Never be affraid to dream!

27.10.2007., subota

Slike, slikice i još bisera:)

Evo, napokon mogu staviti neke slikice pa da malo gledate:) Prvi albumčić su slike mene i mog najdražeg Alexinja kad je zadnji put bio kod mene i ja kad sam bila nedavno kod njega:) Pa, uživajte! :)

Album je upravo nadograđen tako da su tu sve slike koje sam i htjela staviti:)

Evo, moje ljubekO mi je jučer izdiktirao 4 bisera koje je zapisao kad sam zadnji vikend bila kod njega. :) Pa evo.....nikad dosta smijeha:)

"Ja nemam Sotonu u sebi, ali tebi baš dobro stoji ova majica!"

"Počupaj si obrve pa će ti doć na kihanje!" - mislim da je trebao kihnut pa nije pa sam mu dala savjet..:)

"Ako se nije ni dosada, neće se ni dosada"

"Da spavaš ne bi spavao!!!"

Novo imate još jednu anketicu, a o toj temi sam već namjeravala nešto pisati ali nikako, taman smislim temu pa iskrsne još neka i tako u nedogled..pa evo makar da je anketa tu pa će mi biti lakše nešto i napisati:)

Puno vam pusa šaljem , posebno mom ljubekU kojem ne radi net zadnjih nekoliko dana pa ne može čitati ove moje baljezgarije:)

I da, Sanjice, inače sam skoro stalno nasmijana:)


25.10.2007., četvrtak

Jezikova juha na matematici i ostalo

Dobila sma stvari neki dan ali me tek sada hvata PMS jer već 3 dana za redom si kupujem Kinder jaja. Puklo me:)
Danas sam dobila opomenu na matematici. Zašto? Zato jer sam šutila, nikome ne smetala, udubila se u svoje misli i listala bilježnicu sa prakse i sa ocjenskih i čitala sam svoje zabilješke, a naš luđak je skužio da ne pratim nego neš drugo radim i on se izdere:

"KOLEGICA IZA MAJE!"

Nisam odmah ni skužila, stvarno su mi misli odlutale...Baš mi je bed bilo, pa mislim čudovište jedno, pratim cijelo predavanje dok kolegica nije naišla na neke probleme u excelu, a on joj došao pomoći pa sam malo uzela bilješke da pročitam. I evo baš ja morala nadrljat. Onda me prozvao na ploču i da objasnim šta je on i kolegica sta su pričali. Dobro, ja sjela tamo za komp, gledam njen zadatak i kažem isto što je i ona rekla prije, onda me on pak nešto treće pita...onda naravno me morao ošpotat šta čitam nešto drugo,a ne slušam, a to što obično donekle uvijek pratiom predavanja i ne pričam, a naravno masa ljudi je i pričala i sve, to nema veze, ajmo mi Ninu malo...Nije mi bilo baš pravo, i htjela sam ga zaklati! Ne volim ga nikako još od 2.godine...Eto....dobrica NIna dobila opomenu:D Ma, ne želim se ni prisjećat...

Evo vam par bisera da vam, a i meni, razvesele dan:D

Nina i Alex tijekom razgovora preko moba:

Alex: Šumilo mi je sad.
Nina: Šta ti je sumnjivo?
Alex: ŠUMILO MI JE SAD!

Očito je i meni nešto šumilo u glavi:D

Sigurno ste čuli onu "izreku" 2 muhe jednim udarcem.-...e pa, u toku našeg razgovora ja sam smislila novu: "Jednim sprejem 500 muha!"

