Madonna na Crnom balu

Humanitarna zaklada pjevačice Alicie Keys, Keep A Child Alive organizirala je sinoć jedanaesti po redu Crni bal u Hammerstein Ballroomu u New Yorku u znak proslave borbe mladih ljudi s AIDSom.

Madonna je viđena u društvu bliskih prijatelja - Alicia Keys, Riccardo Tisci, Kanye West i P. Diddy.



31.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Reggae i reper Nas na novom albumu!

Diplove pjesme s reggae prizvucima

Diplo nastupa u prosincu na festivalu Stereosonic Music u Australiji, a nedavno je dao intervju za tamošnju radio postaju Nova 100 Radio, gdje je govorio između ostalog i o suradnji s Madonnom.
"Završili smo naše pjesme. Prvi singl je izabran i to je jedna od mojih pjesama. Pet mojih stvari će dospjeti na album, a sad su trenutno u procesu miksanja. Studijske sesije su bile zabavne, a većina mojih pjesama daje reggae osjećaj."


Madonna i Nas surađuju skupa!

Američki reper Nas podijelio je sliku s kraljicom popa iz studija!

31.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na tajnom snimanju

Izgleda da nam se nova era približava sve bliže i bliže! Ovog tjedna Madonna je prisustvovala tajnom snimanju sa svojim bliskim suradnicima.

Na njenim novim Instagram slikama su označeni fotografski/redateljski duo Mert&Marcus, frizer Andy Lecompte i kreativni direktor Giovanni Bianco.

Direktor spota "Erotica", knjige i dokumentarca "Sex", Fabien Baron se jedne večeri družio sa svojom miljenicom Madonnom i njenom stilisticom Arrianeom Phillips.

Nismo sigurni radi li se o snimanju promotivnih slika za album ili je riječ o kampanji Versace.






Osobe na ceduljicama:
Sinclair Jaspard Mandy: Light technician
Lucia Pieroni: Make up artist
Teddy Park: Korean rap producer
Matt Easton: Music producer
Regina Limon Vega:
Emanuelle Atlan: Advertising Assistant at Givenchy
Regina Limon Vega: Production and Post-Production Coordinator at Mert and Marcus
Lucia Pieroni: Make up artist
Gabe Hill: Set production for GE Productions
Greg Jaroszewski: Creative Content Producer
Naomi Yasui: Ceramic/porcelain artist
Jean Baptiste Telle: Luxury Goods & Jewelry
Eric Hanson: Visual effects designer specializing in the creation of digital environments.
Roger Dong: Photographer
Brooke Mcclelland: Production for advertising campaign shoots



Madonna traži Stromaea za novi album?

Belgijski glazbenik Stromae je gostovao u nizozemskoj TV emisiji College Tour, a domaćin showa je imao zanimljivi poziv za njega.

"Prije tvog gostovanja, prišla mi je jedna osoba s porukom od jedne zvijezde iz New Yorka, tu poruku trebam prenijeti tebi i pitao me bi li došao kod nje doma poslije snimanja. Njeno ime je Madonna." Začuđeni Stromae nije očekivao takav poziv: "OK. Pozdrav, hvala..." Našalio se: "Nemam vremena za to... Naravno da bih došao. Ne radi o šali zar ne?"

25.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Larry Rudolph o nastupu VMA 2003.

Nastup koji je uzburkao medije i o kojem se i dalje govori.

Čuveni poljubac Madonne i Britney Spears se na MTV VMA sceni dogodio prije više od 10 godina a o njemu se i dalje priča.

Ovaj kontroverzni potez (jedan od mnogih u Madonninoj karijeri) odigrao se tokom već spomenutih MTV VMA nagrada, 2003. godine, i u njemu je sudjelovala i Christina Aguilera, ali mediji o tome nisu toliko pisali, koliko o poljupcu između kraljice popa i mlade Britney, o kojoj se tada pričalo kao i princezi popa i Madonninoj nasljednici.
Madonna je na nagradama nastupala u sklopu promocije svog albuma "American Life". Nastup je započeo izvođenjem hita "Like A Virgin" Britney Spears i Christine Aguilere, koje su bile obučene kao mladenke, da bi zatim na scenu stupila Madonna obučena kao mladoženja. Ona je započela pjesmu "Hollywood" u čemu su joj se već spomenute Britney i Christina pridružile. Na kraju pjesme desio se već dobro poznati poljubac, a onda je se na sceni pojavila još jedna gošća večeri, Missy Eliot.

