[tu pa tam]

___nie bitno kakaw je....bitno da je cRRRRRRN____

Image Hosted by ImageShack.us
..danas sam si malo razmišljala...Ponder....hodakica i ja smo si danas na kaFi prevrtile događaje od sinoć i ono....malo se nasmijale našem smijanju jučer. a bile smo veeeseeeleee. ja jadna imam veliki rez od fakin granja jer smo tražile neki vece u prirodi, savladale sve alpinističke sisteme pentranja na zidić bejbi visine. da nas je barba iz tjelesnog vidio ne bi on meni držo prodike na moju repliku da mi danas i nie dan za trčat. barba mie odgovorio da li je meni ikad dan za tjelesni? ima čovjek pravo. rispekT.

a onda sam hohu zadavila o spikama o klackanju. spizdila je sa mnom i klackalicomSeesaw...na kraju se jadna od muke prozvala dunja klackalo. a brižna moa. dogovorile smo si nas dvie da se bacamo u uzgoj činčila. WTF ( ? )
neam poima di sam ni s kim sam bila na nekom čudnom mjestu. samo znam da nakon nekoliko bočica da sam se ufurala u svoe crne viceve.Danger
danas kada smo odvrtile moe gegove skoro smo se podavile od smjeha. žao mie samo ljudi koi su to morali da trpe. a ni neznam ih. znam kako moi doma odreagiraju kada gostima krenem u šou program. skoro da ne izvade tablete i naglase da ih ne smijem zaboraviti pit. hehe.

i dobro. odfurali oni mene potle med onu dečicu. a mene pucalo da sam teta odgajateljica pa sam se prema svima odnosila vrlo tetinski. e djeco moa. s takvim majčicama dobićete upalu bubreg. slušajte šta vam teta priča. ili vam upala bubrega ili vam se dosele bakterios.
uglavnom da vas ne davim sada moim brižnim tetinskim odnosima.
poanta na početku da sam si malo razmišljala..e povezana sa mojom opsesijom koju rietko koe osobe kuže.
ma obožavam sIIk humor..=) nema meni bolje stvari od te. ono..koi perica, ivica/marica, mujo/haso/fata...no no no.
neznam..svi se zgroze kada im ispričam : šta e to malo crweno i ide ti uz nogu? NOSTALGIČNI ABORTUS...je je...diskasting je..ali hebiga....!! život nie bajka..život nie film..LAlaLaLa
jučer mie moa srodna duša po crnjacima ispričala jedan koi mi izmami smajl samo kad se sjetim...a ide: " kao rodio se tipu sin i zovu ga u bolnicu. dođe on pred vrata ženine sobe.izlazi sestra i nosi bebu. kad počne ona cipelarit to djete, ono šutat ga/mlatarit po njemu... tip ono stane i probljedi. kaže njemu sestra: ma samo se malo zajebavam. rodilo se mrtvo" BUAHAHAHAHA
a štaš ( ovo " a štaš" sam pokupila od onog tamo jednog raskrabanog tipa hehe ). ako imate koi crni samo ga zacrnite u komentarima....Tongue Out
sou mač from mi for tudej. Tired

updejt: ovai mie isto oke...kao zove mama sina sa balkona: Leo, Leo!! a susjeda je pita: pa šta vam nie malom ime Hrvoje? mama joj odgovori: ma je, ali ima leukemiju pa mu tepamo :) buahahaha...gadan.

29.05.2005. u 23:59 | 29 Komentara | Print | # | ^

:::ic gettin hat in hir::::Sweating 2

...vratila sam se doma ko super paket extra optopljene marmelade.Honey da..počele su one fakinli nepodnošljiwe vrućine koe su toliko naporne da ti ne ostavljaju ni prostora za razmišljat, jedina okupejšn tie kako izbjeći sunce. po ljeti se fakat pretvaram u malog plawog wampira...danju izbjegavam bilo kakw konatakt sa suncem a noću izlazim i tražim žrtve da im isisam krw. naraFno da se samo šalim. sišem samo onima čiji mi vratići djeluju primamljiiwo. sad kako se ovo shvati......
došla sam u grad, spljepljena sa svojim trapkama ko poštanska marka...crwena u faci kao crweni marlboro jer me fakinli sunce našlo čak i na podu u busu iza neke gromade od barbe..totalno izpiždena jer me čekalo pješačenje po gradu ( č: pustinjski pohod na korzu )...dok mi se ono sunce kesilo u facu i namjerno me provociralo blještenjem njegovih arogantnih zraka u oči. pica mu sunčeva.

u gradu nigdje nie bilo mog mjesta pod suncobranom jer me sunce pratilo u stopu..sada izgledam ko albino rak....faca konkurira sa onom paletom crwene, a ruke..sa kvalitetnim porculanom.
sjela sam u svoji put ka doma prievozni autobus i veslačkim zamahajim pokušala si priskrbit kisika lepezirajući nekim letcima koe sam dobila. i da. vjerovali ili ne...OPET su to bili letci: bog ima plan za tebe ili tak neš. jel ja really izgledam kao da sam u potrazi za nekim mega nebeskim planom? ne bi baš rekla.

