Na milosnoj strani ulice...

< veljača, 2018  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Opis bloga
Jedan sasvim običan blog, protkan svakodnevnim promišljanjem i izričajem, ujedno duhovno - slikovni blog, koji predstavlja moj put ovom zemljom, način promišljanja, ono što vjerujem, kako stvaram i živim. Iskustvo radosti koju spoznaš kad ti ljudi zatvore vrata, a Bog ti otvara prozore... Blog u kom se isprepleću, molitve, moji stihovi, duhovni i svjetovni, te moja hobi fotografija. Pišem za svoju dušu. Pišem onako kako osjećam, mislim, ili ono što se meni sviđa. Izražavam svoj stav, ili dijelim nešto što me se dojmi. Raduje me ukoliko će netko uživati i pronaći nešto za sebe. Blog je imao jednu dužu pauzu iz objektivnih razloga. Nije lako, nailazi se na mnoge poteškoće, velike su kušnje ali je milost na kraju uvijek najveća! Zato, lijepo je hodati na milosnoj strani ulice!


"Sve je moguće onomu koji vjeruje!" Mk 9,23b

Možete mi pisati na:

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Click for ZraÄŤna luka Split, Hrvatska Forecast


Linkovi koje stalno posjećujem:

Calivita International Web Trgovina

Multivitamini Blogspot

Apartman Mendy

Župa Sv. Jurja mučenika, Kaštel Sućurac

Patrologija


Svakodnevni Časoslov


Blogovi na koje volim navratit:


Umorno oko

Rašćupane priče ili Kako stvari stvarno stoje

Volim slatko

Plavi beskraj

Lanterna duše

Revival

Blog Dnevnik Hr

Linkovi na kojima uvijek ima zanimljivosti

Croative net

Oblak znanja

Zimo Internet magazin

Pun kufer

Blog hr

Ps 20 (19)
Tko god zazove ime Gospodnje bit će spašen (Dj 2, 21).

Uslišio te Gospodin u dan nevolje, *
štitilo te ime Boga Jakovljeva!
Poslao ti pomoć iz Svetišta, *
branio te sa Siona!

Spomenuo se svih ti prinosnica, *
bila mu mila paljenica tvoja!
Udijelio ti što ti srce želi, *
ispunio sve namisli tvoje!

Radovali se tvojoj pobjedi, †
u ime Boga svoga dizali stjegove! *
Ispunio Gospodin svaku molbu tvoju!
Znam evo: Gospodin će pobjedu dati
svom Pomazaniku, †
uslišit ga iz svetih nebesa *
snagom pobjedne desnice svoje.

Jedni se hvale kolima bojnim, drugi konjima, *
mi imenom Gospodina, Boga našega!
Oni posrću i padaju, *
mi se držimo i stojimo.

Gospodine, daruj pobjedu kralju, *
usliši nas u dan kad te zazovemo!

Slava Ocu i Sinu *
i Duhu Svetomu.
Kako bijaše na početku, †
tako i sada i vazda *
i u vijeke vjekova.

Amen.

Loading

Sv. Ljudevit Marija Grignion Montfortski

Image and video hosting by TinyPic

Moj svetac zaštitnik


Ljudevit Marija Grignion rodio se 31. sječnja 1673. godine u Montfortu La Cane u Francuskoj. Zaređen je za svećenika 1700. godine. Tražeći volju Božju za svoj život, privremeno napušta Francusku i odlazi u Rim gdje se susreće s Papom Klementom IX. Papa ga imenuje "apostolskim misionarom" kojemu je cilj obnoviti kršćanski duh obnovom krsnih zavjeta po Marijinim rukama.
Pri povratku osniva prvi samostan Kćeri Mudrosti, drži mnogobrojne misije, te piše raznolike duhovne spise, a između njih je i Rasprava o pravoj pobožnosti prema Djevici Mariji (1712).
Sv. Ljudevit Montfortski preminuo je u 43. godini.

Geslo njegova života bilo je "Samo Bog".


MOJI SVECI SUZAŠTITINICI

Image and video hosting by TinyPic

Sv. Padre Pio

Image and video hosting by TinyPic

Sv. Šarbel

Image and video hosting by TinyPic

Sv. Ante

O ISUSE KOJI ŽIVIŠ U MARIJI
"O Isuse koji živiš u Mariji, dođi i živi u meni duhom tvoje svetosti, puninom svoje snage, savršenstvom svojih putova, istinitošću svojih kreposti, zajedništvom svojih božanskih tajna, vladaj u meni nad svim moćnim neprijateljima, nad svijetom, đavlom i tijelom, silom svoga Duha na slavu svoga Nebeskog Oca".

19.02.2018., ponedjeljak

Ornitološki park i mlinice Pantan




Pantan (Blato) je močvara. Ime Pantan je romansko a Blato slavensko. Nalazi se istočno od Trogira, a zapadno od Divulja.

Na istočnom dijelu Trogira, ispod brijega Krbana smjestilo se polje zvano Trogirsko Malo polje. U tom polju ispod ceste nalazi se malo jezero - izvor iz kojeg ističe vodeni tok zvan Rika, koja teče kroz močvarno područje i starinski ribnjak te nakon nekoliko stotina metara završava u moru (Kaštelanski zaljev). Na rubu jezera su Mlinice - mlinovi u velikoj zgradi s kulom. Na zgradi je natpis iz 1582. godine. iz vremena kad su tim krajevima harali Turci. Do mlina se je žito dovozilo kopnenim putem uporabom stočne snage. Otočani i stanovnici priobalja kroz Riku su dovozili žito jedrenjacima. Na samom ušću Rike nalaze se ostaci kule.

Cijelo močvarno područje omiljeno je gnijezdilište, mali rezervat faune od riba jegulja do ptica selica roda, čaplji, pataka i drugih ptica galebova, čajki, gnjuraca.

Mlinice Pantan predstavljaju jedinstven spoj prirode i povijesti. Obnovljene renesansne mlinice imaju fortifikacijske značajke i važan su primjer industrijske arhitekture. Mlinice broje čak 12 malih izvora koji formiraju jezero, a sve u prostranoj morskoj laguni. Ovaj ihtiološko-ornitološki rezervat danas je prava turistička atrakcija, a tu je i restoran domaćih i međunarodnih specijaliteta i vrhunska vinska karta. Pantan nudi i jedinstven smještaj u kuli mlinica. Jesen je najbolje vrijeme za promatranje brojnih močvarnih ptica jer je Pantan važna migracijska lokacija.

Oznake: Pantan, Dalmacija, Trogir, mlinica, Putovanja, fotografija


- 15:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.02.2018., petak

Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima na Malačkoj



Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima na Malačkoj, ponad Kaštelanskog zaljeva, kao trajan spomen i putokaz, ponosno bdi nad granom, čuvajuću uspomenu na one, koji su svojom žrtvom, dali život za stvaranje neovisne i slobodne Domovine Hrvatske.

"Kao što križ funkcionira kao univerzalan znak žrtve i stradanja, popraćen emotivnim nabojem i osjećajem poniznosti
i pobožnosti onih koji se klanjaju i njemu i žrtvama koje simbolizira, tako kocka u nacionalnom kontekstu spaja po-
vijesna određenja sa suvremenim vizualnim nastojanjima stvaranja znaka s kojim se sredina identificira. Na mnogim je
spomen-obilježjima, od onih najjednostavnijih koja su nastala na inicijativu članova obitelji ili udruga, pa sve do kiparskih i arhitektonskih rješenja, kocka sastavni dio cjeline. Ona može funkcionirati kao svojevrsni oltar u otvorenom prostoru, kao što je to primjer na brdu Malačka iznad Kaštela, kod stare ceste za Lećevicu gdje je 1999. godine izgrađen monumentalni betonski križ. Do njega vodi pristupni kameni put uz koji je pri vrhu imitacija stepenastog suhozida na jednom mjestu proširena u zaobljenu »apsidu« u kojoj je bijela kamena kocka – oltar." - Sandra Križić Roban (Institut za povijest umjetnosti Zagreb)

Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” predstavila je svoj najnoviji spot za poznatu duhovnu pjesmu “Oči u oči”. Spot je snimljen na spomen-obilježju poginulih hrvatskih branitelja na Malačkoj iznad Kaštela.

U spotu je u ulozi hrvatskog vojnika-branitelja angažiran mladi akademski glumac Pere Eranović, inače sin Stipe Eranovića, poginulog hrvatskog branitelja čije se ime nalazi na jednoj od postaja križnog puta ovog spomen-obilježja, što na poseban način doprinosi vjerodostojnosti i simbolici ovog uratka i odaje pijetet mlađih naraštaja kako poginulim tako i živim hrvatskim braniteljima.
U spotu sudjeluje i don Stipan Šurlin, župnik Kaštel Lukšića, inače hrvatski branitelj koji se nakon sudjelovanja u domovinskom ratu odlučio za studij teologije i zaredio za katoličkog svećenika. Režiju i snimanje potpisuje Patrik Grgurić.



