Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/polinik

Marketing

Kako je protekao ostatak moga dana (markiranje)

Užurbano smo uzele torbe koje smo sakrile ispod pelerine. U njih smo stavile dekicu,svijeće i još smo svratile do kuhinje da si uzmemo nešto za prigristi. Uzele smo ja jabuke,naranče,džem od malina,i,vjerujem,najbitnije; pivoslac.
Putem smo naišle na Val koja nas je pgledala s čuđenjem i kada je shvatila kamo smo se uputile,i ona nam se pridružila. Tako smo nas 4 otišle na neko mjesto po Isabellinom izboru. Nalazilo se s druge strane dvorca,pored jezera između nekoliko stabala. Tamo smo rasprotrle dekicu i izležavale se na njoj usuput se prežderavajući sa svime što smo ponjele. Baš kad smo se prejele vidjele smo neke siluete kako nam se približavaju; malo poslije shvatile smo da su to Seamus i neka njegova ekipica.
Val je bila totalno u brizi jer je Seamus glavni prefekt u Ravenclawima pa se bojala da je ne prijavi.
Tek što su se pojavili,Seamus je odmah počeo: "Ej,Vally,nemaš frke,neću ja nikog reći...Ionako bih i ja trebao biti na Preobrazbi...Dumbledore će me ubiti... Ali,ma nemam frke...Keira će me spasiti,jelda mila? Tebe svi vole...."
Keira ga je pogledala i ljutito rekla: "Neću ja tebe ni od kud izvlačiti...Kužiš,glup si,kak ti je sam palo na pamet da markiraš??"-nisam ništa shvatila,ili je dvolična,ili malo mutava.
" Pogađam,pjeniš se jer se nismo tako dogovorili?"-rekao je Seamus na što je Keira onako snuždeno kimnula glavom. Ali poznavajući nju,već u sljedećem trenutku pala mu je u zagrljaj što me uopće nije iznenadilo i tamo su se natezali sve dok nismo trebali krenuti prema dvorcu. Atmosfera je pred kraj već postala s dozom romantike jer se počelo mračiti pa smo upalili lavandine svijećice... Baš je bilo čarobno... Val je prohodala s nekim tamo idiotom,ne znam ni kako se zove... Ustvari,nešto kao Bono...
Uglavnom,tip je totalno čudan,čudno govori i ponaša se...Onako nekad čudno napući usne... I Val je toga svjesna,ali to je neizmjerno privlači...
Jedino ja sad tu patim za tim idiotskim Tomom..Kojeg nema...I koji mi fali... Ah,preboljet ću...
Sad samo trebam vidjeti jesu li skužili da nas nije bilo...

P.S.
Kako vam se sviđa pjesma?? Meni je jedna od najdražih...

Post je objavljen 09.10.2006. u 19:44 sati.