KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

31.01.2009., subota

Potpisao Marko Šimurina !


LabinSport:

Dvadeset devetogodišnji malonogometni reprezentativac Hrvatske Marko Šimurina nova ja akvizicija MNK Potpićan 98. za nastavak natjecanja Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige. Šimurina, inače rođeni Zadranin nogometnu je karijeru započeo kao šesnaestogodišnjak u juniorskoj momčadi nizozemskog Heerenveena. Ozljede su ga sputale u nogometnoj karijeri pa je nakon oporavka nastavio kao malonogometaš. Za sad je kockasti dres oblačio dvadeset pet puta i postigao tri gola. Za reprezentaciju Hrvatske je debitirao u talijanskoj Aosti u susretu protiv Paragvaja a zadnji susret je odigrao proljetos u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Španjolske u Caesrasu. Inače, malonogometnu je karijeru započeo za, u to vrijeme najbolju momčad u Hrvatskoj, zagrebačku Uspinjaču da bi ubrzo otišao u Italiju gdje je tri sezone igrao tamošnju Prvu ligu. Lani je nastupao za momčad Brodosplita a ljetos je pristupio ambicioznom prvoligašu Kijevu iz Knina. No „ljubav“ s Kninjanima je trajala jako kratko pa mu je od jučer nova adresa Dumbrova bb.
O motivima dolaska „spoda“ najpoznatijeg svjetskog dimnjaka Šimurina kaže:

„Pola godine sam vukao nezgodnu ozljedu koljena a u Kninu baš i nisu imali pretjeranog razumijevanja za moj oporavak pa su me nekad nepotrebno forsirali. U međuvremenu nisu realizirani visoki ciljevi i ambicije klupskog vodstva pa sam odlučio potražiti drugu sredinu. Vjerujem da s Potpićnom 98., kako u prvenstvu tako i u Kupu, mogu napraviti velike rezultate već ove sezone“.

O statusu:

„Potpisao sam do kraja ove sezone. Do početka play-offa dolaziti ću srijedom i ostajati do utakmice a kad krene play-off vjerojatno i cijelo vrijeme boraviti i trenirati u Labinu. Vjerujem da možemo dogurati daleko bez obzira na trenutnu krizu jer imamo odličnu momčad“.
Šimurina će za potpićansku momčad debitirati u derbi susretu s Mejašima koja se igra naredni vikend u labinskoj Sportskoj dvorani. Večeras u Kninu protiv Kijeva kao i u uzvratnom Kup-susretu u srijedu u Dubrovniku još nema pravo nastupa.





- 09:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Da se bar futsal igra 35 minuta...


Malonogometaši Potpićna 98. nikako da prekinu crnu seriju. Večeras su u Kninu od domaćeg Kijeva doživjeli i peti uzastopni prvenstveni poraz ove sezone. Pobjedi domaćih nema zamjerki iako su Potpićanci bili jako blizu jednom bodu. No nisu izdržali do kraja a gol odluke su primili samo tri minute prije kraja susreta.
Prvi dio je protekao uglavnom u igri na sredini terena a svi golovi su bili više plod nesmotrenosti obrana nego li nekih izrađenih akcija. Poveli su domaći već u petoj minuti. Babić je presjekao jednu loptu i izašao sam pred Funčića te ga lakoćom svladao. Na drugi gol se nije dugo čekalo, postigao ga je četiri minute kasnije gotovo na identičan način kao i prvi Bakula. Gosti smanjuju preko Novoselca u predzadnjoj minuti nakon jedne brze polukontre koju je bosansko-hrcegovački reprezentativac spretno okončao. Keven Drndić u zadnjoj minuti prvog dijela odlično s lijeve strane pronalazi na suprotnoj strani Novoselca kojem nije bilo teško pogoditi mrežu nemoćnog vratara domaće momčadi i odvesti momčadi na odmor u poravnanju.
Za razliku od prvog dijela u nastavku se igralo puno dinamičnije ali na žalost potpićanske momčadi i znatno neefikasnije. Najveće prigode za vodstvo Potpićanci su imali u dvadeset devetoj minuti kad je u kontri sam bio Bojkić te četiri minute kasnije kad se u sličnoj situaciji našao Novoselac. Kazna je stigla tri minute prije kraja susreta. Hoxha i Patrik Drndić su propustili jednu loptu s boka a ona je na drugoj strani došla do usamljenog Protege koji je po zemlji ispod Funčića pospremio u gostujuću mrežu. Tad gosti vade vratar i kreću na sve ili ništa. Bojkić i Patrik Drndić su šutirali u vratara a Novoselac je minut prije kraja bio neprecizan. Na kraju je još dobro i ispalo jer su domaći pred sami kraj gađali prazna vrata ali su umjesto mreže pogodili vratnicu.

