Održana svjetska premijera animiranog hita 'Oblačno s ćuftama 2'

23 ponedjeljak rujan 2013

Ovog je vikenda u Los Angelesu održana svjetska premijera najnovijeg animiranog hita koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation. Radi se o filmu 'Oblačno s ćuftama 2', nastavku istoimenog hita iz 2010. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 250 milijuna dolara i tako postao jedan od najvećih animiranih hitova te godine!

Svečanu premijeru u Los Angelesu pohodile su brojne poznate osobe, a među onima koji su se najviše istaknuli svakako su bili glumci koji su posudili glasove u orginalnoj verziji filma: Neil Patrick Harris, Anna Faris, Kristen Schaal, Bill Hader, Terry Crews te redatelji filma Cody Cameron i Chris Pearn. Od ostalih gostiju premijeri su prisustvovali Cody Simpson, Ali Simpson, Eva Larie, Diamond Phillips, Gina Lee Nolan, Dave Foley, Holly Robinson Peete, Rob Corddry, oskarovka Marcia Gay Harden i mnogi drugi.

Animirani film 'Oblačno s ćuftama 2' u domaćim će se kinima prikazivati u sinkroniziranoj verziji, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako treba istaknuti Filipa Juričića, Janka Rakoša, Miu Krajcar, Roberta Ugrinu, Bojana Navojeca i Jasnu Palić Picukarić.

Film 'Oblačno s ćuftama 2' u domaća kina dolazi sredinom listopada!

O filmu:
Nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu, Flint i njegovi prijatelji prisiljeni su napustiti svoj grad. Flint prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji 'The Live Crop' koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva. Kada Flint otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.

Najavu za film 'Oblačno s ćuftama 2' možete pogledati na OYO.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.