www.reliablecounter.com
Click here Hajro poziva - Deseta umjetnost - enigmatika - Blog.hr

Hajro poziva

13.05.2017.

Danas je na DUE pristigla poruka od Hajrudina Hodžića kojom nas sve poziva na Festival enigmatike "Una 2017." koji će se održati u Bihaću između 19. i 21. svibnja.

- KVIZOVKA - u toku je usaglašavanje pravila i drugih detalja (kašnjenje, žalbe na sudačke odluke i sl), vjerujem da ćemo strpljenjem, iskustvom i dobrom voljom sve skupa bitno unaprijediti.

- BUŠMANIJADA - biće slično kao i prošle godine, ne treba mijenjati ono što je uspjelo privući onakvu elitnu grupu autora. Ove godine se posebno radujemo dolasku Rešada Besničanina, nadamo se i Zdenku Ćavaru i nekim drugim majstorima, unaprijedićemo uvjete za rad žirija (Đokić, Galogaža, Hodžić i Nazansky). Feniks će objaviti i honorirati sve radove koji zadovolje redakcijske kriterije.

- SASTAVLJANJE ANAGRAMA - imaću spremna 3 zadatka pa ćemo se dogovoriti da li da idemo kao prošle godine sa jednim, ili možda dva ili tri, … vrijeme će biti važan faktor.

- RJEŠAVAČKI ZADACI - sigurno je da ćemo opet imati brzinske testove u rješavanju lakih anagrama, drugih kombinacija (sve za ručkom u nedjelju), postoje i neke druge opcije.

- MONODRAMA "Đuka Begović" u izvođenju našeg Miloša Miličevića je krasan dodatak programu, Miloš će se i natjecati te i tako doprinijeti kvalitetu susreta.

- IZLET - ako nam vremenske prilike dopuste lako ćemo skočiti (velika većina dolaze autom) do Štrbačkog buka ili neke druge lijepe lokacije u prekrasnoj okolini.

- SVEČANA VEČERA - ide subotnja zabava uz pjesmu (opet će nas raspjevavati grupa "Bedem"), Možemo štogod i dopuniti, prijedlozi više nego dobrodošli.

Sva pitanja i prijedloge vezano za natjecanja idu na adresu hodzich@gmail.com, oko logistike se javite Emiru Vučijaku na emir.vucijak@sezam.ba, rezervacije odradite sami u kontaktu sa hotelom telefon je 387 (0) 37 318 100, web site je www.aduna.ba

Hajrudin Hodžić

Oznake: FE "Una 2017."

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.