Nekretnine Umag

Javno poduzeće gradi novi hotel na Kopaoniku

Novi sustav prodaje karata
Zbog toga Skijališta Srbije najavljuju nova ulaganja u nove skijaške staze, ski-liftove, ali i hotel, a svi skijaški centri dobit će novi sustav za kontrolu pristupa i prodaju karata, za što je raspisana javna nabava. Javni poziv je raspisan i za arhitektonsko rješenje novog hotela na lokaciji upravne zgrada JP Skijališta Srbije na Kopaoniku. Skijališta Srbije smatraju da je na temelju provedenih tržišnih analiza i javno dostupnih informacija o posjećenosti turističkog centra Kopaonik zaključeno da su u vrijeme zimske sezone svi smještajni kapaciteti
maksimalno iskorišteni iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

29.03.2018. u 16:15 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tehnika pozitivno o održivosti, gradit će Costabellu

Dokumentaciju vezano za aktivu i pasivu koju je Trgovački sud u Zagrebu zatražio od Tehnike, njezin direktor Zlatko Sirovec kaže da će brzo predati. U konkretnom slučaju stečajni razlog prezaduženosti može samo i isključivo utvrditi sudski vještak imenovan od strane suda, navodi se u rješenju suda, a na temelju direktnog uvida u poslovnu dokumentaciju. Sud stoga i nije prihvatio očitovanje sudskog vještaka kojeg je angažirao
zagorski građevinar iznajmljivanje stanova Grocka cka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

07.03.2018. u 13:37 | 0 Komentara | Print | # | ^

Obujam građevinskih radova u travnju 3,3 posto veći

ZAGREB - Obujam građevinskih radova u travnju ove godine bio je 3,3 posto veći nego u istom lanjskom mjesecu, pokazuju privremeni podaci o indeksima građevinskih radova koje je objavio Državni zavod za statistiku (DZS).
Prema privremenim sezonski i kalendarski prilagođenim podacima DZS-a, indeks obujma građevinskih radova u travnju manji je za 0,7 posto u odnosu na prethodni mjesec.
Na godišnjoj je razini, u travnju ove prema travnju prošle godine, obujam radova izvedenih na zgradama povećan za 5,6 posto, a na ostalim građevinama
bio je veći za 0,6 posto.
Službena statistika u ostale građevine ubraja one koje nisu zgrade, poput cesta, pruga, cjevovoda, mostova, brana, sportskih terena i sl.
"Nastavak je to pozitivnih kretanja u ovom sektoru, čiji je oporavak, nakon sedam godina smanjenja aktivnosti zaredom, započeo prošle godine, kada je ukupan međugodišnji rast obujma građevinskih radova iznosio 2,6 posto, potpomognut prvenstveno boljim povlačenjem EU fondova, ali i pojačanim investicijama, posebno u turizmu, kao i programima energetske obnove zgrada", navode analitičari
PBZ-a u osvrtu na izvješće DZS-a iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

27.06.2017. u 13:26 | 0 Komentara | Print | # | ^

Porinuće prvoga domaćeg vojnog broda u 16 godina

Ove subote će u splitskom brodogradilištu “Brodosplit”
iz BSO-ovog zatvorenog hangara po prvi put javnosti biti prikazana tzv. “Novogradnja 540”, odnosno prototip Obalnog ophodnog broda za Obalnu stražu RH. Bit će to tzv. radno porinuće, jer će brod biti dovršavan u moru još dva mjeseca nakon toga. Očekuje se da će sve potrebne testove proći tijekom ove godine, pa će onda biti organizirana i “konačna” primopredaja. Ugovor između Ministarstva obrane RH i Brodosplita za gradnju pet obalnih ophodnih brodova potpisan je 2. prosinca 2014., a vrijednost mu je gotovo 400 milijuna kuna.
U tu je cijenu uključena izrada glavnog projekta broda, te gradnja prototipa i još 4 takva broda u seriji,
a novi hrvatski Ophodni brod u cijelosti treba biti hrvatski proizvod iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

