[tu pa tam]

"....Any of you fuckin' pricks move, and I'll execute every mother fuckin' last one of ya...."

...moj život je at d moument žešći hardkore pornić. i ne. nije ono što ste sada svi u ovom istom trenutku pomislili.noup. prcaju me in d brejn sa svih mogućih strana i na sve moguće načine. oš verbalno, oš mentalno, srećom nitko me još nije prcao fizički.
evribodi đast get of of mi.nakon inspirativnih provedenih sat i nešto na kawi sa hodakicom, već smo si obje htjele početi rezati vene jer su puštali selin dion, vitni hjuston i sve one raspekmežne pjesmuljke.
trebali bi svakom gostu kada puste takve pjesme donijesti na malom tanjuriću žilet i ajmo ekipa:režimo si vene. zarežimo se u duetu.
digla sam se u 13.00. neznam kako. ali znam samo da nisam ni oči pošteno kao čovjek otvorila a već sam se morala šopati sa lignjama koje su me čekale na stolu. kao bio e to mirni obiteljski ručak.
i onda počinje hardkor vol.1
" kakva tie to frizura?" i onda roditelji kao svojoj djeci ne potkopavaju selfnešto a znači samopouzdanje. a kakva bi mi trebala biti nakon buđenja?
" da sam ja na tvom mjestu ja bi si te šiške malo dignula više gore ". da dobro. frustraciju sam iskalila zabijajući vilicu u lignju. burn motherLignja burn.
" čekaj daj da ti probam to napravit ". žena se diže od stola i počne popravljat moje šiške. napravil sam masakr na tanjuru do te mjere da sam nakon toga izgubila apetit koji nisam ni imala.
" da ja imam kosu kao ti blablabla i blablablabla zato što blablablabla" jea okej. poštedi me molim te.
onda se stari ubacio u spiku. hardkor vol.2
" zašto ne jedeš salatu?" đizs krajst. 18..18godina urlam/na sve moguće načine pokušavam uletiti na njihovu valnu dužinu i objasniti da : ne volim salatu. jer me ta obična salata asocira na salatu i travu po kojoj psi uriniraju i izmetiraju. jak.
" ne jedem salatu tata..."
" a za koga ja svaki put napravim ovoliko salate? " za baku emiliju i djeda hanibala. šta ja znam.
" znaš ti koliko ima tu vitamina? " ne ali sam očekivala da će mi ih nabrojati.
" da sam ja u tvojim godinama znao šta su vitamini jeo bih samo salatu i plavu ribu." da..zato za njegove propuste u mladosti ispaštam ja.
i tu počinje nazaobilazni hardkor vol.3.
" da jana...to tie isto kao i sa cigaretama.." bilo kuda cigarete se spominju svuda.žena je totalno iskomplexirana mojim cigaretama.
" da sam ja u tvojim godinama znala šta je cigareta ne bi je stavila u usta!" dobro je znati.
nakon ovoga slijedi njen dug monolog i predavanje o cigaretama. stvar koja bi i najžešćeg narkića odvukla od igle a kamoli od cigarete. neznam kako ona gleda na tu stvar ali ako imam 18godina..jel ona really i dalje ima vjeru da ja ću prestat tako skoro pušiti? da. svjesna sam da se družim sa tihim ubojicom.ali fakaj ga. nitko nie savršen.

prie pol sata. nakon kawe vraćam se doma sa par ubranih trešanja koe sam maznula fakin susjedu u fakin dvorištu sa fakin grana koe mu ni ne pripadaju jer vise preko naše ograde.
ušla sam sa trešnjom ustima. i tu se nakon reklama nastavlja hardkor vol.4
da skratim tragikomediju. ja sam ispala crna ofca u femili jer sam ja ukrala dvie, ni manje ni više, zelene trešnja bez ukusa.
da kako neam kulture krast od njih simo/tamo. ipak..to e čovjek koji je bio u traumama dok smo ja i stara na njegovom rođenom/domaćem otoku fakin d pašmanu krale smokve a on je ko kunta kinte sjedio u autu i psovao nam da ćemo mi vidjeti smokve kada nam tip izađe sa puškom. Pistolono....razumiš.

super...em ne jedem salatu, em ne nosim šiške kako treba, em pušim, em kradem trešnje. šteta što alcatraz nie više nie upotrjebljiv.
imala bi svoju ćeliju i nitko ne bi mogao ući bez da prođe mog badigarda i test na votever šta tamo imaju. nitko se vit mi ne bi igrao igre šta je pjesnik htio da reče kao " jana šta ova majca radi u kupaoni?" er....stoji? ili " jana zašto ti ne nosiš tu majcu? " tu e lak odgovor: jer je jedna biČČČČ ima?

fakin al kapone e imao više mira nego ja.
idem se kako to kriminalcima i priliči zabit u vrt i zapaliti cigaretu.
nakon svakog dobrog prcanja bilo kojeg oblika, cigareta sjedne odlično.Cigarette Butt


updejt: nek se moa dva fejvrita rediturambl i adebisi nekako dogovore pa da odemo na jednu kaFFE.Goofy

22.05.2005. u 21:56 | 20 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com