Legendarni Ljubiša Samardžić ponovno s nama!

10 utorak rujan 2013


Kultna humoristična serija 'Vruć vetar' od 14. rujna na OYO i Doma TV-u!

OYO i Doma TV predstavljaju kultnu seriju o životnom putu Borivoja Šurdilovića 'Šurde' (Ljubiša Samardžić) koji je od neuglednog brijača postao imućni frizer! Serija je za vrijeme prikazivanja bila jako popularna zbog sjajnog načina na koji je, kroz humor, prikazala negativne pojave u društvu. Završnu pjesmu serije 'A sad adio' izvodi jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača zabavne glazbe, Oliver Dragojević.

O radnji:
Glavni junak, Šurda, momak je iz južnih krajeva Srbije koji dolazi u Beograd ne samo 'trbuhom za kruhom', već i tražeći onu vrstu posla koja bi mu najviše odgovarala. Njegova priča počinje kupovinom jedne uhodane brijačnice sa stalnim mušterijama gdje upoznaje svog zemljaka Boba, 'svjetskog čovjeka' koji s njim ima šarolike kombinacije kako bi mogli uspjeti u životu. Doživjevši i raskid ljubavne veze, Šurda prodaje brijačnicu kako bi postao drugi čovjek na drugačijem mjestu, no to je samo početak ove uzbudljive priče.

Nasmijte se uz prvu epizodu kultne serije i neuglednog brijača Borivoja Šurdilovića 'Šurdu' ove subote na OYO ili u 20.00 sati na programu Doma TV-a!

Seriju 'Vruć vetar' moći ćete pratiti unaprijed na OYO.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.