htjela pokvariti raspoloženjem spuštajući ga na zemlju.Radije smo si sijeli ispod hrasta i prepustili se romantici cerek
Kada se već smračilo uputila sam se u društvenu gdje su me dočekale Dante i Keira ispred mog ormara.Krasno.Keira je rekla da se večeras mora naći sa Seamusom i da želi biti zanosna pa jer bi joj baš mogla posuditi jednu haljinu...Već zna koju...Premala mi je...(to sam tako isprekidano čula jer mi je Dante u isto vrijeme objašnjavala da joj pod hitno treba moja pašmina za Hogsmeade)Nije mi se dalo više slušati pa sam samo otvorila ormar iz kojeg su ispali Lily i Liam...Zaboravih reći da sam si kupila i mačku koja obožava mog Tonya...I ne samo njega...Opsesivno je zaljubljen u Lily,a kao što već znate,njezino srce pripada Jacku...Mislim,samo sam pogledala prijekornim pogledom Keiru koja ih je trebala čuvati .Zapitala sam se u tom trenutku je li moj ormar zoološki vrt ili moj ormar.Zatim je za svima njima isplazila Nagini.Bilo je potvrđeno rofl.Ali pustila sam je...Svaki bedak ima svoje veselje...
Image Hosted by ImageShack.us

- 00:29 - Komentari (47) - Isprintaj - #

12.05.2006., petak

Aparacija???Ne hvala...

Tijekom ovih dana nisam baš puno razgovarala s Tomom.Bila sam ljuta na njega.Tako da sam vrijeme najčešće provodila u društvu Irme,Diane i Alme.
Keire nije bilo.U zadnje vrijeme često nestaje...Pitam se gdje li je...Sa Seamusom nije jer je i on po cijele dane traži...
Danas sam,da si malo popunim raspored ( a s Tomom sam izbjegavala razgovor) otišla gledati metlobojski trening,odnosno Irmu...Bilo je baš super iako ja nisam baš luda za metlobojem.Bila je i jedna nova cura,Dante.
Baš je neobična,mislim da je Gryffindorka.Nažalost je nisam vidjela kako leti jer je ona ,kao i ja ,došla samo kao promatrač.Trebali ste vidjeti Irmu...Nikada nisam vidjela nikoga da tako dobro leti,ali stvarno.Poletno,ali opet nekako elegantno...Svidio mi se metloboj.Toliko,da sam zamolila kapetana momčadi da se popnem na metlu da i ja to probam (kada smo imalo poduke nisam uspjela ni prizvati metlu...lol) I ništa,malo sam se popela,i čak sam uspjela letjeti par minuta dok nisam izgubila ravnotežu i pala...Vrijedilo je.Tih par minuta,meni se činilo kao cijela vječnost.Tek sada shvaćam zašto se Jack toliko uživi u pričanje o metloboju.To je stvarno težak sport.Mislim da ja to ne bih mogla jer nemam dobru koordinaciju pokreta.Teško je čak i letjeti,mogu si onda zamisliti kako je tek Irmi s palicom ili nekima s loptom (balunom)...
Strašno...
Ovih dana također imamo i satove aparacije.Bojim se da ću i to sranje pasti.U početku (prije svađe) mi je Tom pomagao ali sada sam sama i uopće ne kužim foru.Kao niti itko od nas,Svi su potpuno zbunjeni.
Još je najgore kad u dvoranu uđu ovi sa 7. godine...Onda nam se cijelo vrijeme rugaju i ismijavaju nas...Keira je jedina s godine koja je odbila to polagati..Ona tvrdi da joj takvo što ne treba u životu i kaže da nema smisla pored svih ovih predmeta još i to uzimati na teret.Donekle se slažem s njom,ali opet,aparacija je nužna ako ideš na neka dalja mjesta.Ona će sada ovisiti o putoključevima.
Tom je izrazio želju za razgovorom,ali ja sam mu rekla da nisam raspoložena i otišla sam.
Bio je ljut.Ne sjećam se kad je njemu netko išta odbio...Od profesora,oa sve do najstarijih učenika i duhova.
Svi pokazuju neko strahopoštovanje prema njemu.Ja moram priznati da me nije ni najmanje strah tih gluposti...
Otkad smo se posvađali svaki slobodan trenutak provodi s profesorom Slughornom...
Meni se taj ljigavac nikada nije svidio.Ako ti ne poznaje nekoga iz obitelji,ponaša se prema tebi ko da si neko zadnje smeće.
Ima,naravno iznimaka.Npr. Tom.Tom ni ne zna tko su mu roditelji pa ga ipak obožava.Keiru i Irmu ne voli jer brbljaju,kasne i izazivaju explozije,a mene kolko tolko premda sam izvrsna u Čarobnim napicima.Čula sam da i Dante ne idu loše.Voljela bih je bolje upoznati jer mi djeluje jako zanimljvo.Alma je rekla da je prirodno to što me zanima netko tko je nov i da cijela škola o tome priča...
Nego,moram vam reći što mije Keira rekla!!!!ONA IMA JEDNOROGA!!!Odnosno jednorožicu,zove se Moonlight.
Zato je tako često nije bilo...Rekla je da će reći i Irmi s čim sam se složila jer znam da će čuvati tajnu...
Još uvijek ne mogu vjerovati,baš je prekrasna...Trebali ste je vidjeti,dlaka joj se tako prekrasno presijava na mjesečini...Zato se i zove Moonlight...

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:56 - Komentari (65) - Isprintaj - #

05.05.2006., petak

Retorička pitanja i malo svađe...