Alex: Past će tebi govno na glavu!
Nina: Da, gavranovo govno! :)))))

Mene svakim danom sve više zadivljuju moji biseri, Alex kao da ih iz mene izvači:) E, a neki dan na sviranju....smijeha opet:D Naravno, na moj račun:D

Ja skuzila na mojoj kolegici jednu prugastu majicu i kažem "E, pa ja imam istu samo ima pruge neke zlatne boje". Tako nekako, uglavnom ista prigasta majica samo pruge nisu iste boje. I onda kažem da je moja sa kratkim rukavima i gledam dal ima njena kragnu i naravno nije imala. A nije imala niti kratke rukave, niti rukave koji imaju botunčiće, a skužila sam da čak nije imala pruge po cijeloj sebi nego samo na prednjem dijelu. I onda je ona napravila od toga takvu smiješnu dramu i zaključak je bio da ja imam ISTU majicu samo što je moja sa kratkim rukavima koji se zakopčavaju, samo su pruge sa nečim zlatnim, prugasta je cijela, ima kragnu...ali je ISTA kao i njena. :D:D:D To je trebalo doživeti, ovako nije smiješno kao što nam je bilo tamo. :) I onda sam ja imala neku pjesmu koju sam sama izabrala za svirat, a malo je teža bila pratnja jer se akordi jako često mijenjaju, pa sam ja to na svojstven način nekako uskladila. Naravno, prof je rekla da ona tu pjesmu baš zbog akorada nikome ne zadaje na što smo nas nekoliko prasnuli u smijeh. Naravno, ja moram bit posebna i uzet ono što nitko nije. I ajde, oni mene oće čut kako ja to sviram. Ja se sjednem za klavir i lupim po tipkama i začujem smijeh pa sma se i ja počela smijat i griješit naravno:D:D Moja cimerica M mi je kasnije rekla da je umrla od smijeha kad me je gledala kako sam ja krenula svirat, oni pokreti...:D:D

Putem kući, M i ja smo se smijale meni i došle na pitanje koliko milijarda ima milijuna. Ja rekla da mislim da je tisuću, a ona je rekla da ako ćemo logičkim slijedom 100 ima 10 desetica, 1000 ima 10 stotica i sl..da bi ispalo da milijarda ima milijun milijuna. No, to mi je ipak bilo malo previše, ali dobro, ostale smo mi pri tim milijardama i milijunima i reče ona, kad bi milijarda imala milijun milijuna onda bi se milijarderi zvali MILIJUN-MILIJUNAŠI! Mislim LOL:))) Sad primijetih koliko puta sam u ovom odlomku napisala riuječ milijun i milijarda:) To je to...:)

Danas sam došla doma, a sutra moram u Ri na tjelesni samo pa se vraćam opet doma sa mojima, oni se vraćaju iz sjevernih krajeva pa će me pokupiti nadam se:)

Puno pusa svima, a najveća naravno mom Alexinju:) :*


24.10.2007., srijeda

sa faxa...

Joj, tako mi je žao što vas ne stignem obići, makar pročitati ako ne vć i komentirati, ali ovaj vikend sam doma pa obećajem da ću sve nadoknaditi. :)

Što se zanimljiv dogodilo ovj vikend i tjedan?

Pa recimo u nedjelju kad sam se vraćala doma od dragoga (šmrc)! Prv, to je iblo pitanje hoću li uopće stići na bus ili ne jer smo malo prekasno krenuli (kao uostalom i svaki put) li je "svekrva" dala gas i stigli smo minutu prije planiranog polaska i bila sam tužna što se nemam vremena još malo grlit s Alexinjom ali pošt bus nije krenuo na vrijeme ipak mi se ta želja ostvarila.
I tako krenusmo....Gorski kotar....eeeeeee......tu već počinju uzbuđenje. U stvari....počelo je već na izlazu iz Zg-a kad je naš ludi šole okrznuo neki auto dok se prestrojvao i naglo okrenuo bus....jao jao...:) Na kraju ga je taj auto i zaustavio, nešto su popričali vani pa smo mogli krenuti dalje.
Gosrki kotar...SNIJEG. Mećava, bolje da kažem....koliko j god to bilo lijepo za vidjeti nije mi se svidjela činjenica da neću do ponoći doći doma. Tj u Rijeku. Dom mi je Krk. :)
I tako, vozimo nekako 40 na sat po cesti..čak je prola 1 ralica ali je brzo nestala. Stali smo na odmorištu u Ravnoj Gori pa sam se otišla popišati. A snijega ko u priči, ja dijete s mora to rijetko vidim, osim na televiziji. I krenuli dalje, pa je puhalo jako, pa si mislim da ne bih ja sad bila na mjestu vozača....
I skrenemo sa autoputa, pa smo po staroj cesti nastavili jer je jedan dio bio zatvoren. Čak je i Krčki most bio za sve zatvoren, a to se dogodi valjda jednom u 5 godina.
Pošto je bus promijenio putanju, prolazio je kraj mog stana u Ri pa sam ih pitala da me tamo puste. Ipak....bila sam samo u traper jakni i bez kišobrana...:D Došla sam oko ponoć i pol i odmah sam išla u krevet jer sam se morala probudit u 7!!!!

