[tu pa tam]

__bezbolno kratki i beZveZan post__

...već zadnjih nekoliko dana kukam i vičem da mi teve u sobi pati od neke bolesti jer niti jedan program nema slike..mravi mi teororiziraju ekran i sprječavaju da uživam u gledanju oza, koi e pak zabranjen u dnevnoj sobi od strane moih staraca slabog želuca..Feeling Blue..no zato nema problema kada ja svoj vid kvarim na prisilno gledanje vile marije ili nekih drugih španjolsko-mexičkih sapunica.
anivejZZ:: nakon tjednih pokušaja da drugi kraj fakin antene uguram u odgovarajuću rupu na televiziji i nekako reanimiram svoju televizijicu.TV..odlučila sam potražiti stručnu pomoć i nazvati tog nekog dečka ( dečko/tip/sve e to isto ) za tehniku...kao vrlo se on kuži u to.
tip e ušao sa svojom alatnom torbicom gej asocijacija i tipa onih važnih američkih detektiva pitao: u čemu e problem? samilosno pokazujem na televiziju i kao u najvećim sapunicama: spasi ga..!
tip odlučno kimne glavom..duboko udahne ( psihičke pripreme? ) i otvori svoj gej asocirajuću torbicu i krene na oprejšn moe televizije. nakon 5 sekunda tip me manijački pogleda i pita da li ja njega zafrkavam? mislim si...da...ful sam zafrkantica. da ne duljim...ispalo je da nije problem u nikakvim krivim spojevima..već u tome da ja u svim tim silnim pokušajima nisam se sjetila ugurati onaj suprotni dio u televiziju, stoga nije ni čudo da drugi dio je bio potpuno beskorisan. na kraju sam si ipak i pomislila da sam žešća zafrkantica..kada je tip sarkastično objašnjavao da se svjetlo gasi gore pa dole. ajnt vi fani? ja i tehnologija? ne bi rekla.
encapsulated me podsjetila na to da mie za točno dva tjedna rođendan. mda. već osamnaestu godinu za redom obnoviti ću godišnjicu mog glasanja u riječkoj bolnici Laughing Babyi početak kontinuiranog maltretiranja, za mene kao biće, zaslužnih roditelja.
opet ćemo se okupiti..ja i ostala tugujuća rodbina...i ponovno ćemo se prisjećati svih onih sramotno glupih stvari koe sam kao mala radila na sebi svojstven način. ponovno će se gledati slike mojih prvih plesnih koraka...gdje sam glumila mrava...komentirati kako sam mami voljela dizati suknju u javnosti ( a toliko puta sam se ispričala u ime te male jane )...opet nanovo će se svi čuditi kako sam ja kada sam bila sick išla svaki dan na inekcije umjesto da pijem sirup ( ..da i? ...)...izvaditi će se slike moih ljubavnih početaka kako me neki balavi dečkić slini u obraz....pričati sve one sitnice koje stara zna a ja pokušavam zaboraviti...i možemo se nadati da se neće ponoviti prošlogodišnji incident kada je zabava dostigla niravnu pokazivanjem mog prvog pramena kose (...imam sreće da nie pupkovina...).
i već vidim tradicionalno _za kraj ću ja OPEt morat pričati priču o crvenkapiciHat 4 kou sam pričala...pogađate...kada sam bila mala.
" bila jednom jedna crvenkapica. ona je išla kod svoje bake. jer je baka bila bolesna. mama joj je dala jednu lijepu i veliku košaru da odnese baki. crvenkapica je išla sa košarom kroz šumu i došao je vuk. pitao je crvenkapicu što ima u košari. crvenkapica mu kaže: K***C!".... i tu sada publika poumire od smijeha. smije se..ali je živa. nekima za smijeh treba tako malo. uopće ne kužim što je tu tako njima smiješno...zapravo je tragično sha sam već od 6godina znala nabrajati sve dijelove tijela. no opet s druge strane...tu je i moj bratić koji je nekoj babi u basu pjevao:: pimpek moi, pimpek moi...hehehe. eh..maj krejzi femili.
..... anivejZZ..... do sutra..do sutrašnjeg pametnieg/zanimljivieg/meni svojstvenieg ( vot d fak vit vords tudej? ) čega već.

i za kraj pjesma autobiografskog štiha:Bird Pooping
plavim nebom ptica leti
htjela bi da joj izmet negdje sretno sleti
u daljini čuje janin glas
i pomisli si:::evo spas
jana ni slutila nie koji plan ta ptičurina kuje
kad eto izmeta u trenu..na njenoj jakni tu je.
sreće li velike...kažu joj svi ljudi
a ti jana sa izmetiranom jaknom budi....

