Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

×bezbojna kronika×

opis radnog vremena: 8sati provela u opatiji na obrazvovanju u kulturnoj ustanovi koju još samo "nekoliko"mjeseci zovem škola. 8 sati.dajte molim vas. izgorila sam/ugasila se/ i ponovno upalila. prošla sam swe moguće piromanske procese, usavršila sam kako postići zen stanje na stolici, dakle ništa me ne može iznenadit.
psihičko stanje: mozak mi je ko iscijeđena školska spužva koju sam danas ispiparila na sve moguće načine zbog glupog režima " tko je danas redar?" pa dobro koji je to još način u školi...osjećam se ko neki brižni činovnik kojem je brisanje ploče karijera i koji svoje promaknuće vidi u mogućnosti da jednog dana iza nastave posloži klupe. a kolko bi si para moga skupit mitom kada nekog ne treba prijavit na nekom satu. al ne..poštena pizda kao ja nikad ne prijavi al zato kada ona negdje zgilja to se uredno pribilježi. mislim...zaboga zar se taj pojam redar mora shvatit kao sveta dužnost?
fizičko stanje: izgledam ko đanki kojem ruka danima nije fixa vidla....imam dvije modre crte ispod očiju. neznam jel to zbog onog krivičnog pms koji me napada ko ptičja gripa u velikoj šteti. na svaku krivu riječ skačem ko izgladnjela lavica i ne štedim nikoga..svaki zvuk koji se ne poklapa sa mojim zvučnim signalima diže mi tlak..tako da jučer u busu kada su nadobudni mulci zablokirali zvono na vratima koje je pištalo od opatije do rijeke meni na ušima. htjela sam iskočit. al nisam ne.... jer mi je neka brižna teta uvalila neki jastuk za zimu koji me je grijao. pištanje..grijanje...osjećala sam se ko luđakinje iz filmova kada si prekriju uši rukama i pokušavaju otjerat neželjene zvukove...
snalažljivost na kontrolnom: nula. to potvrđuje nekidašnje otkriće da sam "posebna" kada se radi o njemačkom do te razine da sam jedina dobila komad iz kontrolnog jer nisam imala od kud prepisat budući da je grijala jaja na stolici ispred mene.
objašnjenje: od svih mogućih mukom i trudom napisanih šalabahtera iz geografije, uspijela sam prepisati penis. zato na pitanje kakvo e jadransko more...dok su svi se bavili statistikom morskih temperatura, ja sam se igrala poezije: naše more je plitko...i bistro. kako bi život bio lakši kada bi se davale ocjene iz kreativnih pokušaja odgovoranja pravih pitanja:)
veselim se: /petku/suboti/booki/hohinom vinu...i svi svetima, ne zato sha volim posjećivat grobove ni slično već zato šta je to samo još jedna isprika da se femili skupi i seru jedni po drugima, a ujedno i prilika da se uvale nama na ručak i time prisile moju staru da napokon se odlijepi od talijanske pašte i skuha nešto šta se priprema duže od 10minuta. o tata ver ar ju?
anivejZZ:::::
na ovaj dan se prisjećamo našeg maturalnog prije točno: 5mjeseci:)
Image Hosted by ImageShack.us
...sinjorina sa šiškama koju nećemo da reklamiramo ( al daj se razvedri piizdooo eheh )... i moja malenkost in d green outfit...
over and out.



Post je objavljen 26.10.2005. u 22:45 sati.