Jooj kako sam ljuta,nešto neopisivo...
Ovako;morali smo za travarstvo napisati esej o ljekovitim biljkama...Ja sam se ufurala,napisala sam sve,još sam čak i potražila primjerke za izlaganje i sve..I ništa,još sam morala do Hogsmeada s Almom po neke sitnice i pogodite što se dogodilo...Tom je poslao nekog svog vjernog slugu da me prati...Nisam mogla vjerovati,pa što si on to umišlja...
Nikamo ne mogu otići da mu se ne javim ili nešto..?Pa to je bolesno.
Čim sam opazila uhodu,bijesno sam odvukla Almu i prije nego smo obavile sve što smo trebale,vratile smo se u Hogwarts.Tom je stajao na vratima očekivajući onog prokletog špijuna,a ja sam mu ljutito rekla da moramo razgovarati.
Nevoljko je pristao,a Alma je nekamo za to vrijeme otišla s Keirom.
Došli smo do društvene...Sjeli smo na kauč, i pitao me što mi je (!)...Na to sam lako mogla planuti,ali suzdržala sam se i tiho rekla da nisam znala da on nema povjerenja u mene.Ne znam jesam li bila u tom trenutku tužna,ljuta ili razočarana.
Rekla sam mu da sam ja oduvijek mislila da si sve možemo reći,a ne ovako.
Nije ništa rekao,samo me gledao...Promjenio se u zadnje vrijeme,nekako više nema onog žara u pogledu,nema nikakve topline...Ali ipak me gledao i tiho prozborio:"Oprosti,znam da sam pretjerao,ne znam što mi je bilo,kao neki čudan nalet..."-sada sam ja njega pogledala ipod oka i rekla:"Gle,Tom,samomi reci jel ti to trebalo?Zašto mi sad najednom ne vjeruješ,pa nisam ti ja neki neprijatelj."-premda sam dok sam to govorila zvučila kao da se više ne ljutim,i nisam se ljutila,bila sam tužna i razočarana,zapravo mi nije bilo svejedno.Primio me za ruku koju sam ja samo izvukla i rekla mu da ne znam što se s nama događa da on za mnom šalje neke ljude i sve to...I tada mi je pukao film,samo sam otišla u žensku spavaonicu.
Pošao je za mnom,nikakva čarolije ga nije zaustavila.
Došao je do mene i pitao me u čemu je problem:"Pitaš me u čemu je problem?Mislim,pa očit je...Naša je veza izvana savršena,ali ja...Nemam uopće osjećaj da te poznajem...Ne više...Tko si zapravo ti?Kamo tako često nestaješ s onim nekim idioti..."-tu me prekinuo,rekao je:"Gle,Agatha,nisam ja tu sad tebi dužan polagati račune koje si se ti sad najedanput sjetila...Što se mene tiče,naša veza ide u pravom smjer..."-tu sam ja njega prekinula:"Čekaj,ti mani želiš reći da bih ja tebi morala,a ti meni ne bi trebao govoriti kamo i s kim ideš??Nije li to sebično??"-na ovo sam počela plakati.
Tom je tada izgledao kao da odustaje i rekao:"Razgovarat ćemo kad se smiriš..."-i točno sam ga čula da je sebi u bradu promrmljao nešto tipa:"Ne moram ja sad ispaštati svaki put kad je ona u PMS-u"-to sam ga čulka i bacila jastuk na njega i rekla mu da ga ne želim vidjeti,da ode...
Naravno,to je Keiri,Astrid i Irmi bilo jako smiješno,one su se valjale na podu od smijeha i rekle da ne bi mogle niti pomisliti da bi on rekao nešto takvo.Meni uopće nije bilo do smijeha,ja sam se samo zabrinuto sjetila onih pitanja na koje mi nije želio odgovoriti,i naravno,na ona retorička...Poznajem li ga ja uistinu?Jesam li ga ikada poznavala)Može li ga uopće netko poznavati)Jer,Tom je kao ocean prepun tajni,a samo neke isplivaju na površinu...
(Ej,ljudi,dobro sam prošla (barem po mojoj procjeni) na ispitima,možda sam malo kiksala matematiku,ali nema veze...Pozdrav svima i hvala vam na poželjenoj sreći,možda mi je upravo to i pomoglo wave)

- 10:43 - Komentari (58) - Isprintaj - #

02.05.2006., utorak

Nacionalni ispiti...

Poruka od Ane: Ljudi,držite mi fige,sutra,preksutra i prekpreksutra pišemo nacionalne ispite!
Tak da me nema ta tri dana,možda svratim,ali moram učiti...
Sad sam se tek sjetila...bang
Uglavnom,poželite mi sreću!!!!
P.S. sutra je na redu hrvatski,pa neću imati problema (nadam se)rolleyes

- 20:53 - Komentari (24) - Isprintaj - #

01.05.2006., ponedjeljak

Jutro poslije tuluma...

Jutro poslije tuluma...
Svi su ležali posvuda po prostoriji...Onda su Keira i Seamus došli s nekakvim gongom (što god to bilo) da nas probude...
Svi su ih htjeli ubiti...
Ali morali su,pošto je Seamus zabunom (kao i Keira smijeh) prefekt , očistiti onaj sav nered da ne bude sumnje.Svi su se mrzovoljno pokupili i nastavili spavati u vlastitim krevetima...
Ja sam se ipak skockala i sišla na doručak...
Moram priznati da je tamo bio poprilično smiješan prizor,ne znam tko je bio zbunjeniji,prvašići ili profesori,naime,nikoga nije bilo,samo smo Tom i ja od učenika viših razreda...
Nismo mogli izbjeći znatiželjna pitanja o tome,moglo bi se to i tako nazvati,fenomenu...
Ravnatelj je došao do nas i pitao kakva je to smijurija,što smo učinili svim tim ljudima...
Tom je samo hladno odgovorio da ako ga zanima,neka samo zaviri u njihove krevete vidjet će da svi još spavaju...
Baš kad je htio reći Tomu neka ne bude drzak,netko od profesora ga je povukao za pelerinu i rekao mu da mora hitno u bolničko krilo...
Nisam imala pojma o čemu je riječ,ali poslije sam doznala da je onoj Gryffindorki Almi netko umro pa joj je jako loše...
Stvarno je grozno sve to što se događa...
I tako smo Tom i ja u miru podoručkovali i otišli se prošetati do Hogsmeadea.
Nismo stvarno dugo bili tamo...Tamo,isto kao i u dvorani,nije bilo žive duše.Otišli smo u medičarnicu gdje sam ja nakupovala hrpetinu slatkiša za poklon Almi pri posjetu u bolničkom krilu.
S nama je bio moj Tony...Cijelo vrijeme mi se meškoljio u džepu pa sam ga onda neko vrijeme nosila na rukama...
Negdje popodne je počeo hladan pljusak pa su se svi skupili u društvenoj prostoriji gdje smo grupno pisali zadaću...
Nitko nije imao pojma pa je Tom bio zatrpan raznim,pomalo idiotskim,pitanjima...
Svi su se za zadaću odlučili u zadnji čas,pa smo onda u jednom kutu mogli vidjeti kotliće,u drugom silne čaše (za Preobrazbu),stolovi zatrpani knjigama i pergamentima ( Povijest magije i Stare Rune)...
Kad smo već kod Runa,ja ne razumijem kako netko može ići na to...
To je tako bolesno dosadno i potpuno beskorisno...
I tako smo se pretrgavali od te silne zadaće...Valjda će Dumbledore,koji je inače pravo zabadalo,biti zadovoljan mojim umijećem u Probrazbi,izvježbala sam je do maksimuma...
I još nešto,srela sam Jacka kojem je jako žao zbog svega toga s Keirom...
Pitao me postoji li šansa da njih dvoje ponovno budu zajedno...U tom trenutku sam već znala odgovor jer mi je već prije rekla da nema šanse da opet budu zajedno...Ipak,rekla sam mu da ću je pitati...I jesam,pitala sam je,ali rekla mi je da neka mu kažem da se goni.Rekla sam joj da ne može biti baš tako bezobrazna,ali je rekla da je tako ljuta na njega da bi mu mogla reći i puno gore stvari...Tako sam ja to morala reći Jacku koji je samo spustio glavu i nastavio hodnikom.Bilo mi ga je žao,pogotovo zato što ja znam Semusa koji će Keiru povrijediti 10 puta više od Jacka.On je jednostavno takav,ljubaka se sa svima naokolo i tako to...

Image Hosted by ImageShack.us ovo je moj Tony...Nije li presladak??

- 11:50 - Komentari (33) - Isprintaj - #

29.04.2006., subota

Tulum kod Ravenclawa

Ovih dana ima dosta novih stvari...Prva je ta da su Keira i Jack prekinuli,druga je da sam si kupila zamorca,a treća da Tom ne razgovara s Keirom.
Keira i Jack su prekinuli zato što ga je Keira zatekla s nekom Gryffindorkom u društvenoj prostoriji...
Ne znam,to mi je čudno,Jack je inače pravo srce,čudno je to što joj je napravio.Ali mislim da je i bolje što su prekinuli,barem mu u budućnosti neće pasti na pamet takva ideja.Jer,ako niste s tim upoznati,oni inače stalno prekidaju,ali su opet skupa.I svaki put se veza čini čvršćom,ali na kraju je uvijek netko zezne...Sad je Keira sa Seamusom,moram priznati da se poprilično brzo snašla.Sad su cijelo vrijeme zajedno.
Moj zamorac Tony je najlijepši i najpametniji zamorac od svih...Zna svakakve lude trikove,pokazivala sam ih Tomu,koji je začuđeno gledao u mog Tonya.Trebala mi je neka živina da lakše prebolim nesreću...
A mislim da je mali krznati prijatelj pravo riješenje.Sad imam nekog o kome ću se brinuti.
Pošto je danas bio lijep dan,Tom i ja smo se išli malo prošetati oko jezera i poveli smo Tonya.Više ga ne mogu ostavljati samog zbog dvije nezgode:prva je Lily (ali mislim da Lily nije takva),a druga ona odurna zmija Nagini (ona bi ga smazala kad kažeš keks) Poslije smo se razišli;Tom je nekamo otišao sa svojim "obožavateljima",a ja sam otišla s Irmom,Almom,Keirom i Mary na pivoslovac kod Tri metle...Irma mi je inače cimerica,s njom si čovjek može postati stvarno dobar jer je jako draga...Alma je nova cura,Alanova sestra,a Mary...Mary znam stvarno sto godina,otkad je došla u Hogwarts...Simpatična je,brbljava,kad se s njom nađeš jednostavno ne možeš čuti tišinu...Keiru znate tako da...Na bih baš o njoj...Nekad me zna tako iživcirati,tako je ljena...Ali ok,ne smijem je previše tračati..
Vratile smo se taman na večeru,povečerale smo i onda smo sve priredili za tulum,jer,prevše je ljudi u depresiji,moramo ih oraspoložiti...Prema statistikama,najmanje provjeravaju Ravenclawe,tako da će tulum biti upravo kod njih.
Ovješale smo sve ukrase,nabavile pića,grickalice...Sve je bilo savršeno.Onda smo se skupile sve cure,i još smo samo čekale dečke...Kad su se oni vratili iz Hogsmeadea,mi smo sve već bile skoro pijane jer smo ih čekale skoro sat vremena.Ali zato kad su stigli,bilo je stvarno svega..Cure su im se odmah ovjesile oko vratova (valjda u životu nisu bili sretniji smijeh) i raporedili su se po prostoriji,svi su se odmah formirali na parove.Ja sam,naravno,bila s Tomom,s tim da mu se toliko cura nabacivalo...Da ste ih samo vidjeli..A Tom ih je gledao kao neke nezrele klinkice (jer su to i bile,učenice s 3.,4. i 5. godine)...Tako smo mi nastavili,mislim,svi su nastavili cerek...A oni koji nisu imali parove su ljubomorno gledali one koji su imali para...Tako da smo iz svega toga izvukli zaključak da više nećemo slagati takve tulume...Bit će to za pojedince i bit će zabranjeno svako šlatanje,i sve to...Jer nije bilo fer prema samcima (makar ih je većina došla kao samci)
Jack je polagao nade u to da će Keiru napraviti ljubomornom pa je cijelo vrijeme bio s Almom.Ali Keira ga nije doživljavala,cijelo vrijeme se žvaljila sa Seamusom...I tako je prošao još jedan alkoholni tulum u društvenoj prostoriji Ravenclawa...

- 12:44 - Komentari (23) - Isprintaj - #

25.04.2006., utorak

Joj ta Nagini....

Jutro je počelo uobičajenom dernjavom curica s prvih godina...
Jedino neobično je bilo to što su stigli neki novi učenici,ali sinoć ih nisam srela.(barem mislim,bila sam ošamućena)
Zato sam se ujutro sudarila s jednim dečkom.
On je novi učenik,zove se Alan,5. godina je....
Nisu ga odmah našli i tako je tek sada stigao u Hogwarts.Valjda će biti u grupi s Daisy za učenje.Upoznala sam i još jednu curu,ona je Gryffindorka.
Bacila se Alanu u zagrljaj čim ga je vidjela.
Prvo sam pomislila da su si cura i dečko,ali poslije za stolom mi je Alan rekao da mu je to sestra blizanka...
Super...
Sad će to oni lijepo nadoknađivati...
Trebali bi im pustiti,sad oni moraju patiti zbog tuđe greške...
Bilo mi je stvarno grozno kako su praznici završili...Koma,sad je opet ta glupa nastava...Uopće nemam volje.
Popodne sam se malo s Keirom prošetala do lovočuvara koji nam je opet htio uvaliti jedan od "prljavih" poslova,ali na sreću,ovaj sam put bila karakter tako da se Keira nije mogla naslađivati...
Ona misli da mi je svejedno zbog obrva,ali neću joj to tako skoro zaboravitinono...
Da nema bolničkog krila izgledala bih ko monstrum zahvaljujući njoj.
Baš kad smo se vratili došla je obavjest o kontrolama soba (to sranje su sad novo uveli) i rekli su nam da ako želimo zaraditi bodove da ih lijepo pospremimo.
Naravno,Keira je rekla da nju baš briga za to sranje i otišla nekamo s Jackom,a ja sam morala ostati to s Irmom pospremati.
Nekad ju stvarno žalim,čini mi se tako povučena,ali je u biti jako draga cura...Tako smo mi malo pospremale i naišle na Nagini koja se spremala zaskočiti Lily.
Radnja se odvijala u Keirinom ormaru koji smo također morale pospremati.
Morale smo iskoristiti čaroliju zbunjivanja jer je Nagini ovaj put bila svom cilju bliže nego ikad.
Kad se srušila,samo smo je oprezno položile na Keirin krevet.
Bila sam u šoku,pa ta zmijurina je opasna,moram reći Tomu da je urazumi smijeh.
I rekla sam mu za to,a on je rekao da mu se čini simpatična i da ne vjeruje da bi tako nešto učinila...
Nevjerojatno je kako mu se ta zmija ulizuje,svima se ulizuje,ali mene ne može prevariti,vidim ja nju...mad
Mislim da čak i Tom vidi,ali se pravi jer mu je prijateljica,ali Keira...
Njoj kao da je netko zamutio oči...Da mene zaguti njoj pred očima,ona bi rekla bi da sam si sama kriva...
I tako smo mi to pospremile,i na kontroli zaradile čak 15 bodova za urednost...Prekrasno...
Poslije sam bila malo s Tomom u knjižnici.Imali smo u planu učenje,ali...
Ma znate kako je...Sve te knjige,nitko vas ne vidi...Tako da smo se skoro cijelo vrijeme cmakali.
Poslije se nisam osjećala nimalo beskorisno,bolje sam se osjećala jer sam ovih dana od tuge svašta zapustila,tako i našu vezu...Ali sada je sve 5...
Razmišljala sam si kupiti nekog ljubimca,ali dvoumim se između zamorca (umjesto štakora,ne volim ih) i sove.
Premda sam imala loših iskustava sa sovama.
Imala sam svih ovih 6,odnosno 5,ove godine je nemam,drugu sovu...
Jadnice su se sve izgubile na putu dok su nosile pisma.
Osim jedne,za nju znam da si je našla nekog mužjaka i jednostavno me zaboravila...Šmrcnono..
Tako mislim da bih ipak radije zamorca...Keira mi se smijala dok sam joj to rekla...
Ali prava istina je da obožavam glodavce...Ludo zvuči,ali definitivno si kupujem zamorca...


E,da i ako niste,obavezno posjetite nove curke...
Irma Bell
Alma Wood

- 20:31 - Komentari (28) - Isprintaj - #

22.04.2006., subota

PRASKAVI REPANI

I tako sam se probudila.Keira me svim silama pokušavala razvedriti,ne znam,moram to preboljeti...Znam da će biti teško,ali,valjda ću uspjeti.Tako da sam ipak išla na onaj bal,makar mi uopće nije bilo do toga.Cijelo vrijeme sam samo zurila u pod i gledala ljude kako se zabavljaju,a ja sam samo sjedila(to je za mene inače čudno jer se stvarno volim zabavljati)...
Keira je cijelo vrijeme bila u pokretu,a Jack je na njegovu tešku muku,cijelo vrijeme morao s njom plesati...A on to inače mrzi,a još je bio i umoran od treninga.Miranda je išla sa Seamusom i Vincentom.Nije se mogla odlučitirolleyes..Jennifer je išla s Kurtom (ali oni su inače samo prijatelji),Amy je išla s Peterom,a Lisa s Charliem...Jedino što mi je bilo dobro je bila hrana njami.Utapala sam tugu u kolačima ...
Tom je kao i ja samo sjedio za stolom i cijelu večer pio vino.
Drugi dan je bio sličan,aili primila me neka želja za učenjem,ne znam,ali stvarno mi se pisala zadaća i tako to...Još sam malo i vježbala Preobrazbu...
Tada je u sobu ušla Keira i rekla mi da sam luda što po ovakvom lijepom danu učim ,te da bi se mogle malo prošetati po perivoju...Nije li krasno imati tako brižnu prijateljicu?Još da je njoj stalo!!!Dovukla me (doslovce) do lovočuvara kojemu smo pomagale OKO PRASKAVIH REPANA!!!Nisam mogla vjerovati na što se ja sve dam nagovoriti...Bilo mi je to najgore poslijepodne u životu dok se za to vrijeme Keira ludo zabavljala...Spalila sam si pelerinu i obrve...Koma,morala sam u bolničko krilo da mi ponovo narastu (možete zamisliti kako čovjek bez obrva izgleda)
Zatim sam naletjela na Toma koji je bjesno jurio prema Dippetovom uredu...Zastao je samo na kratko da mi kaže da ću ostati bez prijateljice i da će on konačno biti jedinac.Ništa ga u to kratko vrijeme nisam shvatila,a on je žurio tako da smo se samo pozdravili i on je otišao svojim putem.
Vratila sam se do Keire koja se valjala od smijeha ležeći ispod vrberofl...
Tamo mi je rekla da je Toma opako zeznula.Nisu mi se slušali detalji,ali ako vas zanimaju...Ona je ostala tamo ležati dok sam ja išla nastaviti vježbati s Lisom,ona je inače Ravenclawka,hoda s Charliem Proudsaneom...I tako smo se nas dvije ubijale u učenju dok su se ostali,osim Toma koji je gulio kaznu,ludo zabavljali.Ali naravno,nije sve u učenju.Rekla mi je da u zadnje vrijeme ne može normalno spavati zbog noćnih mora.Suosjećala sam s njom jer sam imala sličnih problema,ali mene je Tom podučio Oklumenciji pa od tada više nemam...Samo pročistim um od loših,ustvari bilo kakvih misli...

Image Hosted by ImageShack.us ja na balu...lolrolleyes

- 17:53 - Komentari (40) - Isprintaj - #

18.04.2006., utorak

Bez smisla...

Čekala sam ga,bilo me malo strah napadačke vrbe,ali stisnula sam zube...Malo se čudno naginjala,ali mislim da me nije ni "skužila".Tada se gospodin udostojio pojaviti i krenuli smo prema Šumi.Na putu mi je Tom priznao da mi ustvari ide pokazati najlijepše,najplemenitije i najčišće stvorenje na svijetu-jednoroge.Bila sam ushićena jer prof. Nightingale smatra da nije potrebno gnjaviti ih,a ja ustvari mislim da mu se ne da ... I tako smo ih tražili dok nisam začula korake na lišću.Bio je to jedan od jednoroga,propeo se.Bio je prekrasan,odisao je savršenstvom,zaista nikad nisam vidjela takvo savršeno biće.Zagrljeni smo krenuli,i pitao me kako mi se sviđa iznenađenje,na što sam mu odgovorila da stvarno nije mogao bolje pogoditi.Kratkotrajnu sreću pokvario je katastrofalan prizor;uginuli jednorog prepun krvi.Ostala sam u šoku,nisam znala koja bi zvjer mogla učiniti tako nešto...Zatim mi je Tom rekao:"Znaš,mogao je preživjeti...Keira ga je pokušala spasiti...Ali,znaš ti nju,nesposobnu.."-ja sam ga samo gledala,ništa mi nije bilo jasno,zašto bi ga Keira spašavala.Nastavio je:"Hehe,ne znaš,nisam ti ovo smio reći,zato se pravi kao da ništa ne znaš,tak i tak ti bude rekla..."-na to sam mu odgovorila:"Znaš,ti si bezobrazan,ne bi mi to smio govoriti...Jel ti tak nekome kažeš i kad ti ja nešto kažem??"-na to me samo milo pogledao i rekao:"Pa...Tu i tamo..."-znala sam da se šali..Valjda...wink
A onda mi je tek sinulo:"A otkud ti znaš da ga je ona lječila??Pa mislim,sigurno ti ne bi rekla,kad niti meni ne želi...Ha?"-izbjegavao je moj pogled i rekao na kraju da ju je sreo dok je išao provjeravati šumu.Zatim sam začula nekakvo režanje,kao da se dvije životinje tuku.Tom mi je rekao da ostanem ovdje,a da on ide provjeriti što je to.Čim mi se izgubio iz vida osjetila sam nešto hladno na svojoj ruci.Pogledala sam na nebo i vidjela:pun mjesec!Okrenula sam se i vidjela da iza mene stoji ogroman,odvratan vukodlak!Odalamio me sa svojom šapom i pala sam na pod.To je zadnje čega se sjećam,samo još znam da sam u magli čula da je netko vikao Omami...Probudila sam se u muškoj spavaonici,da budem preciznija,u Tomovom krevetu.Nisam znala što se događa,onda mi je Tom rekao da me doveo ovdje da ne bi bilo problema,ipak je on glavni prefekt,kako bi bilo da se sazna da smo u sitne sate išli u Zabranjenu šumu.Ja sam se užasno loše osjećala i rekao mi je da mi se nije dogodilo ništa ozbiljnije te da sutra odem u bolničko krilo i tamo nešto smuljam madame Meadow.I ja mislim da je to najpametnija odluka.