Larry Rudolph, koji je u to vreme bio menadžer Britney Spears je ispričao kako je došlo do tog famoznog poljupca. On je rekao da je Madonna na probama bila jako stroga kao i da mu se nikada nije obraćala po imenu. Samo mu je govorila da se potrudi da Britney bude na vrijeme u dvorani za probe, iz dana u dan. Larry je rekao kako nije mislio ni da mu Madonna zna ime. Zatim kada je nastup najzad završen, on se našao u liftu s Madonnom koja ga je obgrlila oko struka, poljubila u usta i rekla: "Vidiš Larry, sve se na kraju isplatilo".

Izvor: MTV

21.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Obožavatelj prodaje dio svoje kolekcije!

Čitatelj ovog bloga prodaje preostali dio kolekcije, razna Madonnina izdanja, albume, CD singlove, DVD-ove i knjige po izuzetno povoljnoj cijeni. Svi zainteresirani se mogu javiti putem maila - funzg2014@net.hr

Informacije o cijeni i dogovoru na funzg2014@net.hr.

Ako želite podijeliti izgled vaše Madonnine kolekcije ili umjetničkih radova, pozvati fanove za kupovinu, razmjenu ili imate pitanja, sugestije, uradite to putem maila na - madonnabloghr@gmail.com

Klik na sliku za veći prikaz

17.10.2014. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Novim albumom upravlja tim vrhunskih menadžera

Madonnin menadžer Guy Oseary predstavlja novi Maverick: najveću glazbenu zaštićenu tajnu godine, te je okupio osam vrhunskih menadžera iz svijeta zabave za stvaranje partnerstva s Live Nationom kako bi obnovili slomljenu glazbenu industriju i postavili novu revoluciju.

Na četverosatnom sastanku u Los Angelesu, Guy je pozvao lidere vodećih tvrtki glazbene industrije: Ron Laffitte, Caron Veazey, Gee Roberson, Cortez Bryant, Larry Rudolph (Miley Cyrus i Britney Spears), Adam Leber, Scott Rodger i Clarence Spalding. Od današnjeg dana 17.10., svih devet partnera će pridružiti svoje tvrtke, preimovati ih u ime Maverick. Izdavačku kampanju s tim imenom je osnovala Madonna 1992., a Guy je postao izvršni direktor prije nego što je tvrtka prestala s radom 2007. godine.

Najslabija prodaja albuma u glazbenoj industriji je zabilježena u kolovozu, a pala je za 14% u 2014. do sada. Budžeti izdavačkih kuća za marketing gotovo ne postoje, a menadžeri sve više preuzimaju uloge marketing odjela. Vjeruju da će pronaći nove mogućnosti iznad glazbe, a to se odnosi na tehnologiju i veće korištenje.

Devet partnera će ujediniti svoja umijeća u izgradnji poslovanja i pokrenuti poduzetničke pothvate, a njihova kreativnost stvaranja marketinških kampanja je već krenula punom snagom. U srpnju, Oseary i Laffitte su postali komenadžeri karijere Alicie Keys, Laffitte povezuje Osearya s radijskim stručnjacima za promociju singla grupe U2, a Gee Roberson se konzultuje s Osearyem za Madonnin novi studijski album. Gee Roberson je stručnjak u branding strategijama, upravljao je turnejama Nicki Minaj i Drakea, njegovi vrhunci su Beats by Dr. Dree (Nicki Minaj i Lil Wayne), unosne ponude s Pepsijem i Mountain Dew (Minaj i Wayne), modne kampanje i parfemi. Stoga jedva čekamo kakve će imati inovativne projekte s Madonnom.

Zvuči zanimljivo zar ne?

Postaje nam jasno zbog čega se Madonna jednim dijelom odlučila za suradnju s Aliciom Keys i Miley Cyrus i ponovnu s Nicki Minaj za nadolazeću ploču. Svi budući planovi za realizaciju rada i pjesama dolaze iz iste kuće, time je zbližila zajedničko poslovanje menadžera i podržala poslovni pothvat Guya Osearya. Album "MDNA" je imao siromašnu promociju, ne zbog nedostatka angažmana Guya Osearya, već zbog nezainteresiranosti same kraljice popa. Razumljivo je da ženi koja je dugo aktivna na sceni promocije više nisu privlačne, ali vjerujemo da će se pokrenuti s poslovnim inovacijama u promoviranju svog albuma.




Natalia o radu s Madonnom

Natalia Kills je provela jedno vrijeme s Martinom Kierszenbaumom i Madonnom snimajući nove stvari za album kraljice popa. Tijekom intervjua za časopis Paper, Natalia je otkrila kakva je Madonna kao autorica: "Piše sjajne tekstove, pjeva predivne melodije, ali najviše od svega, jebeno je smiješna."

Plesači su upoznali Madonnu s njenom glazbom: "Madonnini plesači su puštali moje pjesme na probama i treninzima svakog tjedna." Snimile su ukupno devet pjesama.


Pjevam danju, pjevam noću

Madonna neumorno radi na stvaranju novih hitova!

U ovom tjednu podijelila je slike s producentima u studiju - Diplo, DJ Dahi, Blood Diamonds, DJ Djemba Djemba.


17.10.2014. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Novosti o novom albumu!

Kiesza piše za Madonnu?

Na službenoj stranici kanadske pjevačice Kiesza možete pronaći dio teksta koji spominje rad s Madonnom u 2014. godini. Kiesza i Diplo iza sebe imaju uspješne suradnje, stoga je moguće da je uključena u snimanje Madonninog albuma.


Što MNEK misli o Madonni?

Mladi britanski glazbenik MNEK se udružio s kraljicom popa za njen nadolazeći album i priznaje kako mu je davala razne savjete za održavanje glasa u top formi.

Za BANG Showbiz je izjavio: "Madonna je prekul. Dražesna i majčinski nastrojena. Poklonila mi je punu vrećicu limuna i čaj Throat Coat. Nevjerojatni su."


Više detalja o pjesmama WASH ALL OVER ME i HEARTBREAK CITY

Wash All Over Me je nevjerojatna i emotivna. Uopće ne odaje stil Aviciijeve produkcije, osim kad krene sami kraj. Wash All Over Me zvuči poput pjesme Stuarta Pricea, podsjeća na eru Confessions on a Dance Floor. Avicii se prilagodio Madonnin stilu, a ne Madonna njemu.
Violina otvara Wash All Over Me i korištena je kroz pjesmu. Madonna zvuči predivno, a refren je apsolutno očaravajući. Refren će vas osvojiti! Poželjet će te da ne završi. Još uvijek nije poznato koje pjesme će dospjeti na album, ali Wash All Over Me ima velike šanse za to. Pjesma bi važila za jedno savršenstvo ako izbace tipični Aviciijev zvuk na kraju, jer joj je to jedina slaba točka.

In a world that’s changing I’m a stranger, in a strange land
Life is like a desert, and oasis to confuse me

Who am I to decide what should be done?
If this is the end then let it come
Let it come, let it rain
Rain all over me

From the Tower of Babylon where nothing is what it seems



Heartbreak City se znantno promijenila kroz kreativni proces. Počela je kao balada uz pratnju klavira, zatim joj je dodan dance ugođaj, a sada je potpuno drugačija vrsta balade. Zvuči kao da je došla iz mračnog filma po uzoru na strip. Jedva možete pogoditi da je umiješan Avicii. Madonna pjeva ljutitim tonom, a fanovi će zavoljeti njeno pjevanje u I’m in the middle of Heartbreak City. Ne postoje nikakvi efekti na vokalu. Fanovi će biti impresionirani zborom, korišten je kao podloga, instrument. Zvuči prilično operno.

You tore me into pieces, you didn’t have no damn reason

You had a few secrets
I was never told
Now everyone’s talking
And I’m the last to know

I curse the day we met
Your memory is haunting me
I wish I could forget


13.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Poznati o Madonni

Taylor Swift o Madonni

Američka pjevačica Taylor Swift ove godine izbacuje novi album "1989", te za KISS FM otkriva kako su je ikone osamdesetih Madonna i Annie Lennox inspirirale za pisanje nadolazeće ploče.

Izuzetno joj je drago što je u godini koju nosi naslov albuma izdan Madonnin album "Like A Prayer". "Like A Prayer je legitimno jedna od najvećih pop pjesama svih vremena."


Alicia Keys o suradnji s Madonnom

Fanovi su saznali o suradnji Alicie Keys i Madonne preko Instagrama kraljice popa, a Alicia je ekskluzivno za Vibe potvrdila informaciju, ali nije otkrila hoće li pjevati na Madonninom albumu.

- Kako je bilo raditi s Madonnom?
Alicia Keys: "Bilo je dobro. Bila sam tamo radi sastanka, a Madonna je radila u studiju s Diplom. Došla im je ideja da odsviram na klaviru za njihovu pjesmu. Rekla sam im da mogu pokušati, ako im se ne svidi mogu izbaciti. Tako je bilo, opušteno i kul."


Lady Gaga: Madonna je trebala biti podrška

U novom razgovoru za People Greece, Lady Gaga otkriva kako se razočarala što nije dobila Madonninu podršku.

- Koji su tvoji glazbeni uzori?
David Bowie, Queen, Freddie Mercury i Michael Jackson. Voljela bih spomenuti i Madonnu, ali nešto ću dodati. Da sam ugledni umjetnik, pomogla bih mladim pjevačima.

- Kako misliš, Madonna je ostala bez srca?
To ste vi rekli, ne ja!

Lady Gaga 2014 x #Madonna 1991

12.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Što trenutno rade članovi obitelji Ciccone?

Kakva majka, takav sin

Madonnin četrnaestogodišnji sin Rocco je izazvao lavinu reakcija na internetskim portalima poslije objavljivanja kratkog isječka pogubljenja djece od strane terorista. Uz video koji krši sva pravila Instagrama, ostavio je poruku: "Imamo već gorih problema u svijetu, ne trebamo dodatnih seronja."

Nekoliko trenutaka nakon što je video bio dostupan, izazvao je različite reakcije kod svojih 92,000 sljedbenika.

Madonna je ubrzo dala punu podršku svom sinu preko Instagrama: "Divim se njegovoj želji da izrazi bijes slanjem snimke od ISIS na Instagramu. Ljudi zanemaruju ovakve nasilne slike. Rocco govori kako naši problemi su neusporedivi s onim što se događa u svijetu. Borba za slobodu je u njegovoj krvi."


Izgrađena srednja škola u Maliju!

Madonna nastavlja s humanitarnim radom u Africi, te je nedavno s ponosom postavila sliku kako je završila izgradnju srednje škole u afričkoj zemlji Mali.

Prva seoska srednja škola u Maliju je izgrađenu u suradnji s organizacijom BuildOn.

Loading

Huge Victory in West Africa! Just finished building the first rural secondary school in Mali with our partners @buildon #knowledgeispower #livingforlove

View on Instagram



10.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Jeste li spremni za novu Madonnu?

Madonnin Instagrame, reci nam nešto novo

Na Madonninom Instagram profilu uvijek možemo dobiti svježe informacije o novom studijskom albumu! Poslije kratke pauze od snimanja novih stvari, Madonna je danas podijelila sliku kako joj je dan ispunjen rave glazbom, te je označila producenta Dipla.

Nedavno je počela pratiti Instagram profil američkog repera Nasa, a znajući da njen Instagram previše otkriva o novom albumu, ne bi nas iznenadila činjenica da Nas gostuje na jednoj od pjesama.


Poznat redatelj Madonninog novog spota?

Na Twitteru i Instagramu kruže objave kako je SSION najvjerojatnije redatelj videa Madonninog novog singla.

Imajte na umu da ova informacija nije SLUŽBENO potvrđena!





Glavni urednik magazina V, Patrik Sandberg je twitao o suradnji underground umjetnika SSION-a i Madonne.



Lista poznatih pjesama do sada

Addicted
- co-produced by Avicii

Autotune Baby
- co-produced by Diplo

Beautiful Scars

Bitch, I'm Madonna
- co-produced by Diplo

Body Shop
- co-written with Toby Gady, MoZella and S1

Borrowed Time
- co-produced by Avicii

Devil Prays
-co-produced by Avicii

Heartbreak City
-co-produced by Avicii

Hold Tight
- co-produced by Diplo

Holy Water
- co-written with Natalia Kills and Martin Kierszenbaum

Iconic
- co-written with Toby Gady, MoZella and S1
- produced by DJ Dahi and Blood Diamonds

Illuminati
- co-written with Toby Gady, MoZella and S1

Inside Out

Joan of Arc
- co-written with Toby Gady, MoZella and S1

Living for Love
- co-produced by Diplo and Ariel Rechtshaid
- MoZella co-writers
- features the London Community Gospel Choir

Messiah
- co-produced by Avicii
- MoZella co-writers
- features an orchestra conducted by Abel Korzeniowski

Rebel Heart
- co-produced by Avicii

Score
- co-written with Natalia Kills and Martin Kierszenbaum

S.E.X.
- co-produced by DJ Dahi and Blood Diamonds

Trust No Bitch
- co-written with Natalia Kills and Martin Kierszenbaum
- co-produced by DJ Dahi and Blood Diamonds

Two Steps Behind
- co-produced by Avicii

Unapologetic Bitch
- co-produced by Diplo

Veni Vidi Vici
- co-produced by Diplo

Wash All Over Me



Glasine o novim pjesmama

Madonnina fan stranica Madonnarama širi nove glasine:

BORROWED TIME - Producirao Avicii. Ova folk dance stvar najbolje predstavlja tematiku projekta Art For Freedom. Madonna poziva na revoluciju za promjenu svijeta u kojem živimo. Pjesma govori o toleranciji, ljubavi, a Madonna pjeva:

It all comes down to who’s wrong or right, who’s black or white, rich or poor, virgin or whore
Doesn’t matter underneath it all



HOLD TIGHT - Diplova produkcija. Pjesma je mješavina R&B i popa s pozitivnom porukom o ljubavi. Ima potencijala za hit. Umjerenog je tempa, ima prepoznatljivi Diplov trap zvuk i mogu se čuti tipični muški R&B prateći vokali. Postoji stanka gdje se ističe Madonnin glas uz pratnju klavira.

Hold tight, as long as you’re by my side, everything is going to be alright
If you hurt then I wanna be the one that’s bleeding



REBEL HEART - Iako izvorima ne važi za jednu od najboljih pjesama, ali je definitivno materijal za prvi singl. Rebel Heart ne zvuči kao tipična Aviciijeva pjesma, Avicii se više prilagodio Madonninom stilu. Madonna počinje pjesmu s riječima njenog oca:

Told you so, told you so. Why can’t you be like the other girls?

I’ve spent some time as a narcissist
Hearing the others say “Look at you, look at you!”
Trying to be so provocative
I said “Oh yeah, that was me!”
All of the things I did, just to be seen

Thought I belonged to a different tribe
Tried to fit in, but it wasn’t me

The road less traveled by

Through the darkness somehow I survived


07.10.2014. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Razmjena Madonnine kolekcije

Obožavatelj poziva sve zainteresirane za razmjenu stvari iz Madonnine kolekcije, a u svojoj ponudi nudi časopise, izdanja magazina ICON, CD singlove, audio i video kazete. Svi zainteresirani se mogu javiti na mail iconicalex@gmail.com.

Informacije o razmjeni i dogovoru na iconicalex@gmail.com

Ako želite podijeliti izgled vaše Madonnine kolekcije ili umjetničkih radova, pozvati fanove za kupovinu, razmjenu ili imate pitanja, sugestije, uradite to putem maila na - madonnabloghr@gmail.com

Klik na sliku za veći prikaz

01.10.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #