Komentari

minicooper.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Hyacinth House

    ne mogu se sjetit nećčeg odvratnog upravo... gledam ovu sličicu gore i dečke na njoj,možda se zato ne mogu sjetit ničeg odvratnog :) iako ne znam kako mogu sad na TO mislit nakon što sam čula o tom koji se pali na hendikepirane. ;)

    avatar

    06.04.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • juraaaaaa

    uglavnom,strasno.inace bas kul pises i uopce ne bi reko da si teta.nemogu se sad sjetit najodvratnije stvari koji sam vidio ali se zato u razredu ekipa svakodnevno brine za nase njusne organe.btw.danas je jedan uspio zasmrdit cijeli razred koji nije bas tako mali,inace im to ne uspijeva,uglavnom kontaminiraju u radijusu 4m :)

    avatar

    06.04.2005. (01:14)    -   -   -   -  

  • yaya

    odvratno!Kakve sve perverznjačine žive oko nas!Daj si zamisli ženu koja je bila s njim i pristala povezivati ruku ili nogu! SICK totalka! Ne mogu se sad baš sjetiti najodvratnije stvari...možda kad mi je pas imao neku crijevnu bolest kad je bio još mali pa je bio u kući i morala sam čistiti njegov krvavi proljev sa balkona...odvratno!Ne možeš vjerovati da nešto tako gadno može izaći iz jednog malog simpatičnog šteneta!

    avatar

    06.04.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ima samo jedna odvratnija priča koju sam čula... Navodno da je neka prijateljica od prijateljice (znate kako to već ide) počela izlaziti sa nekim tipom i sve je bilo super dok jedne večeri nije otišla kod njega doma... Kakti na večericu, a poslije šta bude... Stol je bio lijepo postavljen sa svijećama i svim i tip je bio OK dok nije donio jelo... Na tanjuru je bio njegov DREK kojeg je par trenutaka prije ispustio... Užas... Dalje se priče razlikuju... Neki kažu da je uspjela pobjeći, a drugi da ju je prisilio da ga pojede... Naravno, sve to je služilo njegovom seksualnom zadovoljstvu... A čula sam da ima takvih... Hvala Bogu, nijednog nisam osobno upoznala (bar se nadam)... Šta ćeš, ima svakakvih luđaka...

    avatar

    06.04.2005. (12:13)    -   -   -   -  

  • život jednog us5-fana

    posjetite moj blog pa cete vidjeti sto je odvratno. pripremio sam vam nesto gnjusno... :)

    avatar

    06.04.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • Iva

    jooj, dodjem i vidim tu irsko pivo, najbolje na svjetu, đonija pirata depa i sva sam jej jej jupi jej hepi, a krenem citat post i sad tu rigam:(( i nisi ti teta nikakva, ti si ŽENSKA I PO:))

    avatar

    06.04.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • ...TRY TOO HARD...

    ...ma niš mi sad ne pada napamet...hmmm....ne....

    avatar

    06.04.2005. (16:28)    -   -   -   -  

  • Sho

    čovjek ima fetiš na ljude kojima neš fali hehe... jea

    avatar

    06.04.2005. (17:22)    -   -   -   -  

  • Infuzija

    to sto su ti rekli teta...ne mari. kad klinke od trinajs izgledaju ko da imaju dvaes, tako im se ti od dvaes cinis ko cetrdeset. mislim, trosimo se, jelte :) a te perverzije. jesil gledala kronenbergov kresh?!?!?! svasta ima. eeeee, da, nova kletva: dabogda ti majkl dzekson cuvao decu!!!! sssstttrrasnoooo!!!!!

    avatar

    06.04.2005. (18:02)    -   -   -   -  

  • ...Lutak iskrivljenog lica...

    Blu, pa di si ti?Nisi nikako bila na mom blogu od onog prvog, a sada već ima nečeg za čitat!

    avatar

    06.04.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  • Domix

    LOL na kojim je to RADIO VALOVIMA ???

    avatar

    06.04.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • Lennon

    Najdiskasting ting meni je sto je neka zenska svoju unuku drzala zatvorenu u podrumu od njene 3 godine do 14 godine zivota... Bila je non stop svezana, zenska ju je hranila svake prestupne, a svaki dan joj je lijala u vaginu po 2 litre vode kako bi joj sprijecila da moze ikad imat djecu... Cura je uspjela nekak pobjec, a zenska nije optuzena jer su je izvukli da je psihicki neuravnotezena i sad hoda normalno ulicama grada... SIIIIIIIIIIIK

    avatar

    07.04.2005. (10:16)    -   -   -   -  

  • Dragec ®

    kak bolesnih ljudi ima,... hendikepirane osobe, odvratno!!!!!!!!!!!!!!!! znam da sam među bedastima (ponekad perveznim), ali da tak bedaste i perverzne osobe postoje to nemrem verovat... ((d(-_-)b))

    avatar

    07.04.2005. (11:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...