*************

U rano jutro sam se spremila i otišla u bolničko krilo.Rekla sam da me puknula napadačka vrbla dok sam si tamo tražila mačku.Pregledala me.Rekla mi je da mi nije ništa posebno,ali da mora još obaviti neke detaljnije pretrage.Tamo sam malo pričekala i onda je stigla s tužnim izrazom lica..,Rekla mi je da sam....Još uvijek ne mogu vjerovati...Izgubila dijete...Nisam znala što da mislim...To je bilo jedino u životu potpuno moje...I Tomovo...Cijeli život sam si već isplanirala,a sad,samo ovako...Grozno,ne znam uopće što bih rekla.Niti nisam ništa rekla.Tisuće misli su mi u tom trenutku prošle kroz glavu,a ja nisam izustila ni slova.Problijedila sam i otišla bez riječi iz bolničkog krila.Lutala sam hodnicima bez cilja jer jednostavno nisam znala kamo idem.Nikoga nije bilo,jedino mi,neki koji se družimo dogovorili smo se da ćemo ostati ovdje preko praznika.I tako sam na kraju ipak morala s nekim razgovarati.Sve sam rekla Tomu.Niti on nije znao što bi mi rekao.Samo me čvrsto zagrlio,ali vidjelo se da nni njemu nije bilo svejedno.Tada sam počela plakati...Plakala sam i plakala,ne znam,sada se osjećam tako prazno,kao da nemam za što živjeti...Moram li napomenuti da ništa od ženskog izleta?Izgleda da će se cure morati snalaziti kako znaju za bal...Ma kakav bal,ne znam uopće kako sam se mogla opterećivati takvom nevažnom stvari...

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:15 - Komentari (39) - Isprintaj - #

17.04.2006., ponedjeljak

Iznenađenje???

Užurbano sam pojela doručak i spremala se za Hogsmeade.Idem tek sutra doma s curama jer mi se moja majčica tek danas udostojila poslati odgovor i potvrditi da mogu doći s curama...Sad smo se Amy,Kurt,Jennifer,Vincent i ja dogovorili za kavu.Požurila sam,a Tom je ostao u knjižnici čitati.Na kavi je bilo ok,raspričali smo se ko nekad..Falili su mi svi,u zadnje vrijeme smo se malo udaljili.Previše vremena provodim s Tomom,ali nije mi žao,jer mi je stvarno lijepo s njim,ali mi je
žao ostalih prijatelja koje zbog njega zapuštam.Bio je malo sumnjičav kad sam mu rekla da ide i Kurt,pošto sam neko vrijeme bila s njim,ali što bi moglo biti pored njegovog dragog prijatelja Vincea?Naravno da ništa,sve i da želim (makar nisam toliko luda,pa Toma stvarno obožavam i ne bih dopustila da mi neka avanturica pokvari vezu)...Nego,Tom i Vincent su si u zadnje vrijeme stvarno dobri prijatelji,mislim da Toma zadivljuje Vincentovo prezime...Pri povratku sam naišla na Keiru i Jacka koji su se žestoko prepirali oko Nagini,koja je za to vrijeme bila omotana Keiri oko ruke. (moram li napomenuti da je Jack bio udaljen od nje 10 m?)
Vratila sam se do knjižnice;moj štreber je još uvijek nešto prekopavao po knjižnici,nemam pojma ni što,ali kad sam stigla,rekao mi je:"E,Agatha,dobro da si se vratila.Htio sam ti reći...Da ti moram nešto pokazati,ali tek navečer,još nije vrijeme za to"
Zanimalo me što pa sam mu se nasmijala i rekla:"A zašto baš moram čekati do navečer?Pa sad je isto ok...." na što mi je on uzvratio: "Želiš li da bude posebno ili ne?"-naravno da sam pristala,nisam se niti dvoumila,ali ga uvijek tako pomalo zezam...-"Ok,nađemo se onda oko deset ispred Napadačke vrbe?",potvrdila sam.Poljubio me i rekao da se hitno mora naći s Vincentom i Michaelom,pa je žurno odmarširao iz knjižnice.Zatim je u knjižnicu ušla Keira,ali čim je vidjela mene,izletjela je van...(još se ljuti na mene što sam joj rekla istinu za zmiju)Tako sam se i ja pokupila i otišla malo na popodnevni beauty sleep u žensku spavaonicu...Još kad bih tamo mogla zaspati..Tamo nitko nikad ne spava,ja se jedino naspavam ako spavam negdje drugdjecerek
Opet sam slušala ona ista sranja kakvu slušam svaki božji dan:"Ne,nemoguće da je to tvoje,ja sam imala isto takvo,ali sam izgubila,to si mi ti ukrala!!!"-i onda prva kletva.Zatim čujem:"On je mene prvu pitao za hodanje,kaj ti imaš s njim?-zatim druga kletva...Onda sam se ja digla iz kreveta,izderala sam se na sve njih i otišla spavati u društvenu (možete onda zamisliti na što sam spala kad je tiše tamo gdje dečki igraju šah,nego u ženskoj spavonici)I tako sam zaspala i probudila se baš na vrijeme za večeru,poslije sam se spremila i čekala Toma baš na zakazanom mjestu...

- 23:59 - Komentari (15) - Isprintaj - #

16.04.2006., nedjelja

Pripreme za bal

smijehNemam pojma odakle da počnem...Pa,mislim da bi bilo najbolje od početka...Dobili smo obavjest da se u ponedjeljak priprema bal u čast učenika sa 7 godine,koji će ove godine napustiti Hogwarts.Svi smo se složili da su nam to prije trebali javiti...Ne ovako iznenada,sad nemam pojma što da obučem,a valjda ću se odlučiti već do srijede..Tada je taj bal...I tako,morat ću još svratiti do doma pod praznicima,premda ne bih htjela zbog moje "predrage" mame...Ali,nemam drugog izbora,moram u kupnju,nemam više što za obući.Keira se ne brine jer će ona,po običaju,iskopati nešto što je meni premalo ili što nisam dugo nosila...Blago njoj što je tako sitne građe.Ja uvijek moram paziti što i u kojoj količini jedem da bih ostala u savršenim mjerama (175 cm,60 kg) dok nju baš briga,a opet nije sklona debljanju(168 cm,52 kg)...I tako,ja,koja se sad još pogotovo debljam zbog trudnoće (na sreću,nemam još trbuh) moram naći savršenu haljinu za bal koji će biti za 3 dana.Već sam poslala pismo glupači od moje mame da ću sutra doći doma jer pod hitno trebam obnoviti garderobu.I ostale cure su zabrinute,zamolile su me da im pogledam nešto od odjeće,ali bilo mi je to stvarno glupo pa sam ih pozvala sa sobom (nemam uzalud ogromnu kuću)...I tako će to biti ženski izlet.Kad sam to spomenula Tomu,suzdržavao se od smijeha,ali nije uspio i tako mi se smijao rofl..Rekao je da nije imao pojma koliko sam plitka,i da je to skroz ženskasto što sve zajedno idemo u kupnju...Pa što je očekivao,na kraju krajeva,ja i jesam cura!Premda ne tipična,ali cura jesam...Više ne znam što bih sa sobom pod ovim praznicima,malo sam prehlađena,pa me glava boli..Ali ne sprječava me to u nekim aktivnostima kiss...Ali moram još i pomagati Daisy oko gradiva...I još nešto:ne mogu vjerovati kako je Keira naivna!! Ona pokvarena zmijurina Nagini cijelo vrijeme vreba na mačkicu Lily,mislim da je želi pojesti,a kad god Keira pogleda prema njima,zmija se pravi ko da je žrtva.I Keira je povjerovala toj gluposti,pa što bi mala mačkica mogla učiniti jednoj pokvarenoj zmiji kao što je Nagini?Pa normalno da ništa,ali mislim da će joj Jack štošta učiniti ako samo takne Lily,on stvarno ne voli zmije,strah ga je,a opet ih mrzi i zbog toga stalno prigovara Keiri,na što se ona,naravno, ne obazire.I sad je ona skroz ljuta na Mirandu Smith jer se priča po školi da hoda sa Seamusom...Kada sam pitala Mirandu je li to istina,nije puno odugovlačila,rekla je da ne hodaju,da samo briju,ali da ne bi voljela da to svi saznaju pogotovo zato jer ima dečka...Krasno lud...Ali,ništa čudno za Mirandu,ona je luda...Ali za Keiru ne mogu vjerovati,zaručena je s Jackom,a sanja o poljupcu sa Seamusom...Nevjerojatno..bang
I tako...Moram još nagovoriti Toma da budemo usklađeni za bal,ali kad sam mu to samo natuknula,pogledao me ko da sam luđakinja,pa sad moram u misiju...Moram ga napiti,tako da mu kažem da bi bilo lijepo da smo slično obučeni,a on će (vi nemate pojma kakav je on kad se napije cool) naravno pristati,i još će me gnjaviti s nekim tamo glupostima,a poslije ću mu napomenuti da je pristao,tada neće moći opovrći,koliko god bio plitak moj čin,jer on uvijek drži obećanja.To mi se na njemu jako sviđa...


Image Hosted by ImageShack.us
I svima sretan Uskrs!!!

- 17:25 - Komentari (20) - Isprintaj - #

13.04.2006., četvrtak

Mala zmijica...

Svanulo je jutro,i stigli su mi rezultati s OČI-ju...Nisam mogla vjerovati;imala sam sve O !!! Ne znam na koju foru,znam da ovo zvuči ko neka štreberska spika,li fakat ne znam na koju foru.Ali bila sam skroz sretna,nisam ovo očekivala.
Nema ničeg posebnog,osim da si je Keira kupila malu zmijicu,pitona,imenom Nagini.Kupila si ju je da se nagradi za super uspjeh i u zamjenu za Lily (jako joj nedostaje)..I premda si nisu bile baš bliske (Lily si je samo s Jackom bliska) Keira ju je jako zavoljela.Lily je sad ok prema Keiri,ako je vidi,nije više onako ljuta.
Razgovarala sam s Tomom o našoj budućnosti i ponudio mi je,pošto će on sad završiti svoje školovanje,da živim s njim,umjesto s roditeljima...I kako je to Keira načula,ni njoj se nije baš drago vraćati u dom,pa je sad skroz ljubazna prema njemu tak da i nju pozove da i ona živi s nama.Nemam komentara na to.bang
I tako sam ja u nedoumici jer kod staraca mi je ok (puni su love) i mogu imati što god poželim...
Ali ipak,Tom je ipak moj Tom...I sigurno će mi biti lijepo s njim.Rekao mi je da se nemam zbog čega brinuti,da već sad ima neke ponude za posao...Baš me zanima kakav je to posao.Tajanstven mi je nešto Tom u zadnje vrijeme...
Izgleda da je Tom ipak shvatio što je Keira naumila,ali rekao je da nikome ne može poželjeti nešto poput tog sirotišta.Tamo je sve katastrofa i svi su bolesno strogi...Zato su Keira i Tom,zadnja 2 ljeta dosta vremena provodili kod mene na imanju.
I dogodilo se nešto nevjerojatno;Keira i ja smo išle niz hodnik,kad nas je Jack zaustavio i rekao Keiri da moraju razgovarati..Ja sam samo nastavila hodati niz hodnik s Tomom,a Keira i Jack su se uputili u perivoj gdje ju je Jack;vjerovali ili ne-ZAPROSIO!!!!cerek A ona je totalno ignorirala Petera i njihovu "vezu" i odmah mu se bacila u naručje i s oduševljenjem pristala...Tom me samo pogledao i blago mi se nasmješio.Ja sam se samo uhvatila za srce i pomislila sam da to nikada neću doživjeti...
I tako,dok smo bili u društvenoj;barem smo Keira,Jack i ja bili,postalo mi je malo dosadno od njihovog ljubakanja i otišla sam do Toma u mušku spavaonicu.Bila je tišina,čula sam samo neke male čudne zvukove i slatko se nasmijala jer sam pomislila da je Nagini zbog Keirine "velike brige" zalutala...I tako sam ja ušla u spavaonicu i imala sam što vidjeti;TOM JE RAZGOVARAO S NAGINI!!! Čula sam i prije da to ljudi mogu,to su parsel-usti...Ali nisam znala da to Tom može,znam jedino da je Salazar Slytherin,osnivatelj mog doma imao tu moć...I tako sam ostala u čudu,a Tom me samo pogledao,umuknuo,i približio mi se...Rekao je da je i on to tek nedavno otkrio,i da se ne brinem zbog toga.I usput je rekao da je Nagini jako zanimljiva zmija...Zatim je ona (Nagini) otplazila Keiri u krilo usred njezinog strastvenog ljubljenja s Jackom.Kad je Jack vidio zmiju u svom krilu,ispustio je zvuk ko curica...Keira mu se pukla smijati i još ga je zbog toga zezala i objasnila mu da si ju je ona kupila.Ali ima jedan problem,naime,Jack se,ne više od male Lily,stravično boji zmija...Bilo je još par incidenata,ali,o tom više drugi put..Pozdrav!I popunih malo fotoalbum (imam baš slatke Tomove slike)
Image Hosted by ImageShack.us

- 20:31 - Komentari (26) - Isprintaj - #

10.04.2006., ponedjeljak

Jedna briga više :)

I još jedan naporan dan u Hogwartsu...Ima jedna novost,u Rawenclave je došla još jedna cura,ali odmah je upisala 4. godinu.Tek su sad otkrili da je vještica jer su joj roditelji poginuli.Strašno,ona nije ni svijesna koliko će toga morati nadoknaditi,ona ne zna ni osnove...I kao za inat,profesorica Ganricson (travarstvo) je baš mene i Keiru zaposlila da joj pomognemo oko toga,i još i čarobnih napitaka jer smo na 4. godini bile najbolje na godini....I ništa,tako ja sad trebam ponavljati gradivo s 4. godine da pomognem Daisy,ali dobro,ne može mi štetiti,ionako još to morami položiti.A zasad još čekam rezultate iz Proricanja,Čarolija i Povijesti magije...Nadam se da će biti obećavajući rezultati.Tom mi je rekao da se ne brinem jer imaju stvarno niske pragove i da je on to prošeo bez pol muke.Ok,super,to znači da ću pasti,lako njemu,on nema nikada problema s ocjenama,ima sve O.A niti ne uči jako puno,ali valjda se uživi u to što uči.Uglavnom,čeka me puno posla oko toga...Baš kad sam pokušala nešto malo učiti,došao je Tom pa smo se malo zanjeli,i tako opet ništa od toga.Ali nadam se da ću dobro proći kod toga i da ću pomoći Daisy.Amy cijelo vrijeme izbjegava moj pogled,valjda joj je neugodno zbog incidenta...Angel si je postala naj frendica s Mayom,premda Maya nema baš puno vremena otkad je s Michaelom...

Image Hosted by ImageShack.usOprostite na kratkom postu,napisat ću duži kad ću imati više vremena..Pusa svima!!!cerek

- 19:06 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
O tome kako je zaista Tom Riddle postao Lord Voldemort

POZOR ZA SVE ONE KOJI ŽELE U PRIČU:NEK MI TI LJUDI OSTAVE OPIS I NEKI NAČIN NA KOJI SMO POVEZANI(NE ZABORAVITE DA JA ŽIVIM PUNO PRIJE VAS),MOŽETE TAKO DA VAM ZNAM BAKU ILI DJEDA,MAMU ILI TATU,ILI DA STE VI DIO MOG VRREMENA ALI NEĆE VAM SE ONDA POKLAPATI MOJA PRIČA S VAŠOM.JA ĆU VODITI VAŠ LIK KROZ PRIČU.

I ISPRIKE ZA NEREDOVITO PISANJE...
GIMNAZIJA JE TEŠKA!!!


A OVDJE JE MOJ FOTOALBUM


U2 - One

PIŠITE MI NA: agatha_smith@net.hr
MOJI PRIJATELJI I JA
Image Hosted by ImageShack.us
Agatha Smith(buduća Riddle :) )-ja
Ja sam jedna "najobičnija" 17-godišnjakinja koja pohođa "najobičniju" školu.Najpredmet su mi Čarobni napitci i oni mi uzimaju dosta vremena.Prolazim s uspjehom I (iznad očekivanja) s tim da imam O iz proricanja, čarobnih napitaka i preobrazbe.Patronus mi je u obliku orla.Bauk mi je u obliku morskog psa.Imam zanimljiv stil oblačenja premda moramo nositi uniforme.Mama mi je vještica u oba smisla,a tata bezjak ,s tim da je sretan što sam vještica(za moju mamu niti ne zna)...U slobodno vrijeme družim se s Keirom,a pod praznicima sam doma s Keirom i Tomom.Volim putovati i jednog dana bih željela imati neki takav posao(u kojem se puno putuje)

Image Hosted by ImageShack.us
Tom Riddle
Kao što sam već rekla,on je jako neobičan,ali ga ja svejedno jako volim.Brzo mijenja raspoloženja i dosta je prevrtljiv.I koliko god se u nekim trenutcima čini pažljiv i sve,u drugima je potpuno hladan.Jako je pametan i sve su mu ocjene O.Ne voli metloboj pa se nije niti natjecao za ekipu.Često ima bratske svađe s Keirom.Posebno je aktivan na satovima obrane od mračnih sila jer ga to najviše zanima.

Image Hosted by ImageShack.us
Keira Riddle
Moja najbolja prijateljica.Sa mnom je na 7. godini.Ona je Tomova polusestra;imaju različite majke,ali istog oca.Slična je Tomu izgledom,ali karakteri im odudaraju.Ona i Tom se stalno svađaju i bacaju jedni na druge uroke.Prefektica je i odlična učenica,najdraži predmet joj je "Skrb za magična stvorenja" i jako je dobra u tome.Patronus joj je u obliku jednoroga,a bauk u obliku njezine odgajateljice iz doma.Odrasla je u domu s Tomom zbog rane smrt roditelja.tek kad je Tom bio na prvoj godini su saznali za krvno srodstvo.Hoda sa Seamusom...

Image Hosted by ImageShack.us
Jack Cooper
On je iz Gryffindora.Tragač u metlobojskoj ekipi...Moj najbolji prijatelji i bivši Keirin dečko,sad nešto opako muti s Almom...Jako je drag i voli pomagati...Lily (mačkica) ga opsjeda,ali on je svejedno voli...

Image Hosted by ImageShack.us
Alma Wood
Gryffindorka,5. godina,tek je nedavno proslavila svoj 15. rođendan. Ima podužu smeđu kosu koju često farba u plavu ili neku drugu i plavozelene oči (ovisi o raspoloženju). Tek je nedavno saznala istinu da je vještica i da je njezin brat blizanac Alan čarobnjak. Roditelji su joj hrkani.Super je cura i ponekad se družimo...Jako je zanimljiva,i polako otkriva čari magičnog svijeta...

Image Hosted by ImageShack.us
Irma Bell
Slytherinka,5. godina,godinu je dana mlađa od mene.Ima neku čudnu strast prema bezjačkim studijama jer obožava bezjake.Igra kao udaračica u našoj metlobojskoj ekipi.Čudna je pa nema baš puno prijatelja,ali Keira i ja se s njom dosta dobro slažemo...

Image Hosted by ImageShack.us
Valerie Frost
Svi je zovemo Val. Ima 17 godina i na 7. je godini Ravenclawka. Jako je pametna i ne mora puno učiti.
Jako brzo plane i raživcira se zbog gluposti. Poznata je po tome da ili plače,ili se smije. Nikada nije indiferentna. Često izlazim s njom jer je slična Keiri; s njom nikad nije dosadno...

Image Hosted by ImageShack.us
Seamus Glandrick
On je neki "macho" tip.Hoda s Keirom.Keira tvrdi da se promjenio otkako je s njom,ali baš ne vjerujem,oduvijek je bio ženskaroš...Ravenclaw je,6. godina..Pri smještanju u dom klobuk se nije mogao odlučiti te ga je nakraju stavio u Ravenclawe jer ih je tamo manje...Lol...

Image Hosted by ImageShack.us
Daisy Andrews
Ok je cura,4. godina Rawenclavka.Keira i ja joj moramo pomagati oko nadoknađivanja gradiva iz napitaka i travarstva.Odmah je upisala 4. godinu jer je prije nisu otkrili.Roditelji su joj poginuli u neobičnoj nesreći.Zasad je nova pa još nema dečka,ali vidjet ćemo još,ima još vremena ,a i baš je slatka.

