[tu pa tam]

little zombie goes to sleeP

oči na pola koplja.
noge na pola puta ka krevetu.
u 24sata spavala sam ravnih 6 sati. pwo sam jučer od 8ujutro do 7navečer sa starom pješačila ko križni put cijeli trst jer si je ona zabrijala da meni treba suknja. suknju nismo našli.kaput nismo našli.
hlače sam našla al sam zajebala patent pri probavanju pa sam smuljala sconto prodavačici optuživši njih da drže neispravnu robu. stara je vikala samo: to se sad nosi. a ja sam si mislila: nosi se ti.
bila sam žiwčana/gladna/neispavana/puna dilema oko ljubavnih idiotarija koje me muče/žiwčana jer sam imala stvari/žedna jer moja stara ne voli kada ja pijem iz njene boce. jer kao nisam joj kći....onda smo divalji doma , sa monolozima moe stare o tome kako se ja ne znam obuć tralalalla. njoj je pojam oblačenja petice i suknjice i sve te fensi stvari. a ja se najnajosjećam u svojim starkama i reeficama.
došla doma...bacila u sebe brzinom gladi pašta šutu i drito van.
jučer smo prema predviđenom planu za ovaj produženi vikend završili u booki ( doduše hodakica i njeno vino su film koji ćemo tek uskoro moć gledat )...sa jednim jaaakooo simpatičnim curama ( koleginica, lopuža, spaljena i ostali drugi )...lovranski se pio...bilo dobro...zaključila da ni alkohol nije ono šta je nekoć znao biti. voljela bih da sam u recimo 7razredu kada bi te samo jedna piwa srušila na pod, a ne sad...sad sam veći kapacitet al manji kvantitet sa novčanim statusom.
uglavnom...muzika znam da je bila dobra. valjda.
i da sam doživjela još jedan od lošijih upada godine.
frik: e curo mogu ti nešto reći
ja:*muk i prostrjeljujuć pogled*
frik:ja mislim da bi 3.maj procvao u poslu da se ti slikaš ispred njega.
ja:* smile tek toliko*
frik: ja sam tarik drago mi je
ja:*misleći kako se tip šali veze milijunaša / neznam od kud mi ta moguća šala/: a ja sam dubravko iz zagorja i po zanimanju sam vinogradar
frik: paaa...to mi je pravo ime.
ja:*neugodno piljenje*...i tako 3maj kažeš a ?
neznam...ja da dođem u pustinju naišla bi na najveće čudake. na pitanje zašto bleji u mene dobila sam odgovor: "zamisli tamo sunce..e sad zamisli mene i tebe kako šećemo prema njemu".
super. zamislila sam si cervantesa kako jaše na svom konju i mene ko pančota na magarcu.
ja skupljam kolekciju čudaka. to je igra ko pokemon: gotta catch them all:)
zahvaljujući pomicanju sata visile smo okolo do negdje 6..jer riječki taxiji su jedna fascinantna pojava kod nas. kod njih se vrijeme računa tako ako wam kažu da su tu za 30minuta...to bi značilo u slobodnom prijevodu sat i pol. srećom da je ivana skakala na svaku oznaku taxija pa smo potrefili napokon onaj koji treba. najjeftiniji.
napokon smo se dofurali do hohe i ja se ko eskim ulogorila pod dekama u skafanderu i ukomirano sa crnim podočnjacima sat vremena blejala i televiziju u neka dwa majmuna sha su skakala po vrtu.
u životu se nisam dublje zanimala u neki program. ivana je sređivala ljubav preko sms-a i jela kruh. hoha je ložila vatru da se ja mali eskim ugrijem. jer su mi noge bile mokre. a kako i od čega ne znam.
ptičice se probudiše...a mi zaspale jedva tek. određena osoba do mene me je budila tokom jutra sa svojim ispadima ala : mi imamo muda!! ( ehehehehe )
kawa i cigarete i kroasani su dušu dali ujutro.
došla doma ... zabavljala malo svekoliko pučanstvo od dvije osobe. popila par tableta za glavu. ( vino vinoo), topli tuš..a. sada topli krewet i besciljno bauljanje po kući do kraja večeri. somebody get me out.. :)
svim malim vješticama i onima koji se tako osjećaju hepi helouviN.
Image Hosted by ImageShack.us

