Madonna otvorila školu u Pakistanu!

Nakon godinu dana zalaganja za izgradnju škole za djevojčice u Pakistanu, Madonnin san se ostvario! Najavila je otvorenje škole putem Instagram profila. "Revolucija ljubavi se nastavlja u Pakistanu! Dream School je konačno izgrađena, 1200 djece pohađa. Znanje je moć! #rayoflight #livingforlove ", glasi njezina poruka.

Madonna također prikljuplja sredstva za obrazovanje djevojčica u Malaviju, a sada želi napraviti nešto slično i u Afghanistanu. Inspirirala ju je pakistanska aktivistkinja Humaira Bachal koja drži kampanju za kvalitetnije obrazovanje mladih djevojaka.

"Kad pružimo djevojčicama obrazovanje, dobivaju posao, otvaraju im se mnoge mogućnosti, upoznavaju se sa svojim pravima i podržavaju obitelj. U mnogim zemljama žene riskiraju svoje živote kako bi djevojčice dobile priliku za obrazovanje, a neke su upucane zbog pisanje blogova o školovanju. To apsolutno ne podržavam", izjavila je Madonna.



29.09.2014. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Bitch, I'm Madonna!

MNEK o suradnji s Madonnom

MNEK je Grammy nominirani britanski glazbenik koji je radio s Diplom na Madonninom novom albumu. Rekao je za Digital Spy: "Gotovo se prestrašim kad pričam o tome. Dogodilo se, očito. Upoznao sam Madonnu i radili smo skupa. Bilo je odlično i divno iskustvo. Pjesma zvuči preludo, jako sam ponosan. Madonna i Diplo su sjajni, kao i njen tim i ispalo je sve savršeno."


Glasine o novim pjesmama

BODY SHOP, producirali su Toby/Mozella/S1, radi se o jako dobroj pjesmi! Umjerenog je tempa i zvuči kao sviranje citre. Mogu se primjetiti i različiti zvukovi gitare, pljeskanje, klavir na kraju i par sampleova klavijature.
Madonna pjeva o seksualnosti. Uspoređuje svoje tijelo s automobilom, s oblinama, mjenjačem i paljenjem. Naređujuje muskarču koji radi u Body Shopu da je zadrži preko noći i da radi što god poželi. Odlazak u garažu nikada prije nije zvučao ovako seksi.
You take the wheel, I’ll sit on top [...] I would ride through the dark of the night with you.

BITCH, I'M MADONNA, zarazna, pjesma za zabave. Osjeti se u potpunosti utjecaj Diplove glazbe. Čista zabavna pjesma s luckastim tekstom o ludoj zabavi kraj bazena, ludovanju i partijanju do te mjere da bi susjedi zvali policiju.
We go hard or we go home. We gonna do this all night long… cause I’m a bad bitch


Madonna i Nicki ponovo surađuju?

Madonna je podijelila novu Instagram sliku s porukom "Idem na posao #bitchimmadonna". Uz tu novu objavu označila je Dipla, Nicki Minaj i fotografa Mert Alasa.

Te iste večeri se družila s američkom repericom Nicki Minaj.

Jedno je sigurno:
- Snimanje zajedničke pjesme
- Susret za kampanju Alicie Keys
- Promo fotografije za singl/album





Je li Madonna najavila naslov albuma i prvog singla?



23.09.2014. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Širite našu poruku ljubavi na društvenim mrežama!

Pozivam sve fanove da podijele sliku projekta "Bring, sing, wear and share your love" na društvenim profilima Instagram, Twitter uz oznaku #madonna #artforfreedom #secretproject #secretprojectrevolution @madonna @guyoseary. Moramo se potruditi da slika i poruka dođu do Madonne ili pak njenih bliskih suradnika!





22.09.2014. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Nova lica u producentskom timu!

Madonna je posljednjih dana radila na pjesmama u studiju i danas potvrdila na Instagramu kako surađuje s mladim DJ-jevima, DJ Dahi i Blood Diamonds!

S njima je snimila pjesme "S.E.X.", "Trust No Bitch" i "Iconic". Slike na Instagramu nam govore kako je Madonna zadržala autore Tobyja Gada i Mozellu za naredna snimanja. Toby Gad i Mozella su tekstopisci nedavnih hitova "Wrecking Ball", "All Of Me" i dr.

Madonna je ponovo označila pjevačicu Miley Cyrus na slici umjetnika Raya Ceasara. Što nam Madonna pokušava reći...



The Guardian je opisao rad Blood Diamondsa kao "blaženi užitak elektronike".


DJ Dahi je najpoznatiji po suradnji s američkih reperom Drakeom.


Pokušajmo povezati objave na Instagramu i Hollywoodlifea. Madonna je spomenula američkog repera Big Seana na Instagramu, a Hollywoodlife je pisao o duetu Madonne i pjevačice Ariane Grande, koja hoda s Big Seanom. Poslije Justina i Nicki Minaj od kraljice popa možemo očekivati zanimljiva gostovanja...suradnja s Big Seanom, Arianom, s oba izvođača? Jedno je sigurno, Big Sean je nekako uključen u projekt.

