Štrumpfovi 2 (3D) pretpremijerne projekcije već od srijede!

29 ponedjeljak srpanj 2013
Zagreb i Split odnosno kina Cineplexx City Center one East i Cineplexx City Center one Split ove su nedjelje bili dio svjetskog globalnog fenomena – u njima je, naime, održana svečana premijera animiranog hita 'Štrumpfovi 2'! Na taj su se način ova dva hrvatska grada našla na popisu 162 grada diljem svijeta u kojima se u nedjelju, 28. srpnja održala svjetska premijera ove animirano-igrane poslastice za sve generacije! Sudeći po posjećenosti premijera kako u svijetu tako i u Hrvatskoj nesumnjivo je da nas očekuje vjerojatno najveći kino hit ove godine!

Iz tog razloga je distributer Continental film u dogovoru s holivudskom kompanijom Sony Pictures odlučio omogućiti onim najnestrpljivijim gledateljima pretpremijerne 3D projekcije filma 'Štrumpfovi 2'! Iako je službeni početak kino distribucije četvrtak, 1. kolovoza, domaća će publika u novoj avanturi omiljenih animiranih likova moći uživati već od srijede, 31. srpnja u multipleksima Cineplexx i CineStar, a kinoulaznice moguće je kupiti u pretprodaji već danas.

Osim toga, multipleksi Cineplexx za svoje su posjetitelje pripremili i štrumpfastičnu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Sony Xperia Tablet Z! Naime, svatko onaj tko kupi kinoulaznicu za hit 'Štrumpfovi 2' dobit će prijavnicu koju mora ispuniti i ubaciti u štrumpfastičnu kutiju koja se nalazi u predvorju kina. Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 30. kolovoza nakon čega slijedi izvlačenje tri sretna dobitnika.

Sinopsis:
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena 'Vragolani' kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Kino najavu ovo štrumpfastičnog ljetnog hita možete pogledati na OYO.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.