jedini fakin plan koi mie došao s neba je bila neka gamad koa me oblijetala u strigi. ne..nemam tu šta reći...od svih mogućih za stolowima ona ide napastovat mene.
neće ta na hodakicu. a ta e legenda. da nas je pričala ekipi priču kako je ona ko mala curica vozila bajk i pala u neku provaliju..E i tu e nitko nie hebao ni crnoPodNoktom..tj.nitko nije pokazivao interes za njene priče i taman kada su svi krenuli u neku novu temu...ona onako da ih zainteresira: " I pala sam u tu provaliju puuuunuuuu zmija!" er..mda...
i onda su zmije zamotale miša u omot.
i neka se još samo netko usudi reći da smo čudan razred! ae ae.... danas je cura iz razreda za kućnog ljubimca uzela crwa koi joj je docrvao na klupu. ljepo mladunče no samo ga miči dalje od mene...!Worm

moa faca ala švarceneger: "don sit kraj mene jer sam izpiždena i ne treba mi neka teta sa place sa svojim vrećicama koima opskrbljue cielu farmu svoih potomaka i još se pri tome natječe u akciji ko će manje i rjeđe se tuširat po vrućini" ali kako to kod mene biwa....teta kao da me čula i locirala se kraj mene.
dobro...malo me svojom stražnjicom priljepila uz prozor, svojim vrećicama one utopljene salate i ostalih antipatičnih mirisa povrća natjerala u manijakalni delirij kuckanja prstima. kao manifestacija moe nervoze. nosnice su mi se osjetile vrlo ugroženim kada je neki tip digao ruke da se kao uhvati za ono sranje u busu. ono..miris mora da e pokosio i salatu u vrećici. žasu. simplično horrorično.
ne znam kada sam točno pukla, ali u jednom momentu, taman dok sam se borila između onih diskasting mirisa i igre lowice sa suncem kroz prozor....pretvorila sam se u ljepljivu kašu i čula sam swe moguće zvukove koe inače u nekom manje vrućem danu, na nekom manje zagušljivom mjestu ne bi uopće čula.
tip iza mene je ritmično lupkao svojim prstima u moju stolicu. kad god bi ona lupio svojim znojnim prstićima po plastičnoj stolici....ja bi se stresla ko da me netko bockao električnim iglicama.
žena nasuprot mene je žwakala žwaku kao šta krawa pase travu. nie žwaka za seljaka. njena kćer je imala duguuu kosu do dupeta onako gadljivo znojnu po vratu...da sam imala škare šta bi joj napravila.
neka mala nie skidala pogled sa mojeg pirsa..osjećala sam se ko neko čudovište pa sam je pikirala lookom dok se očito nie malo prepala mene kao isparenog probušenog stvorenja koi će je killat pogledom.
baš sam puna majčinskih instinkta.

i onda se našli vajf i hazbnd da pričaju o krastawcima. ona: ali ja mislim da nie dovoljno velik taj krastavac on: ma kad ti kažem..velik je! ona: prie je znao da bude i veći on: a jebiga Mira! nie ni taj vrt tako plodan više....venu i krastavci! ona: a da imaš pravo. a valjda će se moć neš napravit od njega on: a oće oće..znam ja kako s tim krastavcem...jesi gladna?
mislim....meni pred facom uopće nie bio krastavac ako ju nou vot aj min. jel to zbog sunca ili šta ja znam..ne znam.
dođem doma a ono: moi starci sadisti se nasadili na sred terase na sred sunca i na sred svega toga jedu ručak. glad me natjerao na svjesno samouništenje pa sam kao neki robijaš čistila prstima škampe dok se ono fakin sunce smješkalo i grijalo mou čašu piwe do te mjere da se više nie ni pit dalo.
zabila sam se vampirski u sobu i tu sada švrljam po postu. ne znam jel me uvatila sunčanica. biće da je.
sunce ti....znaš šta. Shoot Me

27.05.2005. u 23:51 | 12 Komentara | Print | # | ^

:::: de bolnice bluZZ:::::Pill Bottle

Image Hosted by ImageShack.us...ima da nazovu neku črč po meni.baš sam milosrdnica, prava tereza d mader. veri gostoljubivo ugoščujem obitelj bakterić ( stari bakter, stara bakterina, sin bakterislav, ćerka bakterijana ) u svome želucu koi trpi nadljudske bolowe zbog njihovih incestnih razmnožawanja. ali fakat se osjećam ko big mama. ono...u utrobi nosim neku nju đenrejšn malih bakterijica koi će stvoriti treći rajh i ako ih se ne osakati na vrieme..ima da mi pokose organizam.
kao još nie sigurno jesam li usputno prebivalište fakin bakterija ili je to sve neko drugo objašnjenje.
a doktorica ko ja..nema poima shae to. tko su ti mali ljudovi u mome želučiću. ki su ti pokemoni? ( ...utjecai mlađe populacie in de femili....).
nie da sam hipohondrična i da nisam listala kućnu knjigu bolesti i nie da sam joj ja dala posibL ideju da je to mejbe nešto ala gastritis/čir/ i još par latinskih izraza koih s bez šalabahtera nemrem sjetit. žena me onako idiotski pogledala, upalila si lampicu nad tikvetinom i neš kao vrlo bitno zašvrljala na moi karton.
i tko e tu završio medicinu?
...a šta ja znam. kao mala sam umjesto da srčem sirup išla na injekcije jer ni sama neznam šta. onda su mi dijagnosticirali da bi kirurški trebala odstraniti krajnike. dobro...došla mala jana u bolnicu, na jutro prie oprejšn dali mi dva sedativa jer sam bila vidno uznemirena..ide cura ispred mene, vraća se iz te de fakin srđik oprejšn sale a ono joj lokvetina krwi poteče iz usta. e mili moi..pa di ćeš mi dati veće motivejšn da me otpelju na dubinsko rezuckanje moih krajnika....
ja se primila za onaj metalni krewetac i udri u neodvajanje. došli su svi doktori iz sale ,onak obučeni u ejlijen zelena odjelca sa zaštitnim maskama, pa su se jedno dobrih pol sata iščuđavali da u svoih 30godina rada ne doživješe da se netko tako grčewito opire operaciji. a ljudi...živi bili pa doživjeli.
nisu me operirali, a jedino mi žao bilo sladoleda koim su me mamili u kirurške ralje.
od tada su se siroti krajnici stisli od straha i nema tu više nikakwih angina....no no no.
odlučila sam apstinirati do daljnjih pretraga i od alkohola, da ne privikenm femili bakterić na lagodan žiwot pa da mi se još pretvore u alkose i da ih ne mogu istjerati do kraja žiwota.
uff..evo..opet se incestuiraju. a ljepo. barem e to igra u kojoj sudjeluje ciela femili.
odo ih umirit kakwom molitvom iz biblie da uništim njihowe bludne radnje po mome želucu.amen. dižus end maria.
ma fakat sam ko swetica.
Image Hosted by ImageShack.us
** a ovo e sedmogodišnja bakteria koju nikakaw alkohol ne može isprasti....trovremenski pas: ToTo**