Image Hosted by ImageShack.us
Michael Greyback
Hufflepuff,6. godina.Tajanstven je...Često se druži s Tomom,kao da mu je on uzor...Ne govori mnogo,ali što god kaže je lijepo izrečeno.Ugodno ga je slušati kada priča makar je to vrlo rijetko,tj. on s rijetkima razgovara.Zanima ga crna magija.Trenutno nema curu,ali mogao bi jer je jako zgodan,ali njemu nije baš do veze,valjda čeka onu pravu...

Image Hosted by ImageShack.us
Dante Slytherin
Inače je miješane krvi, majka joj je vještica a otac bezjak.Otac joj,kao ni moj nije znao da joj je mama vještica. U 12 godini je dobila pismo iz Hogwartsa, koji pohađa od 14 godine. Mama je inzistirala na pripremama koje su je potpuno iscrpile ali je ona veoma ponosna. Fura svoj stil koji je obično između vila (u pravom smislu te riječi) i vještica danas poznatih bezjacima diljem svijeta. Mrzi Proricanje, ali zato obožava Povijest magije i Čarobne Napitke. Ni u jednom predmetu nije loša... Ima srebrnu mačku imenom Lyra. Hoda s nekim Natanelom i super se slažemo...

Image Hosted by ImageShack.us
Lara Shinoda
Gryffindorka,5. godina,najdrazi predmet joj je Obrana ,a ne voli Proricanje. Patronus joj je u obliku crne pantere, sto joj je i željeni oblik kad postane animagus, a bauk joj je pauk.

Image Hosted by ImageShack.us
Isabell Black
Gryffindorka,5. godina. Cura je jako zabavna i zanimljiva,nosi super odjevne kombinacije.Uz to je i jako teška osoba. Obožava metloboj i igra na mjestu lovice. Htjela bi biti auror ili profesionalna igračica metloboja.

Image Hosted by ImageShack.us
Ofigeniya Ellene McFlue
(inače samo ofigeny ili ofigeniya)Ima smeđu kosu i smeđe tople oči.17 god i na mojoj godini.Nije baš društvena ali kad se ufura ne može se ugasiti.Ima talent za proricanje sudbine,parsel ust je...Naj predmeti su joj čarobni napitci,preobrazba i proricanje.Željela bi postati ili auror ili profesorica Čarobnih napitaka...

Image Hosted by ImageShack.us
Syrin Depp
Ona je sa mnom na godini ,Slytherinka.Ima lijepe crte lica,trenutno je sama.Ima sve ocjene O ,posvetila se učenju,još k tome je i prefektica kao i najbolja učenica na godini.Svi profesori je vole jer je odgovorna i pouzdana(za razliku od Keire,tu su joj odgovori zašto nju nitko baš od profesora) ne voli.

Image Hosted by ImageShack.us
Jennifer Pleasant
Gryffindorka je,voljela bi biti auror kad završi Hogwarts.Fora je cura,druželjubiva,ima puno prijatelja,ali voli zezati Slytherinke s nižih godina.To mi se jedino kod nje ne sviđa.

Image Hosted by ImageShack.us
Astrid Cotterell
Optimistična i vedra osoba.Voli slikati,obožava životinje,i sama je animangus,pretvara se u zamorca.Ravenclawka je,na 5 godini,ko i ja.Super se slažemo jer nadopunjujemo:ona je uvijek brbljava i vesela...I nema dlake na jeziku...blabla

Image Hosted by ImageShack.us
Kurt Banks
On je stvarno presladak,upoznala sam se s njim neki dan.Hoda s Monicom i stvarno su slatki skupa,to mi je još jedan razlog više da budem ljuta na Seamusa što je stao i između njih.On je Gryffindor i u metlobojskoj ekipi je lovac.Najviše voli Obranu od mračnih sila i jednog dana je rekao da želi postati auror.

Image Hosted by ImageShack.us
Jasmine Smith
Jasmine je super cura,sestrična mi je s tatine strane.Na 5. je godini Slytherina.Jako je druželjubiva i svi je vole.Najviše voli Povijest magije i Proricanje.Ovo za proricanje je valjda genski.Hoda s nekim tipom koji je završio Hogwarts,prošle godine.Sada radi u Hogsmeadu,ima tamo trgovinu pa se tako viđaju.Inače je simpatičan,kao i ona.Jako je volim jer smo praktički skupa odrasle.

Image Hosted by ImageShack.us
Diana Matthews
Četvrta godina, igra metloboj na mjestu tragačice, a ponekad napadačice. U Gryffindorima je. Voli Obranu od mračnih sila, Preobrazbu i Skrb za magična stvorenja. Druželjubiva je i volim letjeti, te jahati jednoroge!

Image Hosted by ImageShack.us
Peter Finnigan
On je Ravenclaw,na 7 godini.Prosječan je učenik,najdraži su mu predmeti čarobni napitci i stare rune.Igra u metlobojskoj ekipi kao vratar.Prije je hodao s Angel McRowen,ali prekinuli su u lošim okolnostima.

Image Hosted by ImageShack.us
Maya Courage
Ona je dobra,ali nekad mi se čini kao neki samotnjak.Ide sa mnom na godinu i jako smo si dobre prijateljice.Keira je baš ne voli,ali mislim da je ljubomorna jer se dosta družimo.Voli pisati priče i igra u metlobojskoj ekipi kao lovica.Jako je neobična pa se zato baš i ne uklapa u društvo.Zanima je crna magija..Prosječna je učenica,kao i ja...

Image Hosted by ImageShack.us
Bellatrix Lestrange
Slytherinka,7. godina...Čistokrvna je i s tim se ponosi...Posebno je zla i otresita...Mrzi me zato što hodam s Tomom,kako ga ona zove,Voldemortom,i kaže da ga je nisam vrijedna...Prvo sam mislila da je riječ o ljubavi,ali to je već opsesija...

Image Hosted by ImageShack.us
Vincent Slytherin
Poslijednji živi potomak Salazara Slytherina.Čudan je,ima svoj stil i živi u svom nekom svijetu,ali ok je dečko,zanimljiv.Ne moram valjda pisati u kojem je domu?Zanimljivo je da je vampir,ali ja to ne znam,kao niti nitko drugi...hehe

Image Hosted by ImageShack.us
Monica Cooper
Jackova sestra,jako je draga.Najdraži su joj predmeti Čarolije i Preobrazba.Dobra je učenica,prolazi s I i O.Ona i Jack se za razliku od Keire i Toma više vole.Valjda zato što nisu u istim domovima.To je čudno jer obično brat i sestra skupa završe...Ona je u Rawenclavima.Hoda s jednim tipom,mislim da se zove Kurt Banks iz Gryffindora.

Image Hosted by ImageShack.us
Jessica Hughes
Tu curu ne mogu smisliti.Sve se više druži s Tomom.Navodno imaju projekt koji moraju zajedno raditi...Ali meni je skroz krivo zbog toga jer je jako zgodna i sumnjam u Toma premda ne bih trebala...Nadam se...Inače je Hufflepaf...
Najbolje joj idu stare rune i povijest magije...
Totalna je štreberica..

Free Site Counters
Free Site Counters

www.Bigoo.ws

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws