Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

U Splitu počeo s radom hrvatski Sotheby's International Realty

SPLIT - Hrvatski ured za posredovanje u kupoprodaji luksuznih nekretnina počeo je raditi u ponedjeljak u sklopu splitskog hotela Le Meridien Lav kao dio globalne kompanije Sotheby's International Realty, što je prvi takav ured u Hrvatskoj među 850 ureda koliko ih ta međunarodna tvrtka ima u 65 zemalja i u kojima je angažirano oko 20.000 suradnika.
Croatia Sotheby's International Realty, osim splitskog ureda, u naredne dvije godine planira širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija, navodi se u priopćenju splitskog ureda.
Direktor Croatia Sotheby's International Reality Marko Pažanin izjavio je kako očekuje dugotrajnu suradnju sa Sotheby's Internationa Realty Affiliates LLC.
"Usredotočeni smo na pružanje iskustvenog doživljaja destinacije i najviše razine usluge, te operativne i administrativne podrške u skladu sa stilom života i
financijskim očekivanjima naših klijenata. Ulažemo profesionalnu ekspertizu i vještine s ciljem stvaranja i njegovanja dugoročnih odnosa s našim klijentima – prodavateljima,
kupcima i investitorima," rekao je Pažanin apartmani Istra

Post je objavljen 28.03.2017. u 10:25 sati.