21.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Who's the baddest of them all?

Guinnessova knjiga rekorda u svom novom 60. broju je potvrdila i ovog puta koja pjevačica je najprodavanija u svijetu - Madonna!

Madonna je najprodavanija pjevačica ikada prodavši preko 300 milijuna ploča širom svijeta.

20.09.2014. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonnini odgovori na pitanja fanova iz 1996.

Rijetki su trenuci u kojima će prezauzeta Madonna izdvojiti koju minutu i odgovarati na pitanja obožavatelja.

Godine 1996., Madonnin nekadašnji časopis Icon je pozvao fanove da budu kreativni i pošalju svoja pitanja na koja će kraljica popa odgovoriti u jednom od tadašnjih brojeva.

Vrijedi pročitati i saznati što je Madonnu inspiriralo u pjesmi "Love Tried To Welcome Me", o čemu je razgovarala s princezom Dianom, koje filmove i knjige preporučuje, planovi za turneju 1997. i druge zanimljivosti iz njezina života!

19.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Otkriven izgled kalendara za 2015.!

Otkriven je izgled kalendara za 2015. godinu. Na naslovnici stoji nikad prije viđena fotografija iz editorijala L’Uomo Vogue.

Kalendar uključuje sjajne slike Tom Munra, Stevena Kleina i čak pojedine pod Madonninog fotografskom palicom!

Za naručiti: madonna.fanfire.com


19.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prvi singl je SPREMAN!

Mediji o albumu

Billboard - Što Madonna priprema za novi album: http://www.billboard.com/photos/6251628/madonna-album-20-possible-collaborators-instagram-2014?i=531446

Svjetski mediji navode kako postoji vjerovatnoća da se Madonna pridruži Diplu i Skrillexu na dočeku Nove godine u New Yorku. Hollywoodlife piše o Madonninim planovima za suradnju s mladom pjevačicom Arianom Grande.


VENI VIDI VICI

Madonnina fan stranica ponovo plasira nove detalje (GLASINE!!!) o novim hitovima. Ovog puta se radi o "VENI VIDI VICI":
Madonna prilično repuje svaki stih iz "Veni Vidi Vici" s laganim tonom glasa. Razlikuje se od "American Life". Refren prati akustična gitara i daje pop ugođaj. Madonna također ubacuje svoj prateći vokal na dio gdje repuje. "Veni Vidi Vici" je mješavina popa i hip-hopa gdje se Madonna prisjeća prošlih godina kao umjetnice i osobe. Madonna u stihovima repuje izgovarajući nazive svojih hitova: “I took a Holiday”… “I got Into the Groove”… “Music saved my life”… i nastavlja niz pjesama “Borderline”, “Vogue”, “Express Yourself”, “Justify my love”, “Ray of Light”, “Music” i čak “The Power of Good-Bye”.
Madonna nam govori "I came, I saw, I conquer", a zarazni pop refren je najbolji dio pjesme.


Diplo i Mozella: Singl je spreman!

Američki DJ Diplo je otvoreno pričao za BBC Radio o suradnji s Madonnom i otkrio kako je prvi singl spreman!

"Nikad nisam očekivao da ću postići nešto veliko s Madonnom. Imao sam u glavi da ćemo se upoznati, isprobati par stvari i to je to. Čuo sam od drugih producenata kako je teško raditi s njom. Imali smo jako dobru kemiju u studiju. Zanimalo ju je ono što sam radio. Snimili smo hrpu pjesama, a jedna od njih bi odgovarala albumu Jack U. Beat je luđački! Mislim da će uzeti pet ili šest pjesama. Završili smo prvi singl prošlog tjedna u New Yorku. Ona je legenda. Imamo jednu pjesmu koja prikazuje retrospektivu njenog života, s tekstom iz karijere i medijskih natpisa o njoj. Jako sam uzbuđen! Divno je poznavati nekoga tko vjeruje u tebe."

Vlasnica hita "Wrecking Ball" i autorica Madonninih novih pjesama, Mozella je najavila uz link da Madonnin novi singl izlazi uskoro!


17.09.2014. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Bring, sing, wear and share your love!

Znam da svi nestrpljivo očekujete konačni izgled naše zajedničke slike i tu je!

Prvo, želio bih se zahvaliti svim sudionicima u prvom projektu ove vrste, svojim brojnim radovima ste dokazali kredibilitet i kreativnost fanova Madonna.blog.hr, zaista, imam najkreativnije čitatelje! Jako ste me obradovali i iznenadili i nadam se da ćemo u budućnosti praviti puno veće i zahtjevnije projekte i možda zasjeniti fanove iz mnogo većih regija od naše. Hvala svima! party

Na stranici Artforfreedom.com prilikom učitavanja slike se konstantno pojavljivala poruka "AN UNEXPECTED ERROR OCCURRED UPLOADING FILE", a primjetio sam da to spominju i ostali fanovi u komentarima Madonninog Facebook profila. Napokon smo je izbjegli i slika je poslana! Koliko možemo vidjeti ArtForFreedom.com je trenutno neaktivan, nadajmo se da će se to ubrzo promjeniti i da će nas postaviti na zid.

Ovaj kolaž sam uredio bez ikakve pozadine, iz razloga jer sam htio da slova dođu do izražaja. Slika je u dimenzijama koje potpuno odgovaraju učitanim slikama na ArtForFreedom. Nisam mogao duljiti u poruci, jer je dozvoljeno samo 140 riječi.

Poslana poruka glasi:
We all deserve LOVE

I've invited all social network fans to participate in a project which I've personally designed upon the initiative of ArtForFreedom. Fans from different countries (Croatia, Serbia, Bosnia & Herzegovina, Montenegro) responded to participate in this project whose main goal is to promote a message of love. The project is conceptualized in a way that every participant carries a letter which is designed based on our desires and all letters together form a message „BRING, SING, WEAR AND SHARE YOUR LOVE" from Madonna's song Why's It So Hard?
The message is so simple: stick together, fight discrimination and love one another. Let's spread this message of LOVE! Are you with us?

Thanks to all participants: Miran, Jakov, Aida, Zec, Marta, Vanja, Nevena, Nenad, Mladen, Luka, MDeNA, Marko A.M., Asja, Davor, Robert, JacaSamra, NinaKandi, Pavle, Igor, Monika, Bero, Levia, Patrik, MarkoL, Tomislav, Nao.




Universal Music Hrvatska daruje jednom sretnom sudioniku vrhunsko audiovizualno iskustvo, DVD izdanje "MDNA World Tour"! Vlasnik Madonninog posljednjeg DVD izdanja "MDNA World Tour" je - Marko A.M.! Čestitamo! Ime smo dobili putem programa nasumičnog izvlačenja slika - List Randomizer. Dobitnik se treba javiti u inboxu Facebook stranice facebook.com/madonnablog.hr sa svojim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, država, poštanski broj).

Audio tog izdanja je dostupan za slušanje i putem Deezera: http://www.deezer.com/album/6877750

Posjetite: http://www.universalmusic.hr/
Lajk na FB: https://www.facebook.com/UniversalMusicHrvatska
Twitter: https://twitter.com/umusic_hr
Slušajte njihovu playlistu: http://www.deezer.com/profile/118172181/playlists
Trgovine: http://www.universalmusic.hr/pop/shop

Universal Music GmbH je tvrtka-kćer vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group International, koja je pak dio Vivendi grupe, najveće svjetske entertainment grupacije koja pod svojom kapom objedinjuje tvrtke iz zabavne industrije, medija i komunikacija. Tvrtka Universal Music GmbH je na austrijskom glazbenom tržištu nedvojbeni broj 1, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Najveće uspješnice tvrtke Universal Music GmbH dolaze iz kataloga kao što su Pop, Dance, Rock ili Jazz, a ogromni čimbenik uspjeha igraju i klasična glazba, kao i austrijska i njemačka šlager scena.

Budući da su najveće svjetske zvjezde dio Universal Music grupe, tako i Universal Music Hrvatska kao područni ured Universal Music GmbH na domaćem tržištu nudi najveći i najraznolikiji glazbeni katalog u Hrvatskoj. Kako bi se jednostavnije upravljalo tako velikim i popularnim katalogom, Universal Music grupa je sačinjena od velikog broja manjih izdavačkih kuća (npr. A&M, Decca, Def Jam, Deutsche Grammophon, Geffen, GRP, Interscope, Island, Karussell, MCA, Mercury, Motown, Philips, Polydor, Polystar, Universal, Urban, Verve i mnogi drugi). Uz to, Universal ima i vlastitu izdavačku djelatnost pod tvrtkom Universal Music Publishing, koja funkcionira kao posrednik između glazbenih stvaratelja (kompozitori i tekstopisci) i tvrtki koje tu glazbu distribuiraju (nosači zvuka, reklamne agencije, filmska industrija...). Također, tu je i Universal Marketing Group, sestrinska tvrtka zadužena za kompilacije i združivanja.

16.09.2014. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Billboard potvrdio izlazak albuma...

Američki magazin Billboard je otkrio kada Madonna planira izbaciti svoj 13. studijski album!

Madonna naporno radi na novoj ploči i planira je izdati u 2015. godini, prema Madonninoj glasnogovornici.

Billboard je pokušao nešto više izvući od Madonninog menadžera Guya Osearya, ali Guy je odgovorio kako trenutno radi u studiju s Diplom i sjajno se provodi.

Još nije jasno nalazi li se Diplo na poziciji izvršnog producenta, ali kako vidimo po objavama na društvenim mrežama, ovaj američki DJ igra veliku ulogu u ovom projektu.

13.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Snimanje albuma + zabave s Diplom

Kraljica popa Madonna u stanci od snimanja albuma predahnula je na after partyju poslije predstavljanja modne linije kreatora Jeremy Scotta.

Možemo zaključiti preko slika i videa da su svi imali sjajan provod!

DJ Diplo putem Twittera se obratio šefici Madonni kako je to prva večer kada nije bila zlobna prema njemu.







Diplo je podijelio novu fotografiju tijekom studijske sesije u New Yorku. Madonna je na slici s reperom Asap Fergom. Možemo nagađati da se radi o snimanju zajedničke pjesme...?



Madonnina fan stranica ima nove glasine o novim pjesmama!

Beautiful Scars - Cool pop pjesma umjerenog tempa koja govori o ljepoti nesavršenosti. Korišten je vokoder na Madonnin vokal.

Take me with all of my beautiful scars
I come to you with all of my flaws
I won’t apologize for being myself


Holy Water - Dita se vratila! Madonna u tekstu postaje provokativnija no ikada prije! Besramna pjesma o zadovoljstvima oralnog seksa. Madonna u pjesmi ponavlja "bitch get off my pole", te uspoređuje svoj sok s religijskim simbolom: "Don’t it taste like Holy Water?" Pjesmu su snimili Madonna, Martin Kierszenbaum i Natalia Kills, ali nedostaje ugodni seksi Madonnin glas na kakav smo navikli u ovakvim pjesmama.

Baby you should get down low and drink my precious alcohol

12.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Alicia Keys gostuje na Madonninom albumu?!

Kraljica popa ne izlazi iz njujorškog studija o čemu svjedoče i nove slike na Instagramu.

Ovog puta je zamijenila nama dobro poznatu oznaku #livingforlove s porukom kako želi što prije vidjeti završenu ploču #živimzazavršenuploču. Uzbudljivo!









Primjetili smo kako Madonna na posljednjim albumima snima pjesme sa slavnim facama, a sigurno i za novu glazbenu eru neće zaboraviti pozvati nekog od izvođača! Justin i Pharrell, Nicki i M.I.A....a sada ALICIA KEYS?

Madonna i Alicia Keys od ove godine dijele istog menadžera, Guya Oseary, te su se vjerojatno još više zbližile kako privatno tako i na poslovnom planu. R&B pjevačica Alicia Keys pomaže proširiti poruku o mnogim društvenim i političkim pitanjima današnjice. Putem svog Facebook profila predstavila je novi singl "We Are Here" uz koji je napisala podužu poruku kojom se zalaže za suosjećanje i razumijevanje kojima bi se ujedinio svijet. Madonna je podržala njen društveni projekat "We Are Here" uz potpuno neočekivanu poruku izazvavši lavinu komentara obožavatelja! Uz oznaku #livingforlove ostavila je post: "Alicia razvaljuje na mojoj pjesmi" Producent Diplo je čak podijelio sliku iz istog studija gdje svira na klaviru uz Aliciu Keys. Poslije Nicki Minaj i neozbiljnog MDNA, bilo bi sjajno čuti vrhunsku glazbenicu Aliciu Keys na Madonninoj novoj ploči!

Posljedna slika nosi post "snimanje albuma nije više kao nekada prije" i Madonna je označila fotografa Mert Alasa, menadžera Guya Oseary i Dipla. Sve se čini da će fotografski duo Mert & Marcus raditi novi cover albuma!









U narednom dijelu posta slijede GLASINE s Madonnine fan stranice Madonnarama:

Prije nego što je Madonna krenula raditi s Diplom i drugim suradnicima, studijske sesije su prvo rađene s mladim DJ-jem Aviciijem i napravili su jednostavne zasljepljujuće akustične kompozicije. Avicii i njegov tim su prilagodili njihovu glazbu s Madonninim rasponom glasa, gdje su pridavali pažnju više njenom glasu bez ikakvih programskih efekata. Madonna se pobrinula da su tekstovi više zreliji i osobniji.

Snimili su balade, pjesme umjerenog tempa, a Madonna je čak uspjela spojiti country folk stilove sa EDM. Ovo je sjajan koncept za Madonnin novi album!

DEVIL PRAYS - Madonnin vokal dolazi do izražaja u ovoj pjesmu, dok melodija flertuje s primjesama country folka 70ih. Daje osjećaj festivala "Woodstock", ali ostaje veoma moderna. Madonna samu sebe izbavlja iz tame molitvom i pronalaženjem nečega u što će vjerovati. Pjeva kako netko može zalutati od pravog puta zbog droge, pušenja trave, ispijanja viskija ili putem ekstazija, ali ako se držimo u zajedništvu i pjevamo aleluja, natjerat ćemo vraga da se moli. Čudno, jednostavno i fantastično! Nije materijal za singl, ali se definitivno mora zadržati na albumu!