29.04.2005. u 23:03 | 10 Komentara | Print | # | ^

::¤::jana_the BuboKiller::¤::Evil

...bila je tamna noć oko mene ( jer kao noć može biti i svijetla...), polako sam tonula u san omamljena decilitrima otopine za lakše disanje usred prehlade , čudni zvukovi okupirali su moju sobu..moj susjed ima zov prirode više od jednom na noć-statistike radi ..odjednom..BZZ..BZZZZZZ..bzbzbzbzbzb.
infarktnom reakcijom srca iskačem iz kreveta u mračne djelove svoe sobe napuštajući topli krevet. ajmo ne cjepidlačiti i reći da sam jednostavno mogla upaliti the lajt Light Bulb i rješiti d sičuejšn..ma ne...veća je fora glumiti facu i bubnuti se u stol i uz sve to paničariti jer ti oko uha leti neidentificirana leteća gamad a ti usput rečeno imaš pravu pravcatu fobiju.Bang Your Head Zahvaljujući koordinatnim sposobnostima, nalazim fakin svjetlo i sada počinje faza mirovanja...stapljanja sa tišinom u sobi ( kada gledaš komandosa dosta naučiš ). Stajala sam jednom rukom držeći prekidač..drugom kvaku za svaki slučaj...grobna tišina...pa opet..BZZZZ....kada bube zapjevaju ... fokusiram svoje nik praskatonske očne mišiće i kombiniram: gamad je velika oko cirka 3 centimetra ( neka vrsta letećeg pauka )Spider 2 ima dva veelikaa krila od po 3.5cenimetar, malo razroke oči i prevelika stopala... to su zaključci koje sam uspijela izvesti iz brzine BZZZZZ_a u njenom letu.a i toga što se taman ufurala na moj jastuk da krmi. nema tu logike da mene izbaci iz mog kreveta i tjera da psihotiziram po sobi. nou vej hoze. Daljnji proces uključuje pomni izbor oružja i plan kako ga upotrijebiti.praktičnosti radi hvatam staru plišanu igračku ( prigušivač iz kućne radinosti ) čiju sam glavu omotala starom krpom..da ne vidi siroti medo strahote što će ih počiniti. imam i ja savjest. Polako se puzeći ušuljam do svoga kreveta..pazeći da ne probudim gamad koja tako lijepo zagađuje moj jastuk svojim boravkom..tiho...izračunavam kut pod kojim će udarac pasti i moguće komplikacije pri egzekuciji ( jeste li primjetili kako su tu jake emocie uključene- ja*izračunavam*). Majstorski izvježbanim potezima mlatnem gamad po glavi ( između ostalim djelovima ) i čekam da vidim hoće li se pomaknuti. Kada sam sigurna da je preminuo, sućutno uklonim tijelo zamotavši ga u toalet papir i rješim se svih sumnjivih dokaza ( bacim jastučnicu u veš ). I tako iz noći u noć....bube uporno žele meni doć. Da......to je moja d bigest sikrt evr...ja sam buboUbojica.
a inače....
veoma sam miroljubiva djevojka ( ju šud onli mit mi )....sve mie pis/lav/s´reniti. Hippie.non stop pjewam lala..oko vrata furam cvijeće..skakućem po korzu od čovjeka do čovjeka i širim poruku ljubavi...mda...da sada tu ne pretjerujemo i zborimo neistine ...ajmo samo reći da sam pristojno odgojena.Tongue Out 2
Sou.....d ting iz... kao mala, slatka djevojčica obožawala sam pčelicu maju i njeno veselo društwance, a danas je situacija drukčija za 180stupnjeva....Mrzim leteću / pužeću /gmižuću / malu / veliku / krakatu / slinavu / opasnu / gamad koja se upravo u ovo vrijeme usudi proviriti na sunce veselo zujeći i radeći sve one stvari koju samo gamad zna... za gamad ja sam buffy..blejd...ejnđel...raid. moa životna misija je istrijebiti svako dlakavo stvorenje koa moju sobu doživljava kao auter spjes..i ima više od dva para nogu koje se elasticiraju u svim mogućim pozama. simpli diskasting. stara me razuvjerava izjavom da oni čuvaju kuću (?)...sou zašto smo nabavljali psa čuvara ako u svakom kutu imamo izvješenu gamad? brrr... znam da smo svi mi bića božja i te spikice ali brate mili....radie bi skakala banđi đamping suisajd fri stajl...nego se zprijateljila sa...njima....juck juck juck juck. amen the juck.

26.04.2005. u 23:20 | 16 Komentara | Print | # | ^

___monolog jedne subote___Meditate

....nisam članica mense, doduše jest da sam nekoliko puta samoinicijativno pokušala riješiti njihov test inteligencije ali sam uredno odustala...pitanja tipa, nadopuni niz totalke me nerviraju i fakat ne kužim što je tako inteligentno u pravilnom redanju trokuta,kružića i sličnih geometrijskih tjelešaca? veće je umijeće snalaženje u svakodnevnim životnim preprekama koe sam bez imalo lažne skromnosti inteligentno diplomirala.. anivejZZ:: dakle, ne znam koliki mi je ajkju ali volim živit u uvjerenju da je uvjerljivo iznad granice normale, no postoje situacije u koima se malo zapitam je li to baš tako.( ima dana....neki će reći..drugi tvrditi..) danas sam sjedila ravnih 60minuta kod te strpljive i super žene koa mi matematiku pokušava približiti i sprijateljiti me sa njom, ali uzalud...ja sam kao plavo tele blejila u nju, pokušavala je razumijeti ( ali uistinu pokušavala razumijeti...), but der s đast nating aj andrstud. mislim...nakon pola sata što smo riješavali kao jedan od težih primjera zadataka ja nju pitam zašto je tu 20. žena me samilosno pogleda i odgovori:jer je 5+15=20.jel vam sada jasno? ne kažem da ja u stvarnosti neznam zbrajat ta dva simplično jednostavna broja..ali fakat me mali miljon brojeva na okupu zbunjuje...a daj mi da učim francusku/španjolsku/neznam ni sama koju gramatiku i bez beda se snađem...ali brojke...Scared To Death 2...žena me na kraju balade upitala što mislim studirat, i očigledno joj je laknulo kada sam rekla_novinarstvo_ jer kao ono....tamo matematika i nie neki prioritet...nadam se..
...a s druge strane kada malo bolje pogledam..ni faking ajnštajn nije nikada bio svijetla točka u sustavu školskog obrazovanja ( njega ne bi zvali da pozira za teen..)... više je visio oko škole nego u njoj...školu je smatrao dosadnom, nije volio ići u školu i svi su profesori na njega gledali kao ispodprosječnog učenika koji se ni po čemu nije odudarao od ostalih. čovjek čak nije ni beknuo « a » do negdje svoje treće godine...jest da ne čudi kada se uzme u obzir da mu je materinji jezik bio njemački... dakle, bio je loš u školi, i svejedno je bez obzira na ocjene uspio osvojit nobelovu nagradu, postati poželjni kandidat za precjednika švicarske i njemačke i nakon smrti neki uvrnuti doktor je 42 godine držao njegov secirani mozak u formalinu, u svom podrumu. Sick.
.....i još treba reći....Combust
dok je ajnštajn osmišljavao teoriju relativnosti, sigurno sa sobom nije vucarao nikakvu suvišnu emocionalnu prtljagu prema kojoj je osjećao dužnost da zahvali na ljubavi i razumijevanju, u trenu kada je primao nagradu.a zašto?? zato što... smart ljudi znaju da ljubav djeluje skroz/naskroz negativno na intelektualni razvitakCandy dok glupi se zadovolje i sa statističkom činjenicom koja kaže da fizički dio uvijek bolje prolazi, te stoga ni ne čudi što su znanstveni genijalci osobe koje najčešće ne pate od danas modernog i gotovo svugdje prisutnog pojma biti in love... ja nikada ne bi mogla uspijeti kao neka znanstveno intelektualna teta,Woman With Dog jer osim što neznam nanizati trokute i crtice.. užasno sam slaba na virus ljubavi i često podlegnem bolesti. zato umjesto fizikom ili kemijom..ili matematikom brrrrr...
ja se bavim proučavajući gluposti... nadajući se da se do nobelove može stići i sa nedavno saznatim otkrićem, koje ne mjenja bitno znanstvenu andrgraund scenu, da princ albert nije samo neki snobistički engleski vladar već izraz za pirsing na govorno vrlo_natezajućem_ muškom dijelu tijela...mda... javlja se osoba koja još nije poznata te si može priuštiti povremene ispade poput pekmeženja oko nekog psa u kafiću, te nakon što tip kaže da se pas zove Noa komentirati kako je baš ona tako misli nazvati svog sina... Baby Boyna što ju tip pogleda tupim pogledom i reče psu: Dođi curo idemo. Dog 1 ova noa? a gdje je eđukejšn u svemu tome? barba albert je rekao: vladavina glupih je neizbježna...... sou...? Very Confused
....anivejZZ:::subota e a ja se prepirem sama sa sobom preko bloga...i pretpostavimo da ovo vas ne zanima..moa wierd razmišljanja....koa su nuspojava sline konzumacije vitamina i preopterećenja moždanih vijuga sa nekakvim ixevim, ipsilonima..i sl.
¤ pozdrav ¤Way Too Happy
updejt::: hepi brzdej bobotu sa zakašnjenjem.
updejt 2::redituramblu___umjetnik aka ja... si e dao oduška sa ovim postom sou dont talk bad...>8)Smoking

23.04.2005. u 22:00 | 18 Komentara | Print | # | ^

::: neam poima sha pišem::::Sick In Bed

...imam osjećaj da je cijeli niz megavelikih šlepera prešao preko mene, posebno se centrirajući na mojoj glavi koja bubnji i imam feeling kao da će mi bol probiti čelo.Weepy....nos mi curi kao niagara falls...a kada se malo bolje zadubim u svoj odraz u ogledalu, ful si ličim na rudolfa ( to e onaj sob/ili što već sa ful ful crvenim nosem )...a kašalj me spriječava da komuniciram jer čim otvorim usta nalet ubojitog kašlja me uništi. da maj dir pipl...gadan virus koi sam imala na rabu se vratioCrying Into Tissue. a od tolike nostalgije nešto se moralo vratiti... ležim zamotana u svoju deku i stara me šopa alfabetičnim vitaminima A B C D E... i konstantno mi tanka šalice sa vrelim čajem Hot Chocolate.
nisam gladna ali to nikoga ne spriječava da me uporno sile da jedem. dobro. sjela sam za stol i sama sebi postavila za cilj da ću prožvakati tih par faking zalogaja mesa i krumpira, ali onda je počelo trpanje mog bijedno i trošnog tanjura sa nekim dodacima koji mi i nisu baš dragi. uzalud sam vikala da ja ne želim blitvu. za manje od sekund blitva je transportirana na tanjur. jer ima puno nekih vitamina. onda su toj blitvi pridružili i salatu. uzalud im što ja već eto osamnaestu godinu za redom vičem da ja ne volim salatu.Salad. zatim su mi svim tim prehrambenoj siročadi pridružili i rižu. oke..neznam jesam li ja izbirljiva ili što..ali tko bi pojeo meso/krumpir/blitvu/salatu i povrh svega toga rižu??Eyes Poppin
stara me htjela odfurati teti doktorici ali evo kako ja doživljavam tetu doktoricu koja mi svaki put mazohistički gurne onu drvenu žličicu u napaćeno grlo=>Voodoo
žena ima neki očiti pik na mene jer sam joj valjda jedina pacijentica na koju je imala primjedbu od glavonja iz riječke bolnice. kao da su joj se potužili da u 30 godina svoga rada nisu doživjeli da im se pacijentica ne da operirati uz ovisničke doze sedativa. pardon..krajnike nisam operirala i valjda od starha jadnici su se stisli i od tad fakat nemam problema. a ona mene htjela razuckati---Hatchet
no-no.
nisam sigurna tko tu još čita teen...a znam da ja definitivno NE...ali bio bi red da kažem da će u sljedećem broju koji izlazi neznam kad biti predstavljena moja škola ( da vas informiram..hotelijersko turistička). dakako da se tamo negdje u pozadini vidim i ja u irskom duhu / u kričavoj zelenoj majci /Tee Shirt 3..ali bitniji su bili najreprezntativniji učenici naše škole..to su svi koi su osvajali zlato, imaju medalju, bave se sportovima..ja i hoha smo bile ful neusklađene..zlato imamo samo na ušima, medalje nemamo ni u kojoj kategoriji, a sport kojim se bavimo još nije ušao u olimpijsku disciplinu: skok udalj krevet/kauč. Push Up. swe u swemu...besmisleno.
anivejZZ::::
zadnjim atomima snage udaram slova na tipkovnici...tap tap. zatvoriti ću komp, ugnijezdit se na kauč, piti tablete, pržit si usta vrelim čajem, zlostavljat maramice i gledat kako blejd sređuje krvoločne vampire. zabava do krova. u-hu. i već sutra vas počastit čistokrvnim postom. ( kakav god on to bio)

22.04.2005. u 23:04 | 8 Komentara | Print | # | ^

......nostalgična.....komplited version...

..nisam lessie ali definitivno sam vraćena doma.... premda ne bih imala ništa protiv toga da sam ostala još kojih 8 dana. neki me pitaju kako e bilo. fino/lijepo/izvrsno. teško je prepričavati doživljeno jer pola njih ne kuži šta je pjesnik htio reći, nitko ne kuži značenje rieči doživljeno ( top rieč sobe 325 ) i nitko ne zna zašto je tako urnebesno smiešno kada se počinje pjevat....dunavom plove volovi,a da me ne pogledaju kao da sam se cepelinom lansirala sa marsa *8) oni vrlo duhoviti uporno forsiraju foru da sam bila na liječenju i simply ne kuže da to nie smiješno. ljudi get over it! da sažmem....8dana u neuspiješnoj potrazi za izgubljenim snom, koi sam morala žicati na čudnim mjestima o koima znaju the ljudi. a kada sam se nekim čudom dočepala stvari što su e jastukom nazivali..to je izazvalo reakcie da su morali to i evidentirati...budem sve to kasnie obavila..nou prešr.
...odmah po dolasku na rab ( o koem samo od svojih najdražih frendova čula samo sunčane stvari ) smo bili prisiljeni na fizički rad furanja prtljage po uzbrdici koja je vodila do tog hotela pod naletima paklenih kapljičetina kiše koja je uništila smiren i veseo doalzak u hotel. nakon što smo ustanovili na recepciji da više nema četverokevetnih soba jer su zadnju nam pred nosom oteli neki zagrepčani, počelo se okrivljavat mene jer smo zbog moje prtljage, koa je zapela u lokvi..u utrci do recepcie izgubili prednost isred zagrepčana. votever..=)
na kraju smo se ipak svi sretni i zadovoljni zbuxali u improviziranom bračnom krevetu, kupaonicom idealnom za voajerizam iznad tuša i hladnim radijatorima koji su grijali samo u vrijeme kada nas nije ni bilo u sobi..tako da su žestoka pića dušu dala da nas ugrije...

..šta se prehrambenog diela ciele priče tiče...ljudi si zabrijali da smo došli na brzu dijetu pa smo dobivali dijetetske barbi zalogaje..em što je mišn impasibl bilo tražiti repete, doduše sjećam se jednom da sam uz ljubaznost žešću uspiela izžicati tanjur juhe extra ( na lijepe oči ili snalažljivost....) ..em što smo u masi zgnječenog krumpira ( a zvali su ga pire ) pronašli kovrčavu mušku dlaku. konobar je ustvrdio da bolje ljudska nego životinjska. juck. glad smo zadovoljavali u gostoljubivoj pekari buhtlama i burecima. a da se ne reče da u hotelu nismo ništa jele...glavno jelo bile su megalomanske količine kupusa...a i kruha e bilo na bacanje.

