Nekretnine Umag

Razvijena aplikacija za posredovanje u prometu nekretnina

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta razvilo je aplikaciju za zaprimanje zahtjeva i izdavanje rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina i upis u Registar posrednika, kao i rješenja
za upis u Imenik agenata.
Putem ove aplikacije može se uputiti zahtjev za izdavanje rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina i upis u Registar posrednika i Imenik agenata. Aplikacija Vas vodi kroz cijeli postupak popunjavanja obrasca i prilaganje potrebne dokumentacije na jednostavan
i efikasan način apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

22.05.2018. u 15:28 | 0 Komentara | Print | # | ^

Upravni sud odbio Strabag, radovi na Mostu mogu početi

Strabag je Upravnom sudu podnio tužbu i zatražio privremenu mjeru nakon što je Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (Dkom) odbila njegovu žalbu na odluku Hrvatskih cesta da posao gradnje Pelješkog mosta povjeri kineskom konzorciju predvođenom China Road
and Bridge Corporation apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

26.04.2018. u 12:53 | 0 Komentara | Print | # | ^

Aldi će graditi samoposluge sa stanovima

BERLIN - Diskounter Aldi Nord je objavio kako će u Berlinu početi graditi samoposluge sa stambenim zgradama. Već gradi dva takva „kombinirana" objekta, a samo u Berlinu bi tako trebalo
nastati 2.000 stanova apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

03.02.2018. u 09:24 | 0 Komentara | Print | # | ^

Sjajne turističke brojke za studeni i otvorenje Adventa u Zadru

Nikad viđeni adventski spektakl i mjesec studeni donijeli Zadru povećanje od preko 44 posto turističkih dolazaka i oko 43 posto
noćenja
Počelo je nikad viđenim spektaklom otvorenja koji je oko 10 tisuća Zadrana doveo na centralne adventske trgove, nastavilo se sjajnim jutarnjim dječjim programima i nastupima lokalnih bendova, a već za prvi prosinački vikend na manifestaciju „Advent u Zadru“ stižu velika domaća estradna imena uz nova adventska uzbuđenja! Osim što su brojni Zadrani izašli iz svojih domova i drevni Poluotok učinili živim, punim šušura i blagdanskog ugođaja, u Zadru je tijekom prvog adventskog vikenda ostvareno 1,808 noćenja, ili za 27 posto više u noćenjima u odnosu na prošlu godinu. Još su bolje brojke turističkog prometa za cijeli studeni: ukupno je ostvareno 16.000 turističkih dolazaka i 30.000 noćenja, što je čak 5 tisuća gostiju i 9 tisuća noćenja više nego u studenom prošle godine! Samo koju godinu ranije dok je spektakl „Adventa u Zadru“ kao petotjedne turističke, gastronomske i blagdanske manifestacije bio tek u ideji, ovakve su turističke brojke u zimskom periodu bile potpuno –
nezamislive apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

01.12.2017. u 11:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tvrtka Maje Brinar tuži Hrvatsku i traži odštetu od 500 milijuna eura

Državni odvjetnik Dinko Cvitan na proljeće je u izvješću rada DORH-a za prošlu godinu upozorio da bi strani investitori mogli pokrenuti deset novih arbitražnih postupaka protiv RH. Prema tom izvješću, ukupna vrijednost arbitražnih sporova koji se već vode pred ICSID-om ili nam
prijete je 10,5 milijardi kuna apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

26.10.2017. u 13:18 | 0 Komentara | Print | # | ^

U Splitu počeo s radom hrvatski Sotheby's International Realty

SPLIT - Hrvatski ured za posredovanje u kupoprodaji luksuznih nekretnina počeo je raditi u ponedjeljak u sklopu splitskog hotela Le Meridien Lav kao dio globalne kompanije Sotheby's International Realty, što je prvi takav ured u Hrvatskoj među 850 ureda koliko ih ta međunarodna tvrtka ima u 65 zemalja i u kojima je angažirano oko 20.000 suradnika.
Croatia Sotheby's International Realty, osim splitskog ureda, u naredne dvije godine planira širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija, navodi se u priopćenju splitskog ureda.
Direktor Croatia Sotheby's International Reality Marko Pažanin izjavio je kako očekuje dugotrajnu suradnju sa Sotheby's Internationa Realty Affiliates LLC.
"Usredotočeni smo na pružanje iskustvenog doživljaja destinacije i najviše razine usluge, te operativne i administrativne podrške u skladu sa stilom života i
financijskim očekivanjima naših klijenata. Ulažemo profesionalnu ekspertizu i vještine s ciljem stvaranja i njegovanja dugoročnih odnosa s našim klijentima – prodavateljima,
kupcima i investitorima," rekao je Pažanin apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

28.03.2017. u 10:25 | 0 Komentara | Print | # | ^

Tehnici posao gradnje 360 stanova u Švedskoj

ZAGREB - Tehnika je izvijestila da je dobila posao gradnje stambenog kompleksa sa 360 stanova u švedskom gradu Goteborgu.
Vrijednost ugovora nije poznata apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

30.01.2017. u 13:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

Bandić: Do kraja godine prijedlog gradnje garaže ispod HNK

Bandić je na pitanje SDP-ova zastupnika Dominika Etlingera o političkim smjenama u Holdingu kazao da on nikoga nije smijenio, da su odbili ugovore koje im je ponudio. "Pamflet koji su napisali protiv mene mogu si zadenuti za šešir", poručio je, dodavši kako bi, da su i ostali, koštali 15 milijuna kuna.
Bandić je ustvrdio da Nadzorni odbor Zagrebačkog holdinga nije odgovoran za nuđenje i omogućavanje potpisivanja menadžerskih ugovora članovima uprave Holdinga.
Nadzorni odbor jer imaju njegovo povjerenje, rekao je apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

19.06.2015. u 10:59 | 0 Komentara | Print | # | ^

Milanović: Nismo obećali EK uvođenje poreza na nekretnine

Premijer je rekao i da nije propust šefa vojne sigurnosno-obavještajne službe što su strani investitori kontaktirali pilote "Krila oluje" i što oni odlaze iz Hrvatske. Dodao je da su oni dobili ponudu jedne od najbogatijih država svijeta per capita i da on to vidi kao kompliment kvaliteti obuke, a da borbena spremnost hrvatskog zrakoplovstva nije ugrožena.
"Čudi me da oni koji su o tome imali potrebu o tome govoriti ne razumiju da smo mi demokratska država, da nismo u Titovoj Jugoslaviji kada oficiri nisu mogli ići preko granice jer nisu imali putovnicu", rekao je Milanović.
Za ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić rekao je da ima njegovu potporu za potencijalnu kandidaturu za opću tajnicu UN-a.
Upitan hoće li biti tematske sjednice Vlade koju je tražila predsjednica, Milanović je rekao kako treba dopustiti da premijer odlučuje kako funkcionira Vlada i da vlada nije parlaonica. Ako netko ili predsjednica želi doći na sjednicu Vlade, to je u redu, ali ne na raspravu o općoj nadležnosti nego o konkretnim pitanjima, rekao je.
Na pitanje hoće li predsjednica Grabar-Kitarović putovati na sjednice Europskog vijeća, kako je najavila, kad su na dnevnom redu teme iz njenih ustavnih ovlasti, rekao je da to treba pitati predsjednicu da malo bolje objasni.
Dodao je da vidi čak problem u tome da predsjednik predstavlja Hrvatsku na NATO summitima jer se i tamo radi o finacijskim obavezama države koje ne može preuzeti predsjednik.
Premijer nije dao određen odgovor kad će biti parlamentarni izbori, ali na novinarsko traženje nije isključio mogućnost da oni budu održani u veljači iduće godine.
Radimo posao s punom vjerom i elanom, da ljudi vide koliko smo napredovali.
Hrvatska je urednija i bolje vođena nego prije tri godine, zaključio je premijer apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