25.05.2005. u 23:59 | 12 Komentara | Print | # | ^

"....Any of you fuckin' pricks move, and I'll execute every mother fuckin' last one of ya...."

...moj život je at d moument žešći hardkore pornić. i ne. nije ono što ste sada svi u ovom istom trenutku pomislili.noup. prcaju me in d brejn sa svih mogućih strana i na sve moguće načine. oš verbalno, oš mentalno, srećom nitko me još nije prcao fizički.
evribodi đast get of of mi.nakon inspirativnih provedenih sat i nešto na kawi sa hodakicom, već smo si obje htjele početi rezati vene jer su puštali selin dion, vitni hjuston i sve one raspekmežne pjesmuljke.
trebali bi svakom gostu kada puste takve pjesme donijesti na malom tanjuriću žilet i ajmo ekipa:režimo si vene. zarežimo se u duetu.
digla sam se u 13.00. neznam kako. ali znam samo da nisam ni oči pošteno kao čovjek otvorila a već sam se morala šopati sa lignjama koje su me čekale na stolu. kao bio e to mirni obiteljski ručak.
i onda počinje hardkor vol.1
" kakva tie to frizura?" i onda roditelji kao svojoj djeci ne potkopavaju selfnešto a znači samopouzdanje. a kakva bi mi trebala biti nakon buđenja?
" da sam ja na tvom mjestu ja bi si te šiške malo dignula više gore ". da dobro. frustraciju sam iskalila zabijajući vilicu u lignju. burn motherLignja burn.
" čekaj daj da ti probam to napravit ". žena se diže od stola i počne popravljat moje šiške. napravil sam masakr na tanjuru do te mjere da sam nakon toga izgubila apetit koji nisam ni imala.
" da ja imam kosu kao ti blablabla i blablablabla zato što blablablabla" jea okej. poštedi me molim te.
onda se stari ubacio u spiku. hardkor vol.2
" zašto ne jedeš salatu?" đizs krajst. 18..18godina urlam/na sve moguće načine pokušavam uletiti na njihovu valnu dužinu i objasniti da : ne volim salatu. jer me ta obična salata asocira na salatu i travu po kojoj psi uriniraju i izmetiraju. jak.
" ne jedem salatu tata..."
" a za koga ja svaki put napravim ovoliko salate? " za baku emiliju i djeda hanibala. šta ja znam.
" znaš ti koliko ima tu vitamina? " ne ali sam očekivala da će mi ih nabrojati.
" da sam ja u tvojim godinama znao šta su vitamini jeo bih samo salatu i plavu ribu." da..zato za njegove propuste u mladosti ispaštam ja.
i tu počinje nazaobilazni hardkor vol.3.
" da jana...to tie isto kao i sa cigaretama.." bilo kuda cigarete se spominju svuda.žena je totalno iskomplexirana mojim cigaretama.
" da sam ja u tvojim godinama znala šta je cigareta ne bi je stavila u usta!" dobro je znati.
nakon ovoga slijedi njen dug monolog i predavanje o cigaretama. stvar koja bi i najžešćeg narkića odvukla od igle a kamoli od cigarete. neznam kako ona gleda na tu stvar ali ako imam 18godina..jel ona really i dalje ima vjeru da ja ću prestat tako skoro pušiti? da. svjesna sam da se družim sa tihim ubojicom.ali fakaj ga. nitko nie savršen.

prie pol sata. nakon kawe vraćam se doma sa par ubranih trešanja koe sam maznula fakin susjedu u fakin dvorištu sa fakin grana koe mu ni ne pripadaju jer vise preko naše ograde.
ušla sam sa trešnjom ustima. i tu se nakon reklama nastavlja hardkor vol.4
da skratim tragikomediju. ja sam ispala crna ofca u femili jer sam ja ukrala dvie, ni manje ni više, zelene trešnja bez ukusa.
da kako neam kulture krast od njih simo/tamo. ipak..to e čovjek koji je bio u traumama dok smo ja i stara na njegovom rođenom/domaćem otoku fakin d pašmanu krale smokve a on je ko kunta kinte sjedio u autu i psovao nam da ćemo mi vidjeti smokve kada nam tip izađe sa puškom. Pistolono....razumiš.

super...em ne jedem salatu, em ne nosim šiške kako treba, em pušim, em kradem trešnje. šteta što alcatraz nie više nie upotrjebljiv.
imala bi svoju ćeliju i nitko ne bi mogao ući bez da prođe mog badigarda i test na votever šta tamo imaju. nitko se vit mi ne bi igrao igre šta je pjesnik htio da reče kao " jana šta ova majca radi u kupaoni?" er....stoji? ili " jana zašto ti ne nosiš tu majcu? " tu e lak odgovor: jer je jedna biČČČČ ima?

fakin al kapone e imao više mira nego ja.
idem se kako to kriminalcima i priliči zabit u vrt i zapaliti cigaretu.
nakon svakog dobrog prcanja bilo kojeg oblika, cigareta sjedne odlično.Cigarette Butt


updejt: nek se moa dva fejvrita rediturambl i adebisi nekako dogovore pa da odemo na jednu kaFFE.Goofy

22.05.2005. u 21:56 | 20 Komentara | Print | # | ^

..drti old taun..lalalala..........Skydiver

...prvo sam stajala kao djevica maria na stanici i čekala bus, da bi mi se neki kromanjonac od onih fakin seljo-beljo radnika prišuljao iza leđa i onako me prepao na smrt svojim promuklim/sick/hororičnim glasom : ej seko! kada ide bus? ..er...nisam ti ja seka-ju ritard, pogledala sam ga svojim napola suznim okom, jer taman je nagli povjetarac uznemirio leću u mojim ajz....pa sam ispala kao da sam od sreće što mi se Ritard obratio-zaplakala. al kako sam ja jedna jako fino odgojena djevojka, skupila sam svu snagu da mu se potrudim odgovoriti da buse ide za 5minuta. zahvalno mi je kimnuo: hvala seko. seka ti znaš di...
zatim nisam mogla ne izbjeći njegovo seljačko pripaljivanje cigarete -kolumbo..jak!! onako prvo zvučno skupi hračku, onda šerifski si vadi tu cigaretu iz napola polomljene kutije, obliže je sa svih strana prie nego šta je stavi in d usta, onda onako mu ona popajevski visi u fakin ustima, i sada scenarij....traži upaljač. nisam ja "braco" sa kruške pala i sisala veslo na putu do tla, očito e bilo da je pitanje vremena kad će mi se opet obratit. nacija je strepila...
" seko...a jel imaš vatre?" er....jesam vidovita. dam mu taj upaljač i već ozbiljno izfrustrirana pogledavam na sat. bus je došao kao naručen, od panike da mi se braco ne približi sjela sam do neke tete i zadubila se u ćelu tipa ispred sebe.
reallly....seko? pa di se ti ljudi nađu demn it.
mrzim i dižu mi se sve dlake na tijelu kada hodam cestom na putu svojoj kućici/slobodici i onda čujem zvuk kamiona u daljini i znam , simply znam da su to neku bauštelci koji se kao sedam patuljaka vraćaju sa nekog gradilišta natrpani svi u neki prethistorijski kombi, onako ful nabrijani što od 0-24 okruženi samo muškim licima i tjelima, imaju potrebu trubit i zviždat svakoj curi na cesti. al baš svaki.
" curo jel ti treba prievoz?" er....mda. nema beda šta ste i vi ionako poslagani unutra kako neke uvozne sardine, ja ću se bez beda posjest na volan ili na krow...volim da se drndam sa uspaljenim muškim fosilskim amebama. da sam muško osim dlaka digla bi mi se i neka druga stvar.
al fakat mie nije jasno koja im je fora se furat na pedofilske spike? žasuuuuu...diskasting.Bomb

i tako.....sada kada sam u ovih nekoliko puno redova iskoristila za oslobađanje nekih doživljenih frustracija..možemo mirno naprijed!!
sou...bitno je spomenuti i pozdraviti one neke male sićušne bakterijice koje su se nastanile u mome želučiću i sada se tamo lijepo udomile, fino papaju šta i ja.. još neke se počnu množiti i čoeče ima da otvorim ladanjski kluba za bakterije.
a možda i nisu. vidjet ćemo kada mi barba medicinska sestra nekst viik izvadi krv.
divan je to čovjek. zna da sam alergična na samu pomisao vađenja tekućina iz mojih vena, zato mi svaki put dok ja žmirim i zamišljam neke palmice i crnca kako me masira dok moj prsnL rob se vere po drveću i nosi mi kokose..... e onda mi on opisuje: " evo..sada tie igle u veni..teče krw,,ooo pa divna boja...!upsss...malo da pogurnemo tu iglu da ti bolje teče..." iz te ordinacije izlazim pod traumama koje traju i traju.
ona ciela štorija sa majcom? njente. d bičččč i dalje ima tu majcu doma, nek je d biččč slobodno ima, em šta ne vjerujem da će imat muda je opet obuć, a em šta da je i dobijem ne bi je stavila na sebe. znam ja di je ona bila. majca.
veri mač inspajerd za daljnja bulažnjenja, no kome bi se to sve čitalo kompa moi?
budite veri mač pozdravljeni. poseban pzdrF imaju : readytorumble, adebisi, startsm(a)rt, raskrabanko, swiss i svi ostali koe sam zaboravila a da su maturanti...ljudi enđojajte....Kiss With Pigtails

21.05.2005. u 17:53 | 10 Komentara | Print | # | ^

××× aj em sou pISSSSSSSSEDDDDDD×××

...svi se sjećate one moje u petak netragom izgubljene majce? i ako ne..ne trenutak sklopite oči i zamislite si pred očima jednu predivnu crnu majcu sa zelenim trešnjama ( nevermajnd d kolor) na desnoj strani gdje vam je kao desna sisa ( ukoliko wam je anatomija ženska ....e ja sam preko vikenda kao najveća udovica cvilila i cmizdrila nad tom preljepom majcom koja je toliko puta ljubila moje tijelo ( ..san svakog muškarca...biti majca ), djelila sa mnom i dobro i zlo...da bi u nedjelju onako swa izmučena zaključila da je najbolje da izbrišem uspomenu na tu majcu....Teary

kad ono....idem ja u školu tamo po stepkama naše bajna/divne/krasne škole, kad u to vrijeme moe frendice nešto me panično zovu i dozivaju....ja se onako okrenem i šta vidim: tu maloumnu krawurdinu koja onako ponosno šeće sa mojom majcom. paF.Bum.treS.
ja ful ko neki šerif idem za njom.Cowboy 2..zovem je ful drsko: EJ ti. krawa se okreće, i sada nastupam ja: erkil poiort sa viškowa. direktno paf u glawu: jesi našla tu majcu na podu možda jer je kao meni ispala u petak?
kromanjonka se onako glupozvučno nasmije i kroz svoje blještawe zube reče: ne.
ta njena izjawa mie digla swe moguće dlake na tijelu, uzbudila swaki mogući organ koji e lučio adrenalin, uzburkao swe moguće želučane sokowe u želucu...da rezimiramo: bila sam PISD!!!!Pulling My Hair Out
helou???? zar nie malo prevelika slučajnost da ja onako smušena gubim tu fakin majcu u petak, a ona se odma ko retardos s njom pojawi u ponedjeljak ( a majcu ofkors prie nie imala, i majca je kupljena u trstu i takwih nema kod nas, kako znam? jer sam se raspitala u svim trgovinama te marke...pa neš me fakat u napola zdrav mozak!!)
ono...mislim....ja sam u šoku da netko može biti tako bezobrazan da se usudi pojawiti u mojoj majci u školi. da mojoj. neki mi govore da e ona cura iz bogate obitelji i da ne bi ona to nikada napravila. da e baba imala penis bila bi dida.
nebogo srdašce bi me napustilo od bjesa i strahovala sam od mogućeg infarkta svaki put kada bi je vidla u toj majci....poželila sam doći do nje, skinut je do gola, objesit je na obližnji stup i ne znam..gađat je bobicama trešnje....!!!!
možda i ja pretjerujem kao i uvijek. ali neznam malo mi e sve to preslučajno. a danas sam od nekog čula mudru izreku da slučajnosti ne postoje. bitch.bitch.
kada sam bila mala/nadobudna za prawdu...onda sam frendici furala malu bibliju u školu i tjerala je da se zakuna na tu bibliju da mi nije ukrala..a paz te šta...svjetlećeg duhića u kolijewci. mislim.....jesam li blesawa bila. da bibliju....da ponovim? šala naravno.
al ono...gle ti malo kako ljudi imaju obraza pokupit majcu na cesti i bez beda je obući sljedeći dan? ono, znam da mora imati intelekt razine arktičke hladnoće, ali jeote.
swe u swemu, ovo je jedan jako nabrijani post, a rezultat swega toga je moje neznanje šta da napravim sa tom fakin majcom. i tom fakin tipicom. slučajnost ili ne..?
swaki put kada je vidim dobijem čovjekov urođen nagon za ubijanjem. kao što se ljudi bune i pjene oko nošenja životinjskog krzna, tako se ja bunim agenst nođenja moje majce. ne mora biti moja...ali opet. swe meni to smrdi. kao majca je od njene sisterica, a majce nema za kupit u rieci nego nekom zabačenom djelu trsta. ma dai.
...evo čime se ja bawim. uhodim ljude i praskatonski po gradu kombiniram kako nema te majce ni pod milim bogom.
možda bih mogla studirati kriminalistiku?
..tu mač andr d prešr da normalno pišem....

16.05.2005. u 22:45 | 20 Komentara | Print | # | ^

¤¤ vans apon a tajm...a litl grl voz born¤¤Aging Woman

..hepi mi brzdej.zapravo fakaš ti rođendan na petak 13. izgubila sam majicu. kako pitate se? neznam, to je ono najtragičnije. ivana mi ju je dala u ruke i pretpostavlja se da joj se tu zauvijek gubi trag. da čovjek ne povjeruje. em fakin golubovi seru po meni, em gubim majicu ( kuiš kako to možeš izgubiti), em me neki klinci u starom gradu gađaju loptom, em ovo em ono..em imam PMS. sou...stej avej from mi.
digla sam se nadrkana do neba, u manijačkoj potrazi za keksima od kokosa, ispila sam kawu kao da exiram tequilu, stara se sva jadna raspekmezila oko mog rođendana pa sam se i ja nekako potrudila dignut sama sebi raspoloženje nabijajući psihiće ( usput žalujući što nisam mogla na koncert jučer) i ....ja ne gutam pilule da bi mi bilo bolje...
smazala par baralgina da smirim piemes bolove u trbuhu...
nakon toga bila veri hepi i sve divno haj-naj. doživila sam činjenicu da mie brzdej.
shvatila sam jednu veoma zanimljivu činjenicu: mrzim brzdeje i ljude koi žive u uvjerenju da na taj dan moram biti pravi Veseljko Veselić. ne ide to tako no-no. kud ćeš biti veseljko: petak 13 i PMS. dedli kombinejšn.
i kako se osjećam? pitanje koje nudi širok spektar odgovora.
sadistički sretno jer sutra mogu kupiti vajt valtera bez da me teta u dućanu analizira dio po dio ili onako detektivski ispita:koliko imaš godina?
18. it dis.
a ovaj rođendan mie najbolji samo u jednom pogledu, dobro ae dva..
dobila sam poklon koji mi je odma prirasto uz tielo....majcu ( zelenu ) sa natpisom: kiss me I´m irish__od moe dvie best frendice....a maja i žiža su mi poklonile ĐORĐA. đorđe je preslatka pantera koa e osvojila svih u razredu...a ni pogledi prolaznika, dok sam ko mali retardos hodala sa njim pod rukama po KOrzu, nisu bili rietki.
a šta biste vi pomislili da vidite curu koa hoda sa plišanom panterom Dorđetom po Korzu? hallo vrapče?
a curu koa izgubi majcu pred školom i nema poima ni da joj je hoha dala majcu u ruke? hallo vrapče clap 2?
swe u swemu.....sutra će se taj petak 13 i zapiti/proslaviti/proveseliti... ( u granicama normale ne..?), pa ono....gleajte reportažu.
a dolje su samo neke od slika koe je naš dežurni fotograf ¤sara¤ usnimila:::

Image Hosted by ImageShack.us
___ja veri selašrd poziram sa svojom instant najomiljenijom majcom___ma sha nie genius???

Image Hosted by ImageShack.us
--veoma dirljiv moment, prvi susret mene i dorđeta----

Image Hosted by ImageShack.us
¤¤ DORĐE the BOSS¤¤

Image Hosted by ImageShack.us
___hoha und dada__
Image Hosted by ImageShack.us
__drobnjak imitejšn hehe.....___

Image Hosted by ImageShack.us
"tri nonice kritikale.."...jača muška postava: mauro, tonja i miš.....wajld bojZZ

Image Hosted by ImageShack.us
..u šumarku skrivenom ,jane, dorđeta i hodakice je zelen dom....

Image Hosted by ImageShack.us
..a ni jedna se ne voli slikati....

to su par glavnih..ostatk možda osvane tokom....nečeg...
pzdrf ...popijte za vikend koju za mene....Chugger


13.05.2005. u 23:00 | 26 Komentara | Print | # | ^

¤¤hajdemo se impresionirati¤¤Hairy

...osjećala sam se veoma bespomoćnom kada sam ujutro na ploči ugledala četiri reprezentativne slike za pisati impresiju...kako sam ja shvatila, poanta je pokušati biti što manje racionalan, a mene racio puca sto na sto. ..prva slika...žena se polugola izležava na nekoj deki usred guste šume, vide joj se gole grudi, a ona se pravi kao da čita knjigu.?? Koji manijak bi ležao gol usred šume i čita knjigu dok ga netko satim i satim slika?no da ne ispadne da se nisam trudila ući u njene osjećaje, pokušala sam si predočiti što ona osjeća u tom trenutku, i šta ju je navelo da tamo legne i glumi sklonište svim šumskim bubicama/krpelji/buhe/fuuj....prvo sam zamislila da su je veri bed životne prilike natjerale da prihvati ponudu nekog sikčine kojeg napaljuje parenje insekata na ljudskoj koži...a zatim sam pokušala biti vrlo osjećajna i zamisliti da ona zapravo u swemu tome veri mač uživa da je neki sadista grinpisa... i onda si ja probam kao predočiti kako bi ja izgledala na toj slici...ja bi bila odjevena u ronilačko odijelo, hermetičkih svojstava, umjesto knjige držala bih BIOKILL i spretno ubijala svu insektiodičnu gamad.dakle..pobuđivanje osjećaja: nula.
.....a valjda će nešto ispast od moe žene koa spava dok joj ( po meni ) mrtvi muž lebdi nad krevetom. No koment.
Spiking of impresija, tužno je spomenuti kako se nitko u razredu nie oduševio mojim kreativnim pothvatom na plakatu iz geografije...gdje ispod naslova su selotejpom zakeljene oči krta kobejna i blesavi smjalić sa mobitelom u ruci.....Pouty
..a promotri li se druga strana....nemoguće je izbjeći slike grčke metaxa i uzota ( živili ) i enrike iglesiasa dressed u neke oklope u reklami za pepsi.zakeljen je tamo jer izgled veri grčki tako. Neznam zašto svi uporno forsiraju pitanjem: šta je on grk? Da....enrikos iglesikos.mislim....bobo genijalac.I
...a genijalac kao ja u petak će dobiti svoe vlastito janje.pečeno naravno.nie da je ne jedem janjetinu i nie da meni to nie meso više meso nego malo skakutavo janje po tanjuru, ali neka se masa veseli...=) bolje to nego da se kao danas za ručkom pjevaju borbene: koga čega? Blitve, komu čemu ? nažalost meni, s kim s čim? Sa srdelicom mladom...FUJ FUJ. –proći će godine i godine dok netko ne shvati kako ja ne volim ribu koja krepano pečena leži na tanjuru i onom prepečenom glawicom kao da mi govori: dont it mi. ..i da ne volim ikakvu hranu natopljenu maslinovim uljem.ponekad poželim da smo neka slavonska obitelj koja jede meso/meso/meso. Moje pjesme...moj frižider.Eggs 2
....danas mi je susjeda čestitala brzdej unapried jer kao da stigne prie nego što u petak telefonske linije budu non stop bizi.jer toliko ljudi me planira zvati i čestitati da sam morala unajmiti prajvt sekretaricu da mi rasporedi pozive....ljudi su really fani.
..gledam sliku same sebe na digitalnom i formiram impresiju:što je toj curi bilo u tom trenutku....procjenite sami na vlastitu odgovornost.

Image Hosted by ImageShack.us
kakwe li impresie ova slika budi....Sunshine

10.05.2005. u 23:05 | 18 Komentara | Print | # | ^

°pink pantherov odred za palačinke°Flippy

...izgazili su me, ispipali su me u onoj gužvi kak da sam go-go plesačica ( isprika je svima bila: sori gužva je..jea rajt....tolika gužva da se nečija ruke nije mogla odlijepiti od mog dupeta..), na samom ulazu sam se poveselila onom sekjuriti pretraživanju jer je bio jedan vrlo najs barba, no barba se meni samo osmjehnuo i maknuo se u stranu. iza njega neka vrlo muškobanjasta teta sa plastičnim rukavicama...ful se uživila u pipkanje mog lika i djela..čak mi je i čarape propipala...a mene je tokom cielog tog sekjuriti čekinga samo bilo na pameti strah da ne upotrijebi one plastične rukavice..navučene na njene svinjske ručica....Screaming..
no drago mi je što su zahvaljujući nama ponovili ljudsku anatomiju u učenu u osnovnoj školi.....Foot Print
..dakle...kulturni događaj u rieci prošao je po meni onako da pretjerujem super a zapravo je bilo samo _oke_..glazba je bila po mome guštu..tbf rasturili, urban me bacio u nebesa, a sa let3 doživjela ekstazu. lajbah sam čula po neki 3/4 put i barbe za svoje godine jako dobro zvuče...Mix Master...
..hoha mi je već na početku utjerala svoj manični strah za nesreće da si samo zamislim da se slučajno cigle sruše na nas..tako da sam ja s vremena na vrijeme idiotski bjelala po zraku u potrazi za dvjema letećim ciglama koje su tražile samo mene i hohu dok smo rukama i nogama pokušale interpretirati meni perverznu njoj romantičnu ( svako to doživljava drukčije ne? )..urbanovu rupu u koju se pokušava ušuljati....Rave...a takvo cupkanje meni je prouzročilo grčeve u stopalu pa smo na odlasku se te famozne hartere izgledale kao da smo bile na simulaciji prvog svjetskog rata..
i za finiš prie neg nas je žuta seat ibica pokupila...stanica hamby i kupnja suncokretovog peciwa koe smo trpali u sebe kao da po prvi puta vidimo hranuBurger 2.
dođoh, vidjeh, skakoh, grčih se, poveselih....živili do sljedeće.Martini
kako sam je vična kuhanju u slobodno vrieme...paštu i salsu sam diplomirala, rižu magistrirala, jaja i pomfri mi je tajna vještina....danas sam se odlučila kao usavršiti spremanje penkejksa...Donut 2...
dobrih deset minuta sam se premišljala koju tavu da uzmem, izbor je pao na eci-pec, ona veća. daljnjih 5 minuta birala sam jaja koja ću umutit, daljnjih 5 ribala koricu limuna, daljnjih 10 vezala pregaču da si ne zakenjam majcu. a ostalih 30 minuta čekala da se ploča na šparhetu zagrie jer sam lost in spejs kakva jesam...zaboravila da nema plina.
pa si sad zamislite kakwe su neprožvačljive palačinke bile. recept ću poslati u emisiju I BET YOU WILL....oni su uviek za neke inovativne diskasting ideje.
¤ želi li netko da mu sredim catering?¤Brewing

07.05.2005. u 23:10 | 8 Komentara | Print | # | ^

¤¤¤ neš´je u zraku ¤¤¤

...slušam urbana i mislim si kako e pjesma:ima li tu mjesta za mene: malo perverzno insinuirajuća..( sasvim mala rupa e dovoljna da se ušuljam u tebe? )...

a href='http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008_ZCzfw017YYHR' target='_blank'>Rolly 2...
src='http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_4_124.gif' alt='Cowgirl' border=0>
partner=ZSzeb008_ZCzfw017YYHR' target='_blank'>Twins
osjećam se onako malo izgubljeno u svemiru i prostoru, ne znam šta pričam, iz priloženog ni što pišem, valjam gluposti, smiem se sama sa sobom...propucana na kvadrat. propucana i popljucana...zahvaljujući mojoj dir frendici hohi koa me jučer počastila cijelom armijom bakcila z gušto mi se ispljunuvši u facu. Spit..a ja sam se danas za ozbiljnu stvar skoro pa ugušila vodom kou sam pohlepno pila pod vrućim školskim krovom. bijaše to opepe kad nam je u razred uletio ¤adebisi¤ i poverino doznao da mora hebeno izvješće ponovno pisati.Perturbed * ne daj se č::: ostani psina*
izigravam prijevremenu penziju, od ponedjeljka kada vas izvjestih da sam se okušala u tzv plesu...ja trpim upalu mišića već poodmaklog stadija nepokrenosti. pridružimo li meni šepajuću hohu koja subotama izigrava facu koa misli da zna izvesti srneći skok, dobijete dvie knjekave cure koe pridržavaju jedna drugu dok silaze stepenicamaOld Man..
..moram vas upozorit da okolo vlada neka probavna viroza...vrlo neugodnih posljedica..tako da npr možete biti u slučaju da trebate odglumiti kada izađete iz šk vecea da jako neugodni miris koi se provlači iza vas..napada i vaše nosne šupljine.Fart a vaš je ne..i sada dvie pojedinkinje si misle..gle ti cure koa gestikulirano bez ijedne rieči nama pokazue kako poop ne smela najs...a njeno e. blama li mamma mia.
no das ist ja...=) cura kojoj se bliži brzdej..petak 13 maj dir pipl...veselo veselo...sada je swe u fazi..šta mi treba kupiti za brzdej...
ma ljudi ja sam tako jednostavna osoba...i ide mi na jetrenzi kada mi počnu nabrajati darove koe bi mi kupili i da li se ja slažem sa time. ne kužim di e tu gušta ako se izgubi faktor iznenađenja kada otvorim poklon ? ono...Eyes Poppin...
ja bi bila zadovoljna i sa snikers/mars/milka s kukisima čokoladica...Chocolate....
u petak se ide u harteru, biće super..lajbah/urban/let/tbf/ i mnogi drugi....Head Banger...
biće da će bit apsoštrumpfno super.
upejdt:tek sam sada vidla da čak i fakin pusićka ima mopsa..di e tu pravda? neka udjeli onima koi si ne mogu priuštit psa od par tisuća kuna....ja sam voljna prihvatit žrtvu...>8)

04.05.2005. u 22:30 | 11 Komentara | Print | # | ^

¤¤ domaći post ¤¤

...sjedim pred kompom i držim se za svoje noge...ne nisu one tak divne/krasne ni slično..nitko me ne zaustavlja da me zamoli ako ih može dodirnuti...zapravo nitko me nie zaustavio i pitao ako mi može išta dodirnuti...zaboravimo li pitanje kada me neki frik na rabu u liftu pitao ako znam nekog tko nosi grudnjak. znam da nemam padobrane ni da nisu upotrebljivi u prometnoj kao zračni jastuci..ali jeote...vide se! ne moram nositi beđeve da bi ljudi znali koa mi e prednja strana... kada sam mu odgovorila da ih ja nosim..tip je preko neko stvari rekao:" pa bi mi mogla posuditi?" er...samo ciganović bi znao o čemu se to radi...Shoe
uglavnom...ja s nogu do grudi...onako muška perspektiva..hehe a zapravo sam samo htjela reći da me noge bole jer se ja tu foliram da sam u nekoj formi a nakon samo sat vremena drndanja u nekim salsa ritmovima..Hula Dancer( da, da ...otkud to..)...osjećam se prelomljeno/salomljeno/zalomljeno...a kao ja mislila kako to uopće nije neki big dil...jea rajt. 1 2 3 tap 4 5 6 tap.... tko bi drugi grješio osim mene i kome bi drugome srali o neusklađenosti pokreta nego meni...ma nek izmetiraju...meni je gušt...
dok se danas moje tijelo upoznavalo sa fizičkim aktivnostima...moi stari se upoznavao sa triježnjenjem...jer mu je jučer bio brzdej pa si gospodin spojio i prvi maj i brzdej pa napravio poveći parti...sa manje hrane a više domaćeg vina ( tankanog iz njegove bačvetine u podrumu ) i žestica za one najžešće :) tako sam ja nakon subotnjeg izlaska...digla se u podne i umjesto nezaobilazne kawe morala nazdraviti sa onim što moj stari zove ĐEGER..Liqueura mi mlada i gramatički potkovana nacija jeger... i tako sam pod većim alkoholnim priznanjima doznala da sam živjela u zabludi kada sam uvjereno govorila kako sam se trebala zvati marko da sam bila dečko. stari e to opovrgnuo i rekao: "..ne ne..da si ti bila muško zvala bi se marko polo.." ja:" stari ali mi se prezivamo J....." on:"..pa znam...marko polo j...!" no koment. hvala bogu na ženskim obilježjima.
a neuništiv je to stvor. dignuo se i dalje neotriježnjen u ravnih 8 i vješao prljavu robu na veš..
ja:" šta radiš?" on: " a šta misliš..? kosim travu..vješam robu?" ja:" to je prljava roba..." on:"e..nisam je ja oprao nego tvoja mama"...hehe...ma nek tie sretan okrugli roćkas pappi moj.Dad
..a za brzdej gospodin izrazio želju da si pirsa uho...a ja sam oduševljeno prihvatila ideju jer...em što mu uz sve tetovaže super stoji...ja sam se odma ugrabala za svoje mjesto u pirsing studio..idem obnoviti svoj pirs na nosu. jest da nie to isto kao da su mi rekli da mogu si jezik pirsat..Pierced Tongueali nakon svega što su mi dali da pirsam..mogu pričekati. treba biti poduzetan. kada neće metal sam meni na nos...ja ću metalu...>8)

02.05.2005. u 22:59 | 7 Komentara | Print | # | ^

"sunce piči mi roštiljamo......."Barbeque

Image Hosted by ImageShack.us

...čevapčić je konjski trebao da bude
ali glavešina stari nije htio da mu zbog jahanja kobile sude
zato kupili smo čevapčić dobro znan svima
onaj šta zamamne i sirove obline ima
gledala sam ga kako na suncu zavodljivo stoji
kao da se jadan grilla boji
proboli ga vilicom hladnom, rupe mu u tijelu napravili
zatim ga premazali sa uljem i na taj isti grill stavili
dim je počeo da se dimi..i da mu dušu peče
a ja ga gledam, sline curi i nema mi sreće veće..
prvo ga pekli i napravili mu rane...
a zatim ga okrenuli da se speče i sa druge strane....
nakon što ga spržili i na tanjur utržili...
pečenu mu glavicu u staklenku ajvara stavim...
čiste su prehrambene perverzije kojima se ja na prvi maj
bavim....
dug je put do središta želuca bio....
nadam se da se čevapčič nije umorio..
društvo su mu pravili ajvar, susjedna kobasa i puno luka....
mili bože..meni slast..njemu muka....
grijeh bi bio da želucu pečenje sokom gasim...
zato se brzo hvatam pive da situaciju spasim...
nisam supervuman da od sreće poletim...
ali nakon ovakvog objeda...uvijek rado na jastuk sletim...
sanjala sam svog malog čevapčička kako negdje veselo se talasa sa čevapčićima malim
ufff..što se ja na čevapčiće hrskave kožice palim...
volim kada se toplo topi u mojim ustima..
osjećaj kakav svaka žena priželjkuje u noćima pustima...
čevapčićko nikakvu naobrazbu u životu neće imati...
zato će uvijek brižno u mome želucu počivati...
bio je to razigran čevapčić mali...
volio je da se sa svim vrstama mesa u mesnici šali..
voljele ga sve mlade janjetine...
pa čak i tete govedine i teletine...
konjski čevapi pokušavali da budu kao on...
ali čevap je čevap...konj je konj..
mesnim pogledima zavodljivo je pogledavao teleću koljenicu do sebe
no kada je primjetio da ga sa kotletom sa faxa vara..kaže joj: tko te jebe.
volio je sve što i mladi vole..glazbu i ples...
a onda za prvog maja:s njim u papir, na gril, na tanjur pa kroz jednjak pam bum tres.
I sada taj osjećajni čevapčić u želucu veselu hranu zabavlja vicevim svojim...
Čevapi svih nacija ujedinite se i pratite čevapčićka jednjakom mojim....
......................................................................................................

updejt:: soda bikarbona ruLzz....Blinking Heart

01.05.2005. u 22:00 | 14 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com