Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Lako protiv Dalmatinaca, poker odsjeo u mreži Srđana



Malonogometaši Potpićna 98. odigrali su još jednu utakmicu za zaborav. Istina ovaj su put pobijedili ali o snazi i ozbiljnosti njihovog večerašnjeg suparnika, slabašne momčadi dubrovačkog Squarea“, osim položaja na prvenstvenoj ljestvici više govori činjenica da su pred jedva tridesetak gledatelja u labinskoj Sportskoj dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ istrčali sa samo osam igrača. Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već nakon prvog dijela susreta koji su domaći okončali s dva gola uzmaka. I u nastavku na terenu je postojala samo jedna momčad, Potpićan 98. a stekao se dojam da se gosti nisu niti trudili nešto ozbiljnije poduzeti. Prednost potpićanske momčad od četiri gola prije dubrovačkog uzvrata koji slijedi za sedam dana čini se, barem za ovakav Square, kakvog smo ga večeras upoznali nedostižnom.
Prvi dio je protekao u potpunoj terenskoj nadmoći potpićanske momčad koja je ponovno iskazala veliku dozu neefikasnosti. Posebno su se ispromašivali braća Drndić. Ipak Keven je jednu svoju solo akciju u sedmoj minuti uspio pretočiti u vodstvo domaćih. Šutirao je više precizno nego li jako a lopta se od vratnice odbila u mrežu nemoćnog vratara dubrovačke momčadi. Niti drugi gol nije bio plod neke osmišljene već također solo-akcije. Ovaj put, u petnaestoj minuti, u glavnoj je ulozi bio Dražen Novoselac koji je svoju minijaturu okrunio iznenadnim i lukavim šutom samim vrhom patike.
I nastavka je donio igru na jedan gol, onaj dubrovački. Sve dvojbe oko pobjednika riješio je nakon drugog pokušaja Patrik Drndić u trideset drugoj minuti susreta. Naime prvi udarac mu nije bio odveć jak pa ga je gostujući vratar uspješno obranio, ali na način da je samo odbio loptu ponovno na nogu Drndiću. Njegov drugi šut je bio znatno silovitiji, lopta je naprosto fijuknula kroz noge dubrovačkog vratara i završila po treći put večeras u njegovoj mreži. Ako je Drndićev gol bio gol konačne odluke o pobjedniku prvog susreta onda je Lalićev, dvije minute kasnije, vrlo vjerojatno presudio o putniku u Ľ finale malonogometnog Kupa Hrvatske. Izigravši zadnju liniju gostiju sve je praktički odradio sam Sanel Bojkić koji je nakon toga lucidno pred gostujućim vratima pronašao samog-samcatog Lalića kojem je preostalo samo pospremiti loptu u praznu mrežu.
Sve u svemu pobjeda domaćih je više nego zaslužena. Čini se da potpuno mirno mogu putovati na dubrovački uzvrat ali isto tako se čini i s puno manje spokoja na susret dvanaestog kola Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige koji ih u za dva dana očekuje u Kninu protiv domaćeg Kijeva. Neefikasnost se ponovno pokazala njihovom velikom boljkom.

Sa : LabinSport



Post je objavljen 29.01.2009. u 19:01 sati.