Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

sa faxa...

Joj, tako mi je žao što vas ne stignem obići, makar pročitati ako ne vć i komentirati, ali ovaj vikend sam doma pa obećajem da ću sve nadoknaditi. :)

Što se zanimljiv dogodilo ovj vikend i tjedan?

Pa recimo u nedjelju kad sam se vraćala doma od dragoga (šmrc)! Prv, to je iblo pitanje hoću li uopće stići na bus ili ne jer smo malo prekasno krenuli (kao uostalom i svaki put) li je "svekrva" dala gas i stigli smo minutu prije planiranog polaska i bila sam tužna što se nemam vremena još malo grlit s Alexinjom ali pošt bus nije krenuo na vrijeme ipak mi se ta želja ostvarila.
I tako krenusmo....Gorski kotar....eeeeeee......tu već počinju uzbuđenje. U stvari....počelo je već na izlazu iz Zg-a kad je naš ludi šole okrznuo neki auto dok se prestrojvao i naglo okrenuo bus....jao jao...:) Na kraju ga je taj auto i zaustavio, nešto su popričali vani pa smo mogli krenuti dalje.
Gosrki kotar...SNIJEG. Mećava, bolje da kažem....koliko j god to bilo lijepo za vidjeti nije mi se svidjela činjenica da neću do ponoći doći doma. Tj u Rijeku. Dom mi je Krk. :)
I tako, vozimo nekako 40 na sat po cesti..čak je prola 1 ralica ali je brzo nestala. Stali smo na odmorištu u Ravnoj Gori pa sam se otišla popišati. A snijega ko u priči, ja dijete s mora to rijetko vidim, osim na televiziji. I krenuli dalje, pa je puhalo jako, pa si mislim da ne bih ja sad bila na mjestu vozača....
I skrenemo sa autoputa, pa smo po staroj cesti nastavili jer je jedan dio bio zatvoren. Čak je i Krčki most bio za sve zatvoren, a to se dogodi valjda jednom u 5 godina.
Pošto je bus promijenio putanju, prolazio je kraj mog stana u Ri pa sam ih pitala da me tamo puste. Ipak....bila sam samo u traper jakni i bez kišobrana...:D Došla sam oko ponoć i pol i odmah sam išla u krevet jer sam se morala probudit u 7!!!!

Nisam ništa novo ofarbala.

nisam ništa razbila.

A sada ću ići pomalo....ne stignem vas sad čitat jer je predavanjje....Ala...pozrav veliki ljudovi...

Tanya, odgvorit ću u sljedećem postu jer sad ne stignem.

Pusa svima! :)

Alexinjo :***** LY


Post je objavljen 24.10.2007. u 10:56 sati.