Nisam ništa novo ofarbala.

nisam ništa razbila.

A sada ću ići pomalo....ne stignem vas sad čitat jer je predavanjje....Ala...pozrav veliki ljudovi...

Tanya, odgvorit ću u sljedećem postu jer sad ne stignem.

Pusa svima! :)

Alexinjo :***** LY

19.10.2007., petak

Još bisera...

Perem neki dan ja robu šarenu, u mašini je bilo već neke robe od cimerice, nešto crveno i plava neka posteljina. Ubacila ja nešto svoje robe, stavila na 60 stupnjeva i pali mašinu. Nakon što sma se vratila doma sa faxa išla sam razgrnut tu robu. Kada sam je izvadila primijetila sam da se većina moje robe obojala u rozo ili je poprimila neke ljubičaste nijanse. Dobila sam tako 2 para rozih gaćica, porozene traperice na nekim mjestima, plavu majicu sa par ljubičastih fleka, roze čarape i zelenu majicu sa nekim tragovima. Moja druga cimerica M se odvalila smijat kad je to vidila, a s njom i ja. 5 min nakon toga zvala ju je mama, pita je šta ima novog, a ona je rekla da je Ninica ofarbala robu u crveno:))))))

Isti dan...

Krenula sam po šalicu čaja koja je bila odložena na rubu kreveta, zapela sa papučom nekako i skoro pala i pritom sam izlila cijelu šalicu, zajedno sa čajem po krevetu i deki. Opet sam se smijala. :)

Žao mi je što vas ne stignem obići, kad sam na faxu na netu ne stignem svih pa se trudim barem malo, ali ovih par dana je na faxu uč bila zauzeta pa nisam mogla:(

Ovaj vikend sam opet kod dragoga, evo on šizi jer ja sad ovo pišem pa neću dugo:) Sljedeći vikend sam doma pa vam se mogu do kraja posvetiti. :)

Voli vas svih vaša Ninuška:)

16.10.2007., utorak

Biser nad biserima

Jučer. Rano buđenje. Magla. Hladnoća. Uši bole. Bus. Pekara. Drugi bus. Stiskanje na sjedalu za jednog. Zagreb. Dragi nosi ruksak moj, ja torbicu i vrećicu. A što bi ja bez njega? :)
Cedevita. Suze. Nervoza. Wc. Smirivanjne emocija. čekanjje tramvaja. zagrljaj. Pusa. Volim te. rastanak. Ljubav je čekao jedan tramvaj, ja drugi..
I moj tramvaj došao, pozdravimo se, pala još koja suza i odoh...Vozeći se u tramvaju skužim da nemam ruksak. Ruksak je ostao kod njega na leđima. Prasnem u smijeh:)))) Cerekam se usred tramvaja i pokušavam se kontrolirati. razlog više da opet vidim ljubav svoju. Zovem ga, ne javlja se. :) Onda on zove mene. Rekao je da će doć na peron. :) ja odem na peron, smrzavam se i čekam. Čekam. Čekam. 5 -10 min prije polaska busa evo moje ljubavi sa mojim ruksakom. Prasnem u smijeh opet. :))
On kaže: "Sad ćeš imat o čemu pisat na blogu". :)))) Preda mi ruksak, malo se grlimo, ljubimo i odlazim u bus..

