Deseti meč Peruška pred domaćom publikom

17 ponedjeljak veljača 2014
Tonči Peruško: Nikada do sada nismo imali kavez u Istri, tko god dođe osjetit će adrenalin!
Tonči Peruško u Hrvatskoj MMA ligi pokazao se kao iskusan i talentiran borac te kao jedan od 'pulskih Trojanaca' koji obećavaju. U borbi za treće mjesto MMA lige u studenom 2013. protivnik mu je bio miljenik Cibone Anto Radman. Tada smo svjedočili klinču dvoje jednako snažnih. Njih dvojica su uspjeli doći do treće runde, a odlukom sudaca pobjeda je na kraju pripala Radmanu.
U sezoni 2014. Peruška čeka prva borba pred svojom publikom protiv Saše Božića iz UKF Kutine.- Očekujem da ću pobijediti. Na njega gledam s poštovanjem, ali ipak mislim da je prosječan borac. Uvjeren sam u svoju pobjedu, a i još ću imati podršku svoje publike. Ovo mi je deseti meč, okrugli, nadam se da će sve ići po mom planu. Nikada do sada nismo imali kavez u Istri, nikada do sada nismo tu imali borbe na tom nivou, mislim da će event biti jako zanimljiv, tko god dođe, sigurno će osjetiti adrenalin – poručio je Tonči Peruško.
S druge strane, Saša Božić neće imati podršku lokalnih navijača, ali smatra da mu je to prednost.
- Peruško je dobar protivnik, vidi se po njegovom scoreu, dobar je parteraš, još se bori doma. Ali, nemam nikakvog straha! Imat ću manji pritisak u toj borbi nego on, upravo zato jer natupa pred svojima. Meni to ne može naštetiti, ulazim bez ikakvog presinga u tu borbu. Očekujem dobar meč! Nemam nikakvih ozljeda, zdrav sam i nadam se da će tako i ostati. Idem meč po meč, svaka borba je finale za sebe. Ne želim razmišljati o slijedećim borbama, dok ovu ne završim – realan je Saša Božić.
Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati 22. veljače u dvorani Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat.Prijenos UŽIVO je na OYO
Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.