01

subota

studeni

2008

Razmišljanja o nekretnini

Zašto je Nekretnina jedan od najbitnijih preduvjeta sritne veze?
Meni je kod tipa najbitnije da se on prvo dobro osjeća sam sa sobon, da bi se moga osjećat dobro i sa menon. Šta oću reć? Jedino muškić kojega ne jebu kompleksi može ženu iskreno učinit sritnon. E, frajer koji ima bokun nekretnine odma mu je boje oko ...srca! Dakle, solidna nekretnina osim šta dobro djeluje na cirkulaciju, daje momku koji je primjerice besposlen (jer ne triba radit kad su njegovi sve napravili) jedan viši smisao.

Pojasnit ću na primjeru Mile i Kate.

Mila koja se udala za jednu takvu Priliku (jebivjetra sa nekretninom), a Prilika već 15 godina ništa ne radi, uvik o mužu priča sve najbolje.. "Vidi moga umjetnika kako se on razumi u konceptualnu umjetnost, on i kad sere, trostruko napreduje:
- Radi, dakle ispunjava svoje vrijeme, oplemenjuje sadašnjost
- Vježba one mišiće za starost, dakle ulaže u budućnost
- Trenutno radi na 3d prikazu SF crviju i guja, iako malo tko danas shvaća tu umjetnost, to je njegov obol vječnosti."

Kad Katin obični jebivjetar (običan-dakle nema nekretninu) sere, ona mu nastoji do kraja spizdit doživljaj: "Seri, seri, oli si svojim zubima kruv jia! Seren ti se na linu mater i čaču, da si se potrudija nać posal barenko upola koliko sad stenješ, onda bi i dica imala šta jist, pa bi i ona bidna digod tvrdo srala."

Dobro neću više. Nisan vas mislila zgadit. Mislila san pojasnit cilu onu neku kemiju i romantiku oko nekretnine šta čini dobro jednoj vezi. Po prirodi ženstvena i delikatna, nježna i senzibilna, ne volin svađe te uvik gledan kako nać mir u vezi.

<< Arhiva >>