Volim te....

14.10.2007., nedjelja

Evo, kosirstim ovaj zadnji dan da vam se malo javim:D nemam nekih smiješnih situacija ali zato imam 3 nova bisera. Alex je rekao da kad bi zapisivala svaki svoj biser da bi mi trebalo jaaaako puno debelih bilježnica:D Tako nekako hehe:)
Prije bisera, evo što smo radili ovaj vikend..

U petak smo išli u Zagreb u kino, gledati 1408, horor o kojem je jedna blogerica i pisala nedavno na svom blogu (nažalost, ne sjećam se kod koga je to točno bilo više..:/) i stvarno je dobar film, tko voli filmove sa...hm...čudnim završecima neka pogleda:D
Našli se na kavi sa mojoj sestričnom Pepom koja je taj dan kasnije (tj u sub ujutro rano) išla na maturalac u Grčku pa sam joj rekla da mi obavezno pošalje razglednicu:D Otišla u Algoritam, kupila jednoj curi knjigu iz engleskog za gimnaziju jer - vjerovali ili ne - u Ri je nigdje nema!

Jučer smo bili na pizzi u VG pa sam se ja nadurila prvo jer kad smo naručivali pizzu Alex je naručio i 2 čaše vode, a ja nisam htjela vodu nego nešto drugo! I onda sam bila nadurena kojih 5 minuta pa je bilo sve ok. A konobarica neka blago rečeno zbunjeno-smotana. Donese nam pizzu, ja je pitam dal ima pepsija (piše u cjeniku), kaže nema, ok, pitam onda ledeni čaj, rekla da nema ni toga, ok, 3.sreća, pitam Colu, kaže da ima. Pa ne kužim šta onda piše u cjeniku da ima kad nema:D
Nakon toga smo prošetali i krenuli u Avenue Mall, pa smo proveli podosta vremena u Algoritmu, gledali filmove, knjige, igrice, htjeli smo kupit jedan horor od 55 kn, ali na kraju nismo...iako ne znam više zašto...to je bilo ono...oćemo-nećemo? :D
I onda nazad....mama njegova došla po nas u VG i onda smo išli gledati 2 filma, prvo onaj Upravo vjenčani, a onda neki sa paukovima da mi se srce steglo od straha, a on me još plaši:)

Danas idem doma, ali nadam se da već u petak dolazim pa mi je lakše:) Na žalost, sutra predavanje počinje u 08:00 pa moram danas ići:(

A sada, par bisera:D

"Čaj bezšećerni, to je za protiv proljeva!"

"To ti je već VIŠE od DUPLO VIŠE od toliko!"

"Nina: Ti imaš tikvu na glavi!
Alex: Ti imaš tikvu umjesto glave! "

Smijete se jer...smijeh liječi sve rane:D

Pusa vam od vaše Ninuške:)

11.10.2007., četvrtak

Nina, age 3:)

Prije toga, kod dragoga sam i uživamo:)

Mama mi je pričala nedavno o par mojih bajnih pitanja kad sma bila mala, točnije kad sam imala 3 godine:)
Jedno od tih pitanja bilo je ovo...kad sma ga čula sma se odvalila smijati..:)

"KAKO JE NASTALO JAJE?"

Ok, dijete malo, zanima ga i pita.....i baš mami pričam o tome da kad sma ja bila mala djeca nisu ni znala šta je to sex kad ona meni kaže da sam jednom BAKU ovo pitala:

"A KOLIKO SE PUTA MORAŠ POSEXAT DA BI SE RODILO DIJETE?"

LOL :)))

I sad ti reci nešto:) A baka je rekla: "A pitaj ti to svoju mamu kad dođe s posla!" :)))))

Sjetila sma se ovog danas pa sam morala to napisati:) Danas vas neću obilaziti najvjerojatnije ali ovaj vikend ću sigurno svratiti:) Dok imam prilike, ukrast 15-ak minuta...:)

Pusa svima! :)

08.10.2007., ponedjeljak

MOje zgode i nezgode, dio 2.