REBEL HEART - Zarazni beat i istaknuta akustična gitara. "Rebel Heart" je stvar umjerenog tempa i predstavlja odu za različitost. Govori o proživljavanju u svijetu i borbi protiv onoga što ti je nametnutno i trebaš izabrati svoj put kroz život. Madonna priča kako je živjela kao mazohista, sama, nije se mogla uklopiti, nespremna i nevoljna uraditi ono što su društvo i njen otac očekivali od nje.

Took a road less travelled by, barely made it out alive
but through the darkness I survived


Madonna je prerasla svoju prošlost i krenula iz početka, više se ne okreće i napokon je pronašla sebe kao... REBEL HEART.

10.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Audio/video kutak!

Ako ne uspijevate pronaći željeni remix, audio snimak, video, pošaljite email na madonnabloghr@gmail.com i potrudit ćemo se pronaći odgovarajući link za preuzimanje!

Gang Bang

Video pozadina "Gang Bang" sa turneje "MDNA" je napokon dostupna na Vimeo kanalu!

Izgleda brutalno sjajno!



The Rain Tapes - službene kazete sa demo snimcima za album "Erotica"

Bad Girl (Guitar Demo)
Bye Bye Baby (First Ruff Demo)
Cheat (Drunk Girl) (Demo Edit)
Dear Father (Demo).wma
Erotica (Final Demo 2)
Erotica (Rough Mix)
Goodbye To Innocence (Straight Pass Demo)
Goodbye To Innocence (Straight Pass HQ)
Secret Garden (Demo).wma
Shame (Demo Sample)
Thief Of Hearts (Old Music Demo)
Thief Of Hearts (Old Music pro transfer)
You Thrill Me (Acapella Demo)
The Rain Tapes # 1 (Words - Thief Of Hearts)
The Rain Tapes # 2 (Words - Thief Of Hearts - Shame - Goodbye To Innocence)

Link 1: https://www.sendspace.com/file/mixolh
Link 2: https://www.4shared.com/zip/uIij57XZce/ESDEM.html
Šifra: cedrak


Video kolekcija Madonninih spotova i remix spotovi

4 minutes (ft. Justin Timberlake & Timbaland)
American Life (Director's Cut Uncensored Version)
American Life (Flag Version) (Promo Only)
American Life (Original Version)
American Pie (The Next Best Thing OST)
American Pie (Original Version)
Another Suitcase in Another Hall (Evita OST)
Bad Girl
Beautiful Stranger
Bedtime Story
Borderline
Buenos Aires (Evita OST)
Burning Up
Causing a commotion (Who's That Girl OST)
Celebration (Fan Version)
Celebration (Original Version)
Cherish
Crazy For You (Vision Quest OST)
Dear Jessie (Original Version)
Dear Jessie (Short Version) (Promo Only)
Deeper and Deeper
Die Another Day (2nd Mix Version)
Die Another Day (The 20th James Bond OST)
Don't cry for me Argentina (Evita OST)
Don’t Tell Me
Drowned World (Substitute For Love)
Erotica (Original Version)
Erotica (Short Version) (Promo Only)
Erotica (Uncensored Version)
Everybody
Express Yourself (Original Version)
Express Yourself (Short Version)
Fever
Frozen
Gambler
Get Together (Original Version)
Get Together (2nd Version) (Promo Only)
Give It 2 Me
Hey You (Original Version)
Hey You (2nd Version)
Hollywood
Human Nature
Hung Up
I Want You (feat. Massive Attack)
Into The Groove (Desperately Seeking Susan OST)
Into The Groove (2nd Version) (Promo Only)
I’ll Remember (With Honors OST)
Jump
Justify My Love
La Isla Bonita
Like A Prayer
Like A Virgin
Live To Tell
Love Don't Live Here Anymore
Love Profusion
Lucky Star (Original Version)
Lucky Star (Short Version)
Material Girl
Me Against The Music (feat.Britney Spears)
Miles Away
Music
Nothing Really Matters
Oh Father
Open Your Heart
Papa Don’t Preach
Paradise (Not For Me)
Paradise (Not For Me) (Director's Cut)
Rain
Ray Of Light
Secret
Sorry
Take A Bow
The Look of Love (Who's That Girl OST)
The Power Of Good-Bye
This Used To Be My Playground
True Blue
Veras (You'll See)
Vogue (Original Version)
Vogue (2nd Version)
What It Feels Like For A Girl
Who's That Girl (Who's That Girl OST)
You must love me (Evita OST)
You'll See

REMIXES
4 Minutes (mi3 vs Peter Rauhofer Saves Paris Video Mix)
American Pie (Dan-O-Rama Video Remix)
American Pie (Humpty Vission Remix)
Beautiful Stranger (Calderone Club Edit)
Beautiful Stranger (Calderone Radio Mix)
Bedtime story (Junior`s Single Remix)
Celebration (Benny Benassi Remix)
Celebration (Oakenfold Edit Mix)
Deeper and deeper (Shep`s Classic 12” Edit)
Die Another Day (Brother Brown`s Mix)
Die Another Day (Deepsky Edit)
Die Another Day (Demo Remix)
Don`t Tell Me (Thunderpuss Edit)
Don`t Tell Me (Vission Radio Mix)
Erotica (Thunderpuss Mix Re Edit By Mike Danavan
Fever (Murk Boys Miami Mix Edit)
Frozen (Calderone video Remix)
Frozen (Extended Club Mix)
Frozen (Stereo MC's Remix)
Get Together (Kinkyfunk Mix Edit)
GHV2 (Jhonny Rocks & Mac Quayle Mix)
GHV2 (Thunderpuss Megamix)
GHV2 (Tracy Young Mix)
Give It 2 Me (Paul Oakenfold Remix Edit)
Heartbeat (Video Mix by Julio Skov)
Hollywood (Aviddiva Remix)
Hollywood (Micronauts Remix)
Hollywood (Paul Oakenfold Remix Edit)
Hung Up (DmW Remix)
Hung Up (Tracy Young Edit)
Jump (Jacques Lu Cont Remix)
Jump (Scotty K. Remix)
La Isla Bonita (Peter Slaghuis Tribute VJ Magrao Video Edit)
Like A Prayer (12” Dance Mix Edit)
Love Profusion (Ralphi Rosario House Vocal Edit)
Me Against The Music (Peter Rauhofer`s Electrohouse Edit)
More (JB Video Edit)
Music (HQ2 Radio Mix)
Music (HQ2 Remix)
Music (Love To Infinity Paradise 12 Mix)
Nobody Knows Me (Aviddiva Remix)
Nothing Fails (Nevins Remix)
Nothing Really Matters (Dan-O-Rama Video Mix)
Rain (Radio Remix)
Ray of Light (Calderone Club Mix)
Ray of Light (Sasha Ultraviolet Mix)
Secret (Dan-o-rama remix)
She's not me (Lovesquad club mix by Julio Skov)
Vogue (Dunylito Video 2009 Remix)
Vogue (Dunylito Video Remix)


Preuzmite Torrent ovdje:
https://mega.co.nz/#!aEVGGJzR!6ZC2_BE7LzdZ8YL0Z62nUNYt259yboeVZCHtm97NOOY (pričekajte dok se učita i poslije klik na download)

05.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Koje pjesme će dospjeti na album?

Posljednjih dana na Madonninim fan stranicama kruže glasine oko novih demo snimaka!

Madonnine fan stranice svakodnevno obavještavaju fanove o vijestima od svojih izvora, naravno i ovog puta ću naglasiti da se ne radi o potvrđenim informacijama! Prema njihovim tvrdnjama, čuli su samo demo snimke!

Reakcije fanova su podijeljene, jedni kritiziraju Madonnino poigravanje s neozbiljnim sadržajem, dok drugi vjeruju kako ih nikad nije iznervjerila, pa neće ni ovaj put. Jedno je sigurno, fanovi za narednu eru žele čuti ozbiljniju Madonnu! Neke pjesme prema opisu u tekstu se čine djetinjastim, a moguće je da se Madonna zabavljala s njima u studiju i provjeravala različite stilove.

Još uvijek ne postoji konačna lista za album.

ADDICTED

See I don’t know what it is
But I’m attracted to the dark
And it was easy to predict
You were gonna be the one who broke my heart



AUTOTUNE BABY

Možda ima čudan naziv, ali "Autotune Baby" je zapravo slatki pop pjesmuljak s nevjerojatnom zaraznom melodijom. Kreće sa zvukom dječjeg plača i zvečke i prelazi u autotune kreirajući osnovni beat kroz ostatak pjesme sve dok Madonna ne počne pjevati. Akustična gitara s Madonninim glasom pruža opuštajući užitak. Imitirajući piskutav glas, prepoznatljiv iz ere "Like A Virgin", Madonna zahtjeva da treba biti njegovana...poput bebe! Ova Diplova stvar završava s Madonninom verzijom dječje pjesmice "You and me sitting in a tree. You’ll be the daddy, I’ll be the baby".

In the middle of the night, you can hear me crying loud


ILLUMINATI

Madonna daje svoj stav o onome što illuminati zapravo predstavlja. Dobrim dijelom pjesme "Illuminati" Madonna više izgovara tekst nego što pjeva, na sličan način kao Britney Spears u "Work Bitch". Madonna s punim samopouzdanjem se igra s riječima i slogovima, kao da vodi trening Addicted To Sweat. "Illuminati" je mješavina različitih stilova i najbolje se može opisati kao spoj akustike i elektronike. Postoji sjajan prijelaz na EDM zvuk. Oni koji su imali priliku ju čuti, imaju primjedbu na korištenje vocodera na Madonninom glasu. Na "Illuminati" su radili Toby, Mozella i S1.

It’s not Jay-Z and Beyoncé, Lil Wayne, Oprah and Obama, the Pope or Rihanna, Queen Elizabeth or Kanye, Gaga, Prada, triangles or stacks of cash

Everybody in this party is shining like illuminati

05.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na pola puta do završetka albuma

Madonna je osvježila svoj Instagram profil s uređenom slikom od obožavatelja i ostavila poruku kako nije završila snimanje albuma.

Napisala je: "Dobre stvari dolaze onima koji čekaju! Ne mogu poslužiti pola kolača!"

Otkriveni su detalji o novoj pjesmi od izvora Madonnine fan stranice Madonnarama (NEPOTVRĐENO, GLASINE)! Nevjerojatna pjesma "Addicted/The One That Got Away" priča kako je biti začaran otrovnom ljubavi i kako bol može prerasti u ovisnost. Madonna se izvlači iz tame, pjeva o manipulativnim osobama u vezama. Znala je da će joj srce biti slomljeno, ali se ipak prepustila i partner je uradio svoje. "Addicted/The One That Got Away" je umjerenog tempa uz električnu i akustičnu gitaru. Izvori je opisuju kao najboljom iz Aviciijevog stvaralaštva.

Nestrpljivi fanovi su počeli smišljati izglede novih Madonninih singlova

04.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nove glasine o eri Unapologetic Bitch!

U nastavku posta slijede informacije (GLASINE sretan) o Madonninom novom studijskom albumu!

IMAJTE NA UMU DA OVO NISU SLUŽBENE INFORMACIJE! Dolaze od izvora Madonninih fan stranica/internetskih portala.

Za one koji žele saznati više o nepotvrđenim detaljima i što nam Madonna navodno sprema, prelistajte starije postove kroz posljednjih par mjeseci.

Madonnina fan stranica Madonnarama potvrđuje kako je Madonna snimila preko 40 pjesama različlitih stilova za nadolazeći album! Vlasnici spomenute stranice, zahvaljujući svojim izvorima, imali su priliku čuti novu Madonnu preko Skypea.

Suradnici za novi album su: Avicii, Diplo, Natalia Kills, Martin Kierszenbaum, S1, Toby Gad, MoZella, MNEK i čak Pharrell!

Neke od pjesama su nevjerojatno dobre, dok su druge lako zaboravljive, ali Madonna će odlučiti koje će dospjeti na album.

Demo snimci u Aviciijevoj produkciji (Rebel Heart, Messiah...) imaju sjajan koncept i to su pjesme kakve očekujemo od nove Madonne! Pametno osmišljene, zrele i bogate, ali nisu radijski hitovi. Madonnin rad s Diplom (Bitch I'm Madonna, Living For Love, Unapologetic Bitch...) je više elektro pop, komercijalniji i pomalo neozbiljan. Tim suradnika Toby/Mozella/S1 (Iconic, Body Shop, Joan of Ark…) je napravio vrhunske pjesme, dok studijske sesije s glazbenicom Nataliom Kills i Martinom Kierszenbaumom nisu naročito zanimljive.

Madonna ima materijala za izdavanje dvostrukog albuma.

Oznake na Madonninim slikama na Instagramu su zapravo snimljene pjesme:
Autotune Baby
Bitch, I’m Madonna
Body Shop
Holy Water
Iconic
Inside Out
Joan of Ark
Living for Love/Carry On
Messiah
Rebel Heart
Unapologetic Bitch
Veni Vedi Vici
Wash all over me

Još uvijek nema konačne liste za album.


"LIVING FOR LOVE/CARRY ON" je obogaćena elementima iz devedesetih i u potpunosti je klupska stvar.

Living for love, I’m gonna carry on, love’s gonna lift me up
I survived a hard breakup and am stronger for it


Kraljica popa uvjerava svoju publiku da plamen njene prošlosti stoji u prošlosti, te da je spremna krenuti dalje, uz malu pomoć od Boga. Madonna priznaje kako se osjeća preporođeno kad je dopustila sebi da voli, ali kada se više ne obazire na loše stvari, zaboravila je tko je zapravo ona i nije čula alarm. Kad je nestala ljubav između nje i bivšeg partnera, spremna je oprostiti, ali ne i zaboraviti. Uz pomoć zbora, Madonna kroz molitvu poziva Boga za pomoć da ponovo može zavoljeti.

Iako poslušanom demo snimku odgovara orginalnosti u produkciji, Living For Love nosi optimističnu poruku od Madonne. Govori o ohrabrivanju sebe nakon raskida, hrabrom povratku na noge i davanju prilike za novu ljubav.


HEARTBREAK CITY

Cut me down the middle, fucked me up a little
You said I was your queen
I tried to give you everything
And now you want your freedom

You got just what you came for, a bit of fame and fortune, and I’m no longer needed

You tore me into pieces, you didn’t have no damn reason
I let you in my kingdom, you helped yourself with everything

I curse the day we met
This memory is haunting me
I wish I could forget



TWO STEPS BEHIND

You’re a copycat
Where is my royalty?
You’re a pretty girl, I’ll give you that

Did you study me hard enough?
You’re never gonna be, you’re just a wannabe me
Like a sister all messed-up, who’s gonna help you out?
In your fantasy, you can try it all
But you can’t be me

You can walk the walk, even talk the talk
But you’ll always be two steps behind me


03.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

GLASINE o novim stvarima za 13. album!

U posljednje vrijeme sve više informacija i detalja izlaze o Madonninom novom studijskom albumu.

IMAJTE NA UMU DA OVO NISU SLUŽBENE INFORMACIJE! Dolaze od izvora koje imaju Madonnine fan stranice/internetski portali.


Izvori Madonninih fan stranica otkrivaju opis jedne od novih pjesama - JOAN OF ARC.

Pjesmu "Joan Of Arc" je posvetila svojim fanovima. Predivna balada uz gitaru gdje Madonna pokazuje svoju ranjivost. Madonna poziva fanove za snagu. "Joan Of Arc" govori kako svijet očekuje od Madonne da bude junakinja, priča o medijima i kako joj ružne riječi slamaju srca. Madonnu treba utješiti, jer "nisam Joan of Arc". Naziva svoje fanove "ratnici na koje mogu računati."

I don’t wanna talk about it right now
Just hold me while I cry my eyes out
I’m not Joan of Arc, not yet
But I’m in the dark


Madonna je jučer objavila na Instagramu sliku knjige Joan Of Arc!



Procurili su i detalji o pjesmi "LOVE YOU FROM INSIDE OUT", koju je modni fotograf Mert Alas spominjao početkom ove godine na Instagramu.

"Love You From Inside Out" ili "Inside Out" je sjajna elektronska balada s akustičnim prekidima. Cijeli refren ide uz pratnju gitare. Madonna pokušava omekšati opasnog dečka i želi doprijeti do njegovog srca.

Show me your scars and the dark corners of your mind
Show me yours, and I’ll show you mine



Britanski tabloid The Sun u novom članku je naveo tekst pjesme "UNAPOLOGETIC BITCH", u kojoj Madonna ismijava bivšeg dečka Brahima Zaibata. Izvori Madonninih fan stranica potvrđuju cijelu stvar! "Unapologetic Bitch" je bogata reggae melodijama, a Madonna započinje pjesmu pjevajući kako se sretnija budi otkad je otišao i da je nastavila živjeti svoj život.

I know you’d like it if I stayed home and cried
But that ain’t gonna happen, here’s the reason why:
When we did it, I’ll admit it, wasn’t satisfied


It almost killed me but I’m better off alone

I’m popping bottles that you can’t even afford
I’m throwing parties and you won’t get in the door


You know you never really know how much your bullshit cost me, but fuck you
You know you never really knew how much you loved me til you lost me, did you?



Za sada nam je poznato...
Suradnici:
- Avicii (Vincent Pontare, Magnus Lidehäll, Lars Salem Al Fakir, Carl Falk, Rami Yacoub i Savan Kotecha)
- Natalia Kills (Martin Kierszenbaum)
- MoZella, Toby Gad, Symbolic One aka S1
- Diplo
- MNEK
- Ariel Rechtshaid, Nick Rowe

Prema oznakama na njenom Instagram profilu i ostalim izvorima možemo zaključiti koje pjesme su snimljene:
- Rebel Heart (moguć i naziv albuma)
- Trust No Bitch (?)
- Body Shop (?)
- Holy Water (?)
- Iconic (?)
- Love You From The Inside Out (?)
- Unapologetic Bitch (?)
- Veni Vidi Vici (?)
- Living for Love (?)
- Blood Moon (?)
- Ratchet (?)
- Heartbreak City (?)
- Two Steps Behind Me (?)
- Wash All Over Me (?)
- Joan Of Arc (?)
- Messiah - POTVRĐENA
- Bitch I'm Madonna - POTVRĐENA

Madonnina stilistica Arianne Phillips je nedavno prisustvovala promociji filma Kingsmen u San Diegu i otkrila za Geeky Castillo Productions kako trenutno ne postoje planovi za Madonninu turneju, ali vjeruje da će kraljica popa krenuti na put 2015. godine.

02.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonnini imitatori oborili rekord!

Jučer na njujorškom gej odmaralištu Fire Island Pines je oboren Guinness rekord za najviše okupljenih Madonninih imitatora na jednom mjestu! Prošlo okupljanje je privuklo 250, a sada je došlo čak 440 fanova!







Klikni na sliku za veći prikaz
Photo credits: @humanitat

01.09.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #