MaoTze - Abeceda života

05.07.2007., četvrtak

Junak novog doba

Sinoć je veliko finale Kviskoteke osvojio Robert Pauletić. Ono što mu nije pošlo za rukom prije 20-ak godina uspio je ostvariti u sjeni Super-Piramide i prepucavanja na relaciji Anto Kovačević - Marijana Petir. Osim što plijeni svojim znanjem i nevjerojatnom vještinom rješavanja anagrama, Robert Pauletić me osvojio svojom velikom i plemenitom gestom. Osvojenih milijun kuna odlučio je donirati u dobrotvorne svrhe. Ponavljam MILIJUN KUNA odlučio je donirati onima kojima je novac najpotrebniji.

Urednik dvaju enigmatskih časopisa, autor nekoliko knjiga i nevjerojatno simpatičan g. Pauletić osvojio me svojim znanjem i nastupom. Nakon onog sinoćnjeg mogu samo reći da je za mene Robert Pauletić junak novog doba. Svaka ti čast Robert! Imaš pivo od mene.


Image Hosted by ImageShack.us


- 17:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

02.07.2007., ponedjeljak

Sretno Dudu!

Eduardo da Silva, naš Dudu, napušta Dinamo i odlazi u Arsenal. Potpisom na četverogodišnji ugovor Eduardo će se uključiti u borbu za Henryjevog nasljednika. Službene stranice Arsenala i Dinama na naslovnici objavljuju ovu senzacionalnu vijest. Iznos transfera za sada nije poznat, ali sigurno iznosi više od 12 milijuna eura.

Svaka ti čast Dudu, svojim igrama, zalaganjem i sportskim ponašanjem zaslužio si priliku da pokažeš jednoj od najjačih svjetskih liga svu raskoš svojeg talenta. Hvala ti za sve što si dao Dinamu i za sve ono što ćeš još godinama pružati reprezentaciji. Sretan sam zbog tebe i osjećam se kao da je netko od mojih najbližih potpisao za topnike.

Chelsea i Manchester pazite se... dolazi Dudu!

Image Hosted by ImageShack.us


- 12:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.