I tako promijenila sam malo pozadinu, vidim da vam se sviđa i baš mi je drago:) Slučajno sam naišla na neke pozadine i eto...:) Mislila sam da ću vam moći slike objaviti ali kabel od mp4-a je u Ri tako da ništa ni ovaj put:(
Ali zato...slijedi ludi digađaj br.2 :) Zadnji put je bil apriča o Milanu i famoznom gubljenju....ovaj put nešto....malo drugačije:) Nadam se da će vam se svidjeti:)

Moja štikla

Moja naj frendica D (tada mi je bila i cimerica) na 1.godini faxa smo bile i spremale smo se u kazalište. Nije nam bio 1.put da idemo u kazalište, baš nam je bio gušt koji put otići. Ovaj put odlučile smo ići gledati Hamleta. Ljudi se obično i srede kad idu u kazalište, pa eto rekoh ja...ajd, da i ja se malo bolje sredim...i stavim ja svoje špičoke..crne, peta otprilike hm...a visoka je i tanka....ali pošto j erijetko nosim ajde...da iskoristim priliku:)
Imala sma traperice i ne znam što sam gore nosila, ali nije ni bitno:) Traperice su mi naravno bile podvrnute jer su mi inače malo duge. I tako, krenusno mi na put do kazališta koje je maximalno 10 minuta od našeg stana..pa i vidimo ga sa prozora. I tako, hodamo, pričamo..bilo je negdje 9 sati navečer...Kad odjednom - paf! Ja završim na podu! Mislim LOL! :) Valjda smo hodale 2 minute od stana...:) Moja peta mi je zapela, tj.usla je u onaj podvrnuti dio traperica i normlano da sam ljosnula zbog toga:D Bože, kako sam se smijala:D A i D. Ništa, dignem se, uočim u čemu je problem i nastavimo dalje...minutu kasnije, dogodilo mi se skoro ista stvar, peta je opet upala u podvrnuti dio, ali nisam pala, sva sreća:) I sva sreća da je bilo 9 sati navečer pa nije bilo ljudi da vide moj famozni pad. :) Već smo se polako približile kazalištu...prolazimo kraj neke klupice di su neka 2 klinca sjedila..i gledaju nas....Ja si mislim...e zamisli da sad padnem, koji bi to bed bio....
10 m dalje..taman smo bile na pješačkom....op! Zapela peta opet, i ja sam jednostavno opet pala, na veliko veselje onih klinaca koji su se digli s klupice i pogrdno smijali:) Ja umirala od srama, a rasulo mi se sve iz torbice, labelo, sjajilo i što sve ne...i ja govorim D da mi to pokupi, samo sam jedva čekala da odem ča da me klinci ne gledaju i ne smiju se:D A nas dvije, a pogotovo ja umirale od smijeha:) Tada sam stala sa strane i sredila nekako te nogavice jer nisam si htjela dozvolit da opet trosnem i sramotim se:D Ispada kao da ne znam hodat na štiklama, ali nije, nego..kad je ta peta upala di nije smjela:D JOš i dan danas se tome smijem:D


Eto..to je bila nezgoda br.2...JOš više događaja slijedi uskoro....:)

Btw, stavila sam mali testić tamo u box, odmah na početku, ispod opisa bloga..pa ga riješite:D

Pusa svima!

Velika pusetina mom Alexu:* Jedva čekam te vidjeti u četvrtak! :)

06.10.2007., subota

Uzbudljiva noć :D i nešto za cure:)

Dakle lol prvo....:)
Smijem se još i sad...kad se sjetim jučerašnjeg dana...tj....današnjeg ranog jutra....
Brat zvao oko 2...ajd dođi po nas u Pineziće. Ok....Nina uzela novi auto (jer moj je bio opet kod mehaničara) i krenula. Lagano je sipila kišica...tj..bilo je par kapi tu i tamo. Jedino je bio problem što nisam točno znala di su Pinezići (jedno selo na Krku) ali sam nagađala....pa sma išla prema instinktu koji me nije prevario. Našla sam Pineziće, iako sam mogla ići jednostavnijim putem, a ne kroz selendru sa uskim cestama ali ok...Vozim se i vidim ide delegacija po cesti, na čelu sa mojim bratom. Ok, prođem ih, okrenem se i pokupim.

"Ajde vozi u Valbisku, gladni smo!"

Valbiska = trajektno pristanište i mjesto gdje se nalazi dobra pizzerija i ostala hrana i piće...

Ja ništa, krenula prema doma jer je sa strane stajala policija, a vozačka mi je naravno bila u mojoj Fiestici. I deru se oni, brat prostači, Dino ga smiruje, govori da bi trebao bit zahvalan što sam došla po njih...

"A daj Nina, gladni smooooo" Dobit ćeš i ti čevape!"

Ja ono..ajd dobro, al ja vas čekam u autu..pa gle kako sam obučena! I neću hniš jest, odavno prošlo vrijeme:)"

I dođemo tamo, parkiram se, oni me nagovaraju da idem s njima, neću valjda čekat u autu, šta ima veze kako sam obučena, ionako nema nikoga....Tomi mi je posudio svoju jaknu pa ono ...ajd...dobro...

Inače, vozila sam svog brata Mirana, Kikija, Dina i Tomija. Sve face...:) A inače, bila sam obučena ovako:

Bijele hlače sa crvenom crtom od trenerke...već stare i široke.....i skratile su se od pranja...tenisice...majicu kratkih rukava neku..plavo-zelena boja...isto šira, onako majica kao za tjelesni...naravno bez grudnjaka ispod...mislim si šta ću se sad presvlačit, pa ne idem nigdje....i posudio mi Tomi jaknu svoju pa sam nju stavila...

I tako, naručili oni, ja Colu uzela (naravno, oni časte) i tako, slušam razgovore, koji put se ubacim i tako...došli ćevapi od 30 KUNA!!! A takva slična porcija u VG dođe 17 kuna, ako se ne varam. Moram lipotu pitat da provjerim...:) On je upoznat sa tim cijenama ćevapčića:)
Ja sjedim, već me noga počela bolit lagano, molim se u sebi samo da mi se opet niš ne poremeti u kičmi...pojedu, krenemo....

Dečko neki šta je tamo došao sa curom nam je rekao da se neki lik prevrnuo s autom na krov sad maloprije....to neki njihov frend....i bio je s njima na fešti do maloprije....ali da mu nije ništa bilo...

Ok, idemo nazad....vozim, slušamo muziku, i odjednom neki auto iza mene se naguzio..i upalio rotirke. Policija! Ja usporim, mislila sam da me oće preteć...Dino kaže da to je policija, moram stat...ja pa gdje ću stat, nemam kamo! Pa nek stanem uz rub ceste....ja ono ajd...i hvata me panika jer nemam vozačku, a ovi su malo popili, pogotovo moj brat. I stanem....otvaram prozor.....kad čujem psovke iz svog auta:

"Jeb...ti Vršane, da im j....m mater!!

To uopće nije bila policija nego neki mulci su stavili rotirku na auto i odlučili nas zeznut. Mi udri u smijeh, a Dino je izletio iz auta ljut ko ris i dere se:

"J..m vam mater xxxxxxxx (još nešto, ne mogu se sjetit šta sve:) ZA NJIMA!"

A mi umiremo od smijeha, prvo jer smo pali na tu foru, drugo na ove njegove komentare:))

Naravno, nisam išla jurit za njima jer se ne želim zezat ni ludirat po cesti...pa da se i mi prevrnemo kao taj lik....Skrenemo na skretanju za Krk i 2 km od skretanja naiđemo na tu nesreću...tamo gdje se taj dečko prevrnuo. Stajali su već neki auti i pauk je bio tamo, izvlačio auto. Dečku se ništa nije dogodilo...ne znam dal je bio sam, kažu da je sam bio u autu...Nakon 10 minuta čekanja krenuli smo...u suprotnoj traci isto kolona auta, valjda roditelji i prijatelji....Toliko uzbuđenja u jednoj noći.....ali najjača mi je ta rotirka.....prepala sam se...uff...:)

Onda su me još nagovarali da ih vozim do Punta ali mi se nije dalo i htjela sam ić doma, pa sam ih razvezla po kućama i doma. :)

Koja noć....:)

+ dodatak..

Evo, stavit ću 4 slike vjenčanica pa mi vi recite koja vam je najljepša i sviđaju li vam se uopće...Ovo su ajmo reć, tipične vjenčanice...ništa neobično, znači bijele ili slonova kost...

Moram priznati da sad kad sam ih gledala me nijedna nije baš oduševila i vjerojatno ne bih nijednu od ovih izabrala...ja točno znam, kad nešto vidim znam - to je to:) Pa..evo:) Bez obzoira ženile se uskoro ili ne, ženile se uopće....eto...:)
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image


05.10.2007., petak

Evo me!

Dragi moji! :) Tako mi je drago vidjet vaše komentare lijepe i to da vam falim:) Evo, upravo sam došla doma, popišala se, popila cedevitu, pojela mandarinu i odmah na komp:) Ovaj tjedan nisam baš previše boravila na faxu tako da ni nisam bila za kompovima pa eto....a cimeričin dečko je bio kod nje skoro stalno pa tada ne volim smetati...ali sad sam do utorka doma:) Falili ste i vi meni puno! I žao mi je što nemam net baš kod sebe u sobi ali sreća imam na faxu pa ću i tamo moći pisati....malo teže čitati, ali pisat hoću...:) Tako da ću vikendima, ako ne uspijem sve vas preko tjedna pročitati, sve nadoknaditi. :)
Prošli vikend mi je Alex bio i jako nam je lijepo bilo, ostao je do utorka, a onda je morao doma ranije nažalost. Taman se naviknem da je tamo i ode..:( Plakala sam dan prije odlaska, kasnije nisam...navikneš se nekako s vremenom:)
Što je novo kod mene?
Pa...kao i obično, prespavala sam par predavanja...doduše, ovaj tjedan stvarno pola toga nismo ni imali tako da sam komotno mogla ostat doma ovaj tjedan:D Na matematici u četvrtak naravno nisam bila:D Spavala sam..:) Moje stare navike se nastavljaju...neke:D Soba....što li reći o njoj....bila je užasna...UŽASNA!!!! Imam 2-metarski stol....zatrpan je bio svime i svačime tako da jednu stvar moram tražit pol godine! Cipele svakako "složene" u jednom kutu sobe..,..drugi stol je bio isto majko mila...po podu je isto bilo nekih stvarčica....dok meni nije DOPIZDIO takav nered i ja sve lijepo pospremila. I to stvarno kako spada. Moje cimerice su se zadivile kako sam sobu sredila jer moja je soba od nas 3 uvijek bila uvjerljivo najneurednija...:D Njihove sobe su uredne...:) A sada....e sada i moja liči na nešto...:)

Imam nove slike mene i mog dragoga ali....a kvragu!!!!!! Digitalni sam ostavila u Ri, a na ovom kompu nemam ništa.....ahh..a baš sam ih htjela staviti...:( Ništa, onda ću morat sljedeći vikend,.,,,neću stavljat slike dok sam na faxu, nemam živaca toliko čekat....:D

Eto, još mi je teško povjerovat da sam 4.godina....razmišljala sam i o diplomskom...vjerojatno ću uzet iz prirode....nešto o Krku...otoku ili gradu...vidjet ću...:)
A sada...idem na čitanje...:D Da vidim što sam propustila:)

Puno pusa svima od vaše Ninuške:)

E daa...točni odgovori na pitanja....idu ovako..:) I moram priznati da ste jako dobro odgovorili:)

Zajedno smo Alexinjo i ja 9 mjeseci, oči su mi zelene, 4.godina faxa, naj boja zelena, imam mlađeg brata, auto Ford naravno i....hey ho..optimizam! :D

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.