30.10.2005. u 16:10 | 35 Komentara | Print | # | ^

×bezbojna kronika×

opis radnog vremena: 8sati provela u opatiji na obrazvovanju u kulturnoj ustanovi koju još samo "nekoliko"mjeseci zovem škola. 8 sati.dajte molim vas. izgorila sam/ugasila se/ i ponovno upalila. prošla sam swe moguće piromanske procese, usavršila sam kako postići zen stanje na stolici, dakle ništa me ne može iznenadit.
psihičko stanje: mozak mi je ko iscijeđena školska spužva koju sam danas ispiparila na sve moguće načine zbog glupog režima " tko je danas redar?" pa dobro koji je to još način u školi...osjećam se ko neki brižni činovnik kojem je brisanje ploče karijera i koji svoje promaknuće vidi u mogućnosti da jednog dana iza nastave posloži klupe. a kolko bi si para moga skupit mitom kada nekog ne treba prijavit na nekom satu. al ne..poštena pizda kao ja nikad ne prijavi al zato kada ona negdje zgilja to se uredno pribilježi. mislim...zaboga zar se taj pojam redar mora shvatit kao sveta dužnost?
fizičko stanje: izgledam ko đanki kojem ruka danima nije fixa vidla....imam dvije modre crte ispod očiju. neznam jel to zbog onog krivičnog pms koji me napada ko ptičja gripa u velikoj šteti. na svaku krivu riječ skačem ko izgladnjela lavica i ne štedim nikoga..svaki zvuk koji se ne poklapa sa mojim zvučnim signalima diže mi tlak..tako da jučer u busu kada su nadobudni mulci zablokirali zvono na vratima koje je pištalo od opatije do rijeke meni na ušima. htjela sam iskočit. al nisam ne.... jer mi je neka brižna teta uvalila neki jastuk za zimu koji me je grijao. pištanje..grijanje...osjećala sam se ko luđakinje iz filmova kada si prekriju uši rukama i pokušavaju otjerat neželjene zvukove...
snalažljivost na kontrolnom: nula. to potvrđuje nekidašnje otkriće da sam "posebna" kada se radi o njemačkom do te razine da sam jedina dobila komad iz kontrolnog jer nisam imala od kud prepisat budući da je grijala jaja na stolici ispred mene.
objašnjenje: od svih mogućih mukom i trudom napisanih šalabahtera iz geografije, uspijela sam prepisati penis. zato na pitanje kakvo e jadransko more...dok su svi se bavili statistikom morskih temperatura, ja sam se igrala poezije: naše more je plitko...i bistro. kako bi život bio lakši kada bi se davale ocjene iz kreativnih pokušaja odgovoranja pravih pitanja:)
veselim se: /petku/suboti/booki/hohinom vinu...i svi svetima, ne zato sha volim posjećivat grobove ni slično već zato šta je to samo još jedna isprika da se femili skupi i seru jedni po drugima, a ujedno i prilika da se uvale nama na ručak i time prisile moju staru da napokon se odlijepi od talijanske pašte i skuha nešto šta se priprema duže od 10minuta. o tata ver ar ju?
anivejZZ:::::
na ovaj dan se prisjećamo našeg maturalnog prije točno: 5mjeseci:)
Image Hosted by ImageShack.us
...sinjorina sa šiškama koju nećemo da reklamiramo ( al daj se razvedri piizdooo eheh )... i moja malenkost in d green outfit...
over and out.

26.10.2005. u 22:45 | 25 Komentara | Print | # | ^

..every move you make...i´ll be watching you..

ja živim u gradiću peytonu majke mi.
izvana naizgled mirno naselje, sve ala "kućice u cvjeću" a kad se ide malo dublje analizirati psihološka analiza okolnoh susjedstva..dobijete sve profile ala " Đek Trbosjek".
neznam odakle ni počet...možda od pedera iznad mene čija mie pokojna vještica aka nezakonita žena ,čija bi psihotična kći znala satima stajat u vrtu i gledat u nas dok bi jeli na balkonu, naručila da mi eliminiraju prijašnjeg psa.
to su učinili na način da su za posao angažirali susjeda iz kuće preko puta mene, čiji je hoby od malih nogu bio ubijanje životinja ( mačke su mu specijalnost ), i tako taj šepavi kretenoid nam pustio psa iz dvorišta i doveo ga nama na terasu i sa 3metka ga upucao. metci su odzvanjali cijelim susjedstvom a pederčina iznad mene nije čula ništa jer je:spavao.
onda....u toj istoj kući živi u pijanac ( koji je ujedno i napumpao svoju ženu koja je porodila ono šepavo kopile sha ubija životinje tek tako..) koji umjesto zraka udiše alkohol.
kada se napije baca nam cigle na terasu jer šatro moj toto laje. laje a spava u mojoj sobi. mda.
bacio mu je spužvu natopljenu mašću, a zna se da kad pas to pojede da može uginut bez beda. srećom da je moj toto pizdecija koja ne jede spužve...
policija nam je jedan period bila redovni posjetitelj.
s moje ljeve strane su pak živjeli podstanari ( noir- tvoja ex kućica u cvijeću ) koji se svoje dvoje djece naganjali po dvorištu sa šibama po cijele dane. bolesno.
a onda ima i ona bolesnica koja bi uistinu umjesto grudnjaka mogla furat padobrane..koja se samo ko u horor filmovima pojavi nama na vratima i onda sjedi satima kod nas, meni iritriajući želudac svojim masnim rezancima koji kao da liče na kosu..ili kad dolazim doma pa vidim njenu faci za zastora...sledi mi se krw u žilama..

dobro....na swe sam se ja te ljude i navikla al ono sha me totalno IZBACILO FROM D TAKTA je to..ako se tko sjeća onog tipa koji mi je bio na prozoru? e pa...taj isti kojeg tako jako zanima moja persona kako leži na krewetu i čita hemigveja za lektiru...e pa taj isti je jučer opet bio u posjetama.
dođem ja doma izvana i ono da malo proluftam sobu ( bilo e oko 3.30 ) i vidiš grilje sve razvaljene i raširene...ja luda. nakraju smo ja i stara ( koja se ufurala i inspektor kluzo spike ) zaključili da je to taj tip napravio u roku prethodnih sat vremena jer je ona zatvorila prozor sama prie sat i sve je bilo oke.
meni je maike mi došlo da skupim prnje i neznam di pobjegnem..ono..bljakec!
danas ujutro smo skužili čak i kud je došao...preko vrta psiho susjeda koji imaju podstanara koji nam je sumnjivac br.1.
stara i njena ekipa su osmislila da postavimo neku boju pa da ona idemo provjeravat po kućama. dala mie sprej za poprskat da ga držim kraj sebe. oke...malo pretjerujemo ipak a?
kako god da bilo..nie ni malo ugodno.
i mrzim ovo jebeno selo i swe sadržaje u njemu i swe swe..i jebenu općinu koja još se ne izjašnjava dal će da da pare il ne :)
Image Hosted by ImageShack.us

23.10.2005. u 16:33 | 35 Komentara | Print | # | ^

đast anadr naslov in d sea

cijeli tjedan kao največi žicaroši trčim po općinama i dajem xx nepoznatim ljudima zamolbe i molbe i već sam se upraxirala u dupeulizivačke spike šatro facama u našoj bajnoj općini...koja se nadam da će bit mila srca i financirati nam govorničku školu. u svih ovih godina sha živim u ovom vukojebinsko razvijenom selu nisam tražila ni lipe i jedina stvar koju su mi ikad dali su bili pokloni za svetog nikolu kada sam bila četvrti osnovne...stogaaa...znam da moe prezime nie "domaće" tj. ne natucam ko koka čakavski i prezime mi ne nosi izvedenicu bilo kojeg sela ovdje oko mene..al ipak pobogu. i mi štokavci smo ljudi.
ne da neam za pljunut dvije tisuće kuna nego neam ništa jer se moj siromašan prihod od ljetnog crnčenja u novom listu jako brzo potrošio.
imala sam cijeli potrošački plan koji je uključivao kupnju prijeko potrebnih odjevnih predmeta i inih stvari i sama sebi sam obećala da neću te bijedne pare spizdit na neke nimalo potrebne stvarčice, ali čim sam
dobila te pare u ruke ko đim keri u maski sam se pretvorila u shopping glupog manijaka i odma se počela razbacivati stotkama na sve strane...pola sam zapila vikendima ( sad mie jasno da su bogati uvijek alkosi jer čim malo više para u đepu ... ), ostalo sam trošila na neograničene nikotinske orgije sa kompom walterom, pokupovala neke mirisne svijeće ( neznam čemu ovo, možda počnem kao hoby skupljat prašinu...)..dvjesto kuna sam dala kao doprinos za kožne starke-dok se stara ljubazno ponudila platit ostatak..a ostalo...e ostalo je otišlo u internet i mobilna prostranstva koa su bila " do zvijezda zajedno" a pjewale su moe zadnje pare...
stoga sam sad ko little crkvni miš do kraja mjeseca.
manje cigareta-više stresnih situacija.
tako kada po prvi put nakon 4godine sjednete i zagrijete stolicu i potrudite se naučiti par rečenica
na njemačkom..i ponosite se čak i svojim lošim izgovorom. e pa baš onda možete bit sigurni da ćete doć na sat i da će vam na testu dat sasvim tisućitu stvar i onda bi joj najradije ugurali papir u grlu dok onako
pobjednosno stoji nad vama i vašim praznim papirom i gleda vas " neznaš ti ništa" pogledom.
odlučila sam da je molestiram do kraja školske godine sa svojim lošim njemačkim izgovorima.
ako švarceneger može nas molestirat sa lošim engleskim e pa onda....go for it ja:)
i bojim se da sam u rizičnoj skupini onih koji BI mogli oboljet od ptičje gripe jer mi doma uporno forsiramo jesti domaće leteće životinje uskrnsule u rolu. možda nam šta "doleti".
ciju ciju paF.

19.10.2005. u 23:29 | 27 Komentara | Print | # | ^

back to d past.... ( post iz veoma daleke prošlosti )

*nedjelja je- to bi samo reklo da mi je sklop u mozgu koji potiče lijenost iznad predviđene razine*

Ponosna sam na svoje duboko ukorijenjene živce.
Definitivno nisam neki tip osobe koja igra na agresiju, već umjesto recitiranja psovki i pozivanje na svakakve dijelove tijela i članova obitelji illi fizičkog obračunavanja, sve svoje frustracije koje se u meni nakupe navečer, nakon što duboko zavaljena pred monitor svog kompjutera proglasim da je dan napokon završio, prenesem silovitim potezima na tipkovnicu...
Posjedočivši izjavi na našoj televiziji ( uuuu davno je to sada gledano bilo ne ) koja bi na noge digla raznorazne feminističke udruge diljem svijeta, izjava je jednog tipično-muško-mačo muškog Hrvata kojem je uljudni novinar postavio pitanje, što smatra koji je najbolji nači zavođenja djevojaka u nas ?
Čovjek bi pomislio da će taj dečko sa vidnim znacima normative u očima odgovoriti neku stereotipnu frazu poput one u silnim komplimentima na njen fizički izgled ili recitiranje Shakespearovih stihova..ali ne...on je šokirao ostalu naciju izjavom da smo mi Hrvatice super, zato jer nas je najlakše osvojiti besplatnim pićem. Tada mi je postalo jasno da nije čovjek kriv što je duboko uvjeren u to, jer nakon ove mačo izjave stoljeća nisam baš tako sigurna da je ikad ranije i jedna djevojka mogla biti u njegovoj egom napuhanoj blizini bez konzumacije alkoholnih pića (...i to žestokih...)
Muškarac je evulirao nakon što se space shuttleom spustio na Zemlju sa Marsa, otprilike u jednako doba kao i mi sa Venere..i pri samom stupanju na tlo...bilo je nekako predodređeno da ponese mit nastanka neandertalskog čovjeka, a neznam na koji foru se za tim povukla teza da su muškarci neovisni i da njima žene služe samo za društvo, razmnožavanje i upotpunjavanje sexualnih potreba.
Prema Deanu ( puno pozdrava cijeloj recepciji hotela ***** ), žene su fakat u sjeni, muškarci su dominirali u samom početku stvaranja svijeta, on čak smatra da su Bibliju pisali muškarci. Zašto i kako je uopće dokazano da je prvi čovjek bio muškarac i kako se iz njegova rebra stvorila žena? Zar ne bi po svoj mozgovnoj logici trebalo biti obrnuto?
Evo..primjerice, kada skupina židova dolazi u hotel kako bi se svi zajedno molili za šabat ( kako su mi objasnili...nisam ništa skužila što je to..tako da za znatiželjnije predlažem da potraže enciklopediju ili upitaju nekog) , prije bi u njihovoj pratnji ugledali skupinu pingvina odjevenih u vatrogasna odjela, nego li njihove žene jer po njihovom vjerovanju one ne mogu sudjelovati na tom jer su nečiste-i to ne znači da nisu baš vične osnovnim ljudskim higjenskim navikama već su jadne žene isključene jer imaju mjesečnicu/stvari/menstruaciju ( č: bolna krvarenja ). Ja bih prije nečistoćom nazvala njihove svakodnevne –tajanstveno- provedene trenutke u wc, sa zvukom vode koja kao, tako naivno, teče , zgužvanu maramicu u košu za smeće i onaj polunarkotični osmijeh nakon izlaska iz wc-a. Negdje sam čula izraz baciti majmuna u komu....( ? )
Odnos ljubavnog života jednak je procesu oplodnje, spermjii naglavce napadaju jajnu stanicu....ali ne dragi moji, ne da se ona svakome...samo onome koga ona želi..u tome je primarna razlika između spolova. Muškarac se sa svojim spermijima mora dobrano namučiti da bi ga žena uopće registrirala u svome videokrugu, i samo svojom upornošću jedan pokušaj od 10 će mu i uspijeti. Dok je po tome ženama život mnogo lakši..ona i njene jajne stanice jednostavno se mogu zavaliti u fotelju i birati u raznoraznom mnoštvu koje ih oblijeće. I onda netko kaže da su muškarci superiorniji spol?
Bez obzira na čudan poimanja ženskih osvajanja pojedinih bisera naše nacije, smatram se sretnom što živim u zemlji u kojoj žena ne mora nositi krpe preko lica ( ako mi se ikad dogodi da me neki Arap otme i nagovori na vjenčanje i potom prekrije krpom, naša bračna sreća ne bi potrajala dugo, zbog svoje klaustrofobije, sretnom bih se suprugu, udavila nakon 24sata ) ili spale je ako njena obitelj ne ponudi dovoljno velik miraz ( ni tu me vatra ne bi zaobišla ).
Sve u svemu....rado bi tom đrku potvrdila kako se mi uistinu osvajamo pićima, al tu tezu bi ipak najviše osjetio njegov nočanik jer ima u meni kapaciteta.

Image Hosted by ImageShack.us
*neka me netko izbavi iz kuće. fala lijepo*

16.10.2005. u 15:05 | 29 Komentara | Print | # | ^

¤ ¤ ¤ ¤

puna razumijevanja sha je propustio kao utakmicu ili čitaj među redcima: muško druženje uz pivu i neandertalske uzvike svaki put kada lopta kao da će skrenuti prema mreži, prema faci izbezumljenog vratara da bi se našao sa mnom, pretrpila sam njegov egotrip look dok mie kao " sa neugodnošću" prepričavao..kako je njemu tipica sa posla u 5ujutro slala neke poruke ljubavne prirode pa kako je njemu bio bed..tralalala.
uglavnom, pustila sam ga da mi poput virđinije wolf pripovjednom tehnikom, preko dojma sha ga ostavlja na okolinu ( č: ženski rod ), dokaže kakav je on šarmer i da i druge padaju na njegov šarm osim mene. mda. :) on si vjerojatno kontao da ću ja sad ko u crtićima pozelenit od bjesa stila "kojiPenisOnaTebiImaSlatPorukeAHodašSaMnom"....al nou efekt.
dapače bilo mi je smiješno gledat kako se on pjeni i priča da je njemu bio totalni bed kada je on to
pročitao ... pustila sam ga da uživa u svojih 5minuta egotripa ipak sam ja jedno osjećajno biće i znam da bi ga taj trip napustio kada bi ja počela sa svojim dojmovima preko okoline:)
nogomet propušten-egotrip zadovoljen.
neznam. meni je taj nogomet totalno glupa igra. slično mi je natjeravanju bikova po pamploni, samo šta
tu njih koliko već trči za jednom loptom. ajde oke..kada daju gol/ako daju..čak bi i mogla da pogledam jer mi je oduvijek u cijeloj igri najinteresantniji to da kad god daju gol..svi pribjegnu masovnom dizanju
majica pa tako da onaj dio ženske publike koji je prikovan htio/ne htio uz ekran doživi bar neku utjehu u svih tih 90minuta.
još uvijek pod utjecajem kafkine preobrazbe, danas sam se ko uredno preobrazila u dobru kćer i nakon
ne znam koliko vremena sjela sa starom i pekla kestene.opet.
nismo neckerman ali kod nas vrijedi "do iscrpljenja zaliha", tako da kao šipci na ulicama mi non stop pečemo kestene i davimo se u kestenima. viva la kesten.


13.10.2005. u 00:31 | 10 Komentara | Print | # | ^

đipsi shit

nekad treba samo jedna vijest da potakne lavinu razmišljanja. i to bolesnih razmišljanja.
vijest je bila da su tri cigana se sexualno iživljavali nad nekom curom tri-četiri sata.
brijem da mi je danas netko dao da krojim pravdu da bi u usporedbi sa mnom hitler
ispao nevino ko jebeni kinder surprajZ.
on je to barem radio na sofisticiran način:plinom u tuševima.
ja? metkom u glavu.
nabila bi im ta tri penisa na kolac usred pustinje da ih oglođu krwoločni strvinari.
nou mrsi.
sama pomisao da je ta neka jadna cura 3sata morala na sebi trpit igru izmjenjivanja trojce smrdljivih cigana dođe mi da iskočimo iz kože od bijesa.
i plus! oni šatro žive teškim životom tu u rijeci a? Ja neam satelitsku a kod njih svaka baraka je ima.
nisam neka predrasudama napumpana cura, ali svi koji me znaju će reći da ne volim cigane.
izrazila bi se rome al sam danas pre nadrkana na njih tako da su u usporedbi s onim sha bi mogla reć.
izrazi kao cigan i više nego super.
ne generaliziram ih ko cjelinu jer vjerujem da među njima zaista ima izuzetaka isto kao što i oko mene žive ljudi koji nisu romi pa ni za njih ne bi imala manje milosti kada vidim tipa kako se objesno oblizuje samo zato jer je danas išao u lov na pse lutalice.
kod nas psi lutalice ne bivaju smješteni negdje na toplo i fino već ukoliko nema markicu ko u gangsterskim filmovima:metak i adio u rupu u šumi. takve pak ne da bi na kolac nego bi skinula do gola i bacila među izgladnjele divlje svinje. pa nek umre u zvucima sretnog roktanja prežderalih svinja.


11.10.2005. u 22:33 | 7 Komentara | Print | # | ^

po jutru se dan poznaje

jedan od onih dana za koe znate da su sjebani čim otvorite oči. obično je to reakcija kada vas iz nekog polusna prene zvuk alarm koi je znak da se trebate ustati i započeti još jedan jednoličan proces koji radite svaku jebeno jutro. shvatite da ste zaspali i da nećete stići na prwi sat tjelesnog odgoja ( fiskultura...vot a stjuip vord )...i znate da je to još jedan neopravdani. ali vas boli neka stvar koju nemate jer ste cura.
nemate volje ustati iz kreveta al vas samilost prema životinji zvanoj vaš pas natjera na taj pothvat jer ipak ste u dubini duše jedna osjećajna osoba. kad se jednom ustanete znate da nema natrag povratka.
otvorite prozor najdraže vam sobe, a vani kiša. totalno odgovora vašem jutranjem duhu. pomislite: " sranje ".
i to je swe šta pomislite tokom tog početnog stanja jutra. kronično neispavano stojite pred siromašnim izborom speglane robe u ormaru i ne muče vas dileme šta obući nego kako sebe natjerati da iz stanja tupog buljenja u crnu majcu ispružite ruku da dohvatite crnu majcu.
dohvatili ste crnu majcu. sad je treba obuć. odlazite u kupaonu. palite fen. grijete crnu majcu da was ne strefi ledeni šok.oblačite crnu majcu. i ugodno je.
ko robot radite iste procedure kod odlaska iz kuće, preskačete ogradu jer vam se ne da okretat ključ koji uvijek zaglavi i oduzme vam 5minuta besmislenog bauljenja po cest do stanice di čekate bus koji vas vozi u grad pa opet na bus koji vas pelje u opatiju.
ko pijanac koji ne želi sam sebi priznat da bi najradie lego i zakrmio pošteno...sjedeći zaspite u busu i prenete se jedino kad čujete:"karte molim".
presjedate bus mokri do koljena jer vozači autotroleja nemaju obzira na lokve na cesti pored kojih vi stojite pa vas obliju. al nie bed. naviknuti ste jer wam se to svaki dan dešava. to je sad već počela bit vam stvar navike.
ponovno spavate u busu. čak sanjate. to ni u vlastitom krevetu niste doživili.
što pokazuje da vam je autobus broj 32 uistinu poput doma.
spavate tako da se osjećate ko ljudi u srednjem vjeku koje su fotografirali nakon sha bi tek umrli.blaženo/spokojno/zaklano ko klada.
škola=izvantjelesno iskustvo. ko muha bez glave iz učionice u učionicu, pokoja fora među pkp članovima...pokoja misao na san..pokoja o ničemu. swega ima.
ne doživljavate ništa oko sebe. a trudite se jako. slušate šta drugi pričaju i rado biste komentirali al rađe sama sebi u glavi prokomentirate. "nona" odjebi. ( pKp me kuži al pssst ).
zadnji sat si vizualizirate ko pješčani sat šta curi onako. sporo i dosadno.
dođete doma. jedete. spavate. dignete se. natjerate se ( opet na kartu vaših osjećaja ) da se nađete sa dragom vam osobom koja ne može skužiti zašto ste vi u modrom oceanu bezvoljnosti jer ipak je to on.
neznam kako vi...al ima dana kad vas ničija prisutnost ne može natjerati na spiritus movens.
al onda se ipak potrudite kada osoba preko puta vas se nasmije od srce. a još ni najosnovnija pitanja na miljunašu nezna. morate bar malo zaplivat kroz taj modri ocean bezvoljnosti :))
promjenjivo sunčano na kraju dana.
na kraju dana se topite u šalici čaja i žvačete kestene jer onako....spekli su ih. ja neam nishta sa tim.
slušam neshto nevezano na temu " rizlu imaš a ličnu kartu nemaš...."
stara me pita sha tie danas neki loš dan. ja joj ko frik iz zagonetnih romana odgovaram:"mljeko je zagorilo".nie me doživila. i wonder why....

Image Hosted by ImageShack.us

06.10.2005. u 23:52 | 26 Komentara | Print | # | ^

tap tap tapa tap...kad se kiša javlja...tap tap tapa tap. jesen nas pozdravlja..tap tap tapa tap..kapi ima mnogo..tko bi swe te kišne kapi prebrojati mogo...

jebem ja kišu. i kišobrane od 19kuna. i one aute koi misle da su psi pa dignu noge na mene jer sam ko biljka pa me moraju zalit na cesti. i onaj bus koi prokišnjava. jebem swe kišne stvari općenito.
sada sam uletila u kuću mokra do koljena jer imam traperice koe moraju da diraju tlo di god da hodam,
budući da se bash uvijek potrefi da one koe čekaju poplavu sa standard na pranju.
mislila sam rješit problem kupnjom novih hlača, ali nakon obilaska svih riječkih trgovina sličnim predmetom..došla sam do saznanja da nema traperica koe bi zadovoljile moe apetite.
uđem u jedan dućan. neka frik prodavačica koa na sebi ima valjda najmanji primjerak nekih traperica u tom dućanu..baci mi neke modele da probam.
model 1= nakon uspješne akcie: navuci me ako možeš...stala sam pred ogledalo i prodavačicu. ja sam sebi sama izgledala ko mrkva u trapericama dok je prodavačica skakutala i skoro orgazmički uzdisala: ajme kako ti super stoje!!! prepredobreeee!!! ( iliti ga u prijevodu..."kupi ih molim te" ).
u riječkom witboju sam uspijela uć na nagovor stare koa me kao i uviek pri svakom našem zajedničkom shoppingu ( swe samo zato sha je ona koa drži većinu para u novčaniku )..bila sam na rubu da je ne bacim u mrtvi kanal:)
model 2. izgledam ko pajo patak. homotip: *držanje skorz ženstveno* njeeeeeh. ne bi se složio.
e pa ni ja.
uglavnom...u witboj više ne ulazim. nisam homofobična al ne volim da me opslužuju tipovi sa usnama ala severina vučković..."puno si lip al nisi mooooj tip".
dakle. neam nove traperice do daljnjeg. zato sada ko u srednjem vijeku svoje jedine primjerke mokre do koljena sušim na radijatorima a do sutra ujutro pribjeć ću i već davno isprobanoj metodi: sušenje fenom:)
i da.
neznam jel se ko sjeća mog incidenta sa voajerom pred prozorom.e pa ja i moa susjeda smo došle do zaključka da oko nas je neki teški voajerčina jer je njoj last week isti se popeo na stolicu ispred njene kuće i žbaljio joj dok je čitala u sobi. ona je vidila njega on nju al su se pravili da nish ne kuže ( e majda draga ). tako da ćemo da organiziramo lov na voajere. zainteresirani nek se jave na: 133-SMRSKAJMO MU JAJA-000.
kad smo kod čitanja...sada sam u piđami....kraj mene je čaj a kraj čaja lektira. nisam kafka al definitivno osjećam proces. još malo pa pročitano. moglo je i ranie al sam inzistirala da mie drugi dadnu:)))
veliko fala zlojCuriKojaNeZnaCjenitKinderJaja..sha mie danas pravila društvo cijeli dan a posebno fala sha je cijeli događaj uveličala dotična osoba D! ( prepoznaće se-eskort for markiranje od sada ).danas smo si uzele dej of od škole i lutale gradom u potrazi za savršenim tenisicama. ja sam vrijeme kratila Jozefom K. i njegovim hapšenjem a ona.....čime? neandertalcem iz kinder jaja. / znakovi su oko nas/.hehe.
nishta.odo se procesirat do kraja.

04.10.2005. u 22:32 | 12 Komentara | Print | # | ^

"Don't compromise yourself. You are all you've got. "...janis joplin :)

17.01.1942-4.10.1970
Image Hosted by ImageShack.us
maj čribjut ženi koa je u najgorima fazama mog života lječila moe slomljeno srce sa svojim too good pjesmama...:)))
jedna od d fejvrica..
:::the last time:::
Make it the last time, make it the last time
Make it the last time, oh darling please.
But I don’t understand why you always pick the time
When I’ve just talked to you with your love on my mind.
To see a distant light, to hear a far-off horn
To leave me one more time, I can’t stand no more
Say no more, well no more,
Well no more, darling, please.
And every time you leave I make the very same vow
That when you come back I ain’t gonna love you no how.
But when you return you look so fine to me
I can’t stand no more, my darling, it’s just got to be
I said the last time, oh the last time,
Oh the last time, darling, please.
Don’t you understand me, don’t you understand me ?
Honey, don’t you understand my word ?
Well, you told me that you love me, I believed you, darling,
But you lied, you know it’s true.
Hold on to my heart, I’ll believe it till you’re leaving
Then I’ll cry.
Oh darling, oh darling,
Oh darling, make up your mind
Oh, I can’t stand your loving, honey, it’s tearing me apart,
You done got my soul, but now you’re after my heart.
Well, don’t hurt me, darling, now you know how to do it so well
I just got one consolation, I just wail
It was the last time
It was the last time
It was the last time, darling, please.
When you told me that you love me I believed you, darling,
But you lied, you know it’s true.
Hold on to my heart, I’ll believe it till you’re leaving
Then I’ll cry.
Well no more, well no more,
Well no more without you, please!
If you wanna love me, honey, please stay home,
If you don’t wanna love me, baby, please stay gone.
Don’t you understand me, don’t you understand me ?
Don’t you understand my words ?
Say no more, oh no more,
Well no more, oh, darling, oh!
You told me that you love me I believed you, darling,
But you lied, you know it’s true.
Hold on to my heart, I’ll believe it till you’re leaving
Then I’ll cry, yeah.
Image Hosted by ImageShack.us

03.10.2005. u 20:12 | 8 Komentara | Print | # | ^

prosvjetljena borovnica :)

sjedeći u kupaoni i kombinirajući si u glavi: staviti ili ne staviti glavu u školjkum, došla sam do prosvjetljujućeg trenutka u svom životu: no more drinking.
svi koi me znaju, vjerujem da će se sada grohotom nasmijat ispred svojih malih ekrana ( ful televizična fraza )..al da ljudi moji. dec it. nema više onog tjednog planiranja o izlascima ni popisu pića ni računica za pića...no no. ulazim u razdoblje apstinencije. od alkohola da se razumijemo :)
eh...još se sjećam svog prvog pravog pijanstva...bože...bila sam kod rodice na korčuli, mislim da sam imala brižna 14godina i sad dođoh ja....malo gradsko dijete među otočku djecu koja bevandu piju iza ručka od kad znaju za sebe..i uglavnom, tu večer sam da budem u toku sa ostalima u sebe potrpala swe sha se nudilo tako da sam negdje oko 3 bila odvežena kući koja je od kafića bila udaljena 10 metara. užas.
to mi je bila veoma važna životna lekcija koja me naučila: ne mješat dok piješ.

na odluku je utjecaja imala ona prokleta fešta "bela nedeja" aka fešta od mladog bijelog vina/ puno šankova sa puno vina...koja se ove godine može pohvaliti da je u mojoj čaši bila kontinuirano puna..
već negdje kada je od nekuh zasvirala "fear of d dark" osjetih posljedice na svom vidnom sustavu jer sam lagano vidjela svako svjetlo kako blješti ravno u mene, izjavljivala sam ljubav ljudima oko sebe (koe sam u stanju potvrditi i na vodi ako treba)..uglavnom bilo mi je super..swe dok se hohi opet nie desio napad onog njenog nečeg šta neznam šta je jer ne želi kod doktora, tako da sam se od silnog prestravljenja instant otrijeznila i bespomoćno gledala u nju dok je ona opet ostajala bez zraka.
nema gore stvari nego kad vidite da vam ful draga frendica se muči a vi apsolutno samo stojite i neznate šta napravit.
i ako ne ode kod doktora sutra ja sam u stanju je ščepat za kosu i ko u ona neandertalska vremena odvuć je do doktorice:)

moa stara je danas pak držala posmrtni govor za svoju kćer jedinicu aka mene, jer je u gluho doba noći uletila u dragu nam kupaonu upravo kada sam sa školjkom pregovarala dal da ispustim dušu ili ne.
osjećala sam se ko da sutra pakiram stvari i selim se u lijes. al na kraju govora sam samo čula usporedbu sa mojim starim i neš ala klub anonimnih alkosa. a je duhovita. u mojim godinama radila je stvari mojoj noni koje meni ni na kraju pameti nisu...a sad meni drži prosvjetiteljske govore ko da sam zaglibila sa đonijem wokerom u suton. još mi u ušima odzvanja njena mudrost"nikad ne gledaj šta ti tko govori nego tko ti šta govori". e o tom paradoxu ona naprama ta fraza...bi se dalo postaviti teze.
danas bih fakat tako rado da imam 5godina i da se poslje ručka idem igrat sa barbikama u svom nekom far far away svijetu...i da me nitko na izjavu da idem van na kawu ne ispituje ko gestapo di/kamo/kud/s kim.

apropo duše...bobo je neki dan bacio podatak da duša teži 31 gram u našem tijelu.
dokazi a ne činjenice kolega!
e btw. došli smo da zaključka da su generacije iz godine u godinu swe gore/gore/gluplje. ne mislim na swe naravno al dosta je takvih primjeraka.
uđem na wece kafića i ono..njih 5 zgurane unutra, jedna priča i istodobno plače na mobitel da druge ko drwene marije stoje oko nje i pušu joj dim cigarete u facu.obavim ja flegma svoje i samo čujem tu curu na mobitelu kako objašnjava:" al ja sam njega prevarila danas ujutro sa njegovim frendom i sad mi je teško"... s druge strane na tu izjavu osoba u wece prostoru potegla je vodu.
prevarit dečka ujutro? ....jutro općenito nie doba dana za prijevaru.... to mi nikad neće biti jasno...zašto cure prevare dečka i ko da tek onda shvate da ga vole?
sjebano je to.

e bleek šiipovko..kako si na kraju doma došla? memorija mie bila malo natopljena khmkhm...:)
fala reny na divnim trenucima na putu do ekoloških wecea i nazad.
svi podržite hohu da ode kod jebenog doktora.
i ovaj glupi post možda ni ne bi bio napisan da sam kao dobra djevojka otišla sa svojim mužjakom doma ranije koji je danas ujutro radio..a ne se ostala zabavljat do ranih jutarnjih sati.
al hebiga..."dobre djevojke one idu u raj baš swe...loše djevojke idu kud god zažele..."
Image Hosted by ImageShack.us

02.10.2005. u 15:49 | 13 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com