a navečer uz čašicu dvje...pale bi svakojake ideje pa sam tako imala rođendan samo zato što martini nitko nie htio da ispuni glazbene želje. nema bolje stvari nego kada ti tridesetak uživljenih ljudi pjewa sretan rođendan a ti se od smijeha pretvaraš da si ful happy =)
stjecajem okolnosti bila sam i bolesna,,pa sam se kljukala finim tabletama coldrex, ja i robi smo uredno pili čaj i tablete...sućutne cimerice su odmah iskoristile situaciju da postave natpis da sam bolesna i da su posjete od 0-24 a darovi obvezni...pored dva tri značajna posjeta...izžicale smo mojom bolešću..kekse i komad torte. hip hip hura. akcia: dajmo im da jedu. jest da su me na kraju večeri svi ostavili da bolujem u sobi i gledam oza dok su oni partijali i bojali se zaraznih virusića...*8)

a moram da i grupu spomenem...!muku sam mučila sa pisanjem govora..tema mie bila veri bliska..ukinimo valentinovo...al nitko nie doživio moj lik i dijelo pa eto. grupa e bila prvi puta viđena..i nie bila tako ni loša..jest da bi sve bilo puno efektivnije da smo imali stolice a ne da smo se raskravili po krevetima. hehe...imalo je i to svojih čari....=))Brows

tokom ovi osam dana ustanovilo se da neki su napola gluhi, to jest da preciziramo..hoha. ( npr. Ja: ee tip ima nešto Ona: koja maneštra? ja: nek je skinuo bili đin od đeksona Ona: ma tko je skinuo piliće? ) udaljenost tokom ovih konverzacija bila je izražena u centimetrima ).... martina i ostali su zaključili da sam ja slow motion...( premda nema dokaza za tu tvrdnju).
da samo spomenem: nas četiri smo se dale u posao snimanja reklame, koju je joki ( kao d best tehničar ) usrao, pa tako ništa od toga, a koncept same reklame je bio super. jest da su našu prvu ideju da grudnjak reklamiramo u stilu da na kraju reklame homoseksualac kupi taj neki super grudnjak i zavede nekog hetero tipa...propale u vodu skupa sa upitnim pogledimal ljudi iz reklama...al ono.
da sažmem::: bilo je nenadjebivo i sigurna sam da svi skupa jedva čekamo rejunajtanje u malinskoj.....=)) ponovno sam neke stvari shvatila tek kada sam se udaljila kilometrima al ono..to sam ja. simply nie bilo doživljeno....=) nije skuženo.Dismay

a sada par slika iz kolekcie ( ovo su pikčrice razumljive svima, ostale su samo za oči sa dozvolom )::
Image Hosted by ImageShack.us
::sliping zombie::
Image Hosted by ImageShack.us
::ja, martina koa brie da e kopija anđeline đoli, glasna splićanka hehe...., i moja fejvrit hoha::::::
Image Hosted by ImageShack.us
:::vrlo sponatana::::
Image Hosted by ImageShack.us
:::neki imaju položeni tečaj iz someljerstva....gdje se vino ne gleda po okusu ili mirisu, nego po materijalnoj vrijednosti::::
Image Hosted by ImageShack.us
::rapski mops..trebate me znat da biste razumieli sentimentalnu vriednost:::::
Image Hosted by ImageShack.us
::neki su uživali u ubijanju u skokovima na madracima koe e dofurao tko drugi nego robi::::
Image Hosted by ImageShack.us
::: spiking of vič..prvi e krešo, ovisnik o kladionicama, a drugi e robi, ovisnik o cigaretama:::
Image Hosted by ImageShack.us
:: prehrambeni sponzor osmodnevnog boravka...kupus:::
Image Hosted by ImageShack.us
::roberta e rekla da će slika bit jako super....jea rajt:::
Image Hosted by ImageShack.us
:: besparica u kriznom stožeru :::
Image Hosted by ImageShack.us
:::neki pametniji su sušili fenom a oni malo manje poduzetni su čekali da im se starke osuše svih osam dana::::
Image Hosted by ImageShack.us
::nevezano za rab..ja i ivana/stisnute oči hehe/ prie dojčenzija::::
Image Hosted by ImageShack.us
:: šugr for di end....skoro da me tip nie uhvatio kako se šuljamo sa fotićem oko auta...al evo ga..ja i on. ja i mini cooper::: say no more....

19.04.2005. u 23:43 | 18 Komentara | Print | # | ^

:::: kada sam bila mala, bila sam malo siiiik::::::

Vacation 2...ova vrlo fani ženska smajlica vrlo dobro interpretira mene u stanju za sutra. adio, bon vajaž, či vedjamo, hasta la vista, see ya...rekla bi nešto i na njemačkom ali preveliki su to napori kada se upravo vratiš iz točke sa nirvana night, i kada stojiš na kiši pred vratima pokušavajući iskopati ključ iz torbe, kada otkriješ da sutra putuješ a da nisi si ni robu speglala jer tie stara u kućnom štrajku, pas tie od silne sreće zakenjao one čiste hlače koe si šparala za rab, dolaska do svijesti da neke meni vrlo drage ljude neću vidjeti idućih osam dana...swe te to pogodi odjednom i nemaš pojam kako ljudima reći sretan put na njemačkom( kako?). swe u swemu...da rezimiram:putujem i toe to. preživim li vožnju katamaranom a da ne posjetim vece da se izrigam od morske siknes, onda smo oke.
A PAZ´TE Vi sha e moi bratichek iskopao iz naftalina: moj prvi faking literarni rad koi sam napisala sa punih 8godina kada sam bila u fazi kraljevske femili i senilnih ljudi ( vot d fak? )::::
" Izvještaj 1.
japanci napadaju englesku.princeza diana je izjavila da će japancima prirediti zabavu. njezin otac kralj arthur će otići u hrvatsku i prirediti zabavu u njegovu čast.princeza diana se naljutila na princa charlesa jer joj je on ukrao bundu vrijednu 89.7664938457582 dolara. sprema se parnica. charles poriče da je ukrao bundu.kralj arthur je zamrzio charlesa.japanci su htjeli ukrasti blago.princeza dijana će se kupati sa senilnim starcima.njezin otac se protivi tome. kraljica elizabeta je išla u starački dom.elizabet će blagosloviti princezu dianu 9.68. za tu prigodu biti će puno senilnih ljudi i puno hrane.
Izvještaj 2.
kralj arthur je svojoj supruzi kraljici elizabeti zabranio da iz staračkog doma uzima u njihovu vilu tj.vikednicu senilne starce. zbog toga što svaki put nađe kuću u strašnom neredu tj. sve je puno bljuvotine. dogodila se strašna nesreća. kraljica elizabeta je našla malenu djevojčicu. namjerava je zadržati u svojoj kući. kraljica želi djevojčici dati ime FIFI. dijana je oduševljena sa fifi. princ charles je dobio nepoznatu bolest . zove se HIPODROM. dijana je sva očajna zbog njegove bolesti hipodroma. kada je elizabeta presvlačila FIFI ona joj se popišala u lice. te joj se kasnije pokakalo na glavu, dijana je ispovraćala 28632794639857405708 komada djela svog mozga i zbog toga je ostala glupa. elizabeta i arthur su očajni. dijana je nazvala svog oca HOLAJA BUM BUM, a onda je arthur isplakao 28937894693284528750918 suza.
Izvještaj 3.
princeza dijana je htjela pozvati nekoliko prijateljica na njen blagoslov, kraljica elizabeta je išla jahati konja i on ju je udario u nos. kraljica elizabeta osudila je konja na 3 godine rada u konjušnici. princ charles još se protivi parnici ukradene bunde. princeza dijana je objavila da će senilne starce pozvati na izlet đunglom. kraljica elizabeta želi u hrvatsku da priredi zabavu u čast senilnih staraca i ludih ljudi. kraljica elizabeta je doživjela nesreću i pošto je skoro bila mrtva prevezena je u bolnicu ludih ljudi koji su ubili 92648364923786 ljudi. morali su joj vaditi srce i bubreg i oprati ih sapunom. kralj arthur je u tu čast priredio zabavu. arthur je kupio sladoled od senilnih ljudi.elizabeta je uzela psa po imenu BUBREG, princezi dijani se ne sviđa njen pas. diana će napraviti novu frizuru kao ČIUVAVA i kao zec i ići će u zabavni park"


.....đizs krajst jeli moguće da sam to ja pisala???? nemrem da belivujem.....žasuuuuShock 4
vidi se da sam već od malih nogu voljela glamur, senilne starce i lude ljude. blago se meni. svak svome...=)))))
updejt for tudej prie polaska: harbour ima da staviš sliju od maturalne. ( ! )

09.04.2005. u 11:25 | 20 Komentara | Print | # | ^

::::mesarski poslovi::::Nervous

...stiskala sam prst do te mjere dok nie jadan poplavio od nasilnog zlostavljanja. muška zgodna spolna jedinka do mene sigurno je pomislila da sam neka sadistkinja koa uživa nanoseći si bol jer sam uz stiskanje i povremeno zajujukala jer me sou faking bolio zubčina. u boli čoviek čini swakakve retardacie čak si gnječi kraj palca ( tam di nokat ljubi kožu ) jer je nekoć davno u busu čuo da to spriječawa zubojaukanje. zubarica e gledala u mene kao da joj je u ordinaciu ušetao ejlijen upravo se spustivši cepelinom sa marsa. " Gđice. pa što vi radite ovdje?" Neznam...spremam se preorat njivu? " došla sam popraviti zub" iskreno sa dozom boli u ustima. " ja sam vama lijepo rekla da dođete prie mjesec dana, da jeste sada ne bi ste bili ovdje" znate teta zubarice kako se kaže, da je baba imala penis bila bi dida. hitlerovskim pokretom ruke pokazala mie smjer stolice ( smrtne ili zubarske..koa je razlika. kao da e slučajnost sha e baš zubar izmislio smrtnu stolicu....), spartanskom poslušnošću i gonjena boli poslušala sam je i opremljena sa paketom maramica čekala sam da se teta zubarica spremi za pokolj. sjela je na onu svoju stoličicu, približila si svoje spravice za mučenje i počela navlačiti rukavice kao da se sprema zaklati malog pigića a ne popraviti zub. osjećala sam se ko faking pokusni kunić pod onim silnim osvijetljenjem, a kad me počela vozikati stolicom gore-dole, filing je prerastao u sjećanje na doživljaje sa ringišpila.
taman kada sam zaboravila scenu krvnog masakra onim spravčicama sa dvometarskim cijevima, teta mesarica/zubarica, primila se igličetine koju mie mislila zabiti u zub da ništa ne osjetim. jea rajt. ni najveći narkosi si e ne bi ugurali u žilu pa neće ni ona u moa usta. maj lips vr sild. teta mesarica je poprimila oblik popizditisa i zvala je svoju sestru da mi dođe držat ruku dok mi ona zabija igličetinu u jadan zub. sestra me gledala kao da sam mentalno zaostala, očito nikada nie vidjela jednu osamnajestgodišnju curu koa još od malih nogu ima paranoje strašne od susreta sa teto mesaricom u bijeloj kuti koa joj čačka po zubima.Crying Into Tissue"jel da da nie bolilo?"- lako je tuđim penisom po koprivi tući. nakon 10 minuta od zabijajuće igle, cijela usta su mi utrnula i mogla mie raditi što god joj je srce htjelo. anivejzz::: kada je napokon završila sa internom panoramom moje usne šupljine,zabetonirala/zacementirala izbušenu rupčinu,nakon što je posve nesebično izjavljivala da joj je komad nečeg sik imena upalo u moe grlo i da mirujem dok mi to ne izvadi, da budem mirna dok mi sa blu lajtom prelazi preko zuba, vrlo hitnoslužbovski je odbacila rukavice i uzdahnula kao da je porodila trojke. platila sam joj konjsku anesteziu, zahvalila i izjurila wan što dalje iz te zubarskim mirisom i zvukom ispunjene zgrade. stojim na stanici prepuna bolnih doživljaja, kada eto ti nje, nie bitno koga. " EEEEEEEEEEEEEEEEEJ.....od kud ti tu???" ej pa ne možeš mi tako hepi doć pred facu. " Bfila sfam fod zfubavse..." konjska anestezia i dalje je bila u punom galopu. " A šta si zub popravila?" ja bi majke mi mogla izdati knjigu glupih pitanja koa mi ljudi postavljaju. lagano odfakam tipicu i penjem se u bas. sve e bilo oke, čak sam se i čudila što jedan ful rili najs tip cielo vrieme pilji u mene, moj mali ego triper se ponadao da sam ga očarala svojom pojavom, dok mi bakica nasuprot nie pružila maramicu i ne mareći na intonaciju:" dušo sline ti cure". od silne količine ubrizgane ansestezie izgubila sam kontrolu nad ustima, fala bogu da sam bila među ljudima(....). okrenem se što dalje od čudnih pogleda ljudi u busu, prema rili najs litl grl koa je žvakala žvakaću. grl nie prestala žbaljiti u mene jedno dobrih 10 minuta. nisam imala poima kako da odreagiram, lako majklu đeksonu, taj se zna snaći sa djecom, ja sa ljudima koi mi sežu do koljena ne znam voditi komunikaciu ( toe razlog zašto ja i ON ne bismo bili nikada uspieli ). samo sam se smjalala dok se grl nie rascmizdrila. grejt. i djeca me se boje. najbolje da se ufuram u đeksona i rastavim se na dielove pa da dadnem dječici da me sastavljaju. popravljena zuba, rasprsnutih majčinskih iluzija u budućnosti na cesti nalazim 10kuna što izaziva burnu reakciu u No No Nokužnom stožeru: Jana napokon našla posao. ejn t vi simpli fani??

07.04.2005. u 23:57 | 10 Komentara | Print | # | ^

ko to tamo perverzie pewa?

...... furam liniju u kupaonu ( moj mali raj ), namještam neku nedefiniranu radio stanicu sa nekom cOOl mjuzom for relaxation da zaborawim da su mi se danas jedno par klinaca obratili sa "teta".fakala was teta da was fakala. Pa nie moguće da izgledam tetasto? I da izbrišem onaj gnusan susret sa onom bogomoljkom u ljudskom obliku. Anivejzz…radim swe što spada pod listu : to do things in the shower( provjera topple vode, zamračiwanje prozora u strahu od nekakvih voajerskih susjeda)…I ne ne počinjem svoe sexualne maštarie. Kad odjednom muzika, inače odvrnuta tutta forza, utihne i začuje se promukli glas spikera:" halo ima li još koga na liniji?"...već sam misilia da ću slušati one iritantne bakice koje čestitaju unucima 9.-10. rođendan i napomenu da dabogda doživeli još toliko ( L o L ). kad ono se jawi neki muški glas i počne..." dobra večer, ja vas zovem da vas pitam što napraviti kada vas sexualno uzbuđuju hendikepirani ljudi?" PaF.Afraid Zatvorila sam špinu jer sam mislila da sam kriwo čula zbog vode u slušnom kanalu. emisija je očito bila o pervezijama muškog uma jer je spiker izjavio da je već čuo za takwe oblike sexualnosti.Mda. Počela sam šamponirati kosu duracellskim baterijskim potezima( jer kao sam ful bila zainteresirana..) kada ga je spiker upitao kakva vrsta hendikepa ga napaljuje. " ..pa...generalno su to žene bez ruku, nogu ili po potrebi drugih dijelova....". neznam zašto, ali fakat sam si morala pogledati jesu li mi svi dijelovi na mjestu. Siiiiickkkk. Pokušala sam se izvući iz tuša đejmz bond vratolomijama ( ali samo sha bi ja uistinu izvela vrat-o-lomiju, pa sam odustala ) što prije jer linija je bila odvrnuta do daske, a starci u susjednom dnevnom dok cijela kupaona odzvanja bolesnim perverzijama nekog bolesnika.pokušawam izbjeći preuranjenje posjete psihijatru. Dok sam supervuman-brzinom ispirala kosu ( pjena nikako da se izvoša ) morala sam htjela/ne htjela čuti kako ga ta želja prati već 20 godina, kako je swe svoje veze sa zdravim ženama upropastio jer ih je natjeravao da si vežu jednu ruku/nogu, ili da hodaju po sobi bez cipele....da on stekne bolesni dojam da im fali neš´. I sad se ja pitam gdje se ti bolesnici kreću? Koliko ja znam...takaw sikčina može biti u obliku prodawača cipela koji me tjera da isprobam samo jednu cipelu a on si pri tome kreira scenarij I trči iza u neku mračnu prostorijicu da si baci majmuna u komu dok ja sjedim ko sova I blejim u svoju jednu obuvenu nogu. neki čika na korzu koji me slučajno pukne vratima dućana u ruku i onda inzistira da mi je kirurški odstrane....odfura doma sa sobom I spremi e u staklenku formalina I opet se ponavlja scena sa majmunom…baaaaa. Jednako gadna ting lajk dis e ona diskasting poster/reklama za gavrilovićku, di onaj svinjoliki tip megalomanskom rukom u svoa proždrljiva usta trpa sendvič sa tri jadno posložene fete salame koe prelaze garnice kruha, te plus sha se kruh I ne vidi jer njegovi trolovski prsti zauzimaju cielu površinu.neznam kako vi,ali odvratnieg poticaja za jelo nisam još vidjela. svaki put kada krenem žnjopat sendvič sjetim se njegovih svinjskih obrašćića i simpli izgubim apetit... ae podjelite sa mnom koa je najdiskasting ting ju ever čuli/vidjeli...radili...A-ha!

05.04.2005. u 23:59 | 15 Komentara | Print | # | ^

:::inspirejšn na bolowanju:::(will be back soon)Head Banger

...neki su mi se javili esemesom jer ih brine što već dugo nisam ništa napisala, e pa dragi moji,em sam se jučer odmarala od tempa provedenog u ljubljani, pa kasnie na maturalnoj maj dir frendice, em što smo dobili račun pa se vatamo štednje, em što me puca proljeće em što mi je kuća cirkus bez šatora.stara sa bičem trenira strogoću. svi plešmo kako ona svira. Svi su toliko uzbuđeni sa prikrivenom srećom što za pet dana odlazim na rab ( ne u onu žutu ustanovu, već na govorničku u neki najs hotelčić, iako mi se čini da mi ni dijagnoza za žutu zgradu ne gine.. ), da se samo o tome priča.swako malo me zovu da se sami uvjere u to čudo. vole me a šta drugo da se misli. Sljedećih pet dana imam namjeru u školu hodati omotana u najlon pod isprikom da se ufuravam na neki eko look jer se swa dobra i nošljiva roba pere kako bi je mogla zakenjati tek kada kročim na otok. Imam novu kolekciju donjeg rublja, zato jer se moja stara užasava i same pomisli da mi se ne daj bože šta kojim slučajem desi a ja neam finog rublja. Brižne li majke.kada sam kao klinka rascijepila glawu na dvije polutke došli smo u bolnicu i toliko su se svi brinuli da ne iskrwarim na smrt da smo samo se laganini okrenuli i otišli jer je red bio predugačak. dandanas imam heripoterovski ožiljak na kojem kosa ne raste.srećom da sam snalažljiva pa to nitko nie ni primjetio. Sljedeći dan~dva izigravat ću jehovinog svjedoka po vratima nekih od najistaknutijih članova svoje obitelji, kako bi se uškicnulo kakvo financijsko sponzorstvo. jer kućni cirkus slabo živi od svog zanata. zatim slijedi panično spremanje u kofer 2X2 i nagovaranje moje stare da ponesem neke diskasting cipelice. ja ću se uporno braniti pravom a slobodu vlastitog odijevanja, ona će se pozivati na majčinsko 6.čulo, stari će komentirati da sha će mi uopće ikakva obuća kada ih u ormaru stoji pedest pari. da...pedest pari papučica, tenisica koji su stare kao i ja, nekih 18godina, i koe čuvamo samo sa namjerom da ih za jedno dvajst godina prodamo muzeju. >>Sorry...ne dam starke dalje od svojih nožnih papka. Fakat ne razmem zašto joj je tako teško prihvatiti činjenicu da ja u nekim peticama je isto što i slonica kao balerina. No way Jose.!
anivejzz::zbog nekih vrlo proljetnih razloga ovih sam dana in d muv, pa danas neam vremena vas entertejnat svojim sik postovima. do sutra vas ostavljam sa svojom pikčricom da si povežete autora sa djelima ( a kao ful vas je zanimalo..)..hehe..don t bi skerd. aj dont bajt. ukoliko pretrpite kakwe ozbiljnije šokowe, slobodno se jawite, moja firma će platiti medicinske troškowe. aj promis..! nisam miss fotogeničnosti ali zaebi stvar. hehe. noubodi s prfkt.
Aging Woman
..mda..ovo sam ja..prwa sa lijeve, swa u spring looku*8) ...do mene kate, do nje hoha..ekipa iz ljubljane.
Image Hosted by ImageShack.us
updejt: zahvaljujući ovom divnom klous apu, skužila sam da mi je na svakoj faking slici jedno oko manje..ova pikčrica bi mogla nestat..hehe.
updejt dwa. nakon pomnog medicinsko/matematičkog istraživanja koje je proveo pedach, prijašnja slika je odstranjena..buhuuuuu..hehehe=))Smile

03.04.2005. u 23:58 | 9 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com