02.06.2017. u 10:11 | 0 Komentara | Print | # | ^

DORH-u 5 milijuna kuna za troškove vezane uz utvrđivanje mogućih nepravilnosti u Agrokoru

Vlada je u četvrtak, na zahtjev Državnog odvjetništva (DORH), iz proračunskih zaliha odobrila 5 milijuna kuna za podmirenje troškova DORH-a vezanih uz utvrđivanje mogućih nepravilnosti u Agrokoru.
Prema riječima predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, DORH je zatražio dodatna sredstva zbog podmirenja troškova smještaja, dnevnica i putovanja zamjenika iz drugih županijskih
državnih odvjetništava, angažmana financijskih stručnjaka i vještaka te financiranje ostalih radnji u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja u predmetu vezano za moguće nezakonitosti
u koncernu Agrokor iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

11.05.2017. u 11:39 | 0 Komentara | Print | # | ^

U svijetu 513 novih gradnji, kod nas svega sedam

Zaključeno je svega 513 novih gradnji, što je rekordno niska razina koju bilježi svjetska brodogradnja u posljednjih 10 godina. Na godišnjoj razini pad narudžbi novih brodova doseže 70 posto i snažnijeg je intenziteta nego godinu dana ranije, a koliko je dramatična situacija ilustrira i činjenica da je prije svjetske gospodarske krize broj novih narudžbi u brodogradnji bio i deseterostruko veći nego u prošloj godini. Prema analizi Hrvatske brodogradnje - Jadranbrod (HBJ), najveći dio od lanjskih 513 novogradnji, čija je ukupna vrijednost 34 milijarde USD i 11,6 mil cGT-a (kompenzirane bruto registarske tone), uspjeli su ponovno zaključiti brodograditelji iz Kine, a potpisali su ugovore za gradnju 227 brodova s 4,3 milijuna cGT-a
vrijednih 7,7 milijardi USD iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

10.03.2017. u 15:13 | 0 Komentara | Print | # | ^

Najmoćnija brodovlasnica na Jadranu slavi 25 godina svog poslovanja

Kompanija nastavlja raditi na poboljšanju usluga i svom razvitku, pa za 2018. priprema nove sadržaje i dodatna zapošljavanja.
U turističkoj agencija Katarina Line ove godine očekuju odličnu turističku sezonu, tijekom koje u svoju flotu od 55 brodova planiraju uključiti četiri nova broda, a pripremaju i izgradnju hotela na Slatini u centru Opatije.
Ta kompanija ovih dana slavi 25. godina postojanja, tijekom kojih se profilirala u jednu od vodećih agencija za krstarenja Jadranom,
s gotovo 40 zaposlenih iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