13.03.2015. u 14:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

Jačanje dolara na inozemnim deviznim tržištima

Nakon nekoliko mirnih trgovinskih dana, petak je protekao u laganom rastu tečaja EUR/HRK. Trgovanje je otvoreno na razini od 7,714 kuna za euro da bi posljedično pod utjecajem domaćih banaka
i korporativnih klijenata koji su kupovali jedinstvenu europsku valutu, tečaj aprecirao do razine od 7,719 kuna za euro. Uz blagu korekciju krajem dana tečaj EUR/HRK je dan završio na razinama
oko 7,718 kuna za euro.
Iako je veći dio dana na inozemnim deviznim tržištima bilježeno mirno trgovanje te se EUR/USD kretao na razinama od oko 1,146 dolara za euro, tržište je iščekivalo objavu s američkog tržišta rada.
Naime, nakon objave iznadočekivanog rasta zaposlenosti u SAD-u zabilježen je oštar pad EUR/USD prema 1,1292 dolara za euro. Također, u petak je američki dolar ojačao i u odnosu na japanski
jen te je tečaj USD/JPY dosegnuo 119,21 jena za jedan dolar target=_blank>apartmani Istra

Oznake: apartmani Istra

09.02.2015. u 23:54 | 0 Komentara | Print | # | ^

Selidba je visoko na ljestvici stresa. Možete li to sami?

Je li mudrije angažirati agenciju ili se u kupnju, prodaju ili iznajmljivanje i unajmljivanje upustiti sam? Iskustva i motivi zbog te dileme kupaca, prodavatelja, iznajmljivača i potencijalnih podstanara su različiti. Poneki izbjegavaju agencije zbog provizijskih troškova, drugi vjeruju da dobro znaju procijeniti i ljude i nekretnine, znaju čitati dokumente pa je to brži način da ostvare svoju nakanu. Prednosti angažiranja agencije kao posrednika su sigurnost i ušteda vremena.
Većina prodavatelja od agencije očekuje procjenu vrijednosti nekretnine i pronalaženje pravog kupca u što kraćem vremenu. Stoga, svaka dobra agencija neizbježno ima svoju bazu kupaca do kojih je prodavatelju samom teško ili nemoguće doći.
Nadalje, agencija točno zna gdje i kako nekretninu plasirati da se što brže proda - ističe Dajana Furgala Šuper, direktorica Agencije za prodaju nekretnina Orbit, dodajući kako pak kupac od agencije očekuje pravnu zaštitu i savjete kako bi znao što ga očekuje.
Konkretno, to znači upoznavanje s kreditnom procedurom, troškovima i očekivanim trajanjem, poreznim pitanjima ... Dužnost agencije je i upoznavanje sa zakonskim odredbama vezanim uz predmet kako bi se izbjegli naknadni skriveni troškovi.
Kako je kupnja nekretnine odluka od životne važnosti, stres nije moguće potpuno izbjeći. Kupnja, prodaja ili iznajmljivanje uglavnom znači i selidbu, a ta životna situacija visoko je na listi stresnih situacija.
Osim toga, statistički gledano, nekretnine koje se mjesecima ili čak godinama prodaju imaju značajno manju šansu da postignu cijenu kojoj su se mogli nadati u prvom valu ponude kada nekretninu pregleda najviše kupaca apartmani Istra.

Oznake: apartmani Istra

03.05.2013. u 10:45 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (8)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (7)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (20)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (18)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (21)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (16)
Studeni 2018 (21)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (13)
Kolovoz 2018 (15)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (18)
Svibanj 2018 (9)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (9)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (9)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (9)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (10)
Svibanj 2017 (10)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (10)
Veljača 2017 (8)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (8)
Rujan 2016 (9)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (10)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Prodaja i kupovina nekretnina u Umagu

Linkovi

Ponuda dana

Oglasi
Nekretnine Oglas
Nekretnine 123

Kuće
Stanovi
Novogradnja
Iznajmljivanje stanova
Stanovi Zagreb
Nekretnine Zagreb
Nekretnine Rijeka
Nekretnine Zadar
Nekretnine Split
Nekretnine Osijek
Kamene kuće
Stanovi
Nekretnine

Nekretnine Istra
Istra Nekretnine
Nekretnine Istra
Nekretnine Pula
Nekretnine Poreč
Nekretnine Umag
Nekretnine Rovinj
Nekretnine Labin




Vijesti
Nekretnine vijesti 123

Forum
Forum za nekretnine


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis