One Direction i Štrumpfovi vladaju hrvatskim kinima!

03 utorak rujan 2013

Glazbeni 3D spektakl 'One Direction: This is us' u distribuciji Continental filma o trenutno najpopularnijoj skupini na svijetu u svoju službenu kino distribuciju krenuo je u četvrtak 29. kolovoza i u prvom vikendu prikazivanja ostvario uistinu impresivan kino rezultat – pogledalo ga je, naime, 12.857 gledatelja. Uzevši u obzir činjenicu da je do sada filmove sličnog sadržaja pogledalo 12 tisuća ('Justin Bieber: Never Say Never'), 15.200 ('Michael Jackson's: This is it') i 21.500 gledatelja ('U2:3D') nesumnjivo je da će 'One Direction: This is us' kada završi s kino distribucijom postati uvjerljivo najgledaniji film svoga žanra.

Pored odličnih One Direction rezultata, na čvrsto drugo mjesto najgledanijih filmova smjestio se animirani hit 'Štrumpfovi 2' (također u distribuciji Continental filma) kojeg je u petom tjednu prikazivanja pogledalo preko 12 tisuća ljudi te s ukupnom gledanošću od 128.633 gledatelja ova animirana obiteljska avantura sigurnim koracima grabi prema prvom mjestu najgledanijih kino filmova godine.

Podsjetimo se, na tom prvom mjestu nalazi se još jedan film u distribuciji Continental filma - komedija Vinka Brešana 'Svećenikova djeca', domaći film koji je svoju kino distribuciju započeo 3. siječnja ove godine i koju je u konačnici pogledalo gotovo 160 tisuća gledatelja u domaćim kinima.

Osim u Hrvatskoj, animirani hit 'Štrumpfovi 2' nalazi se u distribuciji Continental filma u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te u Makedoniji. U Sloveniji film je pogledalo gotovo sto tisuća ljudi, dok ga je u Bosni i Hercegovini pogledalo preko 38 tisuća gledatelja, a tim rezultatima film je zasjeo na uvjerljivo prvo mjesto najgledanijih kino filmova godine u obje države. U Makedoniji 'Štrumpfovi 2' su također ispisali kino povijest – zahvaljujući odličnoj suradnji distributera Continental filma skupa sa svojim principalom tvrtkom Sony Pictures te vodećim kino prikazivačem u regiji Cineplexxom - postali su, naime, prvi animirani film neke holivudske kompanije sinkroniziran na makedonski jezik te tako dostupan i onim najmlađim gledateljima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.