Houm pejdž

15.04.2009., srijeda

Moje najmlađe dijete

Najprije hvala svima vama koji ste dolazili na ovaj blog iako ste na njemu posljednjih nekoliko mjeseci viđali jedan te isti članak. Još više hvala vama koji ste ipak ostavili svoj trag i napisali mi poneku riječ ohrabrenja, ni ne znate koliko mi to znači.
Iako dugo nisam pisala na ovom blogu, nemojte misliti da sam ljenčarila. Štoviše, toliko sam se zatrpala poslom da sam u jednom trenutku mislila da se nikad neću izvući iz nekih projekata i da ću morati živjeti još dvjesto godina da sve dovršim.
No, ipak sam uspjela. Život me posljednjih godina dobrano išamarao i svako malo gurao u rikverc, ali zahvaljujući svojoj obitelji i dragim prijateljima uspjela sam se vratiti na pravi smjer i nastaviti polako, korak po korak.
Sva sreća da sam u horoskopu Bik, pa mi je upornost jedno od glavnih obilježja, a predaja riječ koje nema u mojem rječniku.
Tako je jedan davno započeti projekt, osmišljen prije podosta godina, uspio zaživjeti i spremna sam vam ga s ponosom predstaviti. Ne moram vam ni napomenuti da je cijela stvar andr konstrakšn, kao uostalom i svaki internetski projekt, ali ja više neću čekati da sve bude savršeno i evo pokazujem vam ga ovakvog kakav jest.
Kronološki je riječ o svojevrsnom nastavku mojeg dragog foruma Stvaram premda se Stvaraonica rodila kao ideja u mojoj glavi i prije nego što sam pokrenula forum Stvaram i ovaj blog.
Eto, da ne duljim, kliknite na link. Bilo bi mi drago i da mi javite kako vam se sviđa :)
Velika pusa svima od vaše Jane!




- 18:19 - Komentari (14) - Link na ovaj članak