Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Da se bar futsal igra 35 minuta...


Malonogometaši Potpićna 98. nikako da prekinu crnu seriju. Večeras su u Kninu od domaćeg Kijeva doživjeli i peti uzastopni prvenstveni poraz ove sezone. Pobjedi domaćih nema zamjerki iako su Potpićanci bili jako blizu jednom bodu. No nisu izdržali do kraja a gol odluke su primili samo tri minute prije kraja susreta.
Prvi dio je protekao uglavnom u igri na sredini terena a svi golovi su bili više plod nesmotrenosti obrana nego li nekih izrađenih akcija. Poveli su domaći već u petoj minuti. Babić je presjekao jednu loptu i izašao sam pred Funčića te ga lakoćom svladao. Na drugi gol se nije dugo čekalo, postigao ga je četiri minute kasnije gotovo na identičan način kao i prvi Bakula. Gosti smanjuju preko Novoselca u predzadnjoj minuti nakon jedne brze polukontre koju je bosansko-hrcegovački reprezentativac spretno okončao. Keven Drndić u zadnjoj minuti prvog dijela odlično s lijeve strane pronalazi na suprotnoj strani Novoselca kojem nije bilo teško pogoditi mrežu nemoćnog vratara domaće momčadi i odvesti momčadi na odmor u poravnanju.
Za razliku od prvog dijela u nastavku se igralo puno dinamičnije ali na žalost potpićanske momčadi i znatno neefikasnije. Najveće prigode za vodstvo Potpićanci su imali u dvadeset devetoj minuti kad je u kontri sam bio Bojkić te četiri minute kasnije kad se u sličnoj situaciji našao Novoselac. Kazna je stigla tri minute prije kraja susreta. Hoxha i Patrik Drndić su propustili jednu loptu s boka a ona je na drugoj strani došla do usamljenog Protege koji je po zemlji ispod Funčića pospremio u gostujuću mrežu. Tad gosti vade vratar i kreću na sve ili ništa. Bojkić i Patrik Drndić su šutirali u vratara a Novoselac je minut prije kraja bio neprecizan. Na kraju je još dobro i ispalo jer su domaći pred sami kraj gađali prazna vrata ali su umjesto mreže pogodili vratnicu.

Sa:www.labinsport.com





Post je objavljen 31.01.2009. u 08:59 sati.