Never be affraid to dream!

10.05.2009., nedjelja

U prošlom postu niček specifičnog meni, da znam, ali evo...da nadoknadim, friško pečeni događaj......ili ajmo reći, svojevrsna repriza....

Jučer sam počela radit laganini, onako, više vikend rad...da tako nazovem, nije za svaki dan...u onoj svojoj galerijici od zadnje 2 godine.

Btw, nisam ništa prodala u 4 sata koliko sam bila tamo - subota, ujutro...nije da nije bilo ljudi...al eto...nisu bili zainteresirani. Zato sam ja na miru zamatala male bašćanske ploče. I u svom stilu, jednu razbila. Eto....to je za početak sezone se moralo dogodit. :))) Ostali proizvodi su ostali u jednom komadu. Srećom. :)

Da...pala je konačna odluka! Izdajem knjigu! :) S postovima :) Sad kad završim ovaj post krećem na kopiranje prvih sto, lektoriranje, uređivanje bla bla i sl i onda dajem mami na čitanje, pa onda mogućem izdavaču - ocu. :)))

Pa da vidimo.....:)

Puno vas pozdravljam dragi moji blogeri i hvala šta me niste zaboravili :)

03.05.2009., nedjelja

Helooooo

Ok, stvarno, sram me bilo!!! Nit provirit na blog,a već su mi neki napomenuli da napišem nešto novo i da gdje sam....

Ne znam, valjda je došla takva faza "odmora" od bloga. :) Ali ne želim prestat pisat :)

Inače, dala sam sve ispite, to sam vam već javila i evo počela pisati diplomski. Tema je Kulturna baština otoka Krka. :)

Dvije moje frendice su rodile svoje curice! :) Rodile su se Luce i Karolina:) Preslatke su i iste su tate:))

Karolini sam našla odličan dar za kupit, jednu dječju igraonicu plišanu....Stavi se beba u tu igraonicu - polegne ju se na podlogu i onda ona tu može provest bez problema pol sata igrajući se sa visećim igračkama i ogledalcem:) Mala Luce to ima i njena mama se pohvalila kako ona voli bit u tome i da je okupirana, pa ja predložila mami da mi to našoj Karolini kupimo:) To ćemo obiteljski kupiti hihi:)

Inače, što ima novo....ništa posebno kod mene....piše se diplomski, visi se na Face-u, vježba se, kuha i tako...

Moje dvije D su nedavno diplomirale i čestitam im i ovim putem! :)

Rođak mi se ženi ove jeseni i to na Košljunu pa jedva čekam! :))) To mi je super ideja s Košljunom....nije mi nikad do sad ni palo to na pamet.....tko zna...jednog dana...:)

Alex je baš bio kod mene tjedan dana i otišao danas...baš nam je bilo lijepo....samo nam je par šetnji propalo zbog iznenadne olujice:)

Gledam Hrvatska traži zvijezdu....kao i obično takve te pjevačke....:)

Ok, dosta za danas....:)


PUno pozdrava od vaše Ninuškeee:)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.