Nekretnine Pula

ponedjeljak, 16.09.2013.

Nastavak gradnje POS stanova u Gulićima

Jedna od tema na Gradskom vijeću sljedećeg mjeseca bit će nastavak projekta društveno poticane stanogradnje jer Grad već radi na pripremi projekta, rekao je dogradonačelnik Loris Peršurić na protekloj sjednici vijeća odgovarajući na pitanje vijećnice Petre Dobravac hoće li Grad ići u nastavak gradnje POS stanova kako bi se riješila stambena pitanja mladih obitelji.
Svojedobno smo proveli anketu da ustanovimo broj potrebnih stanova i realne potrebe, od veličine stana do mogućnosti izgradnje. Donošenje odluke za početak postupka o gradnji POS stanova zajedno sa svim kriterijima po kojima će se odabirati lista i sve ostalo donosi gradsko vijeće i to će vjerojatno biti tema na prvoj sjednici u listopadu.
Nakon toga Grad će dati prijedlog za realizaciju POS stanova u koju će krenuti zajedno s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama, rekao je Peršurić. Dodao je ako je lokacija predviđena u Gulićima, gdje se već nalaze izgrađeni POS stanovi u jednoj od ranih faza. Prema sadašnjim podacima postoje potrebe za oko 35 stanova, a o točnom broju znat će se kada bude raspisan natječaj stanovi Rijeka


Oznake: stanovi Rijeka

- 15:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.