16.02.2017. u 10:32 | 0 Komentara | Print | # | ^

Rusi kupuju sve manje nekretnina u Hrvatskoj, sve više u Grčkoj

MOSKVA - Rusi sada troše dvostruko manje novca za kupovinu nekretnina u inozemstvu. Prema podacima Središnje banke, u drugom kvartalu 2015. godine potrošeno je 229 milijuna dolara, što je manje nego 2014. godine u istom razdoblju.
Najveće agencije za trgovinu nekretninama s kojima smo kontaktirali potvrđuju da je potražnja sve manja. Kako navodi agencija Knight Frank, nekretnine u inozemstvu ove godine su za 30% manje tražene nego prošle godine. Agencija Kalinka Group ističe da postoji gradacija u opadanju zanimanja. Naime, znatno manje se kupuju jeftiniji objekti (za 30-60%, u ovisnosti o vrsti objekta), dok je potražnja skupih nekretnina opala samo za 15%.
Kriza je prisilila građane Rusije da bolje razmisle prije nego što kupe nekretninu u inozemstvu. Sada se oni prije svega zanimaju za objekte koji se mogu iskoristiti kao investicija (na primjer, izdati u zakup). To su mjesta za parking, sobe u hotelima, stanovi za izdavanje, studentski apartmani i poslovni prostor.
Kupovina orijentirana na investicije uglavnom je usmjerena na Europu, gdje su cijene nekretnina prestale rasti.
„Sada dobivamo daleko manje narudžba u „suhom centru" europskih glavnih gradova – Londona, Madrida, Pariza, Berlina ili Beča. Sada je oko 70% narudžba vezano za nekretnine koje mogu sačuvati kapital ili donijeti prihode", kaže Marina Kuzmina, direktor za inozemne nekretnine u agenciji Knight Frank.
„Pažnju investitora privlače uglavnom stabilna tržišta sa snažnom ekonomijom", potvrđuje Julija Očinjikova, direktorica odjeljenja za strane nekretnine u agenciji IntermarkSavills.
Prema njezinim riječima, kupce pored objekata za iznajmljivanje privlače i planovi vezani za rekonstrukciju ili novu izgradnju.
Svi tržišni akteri s kojima smo razgovarali ističu da se objekti za dalje investiranje najviše kupuju u Njemačkoj. U toj zemlji su posebno popularne
zgrade sa stanovima za izdavanje ili zasebni stanovi. „U ovisnosti o statusu i lokaciji objekta prihod bi mogao iznositi 5-12% na godišnjoj razini",
objašnjava Ekaterina Rumjanceva, predsjednica savjeta direktora kompanije Kalinka Group iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

30.10.2015. u 10:13 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tvrđava sv. Ivana dodijeljena Gradu Šibeniku i ide u rekonstrukciju

Predviđena je obnova bedema, izgradnja vidikovca, šetnice...
Tvrđava sv. Ivana, poznata i kao Tanaja, dodijeljena je na korištenje Gradu Šibeniku na rok od deset godina, čime je ispunjena i posljednja pretpostavka da se revitalizacija i ove šibenske tvrđave, a ukupno ih je četiri, nominira za sredstva EU fondova.
Odluku o dodjeli nekretnine koju je grad Šibenik dobio ovih dana donijelo je 4. kolovoza Vladino povjerenstvo.
Idejni projekt revitalizacije tvrđave sv. Ivana izradio je zagrebački arhitektonski studio Vulin&Ileković. Rekonstrukcija ove vrijedne kulturno-povijesne baštine grada ukupne površine 13.009 četvornih metara predviđa obnovu bedema, izgradnju vidikovca i caffe/bistroa s terasom, te šetnicu, trim i jogging stazu uokolo cijelog kompleksa.
Posebno je zanimljivo uređenje sjevernog, izduženog dijela tvrđave poznatog kao Kliješta/Tanaja gdje bi se nalazio novi glavni sadržaj namijenjen ponajprije djeci i mladima nazvan Kid’s Lab2 koji se sastoji od povijesnog laboratorija i zelenog labirinta. Kid's Lab2 je atraktivan prostor u kojem bi se tijekom cijele godine održavale stručne tematske radionice, a zeleni labirint zamišljen je kao interaktivna igra sa zadacima.
Tvrđava Sv. Ivana (Tanaja) nalazi se na vrhu brda sjeverno od šibenske stare gradske jezgre. Izgrađena je na mjestu kapele sv. Ivana koja se tu nalazila do 1638. kad je srušena zbog izgradnje tvrđave. Izgrađena je u samo dva mjeseca kako bi se ojačala fortifikacija Šibenika na početku Kandijskog rata.
Nacrt po kojem je građena napravio je tada glasoviti franjevački inženjer Antonio Leni iz Genove. Bila je važna za obranu grada 1646.-47. godine kada su Šibenik opsjedali Turci i stalno je pojačavana i dograđivana. Sustav kliješta (pojačani visoki zidani nasip) i zaštitni jarak srušeni su iza 1945. godine, u tvrđavi je presvođena barutana i bunar,
a na zapadu je nadsvođeni ulaz iznajmljivanje stanova Grocka

Oznake: iznajmljivanje stanova Grocka

07.10.2015. u 08:26 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis