Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

prosvjetljena borovnica :)

sjedeći u kupaoni i kombinirajući si u glavi: staviti ili ne staviti glavu u školjkum, došla sam do prosvjetljujućeg trenutka u svom životu: no more drinking.
svi koi me znaju, vjerujem da će se sada grohotom nasmijat ispred svojih malih ekrana ( ful televizična fraza )..al da ljudi moji. dec it. nema više onog tjednog planiranja o izlascima ni popisu pića ni računica za pića...no no. ulazim u razdoblje apstinencije. od alkohola da se razumijemo :)
eh...još se sjećam svog prvog pravog pijanstva...bože...bila sam kod rodice na korčuli, mislim da sam imala brižna 14godina i sad dođoh ja....malo gradsko dijete među otočku djecu koja bevandu piju iza ručka od kad znaju za sebe..i uglavnom, tu večer sam da budem u toku sa ostalima u sebe potrpala swe sha se nudilo tako da sam negdje oko 3 bila odvežena kući koja je od kafića bila udaljena 10 metara. užas.
to mi je bila veoma važna životna lekcija koja me naučila: ne mješat dok piješ.

na odluku je utjecaja imala ona prokleta fešta "bela nedeja" aka fešta od mladog bijelog vina/ puno šankova sa puno vina...koja se ove godine može pohvaliti da je u mojoj čaši bila kontinuirano puna..
već negdje kada je od nekuh zasvirala "fear of d dark" osjetih posljedice na svom vidnom sustavu jer sam lagano vidjela svako svjetlo kako blješti ravno u mene, izjavljivala sam ljubav ljudima oko sebe (koe sam u stanju potvrditi i na vodi ako treba)..uglavnom bilo mi je super..swe dok se hohi opet nie desio napad onog njenog nečeg šta neznam šta je jer ne želi kod doktora, tako da sam se od silnog prestravljenja instant otrijeznila i bespomoćno gledala u nju dok je ona opet ostajala bez zraka.
nema gore stvari nego kad vidite da vam ful draga frendica se muči a vi apsolutno samo stojite i neznate šta napravit.
i ako ne ode kod doktora sutra ja sam u stanju je ščepat za kosu i ko u ona neandertalska vremena odvuć je do doktorice:)

moa stara je danas pak držala posmrtni govor za svoju kćer jedinicu aka mene, jer je u gluho doba noći uletila u dragu nam kupaonu upravo kada sam sa školjkom pregovarala dal da ispustim dušu ili ne.
osjećala sam se ko da sutra pakiram stvari i selim se u lijes. al na kraju govora sam samo čula usporedbu sa mojim starim i neš ala klub anonimnih alkosa. a je duhovita. u mojim godinama radila je stvari mojoj noni koje meni ni na kraju pameti nisu...a sad meni drži prosvjetiteljske govore ko da sam zaglibila sa đonijem wokerom u suton. još mi u ušima odzvanja njena mudrost"nikad ne gledaj šta ti tko govori nego tko ti šta govori". e o tom paradoxu ona naprama ta fraza...bi se dalo postaviti teze.
danas bih fakat tako rado da imam 5godina i da se poslje ručka idem igrat sa barbikama u svom nekom far far away svijetu...i da me nitko na izjavu da idem van na kawu ne ispituje ko gestapo di/kamo/kud/s kim.

apropo duše...bobo je neki dan bacio podatak da duša teži 31 gram u našem tijelu.
dokazi a ne činjenice kolega!
e btw. došli smo da zaključka da su generacije iz godine u godinu swe gore/gore/gluplje. ne mislim na swe naravno al dosta je takvih primjeraka.
uđem na wece kafića i ono..njih 5 zgurane unutra, jedna priča i istodobno plače na mobitel da druge ko drwene marije stoje oko nje i pušu joj dim cigarete u facu.obavim ja flegma svoje i samo čujem tu curu na mobitelu kako objašnjava:" al ja sam njega prevarila danas ujutro sa njegovim frendom i sad mi je teško"... s druge strane na tu izjavu osoba u wece prostoru potegla je vodu.
prevarit dečka ujutro? ....jutro općenito nie doba dana za prijevaru.... to mi nikad neće biti jasno...zašto cure prevare dečka i ko da tek onda shvate da ga vole?
sjebano je to.

e bleek šiipovko..kako si na kraju doma došla? memorija mie bila malo natopljena khmkhm...:)
fala reny na divnim trenucima na putu do ekoloških wecea i nazad.
svi podržite hohu da ode kod jebenog doktora.
i ovaj glupi post možda ni ne bi bio napisan da sam kao dobra djevojka otišla sa svojim mužjakom doma ranije koji je danas ujutro radio..a ne se ostala zabavljat do ranih jutarnjih sati.
al hebiga..."dobre djevojke one idu u raj baš swe...loše djevojke idu kud god zažele..."
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 02.10.2005. u 15:49 sati.