Sa:www.labinsport.com




- 08:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.01.2009., četvrtak

Lako protiv Dalmatinaca, poker odsjeo u mreži Srđana



Malonogometaši Potpićna 98. odigrali su još jednu utakmicu za zaborav. Istina ovaj su put pobijedili ali o snazi i ozbiljnosti njihovog večerašnjeg suparnika, slabašne momčadi dubrovačkog Squarea“, osim položaja na prvenstvenoj ljestvici više govori činjenica da su pred jedva tridesetak gledatelja u labinskoj Sportskoj dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ istrčali sa samo osam igrača. Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već nakon prvog dijela susreta koji su domaći okončali s dva gola uzmaka. I u nastavku na terenu je postojala samo jedna momčad, Potpićan 98. a stekao se dojam da se gosti nisu niti trudili nešto ozbiljnije poduzeti. Prednost potpićanske momčad od četiri gola prije dubrovačkog uzvrata koji slijedi za sedam dana čini se, barem za ovakav Square, kakvog smo ga večeras upoznali nedostižnom.
Prvi dio je protekao u potpunoj terenskoj nadmoći potpićanske momčad koja je ponovno iskazala veliku dozu neefikasnosti. Posebno su se ispromašivali braća Drndić. Ipak Keven je jednu svoju solo akciju u sedmoj minuti uspio pretočiti u vodstvo domaćih. Šutirao je više precizno nego li jako a lopta se od vratnice odbila u mrežu nemoćnog vratara dubrovačke momčadi. Niti drugi gol nije bio plod neke osmišljene već također solo-akcije. Ovaj put, u petnaestoj minuti, u glavnoj je ulozi bio Dražen Novoselac koji je svoju minijaturu okrunio iznenadnim i lukavim šutom samim vrhom patike.
I nastavka je donio igru na jedan gol, onaj dubrovački. Sve dvojbe oko pobjednika riješio je nakon drugog pokušaja Patrik Drndić u trideset drugoj minuti susreta. Naime prvi udarac mu nije bio odveć jak pa ga je gostujući vratar uspješno obranio, ali na način da je samo odbio loptu ponovno na nogu Drndiću. Njegov drugi šut je bio znatno silovitiji, lopta je naprosto fijuknula kroz noge dubrovačkog vratara i završila po treći put večeras u njegovoj mreži. Ako je Drndićev gol bio gol konačne odluke o pobjedniku prvog susreta onda je Lalićev, dvije minute kasnije, vrlo vjerojatno presudio o putniku u Ľ finale malonogometnog Kupa Hrvatske. Izigravši zadnju liniju gostiju sve je praktički odradio sam Sanel Bojkić koji je nakon toga lucidno pred gostujućim vratima pronašao samog-samcatog Lalića kojem je preostalo samo pospremiti loptu u praznu mrežu.
Sve u svemu pobjeda domaćih je više nego zaslužena. Čini se da potpuno mirno mogu putovati na dubrovački uzvrat ali isto tako se čini i s puno manje spokoja na susret dvanaestog kola Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige koji ih u za dva dana očekuje u Kninu protiv domaćeg Kijeva. Neefikasnost se ponovno pokazala njihovom velikom boljkom.

Sa : LabinSport


- 19:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.01.2009., subota

Splićani iskoristili ponuđeno



MNK Potpićan 98 – MNK Inero 3 : 4
Strijelci : Sanel Bojkić 15', Alen Lalić 19', Dražen Novoselac 34' (POT)
Ivica Huljev 7', Edo Radmilo 24', Denis Mijatović 31', 32' (INE)



Ispred 300-tinjak gledatelja odigrala se odlična utakmica s čak dva preokreta no na kraju su ipak slavili gosti koji su pokazali malo više vještine u situacijama kada u pitanje dolazi realizacija. Naime, Potpićanci su zaista previše promašili da bi se pobijedilo momčad kao što je Inero.
Prvih pet minuta donosi opreznu igru s obje strane i bez „jurnjave“ ka protivničkom golu. Prvi prijete domaćini preko Patrika Drndića koji koristi jednu sjajnu asistenciju Alena Lalića i puca jačom nogom, no Talijančić je na pravom mjestu, rezultat se ne mijenja. Goste u vodstvo dovodi Ivica Huljev nakon jedne kontre i odmjerenog udarca lijevom nogom u sedmoj minuti. 0:1. Trinaesta minuta donosi Novoselčev udarac iz trka „špicom“ koji jedva otklanja iznenađeni Talijančić. Dvije minute kasnije Sanel Bojkić sjajno „posprema“ jednu sjajno ubačenu loptu Patrika Drndića nakon nevjerojatnog prodora po desnoj strani. 1:1. Da zadovoljni odu na odmor, pobrinuo se najbolji Potpićanac ove godine, Alen Lalić, „bombom“ iz lijevog mrtvog kuta a lopta je odsjela – u donjem desnom kutu vrata Talijančića. 2:1.
U nastavku ponovno obje momčadi kreću oprezno, i opet Inero prvi postiže gol. Autor pogotka je Edo Radmilo koji je „pospremio“ jedan odbijanac s 3-4 metra. 2:2. Sljedeća minuta donosi dvojbenu situaciju u kojoj je Keven Drndić iščupao jednu loptu Radmilu, prošao ga „jedan na jedan“ i uputio se prema vrataru, a tada ga Inerova devetka „diže u zrak“. Publika naravno, ustaje i protestira a sudac Jurić se ipak odlučuje za žuti karton. Protesti Potpićanaca se nastavljaju, no bez rezultata. Nakon još pet minuta igre na sredini na scenu stupa mladi Denis Mijatović koji golovima u 31. i 32. minuti susreta rješava pitanje pobjednika te postavlja 2:4. Do kraja susreta domaći su uspjeli samo smanjiti prekrasnim pogotkom Dražena Novoselca koji je „zarolao“ čuvara te lagano prebacio vratara Talijančića za konačnih 3:4.

Gledatelja : 300
Suci : Irenko JURIĆ (Pazin), Marin VIDULIN (Kanfanar), Sendi SOLDATIĆ (Potpićan)

Sastavi:

MNK Potpićan 98:
Funčić (1), Didović (12)
Bojkić (4), Tomljanović (9), P.Drndić (10), K.Drndić (8), Martedić (5), Nurkić (11), Novoselac (7), Lalić (6)

MNK Inero:
Talijančić (1), Botić-Galić (12), Čupić (66)
Juras (5), Brnabić (6), Bokan (7), Radmilo (9), Bonković (17), Huljev (18), Mijatović (19), Klarić (22)

Vratari:

MNK Potpićan 98 : Roberto Funčić – 9 obrana (3 visoke, 6 niskih)

MNK Inero : Grigorij Talijančić – 25 obrana (13 visokih, 12 niskih)

Igrač utakmice : Grigorij Talijančić (MNK Inero)







- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.01.2009., četvrtak

Dolaze Splićani, a Potpićanci traže osvetu



U petak, s početkom u 21:00 u labinskoj dvorani Mate Blažine sastaju se MNK Potpićan 98 i MNK Inero koji nam dolazi iz Splita. Momčad Inera je petoplasirana momčad prvenstva, a od MNK Potpićna 98 ih dijeli samo bolja gol razlika. Jedni i drugi trebaju bod(ove) jer se već polako kroji poredak momčadi za play-off, a ulazak među najbolju četvoricu jamči prednosti kao što su domaći teren i pogodniji i lakši ždrijeb. Još jedan motiv imaju domaćini zbog toga što ih je momčad Inera deklasirala 5:1 u prvom kolu u Splitu, pa traže svojevrsnu osvetu.

Image Hosted by ImageShack.us

Na kraju dodajmo da se u srijedu MNK Potpićan 98 sastaje s MNK Squareom u labinskoj dvorani u sklopu 1.kola hrvatskog kupa, a uzvrat je na rasporedu u Dubrovniku 7 dana nakon prve utakmice.






- 19:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.01.2009., nedjelja

MNK Potpićan 98 prošao prvo kolo kupa



MNK Potpićan 98 je prošao prvo kolo kupa HR, no žali zbog načina na koji je to ostvario. Naime,

Loša vijest postala je još lošija. Naime, zaprimio sam dopis MNK Histria sport kojim se obavještavam da MNK odustaje od natjecanja u svim kategorijama. Prema Pravilniku o nogometnim natjecanjima, sve dosada odigrane utakmice MNK Histria sport seregsitriraju postignutim rezultatima, a sve njene utakmice u drugom dijelu natjecanja se neće registrirati po službenoj dužnosti u korist protivnika. Osim toga, MNK Histria sport je trebala u prvom kolu kupa RH ugostiti jedinog našeg prvoligaša MNK Potpićan '98 koji se tako plasirao u osminu finala pobjedom bez borbe.


Sa: Komisija za mali nogomet NSZI

Image Hosted by ImageShack.us


- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Potpićanci : „Lako ćemo“, Vrgorčani „Nećete nikako“ !


MNK Potpićan 98 – MNK Vrgorac Pivac 3 : 5

Sastavi:

MNK Potpićan 98:
Funčić, Didović, Bojkić, Tomljanović, P.Drndić, K.Drndić, Martedić, Radusin, Hoxha, Novoselac, Lalić

MNK Vrgorac Pivac:
Erceg, Vrcan, Rakušić, Ademi, Stanković, Crnalić, Bebić, I.Martinac, Ma. Ramić, Mi. Ramić, Tolić, D.Martinac

Strijelci: Alen Lalić 2', 25', Patrik Drndić 3' (POT), Dragan Stanković 18', Enez Crnalić 21', 34', Zoran Rakušić 32', Duško Martinac 38' (VRG)

Vratari:

MNK Potpićan 98: Roberto Funčić – 8 obrana (3 visoke, 5 niskih)

MNK Vrgorac Pivac: Mario Erceg – 10 obrana (4 visoke, 6 niskih)

Igrač utakmice: Enez Crnalić (MNK Vrgorac Pivac)


Utakmica koja se nije mogla nazvata derbijem počela je u mirnom tonu, reklo bi se, prijateljski. Na tribinama ljudi toliko malo da boli sve simpatizere domaće momčadi, a na terenu već druge minuta iz mrtvila donosi prvi gol. Keven Drndić je izborio akumulirani prekršaj malo iskosa na nekih 9 metara, a to znači samo jedno, lopti prilazi Alen Lalić i zabija za 1:0. Vrgorčani se u tim trenucima grčevito brane, pa tako jedno njihovo loše „čiščenje“ koristi Patrik Drndić i desnicom pogađa za 2:0. Vratar Erceg kod oba gola „ni kriv ni dužan“. Slijedeće tri minute igra se sastoji od konstatnih domaćih napada i grčevite obrane gostiju. Vrijedno spomena jedino je „minijatura“ P. Drndić koji je promiješao gostujuću obranu ali su u zadnji čas oni to rasčistili dok je na drugoj strani, pretežno iz očaja, pucao Stanković s dalekih 12 metara. U igru ulazi Dražen Novoselac i odmah prijeti, puca s desetak metara a lopta prolazi pokraj same spojnice vratara Ercega koji drži goste na „samo“ dva gola zaostatka. A tada, pokazat će se kasnije, za Potpićance kobna 15.minuta. P.Drndić je prošao po strani i ubacio za Bojkića koji promašuje prazna vrata. Dojam je da bi taj gol prelomio utakmicu u potpunosti. S druge strane, Martinac se sjajno oslobodio čuvara, efektno pucao, no Funčić je na mjestu.
Uslijedila je kazna, Dragan Stanković pogađa za 2:1 s kojih se odlazi na odmor…
Gol Stankovića je malo „prodrmao“ domaće pa mnogo griješe u početnim sekundama drugog poluvremena. Utakmicu u egal vraća Enez Crnalić svojim golom za 2:2. Zna se, kada je „gusto“ u labinskoj dvorani, stvar većinom spašava Alen Lalić. Tako je bilo i ovaj put, ponovno vodstvo donosi baš on na asistenciju Fatosa Hoxhe. No, vodstvo je trajalo samo sedam minuta kada Rakušić pogađa za izjednačenje nakon dijagonale Crnalića. Za dvije minute nastaje muk u dvorani, potpićanski „krvnik“ Enez Crnalić skida paučinu s lijevog gornjeg kuta Funčičevih vrata nakon jedne kontre za 3:4. Stvar je dovršio Duško Martinac elegantnim poentiranjem za konačnih 3:5. Zaslužena pobjeda gotovo ratobornih gostiju koji su dali sve od sebe i pokazali puno više htijenja, želje i hrabrosti da ugrabe tri boda.


Image Hosted by ImageShack.us

"Lala" ponovno najbolji Potpićanac


- 11:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.01.2009., srijeda

Pobjeda za ostanak u vrhu



U Labin u petak, 16.01.2009. dolazi sedmoplasirana momčad prvenstva, HMNK Vrgorac Pivac. Vrgorčani su u posljednjem kolu pobijedili Petrinjčicu rezultatom 5:4 dok su Potpićanci poraženi od MNK Squarea 1:0 golom u posljednjim minutama utakmice. MNK Potpićan 98 bi pobjedom sigurno skočio za najmanje jedno mjesto na ljestvici zbog toga što u narednom kolu međusobno igraju boljeplasirani Mejaši i Torcida.

MNK Potpićan 98:
Bodova: 19
Postignutih golova: 29
Primljenih golova: 24


HMNK Vrgorac Pivac:
Bodova: 15
Postignutih golova: 35
Primljenih golova: 40



MNK POTPIĆAN 98 - MNK VRGORAC PIVAC

16.01. u 21:00





- 21:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.01.2009., ponedjeljak

Nedostajalo malo sreće


Malonogometaši Potpićan 98. ipak nisu uspjeli ostati neporaženi u dubrovačkoj Sportskoj dvorani „Gospino polje“. Večeras ih je pred dvjestotinjak gledatelja u susreta desetog kola Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige pobijedio domaći Square. Susret je s dosta grešaka vodio sudački par iz Splita, Romeo Hajduković i Mario Pepur uz asistenciju trećeg suca Mihe Trkovića iz Dubrovnika. Potpićanci su danas nastupili značajno oslabljeni. Nedostajali su im ozlijeđeni Ivica Strukan, kartonirani Dalibora Radusin te Žarko Martedić zbog radnih obveza. Nakon prvog dijela nije bilo golova a završilo je 1:0, golom Gvozdena u zadnjoj minuti.

VIŠE NA LABINSPORTU




- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us