Oznake: spomenik, branitelji, Malačka, Kaštela


- 16:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.02.2018., četvrtak

Biblijski vrt Stomorija



Na južnim padinama Kozjaka je još daleke 1189. godine podignuta crkvica sv. Marije od Špiljana, danas zvane Gospe Stomorija. Na tom mjestu na kojem se spajaju duhovnost i priroda utemeljen je Biblijski vrt.

Tu već stoljećima rastu platane, masline, smokve, vinova loza i biljke koje se spominju u Bibliji. Predanošću zaljubljenika u prirodu zasađene su još mnoge druge vrste kao npr. Judino drvo, lovor, akcija, začinsko i mirisno bilje i dr.

U predvorju se nalazi Spomen – kamen, autorski rad kipara Marka Gugića na kojem piše: " Na spomen drugom došašću sv. Oca Ivana Pavla II. zasnovasmo Biblijski vrt u Stomoriji nad zaljevom. Pučani Kaštela 27. rujna 1998. " Nasuprot njega zasađena je Papina maslina koju je Sveti Otac iste te godine blagoslovio u Splitu.

Sjeverno od crkvice uređen je terasasti predio Jidro, pod čijim je starim maslinama, a u slavu hrvatskim velikanima, postavljena Kolona kamenih megalita. Te je velikane u njihovu stvaralaštvu nadahnula Biblija pa se tako spominju – Sv. Jeronim (prijevod Biblije na latinski), Juraj Dalmatinac (graditelj sakralnih objekata), Marko Marulić (spjev Judita i dr.), Bartol Kašić (prijevod Biblije na hrvatski) te Ivan Meštrović (skulptor Biblijskih motiva).
Na otočiću u potoku, dobrodošlicu će svakom namjerniku poželjeti drvena skulptura Noina arka, rad poznatog umjetnika Vaska Lipovca.

Kamenim Križnim putem na Gospinoj njivi, na kojem su Križne postaje predstavljene grmovima mirisave mirte, dolazi se do Križa života, djela kipara Kažimira Hraste.
Na vidikovcu sa kojeg se pruža prekrasan pogled na Kaštelansko polje i zaljev, posađen je mali vinograd kao spomenik težaku i lozi. U njemu se, uz ostale autohtone vrste vinove loze, nalazi i Kaštelanski crljenak, u svijetu, posebno u Kaliforniji (SAD) poznat kao Zinfandel, koji potječe iz Kaštela.

S radošću mogu napisati, kako sam i sam osnivač i član inicijativnog odbora za osnivanje Biblijskog vrta, te dugogodišnji član upravnog odbora Udruge "Biblijski vrt Stomorija"
Lijepo se prisjetiti tih dana o dolasku sv. Oca Pape Ivana Pavla II u Split i Solin, tog entuzijazma stvaranja, oblikovanja, izgradnje, oplemenjivanja i postavljanja Biblijskog vrta, pod nadahnutim vodstvom prof. Ivne Bućan, uz suradnju arhitekata, kipara, raznih institucija, Crkvenih dužnosnika, entuzijastičnih članova, Gradskog poglavarstva Kaštela, te uz potporu lokalnih i državnih medija.

U sjećanje na te prelijepe dane, evo donosim svježe fotografije Biblijskog vrta, tog jedinstvenog prostora u Hrvata.

Oznake: Biblijski vrt, Stomorija, svetište, Kaštela, Dalmacija


- 18:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.02.2018., utorak

USUSRET KORIZMI

VELIČANSTVENA TIŠINA

Jedno moje promišljanje o RIJEČI...

Mislim da je najveći izražaj ljubavi između Stvoritelja i stvorenja,
komunikacija. Kad Stvoritelj govori, a stvorenje jer dopušta da ga Bog
ljubi, ljubeći sluša. Pri tom nema ni slova ni glasa, ni vokala ni
riječi. Samo veličanstvena tišina u kojoj dubine ljubavlju izražavaju
neizrečeno, neopisano, neobjašnjivo, neopisljivo... Veličanstvena
tišina koja govori više od riječi, iznad razuma, iza svjesti....
Veličanstvena tišina koja je sama RIJEČ!!!
A milijarde zrnaca žića i bića kliču: ALELUJA! Veličanstvena tišina
čiji govor spoznaš tek s odmakom, nakon što je progovorila....
Veličanstvena tišina čiji govor apsolutno ne razumiješ, ali znaš da je
to što ti govori ljekovito za tebe...
I pri tom te nije briga i nije ni važno što govori, jer znaš da je taj
govor LJUBAV, ljubav koju ćeš prepoznati naknadno, ljubav koja rađa
slatkim plodovima... A tada se Veličanstvena tišina - LJUBAV, pretvara
u veličanstven govor, govor ljubavi kojim progovaraš, ne ti, već oni
koji tu ljubav vide i ćute, prepoznaju i konzumiraju; a progovaraju
opet istom tom LJUBAVLJU!!!; Veličanstvenom tišinom - nijemom
zahvalnošću uhvaćena osmjeha, radosnim treptajem svjetlucavog oka,
toplim stiskom ruke, toplinom srca koje grije, nježnim zagrljajem koji
tješi...
Ispod svake čujne riječi, ali snagom i ljubavlju RIJEČI, one iste
RIJEČI, koja je veličanstvenom tišinom; jednom TIJELOM postala, a
drugi put VAZMOM uskrsnula! Amen! Aleluja!


Oznake: ljubav, vjera, korizma, religija, riječ, tišina


- 17:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Buđenje




Ni zima nije više ista. Umjesto zime, poluproljeće. Sve je procvalo, propupalo, sve lista.
Cvate cvijeće, grmovi, stabla. Pa i brnistra je procvjetala. Pčele se roje. Ptice pjevaju čak i kad se ulične lampe upale.
Ništa više nije isto. Osim ljudi. Ljudi su uvijek promjenjivi. Ljudi uvijek interveniraju u prirodi. Ljudi nikad ne miruju.
U sve se moraju taknuti. Pa i u duše ljudske.
A priroda pamti. Zbraja. Čeka...
Pa kad nam vrati, mi se čudimo. Kažemo: koje nevrijeme. Koja prirodna katastrofa.
Mislim da ne postoji nevrijeme. Postoji samo vrijeme. Lošije ili bolje po nas, ovisi kako se kome sviđa. Kako tko voli. Tko kakvo vrijeme smatra dobrim, a tko lošim. Opet to mi ljudi mijenjamo nazive. Ljudi su skloni sve mijenjati.
Prema sebi. Po sebi. Za sebe.
A priroda, kada vrati, ljudi opet smišljaju opravdanja za svaku pojavu.
Nikad ne smišljaju sebe.
Nikada ne mijenjaju sebe.
Priroda se budi.
Pčela se budi.
Ptica se budi.
Samo čovjek uljuljkano spava u svojoj utvrđenosti sve mijenjati.

A buđenje traje...


Oznake: priroda, buđenje, promjena, cvatnja medonosnog bilja, priče, fotografija


- 00:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.02.2018., nedjelja

Nije vrime od Nedije, za u poje poći



Na dobro vam došla Nedilja, sveti dan Bogu posvećen. Danas je ujedno i Gospa Lurdska, pa svima po zagovoru Gospe Lurdske želim izobilje duhovnog, duševnog i tjelesnog zdravlja!

Sjetite se svih onih koji trpe i pate, koji leže doma ili u bolničkim posteljama, izmolite i za njih barem jednu Zdravo Marijo, nemojte misliti samo na sebe.

Dobro je činiti dobro. Bog stostruko vraća.

I nemojte danas ići u polje radit, ima dana u tjednu. Uzmite danas ovaj dan za sebe i obitelj, prijatelje, za šetnju, čitanje, gledanje filma, igru, posjete... Bilo što, ali posvetite ga sebi i bližnjima. Današnji dan je stvoren za odmor.

Želim vam da se odmorite i psihički i fizički.

Odbacite sve negativno od sebe, sve ono što vas umara, zamara, iscrpljuje, odmaknite sve ono što priječi vaš unutarnji mir.

Neki su ljudi došli u vaš život da ga blagoslove, neki da odnesu mir.

Osobno biram blagoslov radije, nego ovo drugo.

Svima želim ugodan ostatak dana.


Oznake: nedjelja, Mir Božji, mir, ljubav, odmor, Crkva


- 02:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.02.2018., subota

MIRIS VIČNOG SIĆANJA



MIRIS VIČNOG SIĆANJA

Lavande, ružmarina, mirte i bora,
miris vičnog sićanja, soli i mora,
ditinjstva bosog i bala malih kosira,
osmjeh na licu, franje i ditinja vira.

Tajne sa šufita i stara škrinja,
dok cvrčci cvrče, u ladu ladna dinja,
lancuni na tiramoli i šumpreš sa stola,
vičnog sićanja je miris i dura i mola.

S kampanela dvanajsti kad otuće bot,
arija u zraku, baš ka i ladne vode pot,
ili kad zazvoni večernja omorinska ura,
zaškripje šofal, ormarun i stara škura.

Svaki bot i svaka kala zavonja napose,
suva trava, zemja, materine ruse kose,
i traverša stare babe od smokav i rogača,
loza, orij, oskoruša pa i suza slana o ditinjeg plača.

Svako sićanje i svaka u možđane slika,
drivo okvira drage Gospe osvitlana lika,
al ona jedna o lavande zlatna mala kap,
miris vičnog sićanja cili ovaj napisala slap.

Teo Antunović

Oznake: kaštel sućurac, poezija, fotografija, Putovanja po Dalmaciji


- 02:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Iz Šibenika

Oznake: Crkva, arhitektura, povijest, Šibenik, Putovanja po Dalmaciji, fotografija


- 02:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sv Petar u Makarskoj

Oznake: religija, Crkva, umjetnost, kiparstvo


- 01:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Molitva za zdravlje

Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaš od vječnosti. Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me izliječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.

Molim te sada da me ozdraviš od svih bolesti glave. Osobito te molim da me ozdraviš od glavobolja, migrene, vrtoglavice, omaglice i nesanice. Položi svoje ozdravljajuće ruke na mene. Molim te da me ozdraviš od epilepsije i svake psihičke bolesti. Pomaži moju glavu svojim svetim Duhom i udijeli mi dar razumijevanja, koncentracije i dobro pamćenje.

Molim te za ozdravljenje moga grla i glasnica. Odstrani ono što nisi ti i što nije od tebe. Oslobodi me od nasljednih bolesti. Gospodine ti si slijepcu Bartimeju vratio vid. Ti si Ljubav koja spašava. Molim te da ozdraviš moje fizičke oči. Smiluj mi se ovoga časa. Ozdravi i moju unutarnju sljepoću da te mogu prepoznati u Crkvi i u bližnjima. Molim te da mi ozdraviš sluh. Gospodine, ozdravi i duhovne uši moga srca kako bih mogao čuti tvoju blagu vijest i živjeti po njoj. U ime Isusovo neka odstupi svaki duh bolesti gluhoće i sljepoće.

Molim te, Gospodine, za ozdravljenje sinusa, od svih upala, infekcija i prehlade. Dodirni moju kožu na licu i ozdravi je svojom ljubavlju. Odstrani suvišne madeže i izrasline, sluznicu i žlijezde slinovnice. Donosim ti i moje teškoće i bolesti na zubima, desnima, ustima, grlu i jeziku, molim te da ih ozdraviš po svome Svetome Duhu. Neka u Sveto i Presveto Moćno Ime Isusovo nestane svaki tumor na jeziku, usnoj šupljini, vratu, glavi i na mozgu. To te, Gospodine Isuse, molim po zaslugama tvoje trnove krune na glavi.

Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Po svome trpljenju ozdravi moje trpljenje. Sada te molim da ozdraviš moju vratnu kralježnicu i oslobodi me od svih bolova u ramenima. O, Gospodine, molim te ozdravi moje ruke, ramena, laktove, šake i prste. Daj da mogu dignuti ruke i tebe slaviti. Daj da ih mogu otvoriti. Posveti moje ruke. Molim te da me ozdraviš od svih bolesti i tegoba u nogama da mogu hodati u svetosti života. Ozdravi Gospodine moje kukove, ojačaj moje kosti. Neka u tvoje ime nestane svaka bol u mojim koljenima. Neka Gospodine tvoja Presveta Krv prostruji mojim nogama i rukama i neka ih ozdravi. Molim te da ozdraviš moja ravna stopala i da mi udijeliš nove lukove na njima. Molim te da me ozdraviš od bolesti artritisa, artroze i parkinsonove bolesti. Znam da je tebi sve moguće. To te Gospodine molim po zaslugama tvojih probodenih ruku i nogu i tvojih Presvetih rana.

Molim te sada Isuse da ozdraviš moju krv. Udijeli ml transfuziju Svoje Presvete Krvi i novi krvotok. Neka Tvoja Krv, koja donosi zdravlje, prostruji mojim venama. Prikazujem Ti i svoja pluća i poteškoće s disanjem. Pročisti ih i ozdravi kako bih mogao punim plućima udahnuti Tvoj dah, Tvoga Svetoga Duha. Odstrani svaku bolest bronhitisa, astme i zaduhe. Neka u ime Isusovo nestane duh dijabetesa, multipla-skleroze, alzheimera, slabosti i leukemije. Ozdravi Gospodine i moju kožu od svih dermatitisa i promjena, oslobodi je od svakog melanoma, psorijaze i bilo koje druge bolesti. Izliječi Gospodine svaku upalu i infekciju.

Sada te molim, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti kralježnice. U ime Isusovo zapovijedam kralježnici da se ispravi i da bude uspravna. U Isusovo Presveto ime, u snazi i sili Duha Svetoga zapovijedam svim kralješcima da dođu na svoje mjesto. Neka u ime Isusa iz Nazareta nestane svaka bol u leđima, neka u Isusovo ime ode duh reume, artritisa, išijasa i svake autoimune bolesti. To te Gospodine molim po zaslugama Tvoga svetog bičevanja.

Gospodine Isuse, tvoje srce koje je oaza ljubavi, na Kalvariji je bilo probodeno, iz tvoga srca se istočila Krv i voda. Po zaslugama svoga probodenog Srca, molim te sada da ozdraviš moje srce. Ozdravi me od visokog i niskog tlaka od loše cirkulacije. Ti si obećao po proroku Ezekijelu: "dat ću vam novo srce i nov Duh ću udahnuti u vas da oživite". Po svom obećanju udijeli mi novo fizičko i duhovno srce. Tvoja Krv je tako jaka i donosi zdravlje. Neka Tvoja Predragocjenjena Krv uđe sada u moje srce i vene te neka ih ozdravi. Neka moje srce kuca za Tebe.

Molim te, Gospodine, da Tvoja snaga uđe sada u moje tijelo i neka ozdravi sve moje unutarnje organe. Neka u Tvoje Presveto Ime nestane duh tumora i bolesti raka iz mojeg tijela. U Sveto i Presveto Isusovo moćno Ime, zapovijedam svakom bolesnom korijenu i sjemenu svake vrste raka, neka nestane i zauvijek napusti moje tijelo! U ime Isusa iz Nazareta zapovijedam svakoj cisti, hemangiomu, lipomu, kalcifikatu i ožiljku da se otopi i nestane. Gospodine, ozdravi moje genitalne organe i cijeli urogenitalni sustav. Udijeli mi nove zdrave organe. Tebi je sve moguće! Molim te, Gospodine, da ozdraviš moju prostatu, gušteraču i želudac, moja crijeva, jetru i bubrege, moja pluća i cijeli moj probavni trakt. U ime Isusa Krista, po snazi njegove Muke i smrti zapovijedam svakom kamencu u bubregu i u žuči da nestane. I molim te, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti tuberkuloze, gastritisa i svake druge slabosti.

Samo reci riječ I nestat će moja uzetost. Sa svojim božanskim svjetlom ozdravi me od svake neizlječive bolesti. Ti znaš što mi je potrebno. Očisti me od svega onoga što je nečisto i što ne dolazi od tebe. Ojačaj moj imuni sustav i udalji od mene svaku vrstu zarazne bolesti. Gospodine, obnovi moje zdravlje u tijelu i duši, tako da ti ja od sada mogu služiti cio život.

Isuse, molim te iscijeli korijen svakog moga problema i udijeli mi potpuno ozdravljenje.
Osjećam tvoju slatku toplinu koja mi obuzima srce i tijelo. Zahvaljujem ti Gospodine što si sa mnom i što me ozdravljaš.

Molim, Gospodine, da ozdraviš i sve bolesne u mojoi obitelji i sve moje prijatelie.
Pohodi sve one koji leže u bolnicama. Daj da ozdrave po lijekovima i terapijama koje uzimaju. Budi s njima na poseban način. Posveti ih. Položi svoje probodene ruke na njih. Ozdravi ih ovoga časa. Ti si Bog Obnove. U potpunosti ih obnovi. Promjeni u njima ono što treba biti promijenjeno. Daruj im milost rasta u vjeri, nadi i ljubavi. To te molim po zagovoru Marije, tvoje Majke, koja je bila pod križem i koju si nam dao za Majku. Hvala ti i slava, Isuse! Amen! Aleluja!

Oznake: Zdravlje i bolest, Molitva, religia, Crkva


- 01:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.02.2018., nedjelja

Sućuračke kartoline



Bio je to neobično lijep, miran isunčan dan. More kao ulje glatko, ocrtavalo je presliku neba. A nebp protkano lijepim bijelim obla
- 18:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #